![]() |
Re: Evenimente
1 Attachment(s)
Raliul Tara Barsei Dunlop Seat
Brasov, 24-25.08.2007 VINERI 24.08.2007 ORA 15:01 START RALIU - Macromall ORA 15:06 SERVICE "A" 20 minute - Parcare Roman S.A ORA 16:07 START PS 2 DALGHIU 1 (10.00 km) ORA 16:22 REGRUPARE "A" 105 minute ORA 18:13 START PS 3 DALGHIU 2 (10.00 km) ORA 18:41 START PS 4 TARLUNGENI 2 (3.8 km) ORA 19:09 SERVICE "B" 45 minute - Parcare Roman S.A ORA 19:59 SOSIRE ZIUA I - Macromall SAMBATA 25.08.2007 ORA 10:01 START ZIUA II - Macromall ORA 10:06 SERVICE "C" 20 minute - Parcare Roman S.A ORA 10:51 START PS 5 AZUGA 1 (22.50 km) ORA 12:29 START PS 6 TARLUNGENI 3 (3.80 km) ORA 12:57 START PS 7 GARCINI 1 (18.40 km) ORA 14:02 SERVICE "D" 20 minute - Parcare Roman S.A ORA 14:47 START PS 8 GARCINI 2 (18.40 km) ORA 15:37 REGRUPARE "B" - 55 minute ORA 16:38 START PS 9 AZUGA 2 (22.50 km) ORA 17:33 SERVICE "E" 20 minute - Parcare Roman S.A ORA 17:58 SOSIRE RALIU - Macromall ORA 20:30 FESTIVITATEA DE PREMIERE - Macromall ORA 21:00 CONFERINTA DE PRESA - Macromall |
Sambata merita stat pe Garcini la cabana acolo pentru ca vezi 4 treceri...
|
pai atunci m-am calmat:lol:.....care mai merge ca eu nu merg:lol:
|
Azi in poligon vezi 2 treceri. Te sui pe deal si vezi cam tot traseu!
|
Uhuuu ... cam departe ...
|
ok...care vine la EMMA la Drobeta Turnu-Severin ???? e weekendu asta
|
|
woa' frate esti la TV :D
|
Quote:
|
Ploiesti weekendu asta cineva?
|
Quote:
|
Salutare lume.Felicitarile mele pentru Bigu. Le meriti din plin frate.Bafta in continuare.
|
Autocrono:
-Sambata concurs de accelerare la Tg.Secuiesc la ora 14.00 -duminica concurs de accelerare la Covasna la ora 13.00 |
Aici puteti gasi informatii pentru cursa de samabata : http://www.autocrono.ro/modules.php?...&id=57&do=afis
SI aici pt cea de duminica: http://www.autocrono.ro/modules.php?...&id=58&do=afis |
duminica 16 septembrie redbull flugtag
A doua editie a Red Bull Flugtag are loc in acelasi loc cu apa dulce din fata Bibliotecii Nationale, pe care e greu sa-l ratezi daca te urci intr-unul din zecile de autobuze care ajung aici sau daca iei metroul pe linia IMGB-Pipera si cobori la statia Unirii. Te anuntam de pe acum ca tentativele de zbor sunt mai multe decat la prima editie, aparatele mai nauce, iar spectacolul mai spontan decat iti imaginezi. Daca nu ne crezi, intra pe Stiri, la sectiunea Echipe si arunca o privire. Daca vii cu masina, incearca sa pleci mai devreme, pentru ca o sa ai de cautat loc de parcare si ar fi pacat sa ratezi expozitia de masinarii zburatoare care incepe la ora 11. Daca zbori pana la Unirii, nu stim sa-ti spunem unde ai putea ateriza. Nu incerca in Dambovita, pentru ca e rezervata toata pentru participantii la eveniment. Incearca la Baneasa sau Otopeni si grabeste-te dup-aia sa vii sa vezi. Daca nu prinzi ora 11, fa tot posibilul sa fii aici la ora 14 - atunci vom da startul celui mai temerar si ingenios eveniment aeronautic din lume. din brasov vom fi mai multi care participa...una din echipe este a lu' bigu si una este a lu' scrappy (fratemiu)...va asteptam cu galeria;) mai multe detalii despre echipe pe www.redbullflugtag.ro |
sa speram ca si onestiul se va prezenta duminica cu ceva masini si speram sa repetam figura din vara. din pacate sambata nu putem veni pt ca mergem la iasi.
|
dragut fu la tg secuiesc.
Primu meu concurs... speram totusi sa concurez impotriva GTI`ului de 200 |
Ce a fost pe la targu si pe la covasna??
Ceva poze sau filmulete si un clasament aveti? Eu n-am putut sa ajung,probleme mecanice.:( |
Felicitari participantilor! Super cursa! Pacat ca nu s-a mai dat Cata cu domnu cu AMG-u :) Eram foarte curios de rezultat :)
|
Felicitari tutror participantilor :) Super faina ziua :) Daca detine cineva clasamnetul sa il "publice" si aici :)
|
15 Attachment(s)
deocamdata doar poze...
|
Periculos omu cu dacia! :) A facut o vectra si mai avea putin si te facea si pe tine Cristi :D
|
daca totul va merge bine,in primavara o sa fie si mai periculos. deja a fost comandat un ax cu came mai performant si se strang bani pt turbo
|
Foarte tare frate ... eu am bafta sa am masina troznita de fiekare data inainte de asha ceva ... e de la Dumnezeu :lol: :lol:
|
EEE ;) tinand cont ca eram 2 pers in masina cu 300 kg masina mai grea ca a lui nui pb.O asteptam la primavara ;)
Aaa si inca o chestie pe care am obs de mai mult timp ;) ai vazut cum schimba tipu cu dacia ? perfect frate :) zici ca are steptronic pe bune :) |
dap....tot respectu :)
|
dar cine era ala cu dacia?
|
Bravo pir-ule ;)
|
multumesc si felicitari si tie si tuturor participantiilor indiferent de pozitia pe care au ocupat-o.a fost super si azi ca si data trecuta cand am participat.
|
Quote:
|
bravo lui a fost tare
|
La N1 ?? Nu stiam ca a existat grupa asta :-?
|
Quote:
1 Butnariu Remus Ciprian Dacia 1300" |
F bine.Felicitari :)
|
Sa va ie mama pe toti ... de castigatori raceri ce estetzi
|
super tare baiatul cu dacia :)
|
Categoria MOTO
1 Jakab Istvan Sf. Gheorghe YAMAHA R6 2 Virag Gellert Sf. Gheorghe YAMAHA R1 3 Fazakas Sandor Covasna Honda CBRF 4 Szanto Zoltan Sf. Gheorghe Suzuki Bandit 5 Racz Attila Covasna Kawasaki GPX 750 R 6 Dancs Tibor Covasna Honda 250 Categoria N2 1301 - 1600 cmc 1 Szocs Lorand Imeni VW Golf 2 Mike Istvan Tg. Secuiesc Opel Tigra 3 Stoica Cristy Brasov Fiat Albea 4 Bertalan Istvan Covasna Opel Vectra 5 Butnaru Remus Ciprian Onesti Dacia 1310 6 Kato Zoltan Covasna Opel Astra Categoria N3 1601-1800 cmc 1 Moiceanu Catalin Prejmer Renault 5 2 Nagy Robert Covasna VW Golf GTI 3 Benedek Richard Covasna Opel Vectra 4 Popa Ciprian Brasov VW Jetta Categoria N4 1801 - 2000 cm3 1 Chirica Vali Brasov Renault Megane 2 Durche Florin Brasov AUDI A4 Categoria N5 2001- 2500 cm3 1 Ica Bogdan Brasov VW Golf GTI 2 Serban Emanuel Brasov Mercedes SLK 3 Patachi Lucian Brasov VW Golf 4 4 Raican Mihai Brasov Opel Astra Bertone 5 Balazs Arpad Lisnau BMW 120 D 6 Cimpeanu Dan Brasov VW Passat Categoria N6 peste 2500 cm3 1 Ochi Octavian Brasov BMW 530 XD 2 Nemeth Sandor Covasna Mercedes Categoria OPEN 1 Ochi Octavian Brasov BMW 530 XD 2 Nemeth Sandor Covasna Mercedes CL5 3 Ica Bogdan Brasov VW Golf GTI Rezultatele de duminca! |
bravo ma sunteti tari
|
Felicitari participantilor,la mai multe de acum incolo...
Daca aveam si eu masina ma dadeam si eu,sau macar veneam sa ma uit,asta e data viitoare. Lasa ca s-a dat in sf. ghe. tipul cu amg-ul si a fost mortal,a batut un m5 cu toate ca a pierdut o masina la start.... |
Cine vine La Buzau?.......Plecam in gasca?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:22. |
- Copyright 2026 4Tuning