![]() |
Re: BZ 88 CVM
foarte tari jentile. pica bine pe broscoi. felicitari sika, ai bun gust... de mess tii post? tare sunt curios de raspunsul la o intrebare :D si nu te-am mai vazut d cva vreme pe mess...doar o data pe str. patriei daca imi amintesc. apropo unde stai?:D
|
Sica sta pe 1 decembrie.Pe langa mine,adica exact la blocu de langa mine.Eu stau la 5F unpic mai incoace de ANL.:lol:Faina masina,mereu o admir cand trec pe langa ea,erai intr-o seara cu prietena si spalai masina .Am vrut sa ma opresc sa facem cunostinta da erai ocupat:oops:
|
Quote:
|
Ms jm3k3rd3mik si Comy! De mess nu prea am timp... poate o s intru un pic desesara... Daca vrei, imi poti lasa un PM cu intrebarea.
Poate astazi vor mai veni cateva poze cu Broscoiu'... S-ar putea sa fie printre ultimele postate de mine... La sfarsitul saptamanii viitoare s-ar putea ca MASINA SA FIE DE VANZARE... :( Avetzi grija de voi!!! |
Quote:
|
Asta e... si mie imi pare rau, da' sunt nevoit... sper macar sa ajunga pe maini bune...
|
omule gata renunti la acest proiect?...pacat;)
|
Quote:
Glumesc Mare pacat....si l-am rugat sa astepte sa fac 18 ani:bat: |
ar fi mare pacat sa fie vanduta dupa munca depusa....dar fiecare isi stie treburile lui!nu prea e de dus in targ...e pentru cunoscatori...oricum pacat...sper sa o pastrezi
|
Faci o mare greşeală sika, o să regreţi, apoi!... :(
|
Nici o masina din cele celebre vandute nu a ajuns bine deloc.Gandeste-te bine la asta inainte sa o dai,e posibil sa iti para foarte rau!Sper sa iei decizia corecta!
|
salut,tin sa te felicit pentru masina,e foarte reusita si cu bun gust.Am si eu o intrebare ,de unde ai luat pragurile si cat ai dat pe ele ca modelul asta il caut si eu de cand l-am vazut pe SGM dar nu am gasit :D
|
Din pacate sunt nevoit sa renuntz la mashina, tu Emin3m shtii mai bine care este cauza... Sper ca daca se va vinde, noul proprietar sa aiba grija de ea shi sa continuie ce am adus eu la acest nivel... Sper sa nu ajunga ca celelalte, sper din tot sufletu' ca Broscoiu' sa fie o exceptzie...
Va multzumesc pentru toate sfaturile, m-am gandit foarte mult... este singura solutzie pe care am gasit-o... Dr.Dre, pragurile sunt turnate de mine, mai am un set... daca te intereseaza te pot ajuta... |
la ce pret o dai
|
oo ms,ar fi super misto daca mi le-ai da.zimi cat vrei pe ele si le iau.lasa-mi id-ul de mess sau nr de telefon pe privat sa vorbim.bafta multa cu vanzare broscoiului,ai o masina pe cinste si sper ca noul propietar sa aiva grija de ea ;)
|
marian 22, pe mashina vreau 9990lei in varianta finala (spoilere, praguri, capota in culoarea mashinii). Mashina se vinde cu absolut toate accesoriile plus inca un rand de rotzi de iarna shi multe alte piese care urmau sa fie puse pe mashina. Sper sa reushesc astazi sa mai postez nishte poze noi...
Ms Dr.Dre! Asha sper shi eu. |
In primul rand tin sa te felicit pentru efortul depus la aceasta masina, se vede ca a fost o munca facuta cu suflet! In al 2-lea rand iti doresc sa scapi de problema si poate masina va ramane! Imi pare foarte rau:( dar toate au un sfarsit, sper ca nu acesta sa fie.... Multa bafta.....poate broscoiul ramane in familie:) Numai bine!
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Ms E30 Power!
Mihai, ti-am dat PM. ...shi ceva poze... In astea se vede mai bine umflatura din dreptul carburatorului care provine dintr-o capota de Eclipse, bordul in culoarea mashinii shi comutatorii cockpit_style de pe plafon... |
Superba din toate punctele de vedere....se vede ca s-a muncit din greu.... ce pot spune.... Sper sa iti poti rezolva problema fara sa fie vandut broscoiul.... Numai bine....
|
2 Attachment(s)
...shi doua filmuletze...
|
Superba masina.In seara asta am admirat-o pe N.Balcescu eram in dreapta in Solenza aceea aurie,voia propieterul ei sa vb cu tine despre niste spoilere si praguri pentru solenza aceea.Iti urez bafta cu vanzarea,cu toate ca imi pare rau pentru ca nu se stie pe mana cui o sa ajunga
|
Ce se mai aude de maşină?... Încă o ai la vânzare?...
|
6 Attachment(s)
Sa dam multimii ce doreste:lol:.
Ultimele poze cu broscoiul proaspete,ca si vopseaua de pe el:lol:. Masina este la vanzare,pentru cei interesati PM.:oops: |
pacat ca se vinde foarte multa munca a fost depusa ca sa ajunga in stadiul asta...;)
|
wow:X:Xarata superb...FELICITARI Sika:)masina este foarte frumoasa:Xpacat cao vinzi...oricum succes cu noile proiecte pe viitor!bft
|
Foarte misto broscoiul asta
|
Ce belea arată aşa toată într-o culoare!
Bravo cmv-ule! |
bara fata am impresia sau sa lucrat pe bara de logan?
|
Din cate vad eu e lucrata dupa o bara normala de dacie si s-a prins si grila cu fibra in spoilerul fata.
|
Quote:
|
Da deci broscoiul are bara fata stok de dacie,modificata cu fibra cu alea alea smecherii:lol:
|
prima dacie din toate din lume , care imi place . modificata cu gust , jantele is prea frumoase .. cum deschizi portiera la masina ? :p
|
Quote:
|
Cuvintele sunt de prisos.
Asta fara niciun fel de exagerare ar trebui mutata in Muzeul Dacia (ca sa vada ce s-a putut face din mana unui simplu om). |
Quote:
|
fara cuvinte;)bafta
|
Jos palaria pt euglena!
A iesit superba!Te gandesti la alt proiect dupa ce se va vinde? |
Este extraordinara aceasta dacie...cea mai reusita pe kre am vzt-o vreodata....bafta !
|
salut. cei mai multi te-au intrebat ce timonerie ai folosit pentru stergator,eu insa te intreb:cum ai convins motorasul sa se opreasca in pozitia aia?in rest..pur si simplu superba.felicitari!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning