![]() |
re: Oltcit Club 11R - DJ 05 RSG - under construction!
vad ca i-ai pus si emblema :D
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1232995402 |
Quote:
|
acum cand prind o zii frumoasa finisez capota. emblema e pisica nebuna de la laure de la bloc. are o slabiciune pentru oltcituri. cum vede unu,cum sare pe el sau in el.
|
E pai cine mai ca noi sa avem pasionati si in randul animalelor..:D
|
arata bine masina,un pic de grija cu detaliile si iese mai frumos...
|
Quote:
|
o sa manance tot ce ii sta in cale. drla40 powa!:twisted: sa vina caldura mai repede sa ma apuc de ea.
|
Frumoasa masina ta si cu siguranta va fii si mai frumoasa dupa o revopsire.Bafta in continuare la ce ai de gand sa faci cu ea
|
nu o revopsesc...o lasa asa...sa para un jaf...dar sa fie nervoasa. o sa fie foarte nervoasa. vopsirea e ultimul pas. si mai e mult pana acolo.astept sa termin motorul si sa ii fac rodajul. apoi alte investiti...
|
asa cum am promis...m-am apucat de oltcit. suspensia afta demontata, cutia data jos, motorul dat jos, interiorul dat jos. munca munca si iar munca. o sa va tin la curent...
|
Sunt curios ce o sa iasa.
|
o sa iasa... o masina. o sa fie greu daca nu se indreapta vremea...
|
gata a venit caldura. azi m-am apucat de motor. am montat ambielajul, cuzinetii,pistoanele cu segmentii, cutia, am vopsit compartimentul motor. mai sunt multe si vreau ca de ziua ei (a masinii) cand face 2 ani de cand e a mea sa fie gata.
|
trecui azi pe la tine pe la poarta si vazui poarta cazuta pe masina si masina cazuta de bot !! sii accidentu asta!! tico ala era al tau?? de e facut praf??:-)
|
sa intelegem ca RSG-ul e avariat :shock: ?
|
nu, Pe RSG cazu' poarta pe el! ''dar nu cred ca se avarie''!!!
Inca o data iti zic, invata sa scrii!!! |
Quote:
|
da,fu un accident acolo la el:sad:.intra unu cu un oltcit,mort de beat si fara permis in ticourile lui de erau la poarta,le impinsa pana in poarta care o zmulsa din balamale si cazu peste haionu RSGului care era pe capre (fara motor) si cazu de pe capre.pacat,acu nu se stie ce bani o avea ala pentru pagubele produse.eu tocmai ce plecasem de la el inainte cu 20 min si auzi ca intra unu in ticouri,ca putea fi si a mea avariata si poate si io ca lucram la ea(ramaneam si fara masina si poate eram si prin spitale):sad:mare noroc avusai
|
asta e. dauna totala pt tico...si rsg e putin avariat. nu observai bine. eram la 2 m de rsg ma duceam la ea sa mai mesteresc. noroc mare. scapai...
|
Mare noroc,cineva acolo sus te iubeste
|
eu trecui pana la tara si vazui toate masinile intregi si cand ma intorsai imi faceau masinile din blituri ca e politie!! cand vazui ce accident era la tine la poarta! auzi pe acolo ca soferu era beat si nu avea nici permis si mai si fugi de la accident! si auzi ca e vai de mama lui ala!!
RSG pati ceva de la cazatura?? |
azi luai tico de acolo ca se uitau toti la el...ca la masini straine si isi faceau cruce. rsg are haionul putin sifonat, un prag stramb,motorul cam indoit si ceva julituri pe sub el. a scapat usor. cu tico e mai grava problema.
|
8 Attachment(s)
asa arata tico...
|
RIP Tico bine ca ai scapat
|
am scapat slava domnului...dar paguba cine mi-o palteste? pt toata lumea care nu stie...din cele 8 masini avariate, eu am avut 2. tico care e dauna totala...si oltcitul meu dj-05-rsg. ambele le fac pe bani mei, adica oltcitul ca pe tico mai iau de o pizza daca il duc la remat. asta e romania..legi de 2 lei. daca aveam o masina de 15 mi de euro? ca ma faceam?
|
Daca aveai masina de 15 mii de euro aveai si casco!
Poze cu olteanu ai? |
Quote:
|
e bine ca nu erai pe RSG sa fi fost bagat sub el ca era naspa!! l-am vazut ca era cazut de bot!! eu am ajuns cu 5 min dupa accident!!:( daunele trebuie sa le plateasca ala dar am auzit ca e vai de el! si am auzit ca asta a stat vreo 15 ani in puscarie!:sad:
|
da. are 40 de ani omu si 30 ii are de puscarie. n uare nimic pe numele lui, avea o alcolemie de 0,80 mg/l in aerul expirat. a declarat ca cine e vinovat sa plateasca, ca el nu are de unde. daca e el vinovat sa il bage la puscarie ca oricum el nu se poate integra in societate. deci banii nu o sa ii vedem niciodata. 8 masini lovite si eu am 2 dintre care si pe cea mai rau lovita. noroc pe capu meu'. oltcitul e cazut pe lonjeroane, are haionul infundat serios. motorul e indoit, aripa fata indoita. bine ca nu s-a spart luneta. oricum a cazut de pe capre si s-a dus vre un metru jumate asa pe lonjeroane. impactul a fost destul de serios...
|
Quote:
|
[QUOTE=dog99;2113616]nasol,asta e romania si legile de cacaoQUOTE]
ADEVARAT |
nu avem ce comenta despre politia asta!! ........ pacat de RSG!! macar bine ca n-ai fost la el atunci!:-)
|
intra dobitocii cu masinile peste tine in casa , dar cand iti loveste masina in curte sa un fata blocului e cun caz fericit...!!! legi de cacao:shock:
|
chestia e ca ceilalti chiar daca isi fac masinile pe bani lor LE RAMAN MASINILE, pe cand eu... l-am avut parcat in fata portii. masina nu este a mea. mi-a "dat-o" sefu sa-i fac revizia si asigurare si sa vin cu ea la serviciu. proprietarul masinii e o firma de constructii care a dus-o la service-ul sefului meu si nu au fost de acord cu factura emisa in urma reparatiilor. nu le poti spune oamenilor ca nu le poti da masina ca a facut-o unu praf. trebuie sa o fac eu, deci ma aleg cu banii dati si fara masina. la fel o sa pateasca si fratele meu. chestia e ca nu vreau sa fiu chiar asa de prost. saptamana asta o sa vorbesc cu un avocat. chiar daca nu imi recuperez banii ala o sa stea ani buni la racoare... nu ma incalzeste cu nimic dar stiu ca nu mai pateste cineva ce-am patit eu...
|
oficial merge bine. mai trebuie facute mici reglaje. dar se face. belea mare cu motorul ala. s-a indoit cam multe la el. prezoane rupte...bataie mare de cap. dar am reusit sa termin masina. merge! multumita lui tzh-ul si lui gini jof. merci baieti! fara voi nu reuseam. poze maine.
|
nasol ce ti sa intamplat. dupa tico nu mai poti sa vinzi nimic sa mai scoti din paguba sau nu mai ai ce?
|
am scos la licitatie tabla pentru farase de gunoi. ce sa mai recuperez? 2 geamuri si plachetii? sa vad cum e cutia, ambreiajul, distributia...ca am bagat nou in ea. in rest fier vechi.
|
avea AC?Ca daca mai e bun m-ar interesa pe mine :D
|
nu avea AC. si daca avea nu cred ca mai era intreg nici compresorul nici conductele.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:00. |
- Copyright 2026 4Tuning