![]() |
Re: Accidente
Inca un motiv pt. a purta centura :D
|
exact!!! de ex am vaz o pisica facuta varza...si senzoru de la airbag era undeva intre scaune ceva de genu! (nu stiu sigur nu sariti)
|
Quote:
|
Quote:
|
Airbagurile care se declaseaza in bord au senzori in fata, atat in bara cat si intre faruri (depinde de model) si sunt declansate de lovituri de insensitate mai mare. Eu de ex. iarna trecuta am derapat pe zapada si m-am lovit de un copac cu partea frontala, nu foarte tare dar oricum destul (noroc ca nici bara de plastic VW nu s-a spart si masina n-a patit nimic, despre mine sa nici nu mai vb :D) si nu s-a declansat airbagul.
In schimb reparam odata halogenele si am atins o mica chestie (cred ca era un senzor de la airbag) si s-a aprins martorul din bord, a trebuit sa merg in service sa mi-l opreasca din calculator. |
Mersi glaw pt. explicare. Am intrebat si eu pe prietenul meu si mi-a explicat cum era la el... (Vento) are o bara de sticla in bara.
|
Quote:
poate e alt model sau cine stie:rolleyes2 :rolleyes2 |
Quote:
Incerc sa gasesc un manual, ca sa vad cum e... Si al tau e din 95-96? |
2 Attachment(s)
pfoaa...deci..senzorii pt airbag sunt plasati undeva pe trager, in lateralul interior al farurilor, deasupra radiatorului, in orice caz nu in bara sau pe intaritura de bara (in cazul in care exista). Airbagurile n se declanseaza la ce mai mic impact, probabil ati obervat, producatorii asigura k masina nu sufera avarii in urma unui impact cu o viteza ce nu depaseste 7km/h (asta nu este o generalitate). atasez si 2 poze pentru a clarifica lucrurile. In prima este incercuita pozitia senzorului, in a 2-a se poate urmari si firul care merge la acest senzor...Aceasi situatie si in partea stanga. . .:)
|
Quote:
astai faza io nu am vazut la nici o masina sa fie in bara dar maine trebuie sa dau jos bara din nou si chiar o sa ma uit la acest lucru |
nu sunt in bara..cauti degeaba :)
|
Quote:
|
stie careva cum s`o petrecut accidentu de la dacia service(de pe dorobantilor) si cum o ajuns vento`ul pe trotuar cu rotile in interior?
am 2 poze, maine le postez |
2 Attachment(s)
pozeleeeeeee
|
bah ventou ala e de pe dunarii :lol:
|
Din pacate am fost martor la un accident azi dimineata , venind dinspre Sarmas spre cluj , inainte de Mociu , un Seat Leon m-a depasit , eu aveam 120 , el nu stiu cat dupa masuratorile politiei au iesit 98 km/h...dupa prima curba nu l-am mai vazut , doar un fum mare...ca si cum ar fi ceata...in masina erau 5 amici de-ai mei , sunt teferi all . se pare ca a facut explozie...ciudat ca nu s-au declansat airbagurile.
|
10 Attachment(s)
Si acum pozele
|
naspa bine ca sunt teferi
|
s-au rostogolit?
|
azi a mai avut loc un accident
poate vor fi si poze |
Quote:
|
ati vazt shi voi yad.....peugeotul albastru....ala din csr cam urat ce a incercat sa faca in parcul mare..???
|
Quote:
|
asta a fo saptamana trecuta....la cam pleznit...cred ca a incercat sa depaseasca autobusul shi a venit masina din contrasens,asta se intampla in fata la hotel sport..
|
Quote:
si sigur era peugetul ala yad?...... |
cu siguranta...era yad....
|
cu siguranta era yad....pt ca in cj peugeot albastru cu stick csr...shi spoilar de 407 dak nu ma insel nu i altu....shi cred ca am vazt destul de bine masina...
|
bsza pe ce lume traiesti, nu langa mine ai fost cand s`o zis?
n`ai vazt pozele? |
Quote:
am inteles eu gresit ......:oops: :oops: :oops: da pana la urma cine o fost de vina??? |
nu ti sa spus ca taximetristul?
:) si pentru ca imi place cum merge hdd`u ala te iert ca nu ai retinut de yad :P |
3 Attachment(s)
Un prieten a avut accident joi in centru. Venea o Ambulanta din fata, a dat sa ii faca loc, a intrat pe contrasens, si a fost lovit frontal de un autobuz, in fata la Crema. El a scapat fara nicio zgarietura...dar Volvo-ul condus nu mai poate fi reparat :sad:
|
Quote:
Nu stii ce masini is in cesere:lol: :twisted: ????:grandmar: |
asta nu ii volvo-ul de la tine de la avatar?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:weirdface :ihearu: da pe asta cu yadu-nu il cunosc.....:?: :silenced: |
1 Attachment(s)
in CESERE sily sunt 2 peugeot 206 albastre.al lui ovi si al lui goga de la "u" cel lovit nu mai e in CESERE pt ca nu poate veni la intalniri ca e plecat tot timpul . si inteles sily?
in drum spre mare am vazut destule accidente.unul am apucat sa il pozez |
guma din mijloc jos ii explodata sau atata`i de roasa pana la sarma?
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
- Copyright 2026 4Tuning