![]() |
Re: E36 - Alpine White ///
8 Attachment(s)
Usor usor se reface ... Ceva mai low , acum ca imi permite caroseria pe spate :-)
|
Arata bine!
Totul se rezolva daca este pasiune. Multa bafta si rabdare iti doresc in continuare. |
10 Attachment(s)
8 Vieti ramase :)) :rolleyes2
|
7 Attachment(s)
:D:D:D:D
|
Arata foarte frumos!
Sa o folosesti cu placere si pasiune. ;) |
Mersi ! Mai sunt multe de facut la ea .... Dar na , incerc sa mai reduc din ele :-)
|
4 Attachment(s)
Ieri am descoperit ca am si telescopul stanga fata stramb , de la accident... :evil:. Recent am facut rost si de un radio cd care se potriveste de minune pe e36 (radio cd mp3 Blaupunkt de pe Dacia Logan ) :D
|
2 Attachment(s)
Daca acest Budy se crede chiar atat de important pe acest forum . Hai sa facem cunostinta mai bine :)
|
1 Attachment(s)
este o gluma proasta ???????
|
Uneori nervii au o limita ... Masina asta m-a cam facut sa ajung la acel nivel
|
Quote:
pretul de 2500 pe ea este josnic fata de cati bani ai bagat pana acum , daca tot esti hotarat sa o vinzi , fa masina bucati ... intreaga nu se merita , parerea mea ! |
1 Attachment(s)
Momentan mai astept ...
|
Toti trecem printr-o faza din asta.
Incearca sa nu o bagi in seama cateva zile...O sa vezi,ca o sa te calmezi si iti revine rabdarea care iti trebuie! |
Quote:
si inca fierbea .... apoi a trebuit sa desfac din nou motorul ca sa schimb blocul motor :) asta e.......... toate ne enerveaza dar si cand isi frang altii gatu dupa ele pe strada uitam de toate supararile :D :D :D :D :D :D :D |
Toti patim asa, masina e frumoasa, ingrijita. E o masina aparte prin felul in care ai facut-o si nu e un E36 oarecare, toate au jante si-s trantite, a ta ii o masina BUNA!
|
Eu zic sa asculti de baietii care ti-au spus sa nu o vinzi.
E o masina ingrijita si frumoasa, ar fi pacat. |
revino-ti man. nu esti singurul care pateste deastea. suntem o gramada pe forumul asta...in situatia ta sunt si eu si multi altii. e pacat de masina sa se ajunga la vanzare/dezmembrare...
|
omule am citit tot topicul de la 1 pana la 36 din ce mi-ai zis in pm si vreau sa zic ca daca la incput cautam chestii care sa ma ajute pe mine deja de lapagina 5-6 a devenit curiozitate si pe la 30 sa transformat in stima ! Imi place ca ai lucrat frumos cu piese de calitate si cu mult cu gust cea ce e important ! Imi pare rau pentru nefericitul incident dar nu merita sa iti arunci munca la gunoi pentru cateva mi jegoase ! Masina asta nu merita sa aiba un sfarsit penru cateva mi nici pe milioane de euro deci bea un suc spala fata cu apa rece si revino-ti in fire !
|
Multumesc tuturor pentru incurajari !!! :D Restul ramane de vazut ...
|
pfff,daca ai avea vreo idee de cate ori am zis si eu ca gata,cu 2 masini pana acum care mi-au mancat nervii...si cu una deja am 9ani jumate,parasita de vreo 4,dar tot nu am dat-o visand ca la un moment dat o sa ma apuc de ea...deci lasa nervii si pastreaza albeata acolo ca sti cat ai muncit la ea!
|
1 Attachment(s)
Lumea doarme eu nu am somn :lol::woowoo:
|
pai hai,da detalii,daca tot pui o poza din asta doar asa...:) da si ceva detalii ca din cate vad e ceva peste 1996,care arata intretinuta...
|
Am dat aseara de ea pe mobile ... Este 1998 /6 si arata de vis :shock:
|
Hai dupa ea :)
|
2 Attachment(s)
O pata de culoare :D
|
Mult mai elegant ! like!
|
8 Attachment(s)
:-):-):-)
|
:shock::shock::shock:
Prea frumos! |
Mersi ! Acum strang bani pentru interior sa scap de "cotetul" din ea ... :lol:
|
ma bucur ca a scapat de negrele ganduri si ai revenit la sentimente mai bune !
|
1 Attachment(s)
Mai nou imi intrerupe in mers (destul de rar ) are cineva idee de la ce a aparut acest fenomen ? Pe la bujii nu am umblat :rolleyes2
|
Verifica alimentarea, in special pompa.
Mai poti sa pui masina pe tester sa vezi ce zic senzorii de la vilbrochen si axa cu came. Daca nu e de la astea mai poti verifica si bobinele de inductie daca dau scanteie corespunzator. Trebuie verificate in parte fiecare si exclusa potentiala problema pe rand. S-ar putea sa dai peste unele piese care nu functioneaza corespunzator si dupa ce le schimbi sa mearga tot asa masina. Ideea e ca trebuie ca toate piesele pe care le verifici sa functioneze in parametri pentru ca unele le pot influenta negativ pe altele si sa-ti dea un rezultat negativ cu totul neasteptat. Oricum, de cele mai multe ori rezolvarea este una simpla. Multa bafta! |
6 Attachment(s)
Mersi de ajutor ...:D Maine o duc sa vedem care este problema .. Dar mai mult ca sigur pompa de benzina face figuri , acum imi trage ca un 1.8 :lol::lol::lol:
|
1 Attachment(s)
Iara? :(
|
Ma bazez pe romanii nostrii care ofera maxim 1500 euro pe o pisica :lol: Iar cand intra pe mine si afla pretul nu ii mai intereseaza detalii despre ea :yikes: Pentru pomeni le pot recomanda ziua de duminica la Biserica :)
|
Quote:
|
Fotografii.... Reparat ... Spalat ... :rolleyes2 Sa incercam si ceva mai interesant :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=Noi0t2mAimo https://youtu.be/XCIkkh0BxX8 |
8 Attachment(s)
Duminica , vreme frumoasa .... Pisica trebuie plimbata :D:lol:
|
Frumoasa masina , felicitari!
|
Mersi frumos !
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:23. |