![]() |
Re: E36 - coupe SXL
Quote:
de ce intrebi ? |
Salut!Iti urez bafta in continuare o sa fie ceva de munca.
Am o intrebare in postul #501 poza cu cele 3 palete ma intereseaza daca a3-a culoarea (cea mai deschisa) este candy sau ceva normal eventual si codul sau de la ce este te rog. Multumesc ! |
Quote:
|
Salutare !
Ce se mai aude de masina ? Nu e gata ? |
Quote:
nu este un cod de culoare personalizat , doar ca trebuie sa vb cu cineva ce are standul de vopsea Carizzma. Quote:
Quote:
Intenionez sa imbrac scaunele si banchetele .......dar inca nu stiu daca voi mai avea fonduri..probabil ca va ramane pentru anul 2017... In rest... cu fotografiile am lasat-o balta.... vor exista fotografii la primul eveniment unde va participa.... (M-AM SATURAT DE TARANI CARE COMENTEAZA PE LA COLTURI SI EI NU FAC ABSOLUT NIMIC , STAU SI PIERD TIMPUL PE INTERNET....EU FIIND UN OM CARE DOARME MAXIM 7 ORE PE NOAPTE SI IN REST MUNCESTE ) Va salut pe toti cu respect ! |
7 Attachment(s)
postate pentru voi ...... cei ce urmariti cu draga inima...
|
:yikes:
|
Sa inteleg ca mergi pe 11j pe spate.
Felicitări! |
Se vede de la cativa km, care are meseria pe mana.
Tinichigi, vopsitori si mai ales mecanici, vezi la orice colt de strada. Cunosc servisuri mari, care habar nu au ce fac acolo. Atat timp cat iese banu, dai in p..a mea pe clienti. Maine se intorc iar, si asa vin bani de la fraieri. Toti se dau ca stiu. Toti se pricep la politica, femei, tehnica si fotbal. Bravo baiete si saluta-l pe meserias. |
14 Attachment(s)
Quote:
Daca puneam roti de 11j spate masina suferea foarte mari modificari de caroserie (spatele trebuia latit cu tot cu praguri - ceva gen Delta Integrale...nu mi-am dorit asa ceva , doresc o linie cat se poate de originala si fara stresul aripilor/jantelor.... In fotografiile ce le-am postat o sa observi ca exista acolo un suport de bara custom ( ca si aripile ) facute de mana lui....toate vor pastra linia ;) dar ne adaptam cu 10j sub aripa ;) ! Quote:
Merg la el....... daca nici la el nu iese masina asa cum imi doresc , renunt la aceasta pasiune... Pot sa spun ca in prezent masina are 5 luni de cand este la el , si mi-a spus ca va fi gata undeva prin luna Mai la sfarsit. Nu ma grabesc nicaieri , imi place enorm cum lucreaza , si ce fel de om este . Sa va mai spun ca am vopsit masina cu garantie 10 ani , si ca raspunde de tot ceea ce a facut la aceasta masina printr-un contract ??? Unde gasiti asa ceva in Romania ? Va mai atasez niste poze ,sa va faceti o idee mai ampla cum se lucreaza ! Multumesc pentru ceea ce ai scris si mentionez ca ai perfecta dreptate ;) ! |
ARTA !;)
|
5 Attachment(s)
.................
|
Felicitari !
Incet incet prinde contur si la final o sa iasa ceva frumos. Succes in continuare. |
Cred ca ai facut cea mai buna alegere ca ai dus masina acolo. Baietii astia au dus meseria la nivel de arta. Daca si cu celelalte aspecte esti impacat (pretu si durata lucrarii) singura optiune este sa iasa exact pe placul tau. :-)
|
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
Felicitari !
O sa arate intr-un mare fel. |
4 Attachment(s)
MULTUMESC :D :D :D
VA PREZINT ARIPI UMFLATE FARA GRAM DE CHIT DE ELE !!! |
Arata excelent ! Se vede ca se lucreaza incet si cu foaste mare grija si pricepere.
|
4 Attachment(s)
Cam asa au iesit pasajele spate....si asa se prezinta masina lasata blana
|
In sfarsit o masina facuta cum trebuie si la noi, urmaresc forumul de cel putin 4 ani, iar pana acum nimeni nu a mai lucrat atat de bine si frumos. Felicitari
|
mergea mai jos :lol::lol::lol:
|
3 Attachment(s)
am 2cm din lipp pana jos :D....
cam asa se prezinta. |
7 Attachment(s)
deja se lucreaza intens la partea de fatza...
unde se lateste in totalitate cu 4cm.. (2st---2dr ) au fost construiti suporti pt bara fata (custom made) am comandat toate chederele exterioare noi (3800 de lei , in cazul in care doreste cineva sa mai faca treaba asta , va spun de pe acum cu cat trebuie sa fiti pregatiti) am comandat reglajele de faruri tot noi , intentionez sa achizitionez si scutul de plastic original. Va las niste poze cu ceea ce se lucreaza in acest moment la masina... in 2 saptamani intra in pregatirea pt vopsit. Va informez ca masina va pastra o linie cat se poata de OEM (chiar daca pasajele au fost modificate , singurul meu stres au fost rotile mari inghesuite sub aripi, acum totul este calculat si sigur ) |
:clap: tare rau ce se petrece acolo :D
|
arta....
|
1 Attachment(s)
circula cu roata virata si blana jos :D !!!
|
4 Attachment(s)
partea fata este gata !
|
Tipla!:shock:
|
absolut superb!!!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Inca 2 peisaje pentru cei ce urmaresc cu drag acest topic !
Va salut pe toti , sper sa fie gata pana la Bmw fest ! |
4 Attachment(s)
inca cateva poze !!!
|
In cat timp e gata?
Am o datorie pe care vreau sa o onorez. |
Quote:
Se trage din greu sa ajunga la Bmw Fest 2016 - Romexpo ! |
Ar fi bine sa ajunga insotita de o fisa dyno!
|
1 Attachment(s)
,,..,,..,,..,,..,,..,,..,,,..,,
|
Mama iese grav rau :evil:
|
13 Attachment(s)
Nu va fi prezenta la Bmw fest 2016...
Inca este foarte mult de munca la caroserie ... Va atasez niste poze . |
Mama ce misto e asa fara vopsea:D.:D
|
8 Attachment(s)
Munca titanica pentru a obtine un rezultat unic !
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:09. |
- Copyright 2026 4Tuning