![]() |
Re: Targu Neamt
chemam si MCV ul diseara la stadion?
|
Quote:
|
Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! Un Paste fericit alaturi de cei dragi! PASTE FERICIT!
|
fac eu cerculete..............si cu mcv-ul..dar ei nu ne lasa nici cu ce avem:sad::rolleyes2
|
da nu e dupa ei...ne facem noi pe proprietate privata un loc pentru asa ceva....
|
ce urat e afara ...pacat ca in seara asta nu vine nimeni la cerculete.....app al doilea nr e B 19 YXN le am vazut acum pe amandoua parcate in fata la politie deci ...Take Care
|
deci sa inteleg ca sunt 2 mcv-uri? se pun astia pe noi...trebuie sa ne schimbam locul de intalnire ca nu se mai poate
|
5 Attachment(s)
o mica intalnire pe secu:drunk:...daca aseara a plouat...rog sa mai puna poze cine a facut:D
|
o sa mai adaug si eu niste poze.....maine cred :P
|
asteptam:P
|
Quote:
vorba lui fantomas: SA CRESTEM MARI!!!! |
bine v-am gasit.....de acum o sa mai intru si eu pe aici sa vad ce se mai vorbeste:D
|
sper sa ni se alature cat mai multi si sa avem activitate ca sa devenim si noi o comunitate..sa nu mai fim la propuneri :shock:
|
bine ai veit
|
se mai aude ceva de sambata....se mai duce cineva la gratar???sambata o sa fie frumos:D http://www.meteolive.ro/Vremea_in_Ne...rgu_Neamt.html (nu foarte, dar o sa fie spre deosebire de ieri si azi)
|
ramane cum s-a stabilit...nu e amanat nimic
|
10 APRILIE 2010
orele 14:00 Vis-a-Vis de ZIMBRARIE (zona Manastirea Neamt) La parcarea Stadionului din Targu Neamt va fi cineva intre orele 12:00 si 14:00 (apoi se va pleca in coloana spre Zimbrarie) Nu va uitati carnea, manganul, gratare.....bine.inteles si berea fara alcool......VA ASTEPTAM Pentru lamuriri si nelamuriti nr info..0740 55 33 98 "SA CRESTEM MARI" |
Ieri am ajuns prin Targu Neamt :) si m-am vazut un pic cu WRC-u am stat la o pozveste! Foarte tare drumu ala intre Poiana Largului si TG Neamt!:)
|
te-am vazut ieri prin oras Ali ump:-),prima data nu stiam de unde sa te iau,vreau si eu un urs:lol:
|
Quote:
|
eee lasa ca ne intalnim toti sambata nu?
|
Sper , daca nu cumva plec la TM , venim la voi!
|
si eu vroiam sa merg la Timisoara sa mai vad ce e pe acolo si sa ma intalnesc cu o buna prietena din arad care vine si ea pe acolo...dar na..data viitoare...
va asteptam in numar cat mai mare:d acum sper sa tina vremea cu noi si sa iasa ceva frumos |
sa vad poate sambata voi veni si eu cu AndreiM daca il conving sa mearga pt ca eu inca nu posed permis(sper sa ne primiti si pe noi)....inca nu va cunoastem personal dar sper sa ne cunoastem si sa ne imprietenim.
|
Quote:
sunteti bineveniti...puteti veni in fiecare sambata la intalnire,nu doar acum pe 10. si ce daca nu ne cunoastem?:poke: exista un inceput pentru toate..cu cat ne adunam mai multi cu atat mai bine..sa speram ca va tine vremea cu noi si va iesi ceva frumos :twisted: SA CRESTEM MARI!!! |
Atunci o sa fim si noi prezenti,sa speram ca vremea va fi buna si nu va interveni nimic:-) ,iar de acum voi incerca sa ajung la fiecare intalnire!
|
asa sa faci!:D stii unde ne gasesti...in parcare la stadion in fiecare sambata la ora 20:00...
|
uite asa azi unul,maine altul peste 3 luni eu:)) si crestem mari
|
Da Vatty,dar pana atunci o sa mergi cu mine daca vrei!
Prima data o sa fie mai greu,dar dupa o sa fie bine:-) |
ok, o sa vin cu tine...thx
|
10 APRILIE 2010
orele 14:00 Vis-a-Vis de ZIMBRARIE (zona Manastirea Neamt) La parcarea Stadionului din Targu Neamt va fi cineva intre orele 12:00 si 14:00 (apoi se va pleca in coloana spre Zimbrarie) Nu va uitati carnea, manganul, gratare.....bine.inteles si berea fara alcool......VA ASTEPTAM Pentru lamuriri si nelamuriti nr info..0740 55 33 98 "SA CRESTEM MARI" |
Ali ump la ce ora va intalniti in piatra? maine vrem sa va facem o vizita:D
|
19:00 suntem la stadion!
|
cu parere de rau eu nu o sa pot veni sambata la gratar...am masina defecta si nush dak reusesc sa o fac maine....Have Fun
|
se pare ca m-am inselat...maine au anuntat astia ploaie in toata tara:|
|
sa nu faceti prostii fara mine::::::::fiti cuminti k vine mcv-ul distractie placuta
|
ploua dar mai putin prin zona noastra .....cold ..daca nu poti veni cu masina ...vino cu altcineva daca poti...... :D....ne vedem maine :)
|
35 Attachment(s)
prea mari pozne nu s-au facut:D
pun ceva poze din seara asta de la piatra....:twisted: |
Am si eu ceva dar maine le descarc...revin!!
Sper ca a placut la toata lumea ce s-a vazut si va mai asteptam! |
ce frumos a luat-o soferu din primul film...asa da:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:59. |
- Copyright 2026 4Tuning