![]() |
o prelungire a spoilerelor originale separate cu pensula.. :P :lol:
merge pt inceput. multa bafta ! |
1 Attachment(s)
my neon :? :)
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
nu ma bag in asa ceva is nou si mai invat putin.
|
1 Attachment(s)
:lol: propun
|
1 Attachment(s)
:oops:
|
TNG eu zic sa le pui la Rezulatate
|
1 Attachment(s)
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
masina de saptamana asta:
|
1 Attachment(s)
de data asta nu am mai furat-o... :lol: :lol: :lol: Astept criticile voaaasstreeeeeee!!
|
1 Attachment(s)
Ce parere avetzi??? :?
|
hm....merge da mai umbla la culori si la capacul de la rezervor
|
Re:
Quote:
1.rotile-sunt bine pozitionate dar claritatea e problema,mai ales cand ai transformat roata din fatza si ai latit-o automat a pierdut din claritate 2.nu ai coborat masina,ai pus praguri care nu se vad bine ,si la buza de sub spoiler nu ai insistat,pe spoiler bate lumina pe ea nu ,si lipseste luciu vopselei la elementele adaugate 3.in unele locuri selectii fara precizie in rest e k :D ,deci no ofense am criticat la cererea ta :wink: |
1 Attachment(s)
:arrow: si masina mea Criticatzi`o ;)
|
''andrey2003 wrote:
de data asta nu am mai furat-o... Astept criticile voaaasstreeeeeee!! k eu nu sunt genul care critica dar daca ti neaprat ia hai sa carcotesc un pic 1.rotile-sunt bine pozitionate dar claritatea e problema,mai ales cand ai transformat roata din fatza si ai latit-o automat a pierdut din claritate 2.nu ai coborat masina,ai pus praguri care nu se vad bine ,si la buza de sub spoiler nu ai insistat,pe spoiler bate lumina pe ea nu ,si lipseste luciu vopselei la elementele adaugate 3.in unele locuri selectii fara precizie in rest e k ,deci no ofense am criticat la cererea ta '' MULTUMESC MULT PT CRITICI!!! :wink: :wink: :wink: 1. OK 2. Am coborat masina (razvy2005 nu a coborat-o, cred k le-ai confundat) 3.Unde :?: |
2 Attachment(s)
:lol: deschis capota , usile .... nush ce mai puteam sa deschid la ea.. aaa maybe .... portbagajul :)
si s`o fi lasat fara o janta , s`o fi urcat pe cric , pus discu =) eh o las asa... place ideea ? |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Re:
Quote:
-nu vezi ca tot ce ai pus pe masina aia nu se potriveste?se vede ca-s luate de pe o masina dintr-un unghi diferit. -capota mai are putzin si o ya vantul..noroc ca masina sta pe loc :D -ce e culoarea aia in spate langa stop(si langa portiera) pare a fi strearsa cu guma. |
2 Attachment(s)
Da gogule.. mersi de critici.. cum zici tu ..
PANA ATUNCI.... UITE_TE BINE BINE BINE DE TOT la cele 2 poze si fa o mica mare comparatie.. vezi... ce si cum =)) cohones... nici jante nu i-ai pus =)))) rad cu lacrimi :) ce naiba ma.... FORUMUL ASTA se astepta la mai mult de la THE ONE (tng) :) hai .. vizionare placuta.. ;) |
1 Attachment(s)
beta
|
Unghiul masini a fost ceva mai greu.
Sunt anumite elemente care nu se potrivesc cam pe la toate masinile.. :roll: |
1 Attachment(s)
|
misto spoilerul de alfa... dar mai tre sa lucrezi la color..
|
1 Attachment(s)
L-am bagat la presat putin :D
|
E tare :D
Ma duc sa pun rezultatele ca maine nu pot ... Criss va trebui sa te dai cu parerea apoi cine sa castige. |
1 Attachment(s)
:D just a lil` preview :D
asa arata masina... luni .. la ora 12 ziua :D acum arata altfel .. un piculetz altfel :P here she is |
unde ma inscriu la urmatorul battle ? :D
|
nicaieri , chill , fa masinutza.. si posteaz`o aici .. ;) atata tot .. ;)
|
bro, eu vreau battle, cu mausi optici sa ne orbim, cu pixeli sa aruncam :P sign me up la urmatorul ;)
|
hmm :) bun , te provoc... alege tu poza ;)
|
kewl, m-am scos :P caut acum o poza k lumea
|
1 Attachment(s)
:roll: tng concept
|
1 Attachment(s)
:arrow: my concept :)
|
In afara de eleron totul imi place.
Bravo Golfuletz ! ai facut treaba buna ! |
mersi mersi :D
hai ca ma duc la meci Bafta!!! :lol: |
hehe ce lucra lumea pe aici....ma intorc eu... :lol:
|
1 Attachment(s)
Din lipsa de timp nu pot elabora honda asta, daca imi mai fac ceva timp liber maine o sa vad ce-i mai fac. La tuning .. fiecare cu gustu lui si la genu asta de masina eu nu am vrut sa-i pun stickers, eleroane si alte treburi. Noroc !
PS : O vopsea mai cool cand am timp, momentan ma multumeste culoarea PPS : Stiu ca am chestii nefinisate (eg. oglinda care trebe alta ...) dar astea next time |
2 Attachment(s)
:shock: Lambo
|
1 Attachment(s)
cateva nimicuri \"reparate\" ...
haida` cu criticile... gasiti defectele sa le repar.. mersi |
| All times are GMT +2. The time now is 07:33. |
- Copyright 2026 4Tuning