![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
daca erai in botosani
ti o faceam eu |
se poate pune janta de trial pe butuc normal? .aia de trial e mai lata..eventual fac o poza cu ce am daca vreti
|
Unde gasesc decapant? am cautat azi , dar nu am gasit!
Am dat furca jos ca sa imi fie mai usor de pregatit , coronita de jos era sparta in bucati :(. |
pentru ce vrei sa il folosesti?
|
aleyx_oltcit, depinde ce intelegi prin normal. daca e dinala de 20lei.. nu iti recomand. se poate monta dar daca vrei sa faci trial, mai mult de 2zile nu te tine. in functie de numarul de spite, iti dai seama daca se potriveste sau nu. o roata poate avea 32 sau 36 spite. te uiti daca butucul are acelasi numar de gauri ca si cercul.
cu decapant se inlatura rapid vopseaua de pe metal, beton, lemn si sticla. banuiesc ca doreste sa revopseasca furca. |
Quote:
|
cu acetona :P
|
Quote:
Quote:
|
Am gasit pana la urma decapant, maine ma apuc de treaba! :X abea astept.Mai stiti cum se desfacea lantul?
|
Quote:
Aştept poze! :P |
Quote:
|
Quote:
|
Am dat azi o mare parte din vopsea jos, dar am ramas fara smirghel si fara timp.
In trecut am facut o prostie prin faptul de a o vopsi cu negru si acum cand dau sa o iau se face cauciucata si se depune pe smirghel. Decapantul isi face treaba, dar mai tre sa aplic inca odata sau de 2 ori ca sa fie treaba treaba. Revin cu poze pe vineri sambata cand voi fi liber! Mare noroc ca manusile chirurgicale ca ma faceam totuna pe maini :X. Furca o las la urma, intre timp mai caut vopsitor dispus! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
si eu astept zapada :X...nu iarnaX(;))...ma rog,,,cam tot aia e...ideea e k vreau sa ninga:X
|
Quote:
|
Am dat vopseaua jos, dar mi-au ramas doar locurile greu accesibile si unde sunt sudurile, maine sau sambata aduc cadru acas sau il fac tot la garaj cu bormasina ca mi-am luat capete cu sarma :D.Mai ramane furca fata de rezolvat care o fac tot maine!
|
1 Attachment(s)
Scuzati caci ma bag aiurea in seama, tinand cont ca este un topic pentru biciclete am zis sa incerc si aici, caut de ceva vreme chiar si pe google manusi ca acestea din imagine dar nu gasesc, am cautat si in orasul in care sunt acuma de ceva vreme si nu gasesc.
Poate gasiti la voi in oras sa imi dati un pm ca le platesc dar nici sa fie o suma exorbitanta. Ps: manusile acestea sunt marime mica, marime mare nu au si costa 140 roni cu tot cu taxele de expediere. Pe criza asta sunt scumpe! Astept pm! Sper sa nu supar pe nimeni |
Quote:
|
Cei care vreti sa faceti ciclism de performanta si sunteti din Craiova, Targu-Jiu sau din apropierea Craiovei..
Contactati-ma prin pm sau gasiti id-ul pe profil.. :D:D |
baieti...daca mai tine un timp asa cald vreau sa imi vopsesc bicicleta...dak nu...in primavara...dar nuj ce culoare/culori sa o vopsesc ....ce sfaturi imi dati???...oricum as vrea ceva metalizat si nu chiar comun cu celelalte biciclete.....astept idei:D
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
fosta mea bicicleta, vopsita cu spray'ul de artistul mareo:lol: foarte incantat de rezultatul final.
after - before |
|
Quote:
Depinde si ce vrei sa faci cu ea. Ti-as sugera sa iti dai actibildele jos. Sa iti iei bureti noi. Alta sa si niste jante duble. Ca sa arate bine. In cate culori vrei sa o vopsesti? Eu zic ca furca din fata si pana unde incepe scrisu.. pana la F.. cu negru. Dupa in rest toata bicicleta cu un verde sau un portocaliu. Si dupa peste verde sau portocaliu niste detalii mici sau poti sa o lasi asa simpla. Sunt multe idei. Conteaza doar ce culori vrei sa o faci. Dar ti-am spus depinde ce vrei sa faci cu ea.. daca vrei sa o ai de off-road nu conteaza aspectul.. |
nu am obiceiul sa o chinui...mai mult m aplimb cu ea ..asa ca pt mn aspetul conteaza...niste culori tari oricum....sa taie privirea:D si in leg cu elementele minore...sa o vad vopsita si pe urma ma ocup de ele:P
|
Quote:
|
Quote:
Gabi tu alegi culorile. Poti sa o faci in 3, 2 sau 1 culoare. Depinde ce gusturi ai ca noi iti zicem ce ne place noua, dar nu trebuie sa te iei dupa noi. ;) |
de preferat 2 culori....dar nuj cum si ce fel...sincer...mi`am stors creierii dar chiar nuj...pan ala urma cred k ma duc in magazin si vad monstre de culori...si pe urma ma mai documentez...poze cu biceclete nu aveti si voi..poate ma inspir de la cineva:D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Aveti idee pe unde as putea gasi jante asa ?
|
Quote:
|
Eu am mai vazut pe bicicleta, dar de cumparat nu, o sa merg maine pana la first bike sa vad , poate poate!Doamne ajuta!
|
Curand,am sa revin cu o bicla noua.. Dupa ce am dat bmx-ul :D
|
asteptam :) mtb ?:>
|
Cei de la first bike , au zis ca de la anul pun in vanzare si sunt produse de ei!
|
unde gasesc si eu in romania astfel de biciclete(MTB)????http://www.sportsgearadvice.com/cycl...ial%20bike.jpg si la ce preturi???/imi doresc foarte mult una,ca in botosani,la santiere si la distrugerile care sunt,am senzatie de senzatie.....va rog sa ma ajutati....daca are cineva un MTB indiferent de stare,sa ma contacteze....poate iau unul....
|
Quote:
Poti sa intrii pe siteuri din alte tari si daca ai bani si chiar iti doresti iti faci comanda. In Romania nu prea se pune asa pret pe biciclete. Multe sunt furate si aduse prin targuri. Eu cu un prieten avem bicicletele din strainatate. Si iti spun ca e foarte greu sa le intretii si piese gasesti foarte greu. Trebuie sa te gandesti si la acest aspect. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
- Copyright 2026 4Tuning