![]() |
Re: Indragostit pana peste cap ?
hmm ... mda ... si mai ales ca pe primul cu care a facut-o ... nu il uita o viatza ... asa ca ...
si dak ea zice ca a trecut peste el .. peste ce a fost ... tot o sa isi aduca aminte ... |
de uitat nu ai cum sa uici nici un lucru f micut ca insemnatate... dar il inchizi undeva bine... eu nu-s absurt fratie ca e imposibil sa uiti... dar la mine e alta faza si anume ca banuiesc(cica banuiesc prost) ca ar mai interesa-o EL ca ar mai vrea ceva.,, cu toate ca de 1 an si ceva decat se saluta.. in fine nu are rost sa zic acum despre noi...nu de alta dar ma enervez plm... nu e bine ! :)
|
da u de unde ai aceasta convingere ... ca ea ar mai fi ink interesata in EL ...
ii doar o simpla banuiala a ta ... asa simtzi u ... sau ar mai da si ea ceva mici semne .. k ar mai vrea .. ceva ... |
Quote:
....de ce tu te duci? http://perso.wanadoo.fr/atil/forum/borgne.gif |
spark: asa sunt eu mai nebun si pun raul in fatza na... pot spune ca am si ceva motive sa cred asta dar oricum nu ma mai intereseaza ca cica am terminat-o cu ea... acum decat vorbim asa.... lasam timpul sa treaca... draq stie ce e .. nu ma intreba!:)
ps: aaa am fost cu psycho impreuna la cwrve am uite sa spun! :) :) oops, trebuia sa nu spun? :twisted: |
.....buhahahahahahahah :lol::lol::lol:lol: da da stiu si ati fost si ati vanat pasarele bolnave de aviara pe care a trebuit sa le ardetzi :twisted:......
|
Quote:
|
Quote:
|
si mai sunt si bune... ne si platesc/! ce isi poate dori mai mult un barbat? :) :)
|
Quote:
8) nu-i bine cu indragosteala asta...mai mereu cazi cu capu` de beton... |
....vai vai barbatzii.....:twisted:
|
itaaa... al tau e barbat, astia .. (noi) inca suntem .. wannabe`s :)
|
Quote:
repetitia e mama invataturii :D |
.........aoleu nu stiti ce va doritzi :twisted: ........vai ce capu vostru orikum vad k iati alcatuit un fel de fan club may i join it :lol::lol::lol:..........dak va luati dupa el sar putea sa fiti asaltati de femei ;).....
|
inseamna ca eu sunt deja in stagiu avansat...deja sar pe mine femeile :lol:
|
......norok cu modestia asta :lol::lol:.....
|
there's no such thing as modesty :D
|
Quote:
Pai si le poti face fata singur? Daca nu sa chemi cavaleria te vom ajuta noi sa mai scapi d'ale nebune. :) |
mda ... cam asa ceva .... sa nu fi in inferioritate numerica ... :) :) :)
te ajutam ... ;) |
lasa lasa, daca tu ai fii in inferioritate numerica in fatza unor femei ... ai chema ajutoare? daca da.. no offence, dar... ur wrong... si asta asa.. ca sa fiu finutz :P
|
Quote:
mai baieti ... v-as da...alea care nu imi plac de nicio culoare... :D n-ati vrea sa vi le enumar :D |
Quote:
Macar sa ne pui si noua niste poze inainte cu ele :) Sa stim daca o luam la fuca sau punem perna pe "cap" |
pai ... nah` ... eu nu as chema ajutoare ... da` nah` ... i-am zis lui sa cheme ajutoare ... sa avem si noi parte de ceva ... ;)
get it ? :-P |
:) ce parshiv esti ...
ai intors-o bine :) gata? nu mai e nici unu / una indragostit peste cap ? |
Quote:
Ba da eu de mama" :) |
te anunt eu .. cand o sa fiu .. cred ca is .. da` nah` .. :-P ..
ink nu stiu de care fata ... :) :) :) ii greu sa aleg ... |
pana peste cap, Doamne fereste, nu vreau sa fiu orb dupa aia, sa fiu mort dupa una nu mi-ar place, e bine putzin din toate :) :) ,nu?
|
ce faza... ieri am vb p mess q tipa de care eram eu indragostit nebuneste acum cateva luni... si ... nush... dar park nu mai era asa extraordinara k atunci...
nu era banala dar... era just another girl... si...cam atat :| |
nu ceva de genu` se poate spune si despre fazele .. cand sunt indragotiti nebuneste unul de altul .... si dupa ce s-a terminat .... nici nu se mai saluta ... si nici nu vorbesc ....
e cam aiurea faza .... si eu am patzit ... in sensu` ca atunci era marea iubire ... acuma ... doar un simplu` salut si atat .. |
Quote:
|
Quote:
Eeee si cu tine... asta nu se mai spune sti tu..."adevarul doare" :lol: |
Indragostit peste cap...nu cred ca sunt chiar asa...insa pot spune ca imi iubesc foarte mult prietena si acum astept momentul prielnic pentru logodna si mai incolo pentru pasul cel mare. Dar mai este pana atunci.
|
Quote:
Bafta in ceea ce iti doresti tu... :) Sper sa faci cea mai buna alegere ;) |
aham .. un om fericit pe aici ... ;)
mult noroc ... :) |
leutzule...ai grija tati...
|
Pot sa zic eu k sunt indragostit da nu pana peste cap! nu mai vreau k doare!
Oricum sunt in love cu o fata care ma merita si o merit! Am mai zis si cu alta ocazie da' vreau sa ma laud putzin ca yo zic k am cu ce. Deci fata e fotomodel de vreo 4 luni (a participat la 1 prezentare pan' acu, dar urmeaza inca vreo 2 in vara), fara fitze, isi plateste consumatzia, NU M-A INSELAT CU TOATE CA A AVUT OCAZII(nu ocazie), desteapta e, are grija de mine. Ce nu-mi place la ea:fumeaza. Adica nah, eu am avut astm si nu prea suport fumu si d-asta.Da nah!F-ck the perfection! Prea multe plusuri. N-am ce-i face. Nu i-am zis niciodata sa se lase pt k eu sunt cu celalalt viciu. Mi-a propus odata ea se lasa de fumat eu de baut da n-am vrut! Am zis las' asa k merge! Peace! |
lasa ca o s-o rezolvati voi... taxa pt vicii ! :)) he he he ce o sa treaca si tigara si beutura:) pt unii! :)
|
Quote:
|
mai bine ca nu i-ai zis sa se lase de fumat ....ca cine stie cum ari interpretat.... Va urez copii multi :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
Quote:
Bai baietzash las-o moarta ca de baut nu ma las. :) Pot sa puna ei cat vor la pret dar tot nu ma las de alcool... Si tu ar fi bine sa te apuci... :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:19. |
- Copyright 2026 4Tuning