![]() |
Re: Machete in lucru - Reme
6 Attachment(s)
Salutari si bine v-am regasit.
Astazi am fost prin targul de vechituri. Am gasit cateva machete si le-am luat. Este vorba de 1 Ferrari 250LM 1/18 de la Hotwheels si 2 Ferrari 330 P4 1/18 de la Joef Evolution. Asadar cum acel 250LM era nou, doar l-am sters si l-am trecut in colectie. Am inceput cu cele 2 330P4. O sa ma intrebati de ce am luat 2, unu e cabrio si unu e acoperit. Iata ce a iesit, avand primele 3 poze cu starea initiala a machetei. Etape: 1. Desfacut macheta 2. Spalat 3. Ceruit 4. Polishat geamuri 5. Detaliat pe ici pe colo 6. Montat inapoi Sper sa va placa ce a iesit! |
Superba, imi place rezultatul chiar daca nu sunt fan Ferrari :D
|
Quote:
|
Ai talent. Chiar īmi place ce iese din māna ta
|
Quote:
|
Felicitari pentru munca depusa,rezultatele sunt pe masura.O intrebare:din cele 2 330 p4,ti-au mai ramas ceva piese?Am si eu unul cu lipsuri si mi-ar cam trebui.
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
uitandu-ma pe net am gasit in anunt in care era de vanzare acest Ferrari F355 Berlinetta, produs de Maisto la scara 1/24. Pretul mi-a convenit si l-am luat.
Era foarte neingrijit, vopseaua ciobita pe plafon si zgarieturi superficiale pe caroserie. Nu mai zic de praf si mizerie. Asadar l-am desfacut, curatat, punctat si rezultatul final e foarte satisfacator! |
10 Attachment(s)
Mercedes-Benz 300S este o masina nici frumoasa, dar nici Urata. Am fost palcut impresionat de culoarea acestei machete, produsa de Maisto la 1/18; in maro frumos foc.
Asadar in poza 1 se observa f bine cum am luat machete, o stare precara, cu piese rupte. Am desfacut-o si am inceput prin a o spala. Era imbaxita si foarte murdara. Am polishat-o si I-am dat in luciu foarte de effect. Interiorul murder si patat arata cum arata odinioara. Acum sunt multumit de ceea ce am reusit sa scot din ea |
Bravo, frumoasa reconditionare!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:57. |
- Copyright 2026 4Tuning