![]() |
Re: dacia mea. b.......
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
poze cu pragurile.
|
salutare....tot respectu meu pt masina ta pt k asa vreau sa imi arate si mie rabla:D...mar interesa dak as gasi si yo semnale transparente in pitesti k vreau sa imi iau si yo???...dak da unde si cat costa.....te rog yo sa imi ras plsss....k le caut de inebunesc
|
Quote:
|
poti sa imi dai si mie id tau de mess pls....sa vb mai mult q u
|
Foarte kitchoase pragurile... sunt exact modelu ala GTI
Parerea mea este ca mai ai un pic si o dai in kitch La evazarea aripilor incearca si tu sa le creezi o forma mai curba cum are SGM si WRC alte tale sunt prea drepte. Ia-ti alte cauciucuri cu un talon mai mic. Vopseste si bara spate alba iar viitoare bara fata sa o faci tot alba. |
asta e singurul model de praguri care imi place. o sa pun eu de logan sau de alta masina dar nu acuma. adytzu id-iul de mes e ncs_ady4tuning
|
lampile pe spate de unde le-ai luat?:D:D astept raspuns si cat au costat:D
|
de care vrei?????? 1bicolore 2albe 3dalea aparitie noua. imi spui de care vrei.
|
ceva poze cu ele? alea noi nu le stiu darmai bine pune poze cu fiecare:D si pretul:D ms frumos mane
|
2 Attachment(s)
1 bal 600 2 dem 800 3 dem 1 500
|
imi place k sunteti foarte originali cu culoarea masinilor
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
stiam frate. ori cum la anu s-ar putea sa o vopsesc din nou si sa ii schimb culoarea. eu normal asa vreau.
|
succes cu noul proiect! ;)
|
hmm interesant..noul model e super marfa...si de unde pot lua si eu lampile?ca eu sunt din bucuresti:Dm-ar interesa primu model
|
cat ai dat pe lampi te rog mult si de unde le-ai cumparat
|
lamipe : alb cu rosu-600.000 lei vechi,albe-800.000 lei vechi si model nou 1.500.000 :D super tari alea noi:D
|
eu le am de mult pe alea bicolore. dalea bicolore sunt loate din pit de pe dumbravei.
|
2 Attachment(s)
de acuma eu voi posta cu id-iul ncs_balauru. poze noi cu masina. astazi fac stalpul negru.
|
frate sa faceti si voi ceva diferit ma una dintre ele (DEM sau BAL) ca io nu mai stiu care e una si care e alta:)))))
|
difera numarul de inmatriculare:)):))
|
cred ca planuiesc o spargere si au nevoie de masini asemanatoare ptr a deruta miliatia :) scz de offtopic
|
bine punctat:)) ca in fast and furios:))
|
sau lipsa de imaginatie
|
STI nu te supara dar nu ar fii cazul sa vb tu de lipsa de imaginatie ca la tine nu se vede nimic la masina ta,numai vorbe(fara suparare) baietii astia au incercat si zic ca le-a iesit ceva mishto.
|
fratilor demu pune bari din fibra eu nu pun ca le spars. am pus si eu un spoiler acu 2 sau 3 zile si l-am si spart. si e o mare dif intre ele.
|
maine ma apuc sa fac stalpul spate negru. ce ziceti o sa dea bine? o sa revin cu poze.
|
1 Attachment(s)
am revenit cu poze cu stalpul spate negru. sper sa va placa
|
a iesit bine stalpul,cu ce l-ai facut?vopsea sau autocolant?
|
cu auto colant dar sa dezlipit. acuma cand am dat zapada jos de pe masina. de bine ce se lipise
|
este negru mat, nu?
|
da. am mai mult ori cum o sa il vopsesc negru nu mai pun colant.
|
4 Attachment(s)
cine ma poate ajuta si pe mine cu niste flanse sa o fac si eu pe 4 prezoane. are cineva de vanzare?
|
bal-ule mi-am luat bara de la mosu. o sa o pun si eu dupa revelion si sa mergi si cu mine sa o vopsesc
|
--------------------------------------------------------------------------------
cine ma poate ajuta si pe mine cu niste flanse sa o fac si eu pe 4 prezoane. are cineva de vanzare? De ce nu te duci la PILOt????Le fac aia cu 100 de euro. |
3 Attachment(s)
cumpar jante pe 4 prezoane.
|
1 Attachment(s)
4 buc cum st astea din poza am eu. usoare stare buna, st pe 14"
. 3 mil toate |
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
- Copyright 2026 4Tuning