Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

Darius DMS 05-11-09 09:41

Re: Pentru pasionaţii de biciclete

daca erai in botosani
ti o faceam eu

aleyx_oltcit 07-11-09 14:48

se poate pune janta de trial pe butuc normal? .aia de trial e mai lata..eventual fac o poza cu ce am daca vreti

Ingerasul99 07-11-09 14:56

Unde gasesc decapant? am cautat azi , dar nu am gasit!
Am dat furca jos ca sa imi fie mai usor de pregatit , coronita de jos era sparta in bucati :(.

aleyx_oltcit 07-11-09 14:57

pentru ce vrei sa il folosesti?

dns_dns 07-11-09 14:59

aleyx_oltcit, depinde ce intelegi prin normal. daca e dinala de 20lei.. nu iti recomand. se poate monta dar daca vrei sa faci trial, mai mult de 2zile nu te tine. in functie de numarul de spite, iti dai seama daca se potriveste sau nu. o roata poate avea 32 sau 36 spite. te uiti daca butucul are acelasi numar de gauri ca si cercul.

cu decapant se inlatura rapid vopseaua de pe metal, beton, lemn si sticla. banuiesc ca doreste sa revopseasca furca.

Ingerasul99 07-11-09 15:00

Quote:

Originally Posted by aleyx_oltcit (Post 2787654)
pentru ce vrei sa il folosesti?

sa dau vopseaua jos , mai usor , e grele cu frecatu!

aleyx_oltcit 07-11-09 15:02

cu acetona :P

radu715 08-11-09 09:23

Quote:

Originally Posted by aleyx_oltcit (Post 2787631)
se poate pune janta de trial pe butuc normal? .aia de trial e mai lata..eventual fac o poza cu ce am daca vreti

sigur , se poate pune , dar trebuie sa aibe acelasi numar de gauri ;)

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 2787665)
sa dau vopseaua jos , mai usor , e grele cu frecatu!

incearca la un magazin de piese auto sau la unul de vopsele :)

Ingerasul99 10-11-09 14:49

Am gasit pana la urma decapant, maine ma apuc de treaba! :X abea astept.Mai stiti cum se desfacea lantul?

D.Y ¬ 10-11-09 15:10

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 2795744)
Am gasit pana la urma decapant, maine ma apuc de treaba! :X abea astept.Mai stiti cum se desfacea lantul?

Depinde de care lanţ. Eu la a mea fiind model mai vechi cu un ciocan şi cu o şurubelniţă desfăceam o zală şi după scoţi sau mai pui depinde ce vrei să-i faci.

Aştept poze! :P

Ingerasul99 10-11-09 15:19

Quote:

Originally Posted by D.Y ¬ (Post 2795798)
Depinde de care lanţ. Eu la a mea fiind model mai vechi cu un ciocan şi cu o şurubelniţă desfăceam o zală şi după scoţi sau mai pui depinde ce vrei să-i faci.

Aştept poze! :P

Vreau sa il dau jos ca imi sta in cale :(. plus sa fie bine uns pt antrenament :)).

xgeox 10-11-09 17:17

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 2795744)

Sunt lanturi care au o zala care se desface(Sram in general) sau cele care se desfac cu presa de lant.

Ingerasul99 11-11-09 16:38

Am dat azi o mare parte din vopsea jos, dar am ramas fara smirghel si fara timp.
In trecut am facut o prostie prin faptul de a o vopsi cu negru si acum cand dau sa o iau se face cauciucata si se depune pe smirghel.
Decapantul isi face treaba, dar mai tre sa aplic inca odata sau de 2 ori ca sa fie treaba treaba.
Revin cu poze pe vineri sambata cand voi fi liber!
Mare noroc ca manusile chirurgicale ca ma faceam totuna pe maini :X.
Furca o las la urma, intre timp mai caut vopsitor dispus!

D.Y ¬ 11-11-09 20:09

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 2799001)
Am dat azi o mare parte din vopsea jos, dar am ramas fara smirghel si fara timp.
In trecut am facut o prostie prin faptul de a o vopsi cu negru si acum cand dau sa o iau se face cauciucata si se depune pe smirghel.
Decapantul isi face treaba, dar mai tre sa aplic inca odata sau de 2 ori ca sa fie treaba treaba.

Baftă în continuare. Ai grijă!!

xgeox 12-11-09 10:19

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 2799001)

Daca tot te chinui atat macar sa-ti gasesti un vopsitor bun sa iasa ceva frumos.Sa nu te grabesti sa te duci la primu gasit,oricum vine iarna si ai timp pana la primavara.Succes si abia astept sa vad cum iese.

D.Y ¬ 12-11-09 13:11

Quote:

Originally Posted by xgeox (Post 2800871)
Daca tot te chinui atat macar sa-ti gasesti un vopsitor bun sa iasa ceva frumos.Sa nu te grabesti sa te duci la primu gasit,oricum vine iarna si ai timp pana la primavara.Succes si abia astept sa vad cum iese.

Eu aşteptam iarna cu nerăbdare. Sper să ningă ca să am pe unde să mă dau.:twisted:

gabi1294 12-11-09 16:57

si eu astept zapada :X...nu iarnaX(;))...ma rog,,,cam tot aia e...ideea e k vreau sa ninga:X

D.Y ¬ 12-11-09 18:13

Quote:

Originally Posted by gabi1294 (Post 2801810)
si eu astept zapada :X...nu iarnaX(;))...ma rog,,,cam tot aia e...ideea e k vreau sa ninga:X

Să vedem. Eu zic că sunt slabe şanse să ningă.

Ingerasul99 12-11-09 18:39

Am dat vopseaua jos, dar mi-au ramas doar locurile greu accesibile si unde sunt sudurile, maine sau sambata aduc cadru acas sau il fac tot la garaj cu bormasina ca mi-am luat capete cu sarma :D.Mai ramane furca fata de rezolvat care o fac tot maine!

Strainger 18-11-09 12:48

1 Attachment(s)
Scuzati caci ma bag aiurea in seama, tinand cont ca este un topic pentru biciclete am zis sa incerc si aici, caut de ceva vreme chiar si pe google manusi ca acestea din imagine dar nu gasesc, am cautat si in orasul in care sunt acuma de ceva vreme si nu gasesc.
Poate gasiti la voi in oras sa imi dati un pm ca le platesc dar nici sa fie o suma exorbitanta.
Ps: manusile acestea sunt marime mica, marime mare nu au si costa 140 roni cu tot cu taxele de expediere.
Pe criza asta sunt scumpe!
Astept pm!
Sper sa nu supar pe nimeni

D.Y ¬ 18-11-09 14:06

Quote:

Originally Posted by Strainger (Post 2817991)
Scuzati caci ma bag aiurea in seama, tinand cont ca este un topic pentru biciclete am zis sa incerc si aici, caut de ceva vreme chiar si pe google manusi ca acestea din imagine dar nu gasesc, am cautat si in orasul in care sunt acuma de ceva vreme si nu gasesc.
Poate gasiti la voi in oras sa imi dati un pm ca le platesc dar nici sa fie o suma exorbitanta.
Ps: manusile acestea sunt marime mica, marime mare nu au si costa 140 roni cu tot cu taxele de expediere.
Pe criza asta sunt scumpe!
Astept pm!
Sper sa nu supar pe nimeni

Daca imi spui de ce firma e facuta si ce marime.. ai dori o sa caut la mine in Craiova. :D

D.Y ¬ 18-11-09 18:54

Cei care vreti sa faceti ciclism de performanta si sunteti din Craiova, Targu-Jiu sau din apropierea Craiovei..

Contactati-ma prin pm sau gasiti id-ul pe profil.. :D:D

gabi1294 22-11-09 10:01

baieti...daca mai tine un timp asa cald vreau sa imi vopsesc bicicleta...dak nu...in primavara...dar nuj ce culoare/culori sa o vopsesc ....ce sfaturi imi dati???...oricum as vrea ceva metalizat si nu chiar comun cu celelalte biciclete.....astept idei:D

D.Y ¬ 22-11-09 10:04

Quote:

Originally Posted by gabi1294 (Post 2826721)
baieti...daca mai tine un timp asa cald vreau sa imi vopsesc bicicleta...dak nu...in primavara...dar nuj ce culoare/culori sa o vopsesc ....ce sfaturi imi dati???...oricum as vrea ceva metalizat si nu chiar comun cu celelalte biciclete.....astept idei:D

Baga niste poze cu bicicleta si iti dam sfaturi cu cea mai mare placere. :) ;)

dns_dns 22-11-09 10:57

5 Attachment(s)
fosta mea bicicleta, vopsita cu spray'ul de artistul mareo:lol: foarte incantat de rezultatul final.

after - before

gabi1294 22-11-09 12:17

https://img412.imageshack.us/img412/9608/dsc00343i.jpghttps://img412.imageshack.us/img412/d...jpg/1/w800.png cam murdara:D

D.Y ¬ 22-11-09 12:36

Depinde si ce vrei sa faci cu ea.

Ti-as sugera sa iti dai actibildele jos. Sa iti iei bureti noi. Alta sa si niste jante duble. Ca sa arate bine.

In cate culori vrei sa o vopsesti?

Eu zic ca furca din fata si pana unde incepe scrisu.. pana la F.. cu negru. Dupa in rest toata bicicleta cu un verde sau un portocaliu. Si dupa peste verde sau portocaliu niste detalii mici sau poti sa o lasi asa simpla.

Sunt multe idei. Conteaza doar ce culori vrei sa o faci. Dar ti-am spus depinde ce vrei sa faci cu ea.. daca vrei sa o ai de off-road nu conteaza aspectul..

gabi1294 22-11-09 12:47

nu am obiceiul sa o chinui...mai mult m aplimb cu ea ..asa ca pt mn aspetul conteaza...niste culori tari oricum....sa taie privirea:D si in leg cu elementele minore...sa o vad vopsita si pe urma ma ocup de ele:P

Champion 22-11-09 13:13

Quote:

Originally Posted by gabi1294 (Post 2827067)
nu am obiceiul sa o chinui...mai mult m aplimb cu ea ..asa ca pt mn aspetul conteaza...niste culori tari oricum....sa taie privirea:D si in leg cu elementele minore...sa o vad vopsita si pe urma ma ocup de ele:P

Unde e galbena vopsesteo albastra, unde e neagra laso asa si jentile fa-le portocalii...o sa atraga privirea te asigur.Normal ca ii iei toate stickerele jos si o lasi cat mai clean.Si jenti duble, o sa arate mult mai bine.

D.Y ¬ 22-11-09 13:33

Quote:

Originally Posted by Champion (Post 2827141)
Unde e galbena vopsesteo albastra, unde e neagra laso asa si jentile fa-le portocalii...o sa atraga privirea te asigur.Normal ca ii iei toate stickerele jos si o lasi cat mai clean.Si jenti duble, o sa arate mult mai bine.

Si asa e o idee buna.

Gabi tu alegi culorile. Poti sa o faci in 3, 2 sau 1 culoare. Depinde ce gusturi ai ca noi iti zicem ce ne place noua, dar nu trebuie sa te iei dupa noi. ;)

gabi1294 22-11-09 13:47

de preferat 2 culori....dar nuj cum si ce fel...sincer...mi`am stors creierii dar chiar nuj...pan ala urma cred k ma duc in magazin si vad monstre de culori...si pe urma ma mai documentez...poze cu biceclete nu aveti si voi..poate ma inspir de la cineva:D

Champion 22-11-09 14:19

Quote:

Originally Posted by gabi1294 (Post 2827195)
de preferat 2 culori....dar nuj cum si ce fel...sincer...mi`am stors creierii dar chiar nuj...pan ala urma cred k ma duc in magazin si vad monstre de culori...si pe urma ma mai documentez...poze cu biceclete nu aveti si voi..poate ma inspir de la cineva:D

Daca vrei doua culori recomand cadrul tot negru si furca etc si jentile rosii, portocalii sau albastre :)

Ingerasul99 22-11-09 14:42

1 Attachment(s)
Aveti idee pe unde as putea gasi jante asa ?

D.Y ¬ 22-11-09 17:59

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 2827297)
Aveti idee pe unde as putea gasi jante asa ?

La noi nu cred ca gasesti asa ceva. O sa caut si o sa te informez.. daca gasesc ceva..

Ingerasul99 22-11-09 20:39

Eu am mai vazut pe bicicleta, dar de cumparat nu, o sa merg maine pana la first bike sa vad , poate poate!Doamne ajuta!

quick_silver2 23-11-09 22:05

Curand,am sa revin cu o bicla noua.. Dupa ce am dat bmx-ul :D

radu715 23-11-09 22:20

asteptam :) mtb ?:>

Ingerasul99 24-11-09 14:11

Cei de la first bike , au zis ca de la anul pun in vanzare si sunt produse de ei!

Darius DMS 25-11-09 20:44

unde gasesc si eu in romania astfel de biciclete(MTB)????http://www.sportsgearadvice.com/cycl...ial%20bike.jpg si la ce preturi???/imi doresc foarte mult una,ca in botosani,la santiere si la distrugerile care sunt,am senzatie de senzatie.....va rog sa ma ajutati....daca are cineva un MTB indiferent de stare,sa ma contacteze....poate iau unul....

D.Y ¬ 25-11-09 21:01

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 2836903)
unde gasesc si eu in romania astfel de biciclete(MTB)????http://www.sportsgearadvice.com/cycl...ial%20bike.jpg si la ce preturi???/imi doresc foarte mult una,ca in botosani,la santiere si la distrugerile care sunt,am senzatie de senzatie.....va rog sa ma ajutati....daca are cineva un MTB indiferent de stare,sa ma contacteze....poate iau unul....

Nu prea gasesti in Romania asa ceva. Eu unul am tot cautat pentru niste prieteni si nu am gasit nimic.

Poti sa intrii pe siteuri din alte tari si daca ai bani si chiar iti doresti iti faci comanda. In Romania nu prea se pune asa pret pe biciclete. Multe sunt furate si aduse prin targuri.

Eu cu un prieten avem bicicletele din strainatate. Si iti spun ca e foarte greu sa le intretii si piese gasesti foarte greu. Trebuie sa te gandesti si la acest aspect.

All times are GMT +2. The time now is 00:44.

- Copyright 2026 4Tuning