![]() |
Re: Masina Mea ..!
OXIGIN 17'' cu 7,5 latime cred ca e mai bine asa... ca la cum sunt drumurile la noi... e cam nasol si la mine pe 18" e ca draq.
|
Welcome. Daca tot ne-ai cerut parerea, daca iti permite cartea tehnica eu as merge pe oxigin.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
vad ca toti va dati mari cunoscatori cica mergi pe OXIGEN ?! pe ce oxigen ca omu a pus 2 feluri de jante de la acelas producator...
in fine... |
Quote:
My mistake... gresi postul :)) |
Quote:
N-are nimic. Se mai intampla |
Quote:
Ce motor ai pe ea? Ceva modificari si pe acolo? |
iti zic eu e 1.9 TDI :) scria pe ea cand a adus-o acum un an sau nu mai stiu de cand o are:)
|
va multumesc la toti pt urarile de bine,nu ma asteptam sa fiu primit chiar atat de placut!!
pt jantele oxigin m'am decis si eu,ma gandesc ca e mai sanatos asa pt masina si mai ieftin ca pot folosi cauciugurle pe care le am deja pe jantele originale de fabrica (235/17/45). De barracude nu's ce sa zic...ar da mai bine poate,dar ma gandesc cu groaza la cat ar costa 4 cauciug la dimensiunea aia (245/18/40),si sa le sparg sau sa le stramb,m'ar durea sufletul:cry: |
Am rezolvat eu 2 jante pe 18" si chiar m-a durut... Apropo alea pe 17 nu le dai ?!de s-line ?
|
Quote:
|
pai normal ca cele originale nu se compara... de aia am optat si eu la passat tot pt dinastea originale.
|
Quote:
mersi oricum |
2 Attachment(s)
poze noi la masina mea
|
2 Attachment(s)
poze cu interiorul
|
2 Attachment(s)
poze tot cu interiorul
|
doua filmulete
https://www.youtube.com/watch?v=s9W_kTwKoKU https://www.youtube.com/watch?v=rhTidib5MP0 ...a nu se lua in consideratie comentariile, doar imaginile!!! |
Un sfat micutz: Lucrurile alea care le ai de vanzare, pune-le si pe bazarul national al forumului :). Nice car ! Cheers !
|
11tun imi plak jantele alea originale de la audi..tata are un a4 model 02 ..te'ar interesa un schimb??? sa le dai pe alea de s4 la schimb ku unele de a4 pe 15???? + o diferenta de bani???k orikum nu le folosesti.. ji ale mele au in jur de 115 mii km , nu sunt zgariate, nu au nimik defect... dak ejti interesat baga id'u meu pls vilcea_mijtok ;) sau zimi pe forum ..te salut!
|
anyway...ai o masina belea;)
|
1 Attachment(s)
Pt 11tun ;)
f tare masina . . . |
shantzau: ce nori frumosi.. HUAAAAA
proprietarul.masinii: Frumoasa sa o stapanesti sanatos.. |
am si eu o intrebare...
am inteles eu gresit, sau Virtual Tuning inseamna sa modifici pe calculator o masina ? ca din ce vad aici (si nu vreau sa intelegeti ca eu critic doar) toti sunteti tuneri virtuali...toti stiti sa modificati un slider de brightness sau contrast :) no offence there...efecte din astea fac si eu in Picasa, poate chiar si bunica...daca vreti sa ne aratati ceva frumos, va rog faceti-o (nu ma refer aici la cineva anume, dar cred ca cei ce sunt vizati de mesaj...se cunosc). pentru o si mai buna intelegere...sectiunea e importanta...personajele apartin sectiunii. succes. |
alexik daca te referi la mine ,unde am spus eu ca am facut tuning virtual pe masina lui 11tun ?
|
Nu la tine se refera santzu :). Ai incredere... ;)
|
shantzu nu la tine ma refeream, scuze ca a fost cam multa generalizare acolo...dar problema e ca sunt multe personaje care vorbesc dampixulea :) ei se cunosc si se recunosc in vorbele mele...plus, am zis ca cei vizati sunt membri ai acestei sectiuni (adica valceni de-ai nostri)...
bafta |
Am modifica o poza ... ai ii da efecte sau alte chestii... lucrul la birghtness/contrast .. etc... ceea ce fac eu de exemplu nu se numeste VT.
Am impresia ca tu asta consideri. |
poi si atunci de ce te semnezi cu design?
|
m-am linistit :)]
credeam ca zici de mine ca iti aratam ca stiu si vt :twisted: |
Quote:
|
Aaronele...tu pretinzi ca esti art designer...si eu stiu sa fac o semnatura ca a ta, si o fac in Paint, nu in alte rahaturi de programe. Deci nu esti smecher ca misti un slider de contrast si nici ca te semnezi pe poze. Citeste AICI si cred ca vei intelege mesajul. Cam ca pustiul ala faci si tu si multi altii...
PS: acel Andrei de acolo mi-e prieten si e webdesigner intradevar, nu doar cu gura...si web programmer si tot ce se poate face la web...si a vrut sa demonstreze ADEVARURILE despre astfel de oameni... PS2: ce trebuie sa citesti ? deschide pozele alea 2 pe rand...si vei intelege... bafta |
voi va plictisiti in casa?nu va mai incape internetul?
|
Quote:
|
Quote:
PS: nu suntem online 24/24 si nici plecati 24/24...asa ca postul tau a fost inutil...100% :) |
pai nu fac comentarii,ca nu sunt comentator. eu incerc sa ajut dand sfaturi, ti-ai da seama daca ai citi mai mult si nu ai comenta tu aiurea. dar cand vad ca tot o tineti in diverse, si cand intru degeaba si vad ca iar va mai luati unu de altul, cand speram sa vad ceva folositor, mai comentez si eu din cand in cand.pe mine nu ma intereseaza deloc cearta voastra cu alti useri ai forumului, nici ca altii nu mai scriu pe forum. speram ca se va transforma comunitatea asta in ceva util, dupa ce agitatorii au parasit site-ul, dar vad ca n-are cine.
|
care agitatori au parasit site'ul? ca e inca aici si asteapta sa intervina :lol:
|
Quote:
in fine, eu ti-am zis...vino la intalniri (cand vor mai fi ele)...vino pe la terase prin oras...ca noi ne intalnim destul de des...si nu ca membri ai forumului, ci ca prieteni... respect. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning