![]() |
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
pai sa trec pana acolo si dup`aia pana inapoi pe Republicii? Sorry :) ia si tu un taxi sau suna`l pe alexik poate vine el.
|
Quote:
|
ba da tu n`ai ma picioare sa vi? trebuie neaparat sa te ia cineva?te mananca taximetristu ?
|
Ionutz nu ti se pare ca stresezi lumea... ai mancat din aceasi farfurie cu baietii sa le ceri sa vina sa te ia de la bloc de la tine...?
Parca ai fi si vreun print de Cuc`sBurg !N`ai si tu un pic de respect ca sunt si mai mari ..? dak te superi e trb ta....!bft CU pejosu nu puteai ? sau cu taxiu ? |
nu m`am suparat :) i`am dat mesaj ca ati trecut pe la mine pe la bloc :P....deh eu eram la masa cand ati plecat toti ..si am intrat mia tarziu
|
cu 206 sau cu 2 barat...printz de cuc`sBurg ce esti :)))hai ca asta fu tare:)
|
:))))))) iar incepeti ? cum ramane cu grataru ? il pregatesc ;)) ?
|
ba omule esti copac? nu ai citit ca duminica e grataru? ce reaq ...se calma aaronel cu posturile si incepi tu? vezi ca ai 2 luni si deja 250 posturi
|
eu abia astept sa vina gratarul ala...sper sa ne si strangem ca lumea.
baietii...mai aveti probe la BAC sau gata ? :D |
1 zi..cat da salam dedicatia
|
deci vreau sa spun ceva....ma aaronele de cand pielea mea esti tu asa cu gura mare? ce c+++t te crezi ma asa important? te omor daca iti folosesc pozele ca sa fac un filmulet? sa`mi bag pielea ca mai zici tu ceva de filmele care le fac EU sau ORICARE user de aici. E treaba noastra si sa sti ca din moment ce ai postat pozele aici nu cred ca AI DREPTU sa acuzi pt PLAGIAT...c++++as pe studiou tau.hai pa
|
Quote:
|
Aaronele, te dai singur de gol :). Eu am spus doar ca nu mai lucrez cu materialele care mi-au fost oferite sa fac filmulete sau poze. De acum incolo voi lucra decat cu materialele pe care le fac eu, nu imi voi mai permite sa folosesc altceva, fara nici o suparare :). Sti, dupa ce te muncesti sa lucrezi cu ceva care..imi pare rau ca spun asta dar nu sunt tocmai ceva extraordinar..fiindca se vede, filmuletul e plictisitor atunci cand se vad masinile doar din spate... Deci..e aiurea dupa ce te muncesti sa sincronizezi sunete, sa tai, sa lipesti, sa schimbi melodia de nu stiu cate ori, sa incerci sa faci in asa fel incat melodia sa "corespunda" cu filmul..sa vina cineva sa iti spuna una si alta..chiar si in gluma
|
si glume dastea faci ma? vezi acum de ce nu te haleste nimeni? vezi acum de ce a zis Geo ca nu te mai lasa sa faci 1 poza la masina?
|
sa nu mai poata sa acuze pe nimeni de plagiat. welcome to 4cerbudeaur.ro by aaronel design.
|
vineri se mai tine intalnirea saptamanala?:)
|
pai din moment ce gratarul s-a mutat duminica...eu zic ca da, dar depinde ce face si Geo...ca stiu ca se duce cu jacku' pana la Sibiu sa-si prelungeasca dovada...poate ajung si ei pana seara...daca nu, ne vedem oricum prin oras pe la un suc ceva :D
|
in principiu ajung pana la 8 si ar trebui sa vin. :)
|
Pot sa vin si eu la intalnire :rolleyes2 :???: ?
|
Cine are nr. lui Geo sa il sune sa ii spuna ca nu conteaza nici daca e mai tarziu de opt :D. Poti veni ca nu te luam la bataie si nu te aruncam in Olt, doar d`aia am iesit in strada in `89, pentru democratie...
|
Quote:
Care este programul pentru maine ? |
Cu cat sti mai putin cu atat vorbesti mai putine prostii ! :)
|
Geo a zis ca o sa fie prezent. O sa il sun eu maine in caz ca nu citeste posturile. Vorbim maine de intalnire toti ca vreau sa stiu cine vine si cine nu ca sa nu fim iara 15 pietoni si 2 masini
|
si asta ce vrea sa insemne ca daca suntem mai multi pietoni nu se mai tine intalnirea? sa nu uitam ca e intalnirea membrilor comunitatii nu membrilor comunitatii care au masini :???:
acum ca unii au noroc sa aiba masina sau sa fie luati cu masina asta nu inseamna ca ceilalti sa fie exclusi :rolleyes2 :rolleyes2 parerea mea! |
nu ma intelegi. Ma refer ca o sa apara discutii de genu: Domne ala e bulangiu ca nu m`a luat pe mine si l`a luat pe ala. Sau: io nu mai vin unde mergeti voi ( suc, mancare, plimbare ) ca nu am unde
|
De preferat ar fi ca in cazul in care sunt mai multi pietoni si mai putine masini ar fi indicat sa mergem undeva in apropiere la suc ca sa ne putem deplasa si pe jos, sau sa ramanem acolo si luam 1-2 pungi de seminte si ne facem de cap pe acolo.
|
voi kinderii nu stiu unde va duceti...dar noi gasim un loc calumea
|
Quote:
|
mie mi se pare aiurea....adik inteleg...noi suntem mici si nu avem masini...pana la urma dak ramanem pe langa nu-i nicio problema...aia e....da tu trafy....nici tu n-ai masina si vorbesti parca ai avea 3...
|
Quote:
Poate or fi unii mai de treaba si se ofera sa ne ia si pe noi. Nu iti fa tu probleme :) |
Quote:
|
nu e nicio problema...acu intelegem toti care nu avem 18 ani. oricum tre sa fim fericiti ca suntem in comunitate. Si acu daca incepem sa facem panarama unu de altu nush ce rezolvam.
|
the x nu cred ca am zis sa NU veniti. Si ai dreptate cois...asa e...nu am masina. Io m`am referit ca pana va ganditi voi la un loc noi deja am gasit ( cum ati facut mereu )...aveam o parere mai buna despre tine
|
Inseamna ca nu am inteles ce ai zis. Am interpretat gresit...Mi s-a parut ca ce ai zis e un fel de sut in fund. Si scz pt faza cu masina da ti-am zis k am inteles altceva...Oricum pana acum n-au fost probleme cu locurile in masini. Oricum la ultima intalnire nu puteam sa va cer sa ma treceti podu cu masina...
|
Quote:
in primul rand era vorba de pietoni nu de kinderi si in al doilea rand si tu erai la fel de pieton ca noi pana sa'l cunosti bine pe Geo, asa ca nu mi se pare corect sa te iei de noi ca venim pe jos :rolleyes2 |
1.Desi dupa un moment de disputa este foarte greu sa revii la o stare de "armonie generala" eu zic sa incercati sa treceti peste si sa nu mai taxati orice mica greseala sau aluzie (sfat adresat tuturor).
2. Pentru cei care nu au inteles, locul obisnuit inseamna Sala Sporturilor. 3. Nu e nici o problema daca ai 5 sau 50 de ani atat timp cat comportamentul nu reprezinta o problema si trebuie sa recunoastem ca desi avem multi baietii sub 18, in procente "problemele" sunt la o cota minora (din pacate provoaca efecte mari) :|....Deci veniti si cu masinutzele daca vreti ca nu se supara nimeni. Acum o rezolvam noi si daca sunt putine locuri, daca nu din pacate chiar ne referim la termenul de "pieton". Asta este, ne vedem deseara ! Bafta baieti! |
Pacat ca stau aproape ca as lua taxiul sa vin cu el la Polivalenta ca sa apar acolo ca vin cu masina si nu pieton.
Oricum ne vedem diseara si cum spuneam, daca nu avem loc pe undeva ne vedem de ale noastre. Bafta & Peace :peace: |
ar fi ceva... cred ca sigur le-ar parea rau la unii :D... da dekt sa moara viatza ta.
|
mda ...TIR ce te`a suparat asa rau ?
|
Bestiala intalnirea saptamanala de azi ....
MUG a rupt tot :D:D:D |
| All times are GMT +2. The time now is 07:38. |
- Copyright 2026 4Tuning