![]() |
Re: Bacalaureat 2008
baga mare ca e bun si asa
|
Quote:
PS: e naspa la ase, duceti`va in alta parte. :lol: |
Quote:
Pai si cum l ai luat ? Sper sa trec de proba orala la romana de maine ca de asta imi e mai multa frica .... ca restul e .. CANCAN :) |
la oral nu ai cum sa pici ,decat daca nu zici absolut nimic !
eu o sa incep cu "buna ziua" , sper sa imi dea 5-ul :lol: Bafta la forumisti :D |
Quote:
La română oral, mi-a picat "Leoaică, tânără iubire", de Nichita Stănescu... eu eram în pom, n-auzisem de aşa ceva :lol: şi am luat 7 (-3 puncte pentru poezie). La franceză oral am luat 9 - răspunsurile la întrebările puse pe baza textului la prima vedere, erau chiar fraze din text :lol: Română scris, chiar nu mai stiu cât am luat, oricum, 8 şi ceva parcă. Am copiat comentariu' de la băiatu' din spatele meu :lol: restu' am făcut de capu' meu. Matematică :oops: 6,50... OMM (materia de profil) nu mai ştiu cât am luat. Cert e că am avut media 8,01, a 4-a medie din clasă :lol: :lol: :lol: |
http://rapidshare.com/files/123594306/ro.rar
cred ca sunt cele de care zicea RA_2fast4u mai sus poate va sunt de ajutor |
Hai ma ca la oralul nu e chiar asa de speriat. Vb lui shantzu, doar daca zambesti si zici buna ziua tot ti-ai luat un 5 + vrajeala pe care o mai bagi acolo ca sa te vada aia ca vorbesti mult ai sarit de 7.
|
Eu dau ceva cam multe examene ... maine la oral , pe urma romana scris , mate scris , sport, engleza oral si scris si inca doua materii de specialitate ale profilului meu ... ( nu am scris ordinea corecta) deci in total 8 ...
|
1 Attachment(s)
Uite aici.
o sa le pun pe bucati ca altfel nu reusesc. 1 vad ca s-a pus mai sus un link.. sa imi ziceti daca sunt la fel sa nu ma mai chinuiesc pe aici :)) am si un .psd, care l-am facut eu, unde am copiat numai partea cu textul, contrast + , luminozitate + , numai bun de scos la imprimanta da are 160 mb :-O .. deci cam greu cu urcatul... |
1 Attachment(s)
partea a 2-a...
|
1 Attachment(s)
si partea a 3-a..
|
Nu pot descarca mai mult de 2 mega ....
|
e destept asta a lu gabi :D
plm yo sper la orale .. sa ma ridic si la sport in rest hai cu 5`u :D |
Quote:
Quote:
|
La romana la oral e moarte cu dacia literara sau nush ce critici sunt bilete pe la 20...... restu e floare la ureche :)
|
plm bro .. am la mate fizica si romana ... plm la fizica sunt cam praf... la romana asa si asa .. la mate plm ...
|
bafta baieti maine , creca mai multe emotii ca mine nu are nimeni :)))))))))
sa luati note mari si important,nu priviti examinatorii ca pe niste persoane care vreau sa va pice examenu' si atunci o sa fie bine.... edit: ps:inca ceva,imbracati-va cu o camasa,si niste pantaloni de stofa,par aranjat,unghii taiate,etc,si o sa faceti un plus de impresie,ajuta mult ;) |
Pe romana oral, engleza si sport ma bazez si yo ca imi mareasca media. restu, 5 pe linie :D Dau la romana (oral, scris) engleza oral, geo, istorie si sprofilul liceului, sport.
|
Abia m-am intors de la liceu. A 2a zi prima comisie de la 12-13. Sper sa fie bine poate le e foame si ne da drumu mai repede :))
|
eu am picat nasol. Marti de la 9 15.. dupa ce ca vroiam sa fiu luni, mai am picat si dimineata, chiar cand is astia mai in vana.. eh asta e, ori cum ii dominam
|
Oricum nu veţi intra în intervalele orare în care sunteţi programaţi. Sfatu' meu e să ajungeţi chiar mai devreme, pentru că e posibil să întraţi mai devreme şi, dacă trece întervalul orar de pe liste, înarmaţi-vă cu răbdare şi ceva rece de băut.
Eu la franceză trebuia să întru la între orele 12-13 şi am intrat la 16:30. Culmea... în ziua aia a fost înmormântată bunica mea, iar eu nu am fost la înmormântare pentru a aştepta ca bou' 4 ore jumate să intru în examen. |
Acum am venit si eu de la liceu. Luni la 11:30 am prima proba. E bine cat de cat pt ca mai este putina racoare...
|
Inainte mea e d-soara de laszlo D ana (de la waldorf, liceu maghiar) care e restanta de anul trecut =)) :))
|
bafta tuturor, il luati ma, l`am luat eu si nu luati voi
O sa fie mai greu cand aia o sa intrebe, voi va inchinati dupaia voi raspundeti,aia se inchina...:)) Bafta multa tuturor ! Lasati emotiile acasa . Emotiile le ai doar cand ai invatat:)) |
Maine la 15:35 intru .... mult noroc la toti !!!!!!!!!
|
Sa aveti bafta !
|
maine la 14:30 intru. Doamne Ajuta!!!!
Mult succes tuturor!!! |
:)))macar o bucurie am si io
intru la 10 pe racoare, dupa aia am o invitatie la o fosta colega:)))))))))))))) hai bafta baieti si fete si sa vedem maine seara numai note de la 8 in sus |
Maine la 11:40 am intrarea la carcera:lol:, vad ca totii sunteti cu emoti deci nu sunt singurul cu morcovu in cur:lol:. Bafta la toti si sa ne auzim cu note cat mai bune;)
|
MAINE ORA 17:05
sper sa fie bine hai sa va zic ceva naspa la FIZICA sunt singur in sala cu fizica :| |
Ce tare chiar tare ! Eram la ora 15:35 acum au schimbat si sunt la 10:10 dimineata, deci va sfatuiesc sa mai face ti un drum pentru a va asigura daca nu au schimbat orele ... :)
|
Quote:
bafta tuturor, nu disperati, nici n-o sa realizati cat de repede trece totu` :lol: |
Quote:
asa ca verificati mai ales acum spre seara daca vreti ca au plecat secretarele si asa ramane ,nu mai schimba nimic sa nu aveti neplaceri maine |
Quote:
|
Bafta Tuturor! ;)
|
Mă, da' voi la culcare nu vă mai duceţi ? :lol: Hai, somn uşor, sau vă închid topicu' ! :lol:
BAFTĂ MAXIMĂ TUTUROR !!! |
am la 5 seara boss :D eu pot sa mai stau :))
|
si yo marti la 12 :D deci si yo pot sa mai stau
|
eu sunt maine al 7 lea :|
|
eu intru la 10:40.. dar e meciul acum :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:00. |
- Copyright 2026 4Tuning