![]() |
Re: FEED BACK NEGATIV DESPRE VANZATORI / CUMPARATORI
Minus pentru aokimare. Data viitoare te rog sa-ti rapesti cateva secunde pentru a descrie defectele machetelor puse la vanzare sau sa faci niste poze din care acestea sa fie vizibile. Luneta crapata, parbriz zgariat/matuit, spatar scaun pasager lipsa, vopsea zgariata si ciobita pana la metal, stergator rupt... Mi-am imaginat ca la pretul ala macheta nu e impecabila, dar nu ma asteptam sa fie chiar asa.
|
Daca aveai vreo curiozitate - puteai sa ma intrebi inainte pentru ca - vorba ta - stiai ca nu-i noua..
Dar - minus mie intr-adevar - Sincer - nici nu m-am uitat la ea - am primit un pachet mare cu multe machete - parte erau bune ptr remat - celelalte le-am scos la vanzare la preturi de dumping.... Daca nu e ceea ce vroiai - poti sa o trimiti inapoi si iti trimit banii - fara nici o problema... Puteai sa-mi dai un PM si rezolvam problema, sau un telefon - ca ai nr meu - sau chiar un SMS ca-i mai ieftin. Dar vad ca preferi sa-mi dai feedback negativ sa vada toti ce neserios sunt- sincer imi pare rau pentru neplaceri - Avand in vedere ca activez pe forum de atatia amarde ani - era cazul sa iau si eu un negativ Respecte PM - lasa-mi un nr de cont pe privat si iti returnez banii fara nici o problema !!! |
Stai linistit, nu e vorba de bani, e vorba de cu totul altceva, dar n-ai prins ideea. Daca era prima data inchideam ochii si treceam peste, dar nu este. Acum vreun an sau doi am luat un Viper de la tine pentru jante; te-am intrebat clar pe privat daca jantele sunt ok, ai zis ca da si m-am trezit ca una din ele era gaurita si prinsa cu un holzsurub. Atunci am zis ca poate e o intamplare si am trecut-o la pierderi, acum m-am lamurit. Daca rolurile erau inversate probabil aveam inboxul plin acum pentru ca nu am specificat ca marfa are defecte.
Din punctul meu de vedere situatia e lamurita, nu am pretentii financiare, am vrut totusi sa ii pun in garda pe altii. |
daca nu e vorba de bani - atunci care e problema??
cred ca bati campii... Daca nu-ti convine trimite-l inapoi.. Daca e ok - atunci zi mersi frumos... Tu cum faci clasificarea?? Vrei machete fara defecte - gasesti la benzinarii sau magazine online.. Chiar nu inteleg - sa atentionezi pe altii ca ce?? Vedeti ca daca luati o macheta uzata s-ar putea sa nu fie noua si sa fie chiar uzata??"" Am avut tot timpul impresia ca avem o relatie ok- iar acuma apari din senin si arunci cu c.c.t pentru ceva afacere din 2005. Ce legatura are faptul ca roata e prinsa cu un surub?? Ai intrebat de rotile de Viper care erau ok. Te rog hotaraste-te si zi ce anume doresti. Oricum - din respect pentru mine - puteai sa dai un sms sau un tel - acelasi lucru e valabil si pentru faza cu Viper-ul de care aud acum - dupa ani de zile. Nu inteleg de ce daca te-ai "fript" odata cu gunoaiele pe care le vand - acum nu ai facut investigatii inainte?? De fapt stiu - macheta luata de tine e rara si pretul a fost ok.... dar - na - in loc sa zici mersi - facem caterinca pe forum - Hai ca-i fain |
Am uitat
te rog trimite un cont sa-ti returnez banii... Daca vrei poti pastra macheta |
7 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Avand in vedere anii tai de experienta in lumea machetelor zi-mi te rog cum anume ai putut lua macheta asta in mana, sa-i faci poze, sa o pui pe forum si sa nu vezi defectele? Ca sa nu mai spun ca in regulamentul sectiunii scrie destul de limpede ca in cazul machetelor cu defecte trebuie poze clare cu problemele. Quote:
PS1: data viitoare cand faci un colet incearca sa cauti ceva adecvat, cutiile de suc nu sunt proiectate pentru asta. PS2: pastreaza-ti banii, ia niste scoci sa sigilezi cutiile pe viitor cand mai trimiti colete. |
astept nr de cont si doresc sa-mi trimiti macheta inapoi...
nu vad ce rost are sa o pastrezi din moment ce nu ai nevoie de ea Si balaceala asta tu ai inceput-o.....eu doar raspund la ineptiile tale... Nu stiu de ce ai impresia ca e ceva gluma la mijloc... La modul cel mai serios- imi cer scuze public ca am trimis macheta fara sa o studiez in amanunt, imi pare rau ca ti-ai pierdut respectul pentru mine....sincer... si imi pare rau ca am trimis-o intr-o cutie de suc... Si faza cu minciuna - crezi ca m-am apucat de minciuni ptr 30 lei? - sa fim seriosi.. si tot la modul cel mai serios - te rog sa-mi trimiti macheta inapoi intr-o cutie special proiectata pentru trimis machete si sa-mi dai un nr de cont sa-ti returnez banii. |
Dorintele tale exprimate sub forma de "ordine" ma lasa mai rece decat gheata din paharul cu suc.
Toata discutia asta nu a avut nicio legatura cu banii, e ultima data cand o spun, poate de data asta reusesti sa si intelegi. Din punctul meu de vedere cine a avut de inteles a inteles, tu poti sa insisti ca esti curat ca lacrima cat doresti, eu am incheiat conversatia. |
am inteles
Concluzia este ca macheta iti trebuie si nu o trimiti inapoi - deci caterinca degeaba. Sa o folosesti sanatos.. Si ai dreptate - cred ca toata lumea a inteles ce trebuia inteles. |
----- edward4cars
nu mentioneaza toate defectele in descrierea machetei.. nu e vorba de bani, ci de timpul pierdut + ca aveam mare nevoie de piesele lipsa.. |
da..imi recunosc greseala care nu a fost facuta dinadins pur si simplu am uitat ..dar ti-am zis poti sa o trimiti inapoi si iti returnez banii pe ea
|
Minus pentru neamtu07
Te rog sa ocolesti vanzarile mele si sa te lasi de cumparat machete in vis.. |
-VWfan01 , in urma mai multor discutii a vandut o macheta rezervata de mine aici pe forum altcuiva pe alt forum , i-am dat mesaj ca nu pot ajunge in acea zii si ca ne intalnim ziua urmatoare si la care el imi zice ca am dat mesaj cum ca nu mai vreau macheta , om neserios.Feritiva de el.Stima
|
2 Attachment(s)
Evitati curierul GLS Romania.
|
Skodele in general facute de Abrex sunt extrem de firave, si se rup la orice atingere.Oricum pacat de Skoda poate o poti da inapoi sau sa o lipesti.
|
Cine este GSL??
Portbagajul era prins cu ceva?? |
GLS este o firma de curierat.
@2010 Avea niste folie de impachetat cu bule la spate, pe portbagaj, putea fi asigurat mai bine- nu am gasit lipit cu scoci usa portbagajului, cum era la portiere/ capota. Aici este vina vanzatorului( asa consider eu, avea un bolt schmbat, venise cu un bolt lipsa de la producator sau ceva de genu, si a pus comerciantul altul ), in schimb curierul nu stiu pe unde a mers/ cum a manipulat pachetul, ca a venit tare zapacit in interior macheta. Pana sa lamuresc problema cu vanzatorul, va sfatuiesc sa evitati sa primiti/expediati machete cu GLS curier. Au multe feedbackuri negative, am cautat dupa ce am primit pachetul. |
----- un mare minus pt Ady25_br mare atentie cand cumparati de la el.
|
Quote:
|
Am luat Bmw 335i f30 cel 250 lei pt un coleg de la munca in primu rand a luat interioru cel original si mi-a lasat o panarama de interior a rupt toata galeria si a pastrato pt el ,a mai luat si nr de inmatriculare, interioaru la lipit cu picatura si este plina de alb cand l-am sunat mi-a spus ca daca are timp si le gaseste le trimite de atunci nu mai raspunde la tel nici la mesaj privat acum sunt bun de plata fata de coleg pt mine Ady_25 este un om terminat .Le urez la toti cei care dau tepe sa aiba parte de 1 kg de TNT.
|
Asta vreau si eu sa spun despre,el ca e neserios.trebuia sa cumpar opelul gtc de la el,care il prezenta fara defecte.ca apoi sa inceapa sa spuna ca nu are scaune,bancheta...ii cer poze cu macheta in starea actuala iar omul numai raspunde la pm. E neserios,pacat pt machetele pe care le batjocoreste si userii pe care ii tepuieste...e de evitat un astfel de "colectionar".
|
4 Attachment(s)
MARE MINUS PENTRU ady25_br. In poze macheta nu arata asa, dar cand am vazut-o, mi s-a facut rau. O sa va arat cum a distrus macheta aia rara si pe care cerea el 500RON cand era vopsita cu spay-ul.
Plafon indoit, crapat, podeaua "decupata", bordul nici nu sta, gume pe jumatatea jantei. E30 venit din razboi ! De banii astia sa-ti cumperi medicamente prietene ! ! ! |
1 Attachment(s)
Imi pare rau ca a ajuns in starea asta macheta,la telefon mi-ai spus sa fac poze pentru a vedea tot pachetul pe care il dau cu jante cu tot. Am facut poze,si dupa cum se vede si in poza nu era CRAPATA,avea numar de inmatriculare,nu era vopseaua sarita.Bordul era prins bine,m-ai intrebat daca mai am cauciucurile originale la macheta,deoarece ai spus ca astea sunt prea mici si ti-am raspuns ca nu le mi am. Cu ce am gresit eu daca posta romana nu este buna de nimic?
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
--------------------laguna2break
Un tepar nesimtit. Am vorbit cu el sa imi trimita un colet cu mai multe machete - ramburs 350 ron. Am primit coletul, l-am platit - o macheta lipsea - un Renault 12 Gordini 1/43. Ii trimit pm - poate a uitat sa puna macheta in colet, cine stie.. I-am trimis pana acum aproape 10 mesaje si nu mi-a raspuns la niciunul. In timpul asta el intra pe 4tuning aproape non stop si isi vinde linistit mizeriile. Macar daca avea bunul simt sa imi raspunda la mesaje, avand in vedere ca sigur le-a vazut. Las aici si adresa lui: Petrescu Andrei str Independentei nr 8 Baia Mare cod 430123 |
Quote:
|
Nu este un negativ propriu-zis, ci doar o atentionare. Nu stiu daca este membru aici, dar pe Y! are ID-ul alex_dark89.
Incearca sa schimbe/vanda si machete pe care nu le are si nici nu cred ca si le va permite vreodata. Aveti grija! |
Quote:
Atat am avut de zis. Numai bine iti doresc. |
sergiu_evo --------- (multe minusuri mari) !!!!
|
pentru ce imi dai tu mie minus?:))) pentru ca nu ti-am vandut tie machetele?ti le-am promis tie cumva?ti-am trimis un mesaj pe privat nu ai rasp,(pe topic ai putut scrie),dupa care ti-am mai trimis un mesaj la care ai raspuns a doua zi deabea.logic ca am preferat sa le dau cuiva care a luat 7 machete!!!! asa ca nu da minusuri aiurea prietene.vezi feedback-urile de acum aprox 3 4 ani cand am vandut peste 100 de machete si vezi ce zice lumea.
|
Quote:
|
Axel_Bxs i-am trimis un colet cu niste machete acuma 2 saptamani si inca nu mi-au ijntrat banii,i-am dat un mesaj acuma o saptamana mi-a zis ca a ridicat coletul,i-am mai dat cateva zilele astea macar sa-mi spuna ca nu l-a ridicat si nu a mai raspuns...
las aici adresa lui :Prisacaru Marius Alexandru str Mihai Eminescu nr 11 Bl B6 scara A et 3 ap 11 loc Bacau jud Bacau cod 600259 daca stie cineva imi poate spune cam in cat trimp imi vine coletul inapoi daca l-am pus la posta de mai bine de 2 saptamani? |
Quote:
|
Quote:
|
"Mai nou" cele normale stau doar 10 zile la ghiseu si pe urma se intorc la expeditor. Cele trimise pe post restant parca stau 30 de zile la ghiseu.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
--- collectionar
Am cumparat de la acest vanzator doua Volvo 1/43. Machetele primite erau un pic altfel decat ce a afisat el in anunt. Una a venit fara o oglinda , lucru care nu era mentionat in anunt, el cica nu a vazut, ca nu stia de asa ceva. Cutiile de carton lipseau la amandoua machetele, dar el a pozat machetele ca si cum aveau. Cand am cerut explicatii.... bla... bla... tipic unui samsar. Nu pot sa zic ca am fost pacalit total, dar am fost dus cu zaharelul. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:33. |
- Copyright 2026 4Tuning