![]() |
Re: Dacia Nova 1.8 16v Turbo
1 Attachment(s)
Cam asa suna dupa ultimile ajustari ale esapamentului de azi.....nici o toba....teava din fata pana in spate....si un tips.
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu e cam mica ?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
super proiectul acum incepi sa culegi laudele pentru munca depusa , tare as vrea sa vad fata pustanilor care au masini scumpe si se vad depasiti de o Dacie .... Mult succes in continuare este exact ceea ce mi-as dori eu , motorul si bineinteles mecanica pusa la punct iar exteriorul stock nici macar un stiker , printre singurele Dacii care sunt pe gustul meu . Succes
|
Pfff s-au schimbat multe de cand n-am mai intrat pe acest topic. Bv, ma bucur pt tine, sincer iti spun si abia astept sa faci treaba buna la Curse! ;)
ps: jantele alea sa nu le faci praf cu balonul ala, pe drumuri noastre |
Quote:
|
cati caluti are masina cuma :D ?
|
Aceeasi putere..!Nu 136. Crezi ca puterea creste peste noapte? :???:
|
Quote:
|
masina are muult peste 136cp , nu a fost masurata , maine va fi cronometrata si sunt sigur ca nu se va face de rusine...doamne ajuta
|
ohoo foarte tare ptr o nova bafta in continuare cu ce ti`ai propus :) si app daca o sa o trantesti cum trebe sa intre "roatele" sub aripi o sa fie bomba :twisted:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Dar sa lasam estimarile.....maine va fi cronometrata....sper ca ma voi distra.....sincer nu ma agit nici daca scoate 25 de secunde pe 200 de m.Merg sa ma distrez.....sa beau...sa rad.....sa fac caterinca........si ca exemplu va rog sa urmariti filmul de mai jos.....ce trebuie retinut din el......"Nu conteaza ce e....cum arata.....atitudinea e totul"...un fel de Looney Toons. |
Filme sau poze de la Tulcea?
|
Mikafly te ai miscat binisor dar verifica roata dreapta fata,cand fortai masina in sprint roata se deplasa inainte-inapoi ca cum ar fi bucsile de la bascula uzate
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Mareeee bestie 1.8 16 si turbata! Patchanga style!
|
1 Attachment(s)
Obiective Indeplinite.:joy:
Revin mai incolo cu niste pozee:-P |
5 Attachment(s)
Mi-a placut bestia turbata chiar daca imi doream sa bati la funduletul gol o straina. :lol: Mult succes in continuare cu masina!
|
Quote:
|
Cu niste roti mai mici si mai late si niste anvelope bune nu crezi ca faceai fata?
O filmare ceva? |
Quote:
|
permite`mi sa te felicit si eu! masina ta am asteptat`o mult la eveniment si m`am bucurat enorm cand am vazut`o! masina are tone de potential, tot timpu este nevoie de un eveniment sau doua pana ca masina sa dea randament ridicat...am incredere ca pe 3 iulie o sa fii low14 sau chiar sub :D Multa bafta!
|
Quote:
|
jantele pe 17 cred ca nu e ce trebuie......pararea mea...
am vazut si masina...sincer arata cam rau.....e safe pt strada, sau o folosesti decat la 400? ps. parca de la tine primisem interdictie pe aeroport?.....:lol: uite ca am fost ....si ma si dadeam daca vroiam.. bafta cu proiectul..... sal... |
Sigur e loc de 13,xx
de unde iei slickurile ? si ce anume cauti |
Quote:
Poti sa o mai spui inca o data....masina arata rau...dupa 2 ani de plouat in ea....pe ea....arsa de soare....etc. Va intra la tinichigerie totala....vopsitorie...sper ca va iesi brici.Safe este....in sensul ca nu se rupe (inca)..pe strada nu merg cu ea pt ca e problema cu baietii cu sapca.In prima faza nu ma interesat aspectul estetic.....am preferat ca mecanica sa fie beton,ca stim cu totii....degeaba arata daca nu merge. Cat despre faza cu aeroportul........sa fii sanatos de cand am uitat.....si plus de asta....nu ma mai ocup de dez-organizare.Toate cele bune. |
pachanga style!
|
1 Attachment(s)
rats on cocaine.....
|
1 Attachment(s)
Felicitari
Chiar e super masina Trage super bine dar mai e putin si sigur bati mai multe masini decat ai batut la tulcea Succes O poza de la "standuri" |
Vezi ca se aproprie Chevrolet Drag Race pe aeroportul Satu Mare !
Te vom vedea acolo,nu ?;) |
Quote:
Quote:
Din pacate bugetul nu imi permite sa merg la Satu Mare,e distanta mare....riscuri multe....o sa ma concentrez pe etapa de la Tulcea.Cum am spus si in alte posturi....mi s-a cam luat de investit bani in cotetz.....nu prea mai vad rostul |
nul bagati in seama pe fratele meu orb ca nu stie ce vorbeste ink e pe stilul pachanga.....ca i sa luat de bagat si nustiu ce....
|
Quote:
|
iti trece gandu cu investitia cand vezi satisfactia :) multa bafta in continuare!
|
1 Attachment(s)
La joaca printre mormane.....pana nu se finalizeaza lucrarea pe strada.....nu pot sa scot masina...
|
Parca tu cautai asa ceva, vazusem pe mess :
https://forum.4tuning.ro/481-anunturi...-michelin.html Cat despre sant, pe mine ma blocase o data in garaj. Ei stateau bine mersi si dormeau langa garaj si am vb cu seful de echipa, logic cel mai mare lenes/betiv dintre ei si i-am zis ca daca nu-mi astupa santul sau sa puna ceva peste sa pot sa trec ii fac reclamatii si ii dau si in judecata pentru ca m-au blocat si nici n-au anuntat o lucrare cu cateva zile inainte, fiind obligati sa-mi lipeasca pe poarta/masina :))) In 5 minute am plecat cu masina |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:25. |
- Copyright 2026 4Tuning