![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
Deja e prima victima, sper sa nu fi patit nimic. Ma mir ca nu-i mustra constiinta pe Molotz si pe Mircia, acolo trebuiau balustrade cu placute reflectorizante nu stalpi si becuri care impreuna costa enorm si consuma pe masura in fiecare noapte mai nou distrug si vieti. Acum au pus rahaturile alea reflectorizante, ma intreb a cui e afacerea, cat costa o chestie dinaia si cate o sa se rupa ( intentionat ) doar ca sa se schimbe.
|
Spre norocul ei,am citit in ziar ca fetitza a scapat teafara,fara nici o zgarietura,dupa vreo 2-3 tonouri si pe deasupra era un pic cam :drunk:.Bafta ei,ca saracu stalp nu a supravietuit :D,insa urmatorul "rupator" de stalpi nu va mai scapa asa de usor.Exista un Dumnezeu al betivilor.
|
3 Attachment(s)
Si ca tot veni vorba de accidente,azi la Deva la intersectia de la liceul auto ,parca,un X5 cu Mazda 6,misto masini amundoua,asta inainte de impact :twisted:
|
SpYk3 nu ti se pare cunoscuta Mazda aia? Pacat ca era masina frumoasa.
Cine a fost de vina? |
3 Attachment(s)
Am trecut si eu prin zona, dar dupa ce masinile au fost mutate:
|
cam botite amandoua inseamna ca aveau ceva viteza...mazda arata bine cred ca mazda 6 mps super jantele de pe mazda
|
Quote:
@ dadi , a avut noroc prima oara cu stalpii aia ,dar acum vad ca a muscat-o mai rau :( |
6 Attachment(s)
S-a intamplat duminica...adevarul este ca nu in Jud. Hd....dar merita vazut.
|
Poate veneau spre Hunedoara ;) :lol:
|
ala cu loganu' da :)
|
1 Attachment(s)
O dacie ambulanta facuta varza. Ieri intre Simeria si calea ferata.
|
Si eu am vazut un golf 3 saptamana trecuta care o facut cunostinta cu stalpisori de pe HD-Santuhalm. Desi stalpisori sunt de plastic era praf saracul golf
|
Fostul Ford a lui BIG G o facut cunostinta cu un fund de Dacie pe drumul gari azi dupa-masa.
|
Quote:
|
Quote:
|
Mondeo ala alb ce baraie frumos ;)
|
Quote:
|
ala alb? :O ce pacat :cry: imi placea cum suna masina aia
|
aoleo la cum mergea mi se pare ciudat ca numai acuma lo traznit..parca era de vanzare la un moment dat..
|
Quote:
|
Mersul cu viteza in oras...
Dacia are portbagajul lipit de bancheta spate, puntea spate... un pic mai in fata :D si rezervorul spart, asta dupa ce a fost "mutata" cu 15 m in fata. Fordul, spoiler fata, far dreapta spart si capota sifonata. Radiatorul este OK, bara de protectie OK (cu o mica forma de carlig de Dacie). Ironie: placuta fata cu numarul de inmatriculare la Ford a scapat nevatamata, fara cea mai mica indoitura. Victime: 0 ... nici o zgarietura Airbag-ul n-a sarit... mai bine. Asa ca, din experienta, va recomand amatorilor de viteza, sa o lasati mai moale. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Un accident te calmeaza de obicei... si intr-adevar, in oras nu e de mers cu viteza.
Dar omu' pana nu da cu capu nu se invata. Bine ca n-a fost mai rau.. si masina a scapat si ea ieftin. |
Quote:
|
Quote:
|
nu, mai am de vopsit la el dar nu sunt banuti deocamdata :(
|
Quote:
|
am intrebat si mai de mult da tot nu am bani sa-l vopsesc, mai asteptam
|
Quote:
|
Stie careva ceva de accidentul de ieri de la Cristur? Era o coloana lunga de masini incepand de la Macon pana pe la Salamanca.
|
Am auzit ca ar fi calcat un tembel o femeie pe trecerea de pietoni ...mai multe nu stiu.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:14. |
- Copyright 2026 4Tuning