![]() |
Re: Test Drive Unlimited
Quote:
|
din cate am inteles .... este ca exista un crack ca sa poti juca multyplayer ....
|
Tare jocul!!!
Ce i-ar a lipsi ar fi un damage adevarat (nu gern NFS PS sau Undercover)!!! Dar las' ca paote ne rezerva TDU 2 damage si + o niste suvuri si traseuri off road!! |
Quote:
Quote:
Si la partea cu damage`ul .. ar fi ceva.. dar numai la offline .. pentru ca la modul online n`ar merge.. sa intre vreun copil prost in tine cand te plimbi linistit cu prietenii .. Ce as vrea eu de la tdu 2 .. in special .. -sa se schimbe vremea.. -sa avem si noapte si zi .. -sa poti alimenta Nu ramane decat sa asteptam :-) |
2 Attachment(s)
M-a prins radaru ieri cu 135 in localitate :D...
Si inca o poza! |
Quote:
|
Quote:
|
Nici eu.
Din cate stiu nu exsista un extended pack cu BMW'uri si nici nu cred ca poti sa vezi cu cat te-a prins radaru (ma refer la prima poza pusa de b0b0). :-/ |
Quote:
Si da , are legatura din moment ce screenshoturile sunt trase in TDU ( cu M3 e46 ca si add-on ). PS: Prima poza e editata ! (Photoshop , Corel sau alt program de editare) |
Salut!Scuze daca intrebarea pare prosteasca dar se pot baga si alte masini in TDU???Am vazut pe youtube un m3 bagat in TDU care inlocuia Audi RS4..eu in joc nici rs4 nu il am...
|
Pt RS 4 si alte masini noi cum ar fi Porche si Lexus exista un patch.
|
este un TDU BONUS PACK la 192 MB
|
Quote:
|
intra pe id-ul meu ca ti-l trimit eu si iti arat cum sa-l faci
are 203 MB id: domnu_gabryel |
Quote:
|
8 Attachment(s)
am luat destule masini: BMW E46, BMW Z8, BMW 535i, Subaru Impreza WRX. Nissan 200SX etc...:) E46`ele rupe tot:-) si poze cu masini
|
de unde ?
|
anaa vrem si noi masinile de unde le putem lua ? superbe!!!!!!:shock::shock:
|
am gasit un site http://forum.tdu-central.com/forumdisplay.php?f=64
:X:X super tare :shock: |
Quote:
|
Ba nu stiu sigur da vazusem mai demult ceva de TDU 2 .... chiar e adevarat??:D
|
Da e adevarat....trebuia sa apara in 2008...sau 2007 nu mai stiu...
Nu sa mai auzit nimica.... |
Ce ai facut de ai reusit sa ai in joc bmw-ul ala m3
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ca sa mearga masinile noi trebuie sa copii fisierele respective in Euro\Bnk\Vehicules si aceasta arhiva o dezarhivezi in Euro\Bnk si trebuie sa mearga...in joc intri la showroomul cu masina inlocuita si trebuie sa o gasesti ;) bafta...
|
Am si io doua intrebari despre joc ... cum se joaca online ?? Adica e tot la fel numai ca pe harta sunt oameni adevarati care conduc masini ?? Si MBW M3 de care ati vorbit are performantele din realitate ?? Sau face si pe enzo :(
|
Quote:
2.Te conectezi cu alti playeri , traficul este tot gen AI ( la fel ca si in SP ). 3.M3-ul e46 este add-on , s-a incercat 'atingerea' performantelor din realitate. |
MS mult !! :D
|
ba io am jocu .. si preturile de la masinile mele sunt de 10 ori mai mari :((( ex mecleren gtr e 15 milioane:(( in loc de 1.5 ..:( ajutatima
|
Hmm ciudat n-am mai auzit de asa ceva... (paote o problema din vreun script..)
|
reinstall.
|
Mi-au zis unii ca imi trebuie cracku bun .... dati-mi si mie va rog frumos cracku cel bun :(( , sau crack-ul vostru ..:(
|
Quote:
|
SCUZATI DE OFF TOPIC !
Dannyromdan - nu te supara...dar ce cauti pe forumu asta in afara de "reisarii" din Valcea ???? Nu ai voie sa postezi cracuri, sau intrebari despre sau etc...totu pe mess/mail/msn etc sau pe PM !!! |
DannyKid..scuza-ma dar nici tu nu cred ca esti in masura sa comentezi pt ca nici tu inca nu ai permis :) ( asta cu referire la reisari )
iar in legatura cu crack-uri! NEWSFLASH..pirateria este LEGALA IN ROMANIA ! |
Carrera GT in TDU.. https://www.youtube.com/watch?v=aPrIyVFI9Uk
pentru asta cred ca imi bag jocul a 5-a oara :lol: |
poate sa-mi zica si mie cineva de unde as putea dowloda megapackul?
|
Ce masini sunt in megapatchu ala ??:D
|
Mult multe....
Si este megapack. Cateva dintre ele sunt: Ferrari F50,Ferrari 250GTO,Lamborghini Countach,B Engeneering Edonis,Pagani Zonda Roadster,Ferrari 512TR,Ruf-uri,Lexus-uri,o Kawasaki si inca cateva. |
eu am descarcat megapackul dar nu este nici un carrera GT sau vre un F50 insa am multe altele ..... cum ar fi lexus, ruf, ferrari(cateva), edonis ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:19. |
- Copyright 2026 4Tuning