![]() |
Re: Al meu E30 3 2.5 12v Coupe ( wip )
Trecand peste arcuri astazi s-au montat iarasi o gramada de "nimicuri" pe masina .. o gramada de chedere, pe interior panoul stanga spate..
in portbagaj s-au pus mochetele .. incepe sa arate a masina .. si mai putin a cutie .. :D :oops: :oops: mai e putin .. |
mai e putin mai mult mai bine zis :) iar cu arcurile spatele nu are nimic dak il lasi, vezi cu fata cat o lasi , k ai vazut la mine :( dak o lasi mult pune-i jante 16 neaaparat
|
Quote:
de unde bani ma mancatiash sufletu ? eu ma cacai sa-i iau arcurile alea. . si tu-mi zici de jante ? :) remember, am spart un motor, 22 de milioane gaura .. in buget, bani care trebuiau sa intre in urs .. |
:D daca iti apreciezi munca si simti orice piesa pusa pe ia (ma refer ca o platesti tu din banii tai munciti ) o sa-ti fie foarte usor sa mergi cu ea ori cat ar fi de joasa:D :D :D
bravo imi place culoarea sa te vedem la jante ........acolo-i jmecheria cum le asezi:D baftaa |
Frumoasa masina Radule, presimt ca o sa iasa ceva frumos.
S-o stapanesti sanatos! |
Quote:
d`aia nici nu ma grabesc, momentan merg cu carciurile astea ca .. deh altele n-am .. avea aro niste jante .. pe la vreo 1200 de euro .. bbs rs .. 13j pe spate 11 pe fatza daca nu ma insel .. mi-as fii dat de buna voie si nesilit de nimeni un rinichi ... :D |
Quote:
oricum , din nou , ii multumesc lu florica ca o lucreaza extraordinar, vb serios, stau cu el acolo zi de zi si vad .. ca o face din suflet, si cum trebuie, nu doar ca s-o faca.. :D 10q p.s: e haios ca .. acum 5 ani de zile chiar mai bine , eram copil,stateam in kiseleff .. si ma uitam la florica cu micutzu .. si-mi doream mai mult decat orice s-o ard si eu cu ei .. :D |
Quote:
in alta ordine de idei....bravo!!!! o sa iasa o masina jos palaria!!!...mai ales ca lucreaza florica la ea!!! |
da, imi imaginez ce e in capul tau acum, ai dormi in masina in fiecare noapte, dar sa nu te grabesti, luati-o usor, am auzit de florica numai de bine, sunt sigur ca va iesi ceva superb! 8) 8) 8)
P.S. Sfaturile lui 66NFS sunt de baza, dat fiind ca ursul lui a stat pe desktopul meu mai mult de un an :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sper sa le vedem pe aro .. arata incredibil jantele .. |
1 Attachment(s)
alta poza/ / .....
|
Quote:
BRAVOS SANTOSICA SI SUPER FELICITARI A IESIT SUPER BENE URSULETUL ... FELICITARI SI LUI FLORICA PENTRU MUNCA DEPUSA !! ;) |
Quote:
|
sooper ... bafta in continuare ... asteptam poze cu ea terminata
|
mie nu-mi place deloc masina asta
nu-mi place forma caroseriei nu-mi place motorul nu-mi place vopseaua nu-mi place proprietarul sa continui? :lol: :lol: |
Radule nu i-ar sta mai bine su Shadows line, sau cum le zice la ornamentele acelea cromate de la geamuri? Parerea mea
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
si alte poze..
inca n-am montat arcurile ,maine le montam ,cred .. de abia astept mult nu mai e .. |
salut . dar parka montasei pragurile ? :-??
ps. tare prima poza :)) |
ar fi dat mai bine cu oglinzile vopsite :)
|
tare rau prima poza :)) cred ca nu a vazut florica atatea poze ever
|
Oglinzile sunt bune asa pt shadow line ;)
|
Quote:
|
Quote:
o sa le montam din nou |
moama ce inalta e :D
|
-Pana acum a facut Santos 342374 de poze ....si inca l tin bateriile.
-Mate stai linistit...nu e inalta e doar o extensie a pozei........arcurile noi sunt la mine in masina......daca e cuminte Santos ...maine.....o lasam cu funduletu l jos. -A si mai este ceva.....majoritatea au Shadow sau Crom noi am facut combinatie......conturul geamurilor va ramane Crom cu ornament plafon Shadow cu inimi negre fata /spate.....gen seriile noi de la BMW. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
bro... se poate? :chillpill
|
1 Attachment(s)
un filmuletz.. numai cu poze, de la inceput .. pana in prezent, cu masina, nimic foarte intersant, insa ofera o idee ..
de la ce s-a plecat si cam la ce s-a ajuns .. |
Quote:
si tot nu-mi place masina ta Santos.. chiar daca taticul ei e Florica... chiar daca tu esti propiretar chiar daca are o culoare super chiar daca iese super ( si o sa iasa ) chiar daca e un 2.5.. chiar daca pui badge cu 316 ( care ti-am promis ca iti fac rost ) chiar daca ii faci 203208957 poze chiar daca e masina ta NU-MI PLACE.... :twisted: :twisted: |
Quote:
de ce ? p.s: vreau alea cu 1,6 :P plz |
masina statea inaltata chiar daca avea arcurile sport puse,ptr ca era cheala la in interior si era usoara...insa echipata complet si cu arcuri sport va fi "acolo jos,jos,jos" cum zice Grasu :P
|
[QUOTE=Alex-Rahova;1084282]bai vecine..e 2.0 :P...ce poti sa ceri unui sutdent in anul 1 ?
Ce sa cer?Decat un obosit de E46 Diesel din 2004 mai bine o cazatura de urs 2.5 din 86! On-topic SAntos ai un urs foarte tare frate! |
Quote:
|
f tare ultima poza din filmuletz! :lol: :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:39. |
- Copyright 2026 4Tuning