![]() |
Re: Cea Mai Urata Masina A Momentului
Quote:
X6 .. depinde.. din fata eu zic , ca arata bine .. din spate nu imi place .. oricum mai urat decat ssangyong action/kyron nu este :-) |
noul m3coupe este superb si in interior si in exterior! nici x5-ul nu se lasa mai prejos..desi exteriorul este anost! insa sunt masini cu probleme de fiabilitate!
personal as alege pisica .. aia chiar e f f frumoasa! PS: cui ii plac alea geely ceo..etc ?:D:D |
Quote:
|
dacia sandero, vw fox, kia soul, bmw seria 1, bmw x1 care va aparea in curand, ranault laguna , bmw x3, ssang young actyon dupa mine sunt cele mai urate masini care se fabrica in 2009 (deocamdata).
|
Opel Agila
L-a votat careva pt cea mai imbecila caroserie? Mie cel putin imi inspira: "o mare voma". |
Ssang Yong Actyon
Fiat Multipla Peugeot 206 Sedan Skoda Fabia Sedan Renault Clio Sedan (ultimul) Mercedes Clasa A (primul model) Pentru mine astea sunt cele mai urate masini :D. |
Quote:
geely, ceo si celelalte chinezarii .. cum de am uitat de ele? Sunt cele mai oribile .. oricum sunt copii ieftine si foarte urate ale diferitelor modele de bmw/mercedes/alfa etc.. nici nu poti sa le numesti masini .. :!: |
parca era una CEO .. care era leit bmw x5 .. .am vazut una si in oras dar cea mai tare am vazut-o la sinaia ca avea sigla de bmw si abtibilde de bmw :lol:
PS: .. nu orice pisica as alege! ci COUPEul :X |
La interior jos palaria pentru X6, insa la exterior chiar e un model urat.
|
x6 mi se pare o masina senzatioanal. daca ar fi dupa mine si ar trebui sa aleg intre x5 si x6 , categoric x6. daca ar fi sa zic un model de la bmw care nu imi place ar fi x3 urmat de seria 1
|
Dupa mine cea mai urata masina e masina papala=)))))
|
daca tot se spune ca X6 X5 sau E ca sunt urate atunci pt mine e urat enzo zonda GT ul de la porsche SLR ul etc
|
zonda si enzo chiar sunt uratele insa ..porsche gt si mclaren slr sunt superbe :)
mai e urata e-klasse din 98 aia break :| .. hidoasa rau |
Quote:
|
2 masini urate care imi vin acum in minte ... C5 sedan si 206 sedan :|
|
Quote:
|
c4 sedan ... greseala de redactare si daca iti place c4 sedan nu te condamn dar eu nu`l suport ... spor
|
Parerea mea , luati in considerare si noul Renault Clio Simbol , este cea mai infecta masina dupa parerea mea , e hidoasa masina
|
chiar ca.. si symbolu' asta nou e infect rau
|
Clio Symbol modelul nou mi se poare identic cu 206 sedan, 2 masini extrem de urate...
|
Quote:
|
Symbol si Tiida sunt foarte, foarte urate!
|
Quote:
|
In momentul de fata QASHQAI-ul mi se pare extrem de urat...dupa ce ca are si o denumire de :omfg: mai e si scarry...
|
panamera......prea prea prea uarata.....cei de la porche au dat o n bara cu modelul asta....
|
Quote:
sangyoung sau cum naibii se scrie :))) oricum adevaratu motiv pt care am dat quote la tine ... EVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :X ma gandeam la primavara sa fac un brush cu ea :X:X:X mi se pare geniala ... nu zic si de wall`e :X ( doamne tare film ) scuze pentru offtopic :)) |
apropo, nu stiu daca s-a pus, dar mai adaug si q7. masina aia parca e o placinta borsita. sincer, e chiar urata. nu vreau sa se ia vag-istii de mine, dar eu ma refer strict pe design, iar jumatate din cei carora le place sunt inraiti vag...
oricum, ma uitam la un q7 si ma gandeam ca daca as pune-o in apa cu rotile in sus cred ca ar pluti... |
gresit amphe.. jumatate din cei carora le place masina sunt MANELISTI :)..
PS: nu se numesc vag-isti.. ci vaginisti !:D |
nu stiu de unde pana unde daca imi place q7 sunt manelist dar ... :) daca voua nu va place nu stiu eu cel putin sunt uimit de interior ... eu ma simt foarte bine in el cat despre exterior ... nu pluteste ca are motoru greu :lol: un 4.2 asa :P
|
Quote:
|
Quote:
robynet: stiu ca interiorul este super, nici nu m-am legat de el si nici n-o sa ma leg. la fel cum nu ma leg nici de calitate, nici de motorizare. daca ar fi fost facuta mai delicat, in stilul a6 si a8 ar fi fost excelenta. oricum, la fel ca x5 si ml, este un SUV doar cu numele si dimensiunile, nimeni nu le foloseste ca atare. conceptul initial de SUV - masina de familie, utila (sports utility vehicle - numele o spune) mai sta in picioare doar la hyundai, kia etc. celelalte "balene" sunt doar niste limuzine "saltate". adica eu cand vad un x5 cu jenti de 20" ma gandesc "de ce?". nu poti sa spui ca "eee, n-am luat serie5 nu din cauza ca vreau sa fac off-road cu ea, dar aia se facea praf la drumurile noastre". pai si cu jentile de 20" ce faci? la ce talon au cauciucurile crezi ca rezista la gropi? singurul "avantaj" e ca poti sa ocupi mai usor mai multe locuri de parcare cu ea si sa fii mandru de asta ca un adevarat taran:D alte masini urate: peugeot 308 - nu imi place de nici o culoare, are aspectul unui fier de calcat ultra-modern:)) apreciez design-ul peugeot, este original si asta conteaza foarte mult pentru mine, dar la unele modele este deja exagerat. ciroen c4 in 3 usi (ce-o sa-mi sara in cap unii) - masina asta a suferit de ceva. cred ca proiectarea ei a fost ingenioasa: au luat un c4 in 5 usi, l-au lovit brutal in spate si au observat ca le place. rezultatul: o masina noua seat altea xl - arata de parca a suferit o mutatie urata nu ma leg de noul reno symbol, pentru ca are un motiv real sa fie uratica si anume pretul. si chiar daca nu e o masina frumoasa, e placuta ca aspect, spre deosebire de altele care chiar deranjeaza prin prezenta lor. multe masini ieftine sunt oarecum uratele, dar pret foarte mic si aspect de bmw nu se poate decat in ochii unor romani care, dupa cum am mai zis, in 500euro vor avion de lux |
Noul Symbol e cea mai urata masina pe care am vazut-o vreodata.
|
Nu e mai urat ca noua laguna..dar se bate...pe acolo
|
De unde sa incep ???
BMW x6 Citroen C6 Honda Element porsche panamera si cayenne diesel...nu e urat..da cand aud diesel ma scarbeste. |
Panamera too ^^
|
Quote:
|
cred ca trebuie sa-si faca din nou controlul oftalmologic
|
nu am nici o dioptrie si stau ft bine cu ochii...
eu mi-am spus parerea ca deasta i se spune FORUM... o tampenie frantuzeasca , la fel si ca val satis`ul.. http://www.caradisiac.com/media/imag...roen-c6-20.jpg |
si totusi ce anume e urat la masina asta? Eu o vad teribil de frumoasa.
|
La unii le place, la altii nu... mie imi place C6 pentru ca e diferita si la interior mam simtit foarte, foarte bine...
Vel Satis, chiar e urata :( |
| All times are GMT +2. The time now is 18:22. |
- Copyright 2026 4Tuning