![]() |
Re: Noul BMW M3
Quote:
|
Quote:
scz de off topic |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Termina cu prostiile ca ne faci sa pierdem timpul cu tine. |
Quote:
Scuze pt off topic! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
chestiile pe care le`am spus eu se pot verifica...u pui problema cum iti convine...ce sa mai bmw rulls...:oops: PS:la 35 de ani ar trebui sa ai alt vocabular,alt stil de a pune problema,sa te porti altfel...nici io la aproape 16 ani nu ma port asa...pacat |
Quote:
PS: oare la ce viseaza audi...sa obtina la siguranta 3.5/4 stele cu A6?seria 5 asa are...se apropie vertiginos de logan:lol: |
Quote:
Fara suparare! |
Quote:
Hai fugi la somn ca esti depasit si plafonat. Nu sunt doar fan BMW, am multe marci si fiecare cu utilitatea ei. |
Quote:
|
Quote:
;) |
Quote:
Dar sunt alergic la prostie. |
Quote:
ultimul post...nu am chef sa ma cert aiurea.... PS: ora mea de somn cu siguranta nu e asta...apreciez sfatul...prefer sa`mi urmez programul meu obisnuit |
Quote:
Ce teste ce stele ce insemna si unde pierde? Stiai ca-s pe clase sau vorbesti despre fapte care nici macar nu sti ce insemna... Vezi ca e similar cu Q7 masina nationala a manelistilor |
Quote:
Numai bine! |
SEBASTIAN eu zic ca pierdem vremea si numai facem off topicuri aiurea aici... pentru ca vorbim cu un copil, fan disperat audi, pentru ca dela are taicaso, si vorbeste aiurea despre stele si clase de masini...
|
Quote:
http://www.euroncap.com/carsearch.as...1-3a9055c534ca ps:eu spun aberatii cand 'dumneavoastra' spuneti ca e mai sigur bmw XD decat D...cand la euroNCAP nu conteaza asa ceva...si stabilitate prin curbe etc |
Quote:
|
Quote:
Sunt intradevar 4 dar desigur pt ca ucide pietonii si oricum un 3 stele de serie 5 sau masina din clasa ei e mult mai mult decat un 5 ce clio. testele sunt pe clase si standardul de notare e difeit. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
o seara buna...si nu`mi mai acordati atentie ca eu totdeauna vb prostii...asta e,nu toti suntem destepti |
Quote:
Alfa Romeo- cand inima spune Ferrari iar ratiunea spune BMW ALFA IS A UNIQUE WAY OF LIVING AND FELING A CAR |
Quote:
Da ... mari prosti astia ca ridica in slavi rs4 ... e o masina execrabila ... da ... ai dreptate ... BRAVO!!! :lol: Si S6 cum vroiai sa fie? mai mic ca A6? :lol: Daca aia e platforma ce ai vrea ... sa puna sigla pe un a3 :lol: :lol: Hai ca esti comic :lol: ps: se zice of topic ... ca esti pe langa subiect ... nu esti la fostul subiect:rolleyes2 Ah ... si sa nu uit: BMW RULLLLZZZZZZZZZ |
Sfat pt bulbucan, daca vrei un BMW adevarat, i-a unul pe benzina , nu tractor diesel ;)
|
Quote:
P.S.: MER CE DE S |
Quote:
Serios acum .. De silva a facut niste masini exceptionale, foarte frumoase ... dar mie nu mi-e rusine deloc nici cu cele vechi ... A6, A8, TT ... Ah ... si noul A4 nu e desena de Silva. Daca e sa fim rautaciosi cu privire la marci favorite ale celorlalti :-) pot sa spun ca pt mine alfa e o marca care apare mereu cu masine foarte frumoase, dar care isi pierd foarte repede din acea frumusete ... parca nu tin pasul cu timpul. Exceptie ar fi alfa 147 modelul anterior ... care il consider mai frumos ca cel nou ... (si poate si altele ... dar asta e doar o observatie) (nu a fost rautacioasa remarca, doar am explicat si eu ce anume nu imi place mie la designul alfa) Quote:
Quote:
Eu consider audi nu ca o masina care nu stie ce este ... chiar stie f bine ce vrea sa fie ... eleganda, sportiva, frumoasa, si sigura ... presupun ca stii reclama cu inelele de la chei ... Daca nu e bazata neaparat pe sportivitate, da nici pe o eleganta maxima ca la mercedes nu inseamna ca nu stie ce vrea... Eu consider ca ma regasesc in marca asta si obisnuiesc sa stiu ce vreau ... Oricum ... fanilor bmw ... ar trebui sa luati exemplu de la espinoza ... o mica expresie precum: parerea mea ... schimba tot ... asta e diferenta dintre un om capabil de o discutie si un om fixist ... un om ce poate sa discute poate accepta ca altii au alta parere ... iar un om fixist vrea neaparat sa fie ca el sau deloc... Incetati sa ne convingeti ca bmw e masina suprema ... nu a fost si nu va fi ... eu inteleg ca unii prefera bmw ... desi eu nu as alege aceasta marca, le respect preferinta, mai ales pt ca nu ma lezeaza in nici un fel pe mine ce marca prefera ei ... |
Quote:
Da na ... cand compari un 4.2 v8 cu in diesel la astfel de remarci trebuie sa te astepti ... |
[QUOTE=SFW;1099104]ESPinoza ... sa nu te transformi si tu in "fan" bmw sau cum e la moda fan anti-audi :D Ma astept la mai mult de la tine :D
Serios acum .. De silva a facut niste masini exceptionale, foarte frumoase ... dar mie nu mi-e rusine deloc nici cu cele vechi ... A6, A8, TT ... Ah ... si noul A4 nu e desena de Silva. Ba sa-ti fie rusine mai baiatule ca vechiul TT a fost un esec la Audi pentru siguranta 0 pe care o ofera... e prea usoara si la viteze mari se cam ridica de pe sol... o da in avioane... numa k nu au pus si parasuta... au uitat sa puna eleronul atata tot, pentru o mai buna asezare pe drum! :)) ... si noul A4 se vede ca nu-i desenat de Silva k deaia e asa nasol! |
SFW tu chiar ca esti Of Topic ca esti tot pe langa... sari randurile cand citesti si spui ca fac comparatii intre diesel si benzina, si esti fan disperat Audi, care nu stie cum sa atace tot ce tine de BMW :)) imi pare rau despre tine dar ar trebui sa cauti in alta parte... sau sa mergi la somn ;)\
P.S.: Nu vreau sa fiu rautacios... doar il citez pe SEBASTIAN: "Ma irita prostia!" |
Quote:
SFW, ai dreptate cu abordatul topicului, ideile fixiste nu isi au locul. Sunt de acord cu tine, Audi facea masini frumoase si inainte ;) |
Quote:
Ce esec pt siguranta visezi tu ? ce masini decolate visezi tu ? A fost un incident cu niste idioti care au reusit sa sara cu masina de pe drum si au decis sa puna eleronul ala... nu ca s-a transformat autoband-ul in pista de decolare pt tt... Da tu crezi ca astia dau drumu la masini fara sa le testeze ??? Si "mai baiatule" vezi ca noi vorbeam de design ... intelegi tu ... ce crezi ca de silva a creat si motorul, si suspensiile... etc ...?? Sa-ti fie tie rusine ca te bagi in discutie fara sa stii sa citesti un post ... Daca vrei sa-mi raspunzi raspunde-mi la obiect ... nu sa spun eu ca trandafiri sunt frumosi si tu sa-mi spui ca nu-s comestibili. Bafta! |
Quote:
|
Quote:
in legatura cu reclama tocmai de pe acolo mi`a lasat impresia asta ca nu stie ce vrea sa fie si ea putzin din fiecare(sportivitate bmw, lux mercedes, design alfa romeo ultima nu o mai tzin minte :) ) adica fiecare din marcile astea si`au facut o imagine pe un anumit segment.. audi nu a reusit.. sau nu a mai avut ce sa aleaga si acuma zice ca le are pe toate.. dar inca o data asta este o parere personala :) ne vedem la is ;) poate ma plimbi o tura si imi schimb si eu parerea :) |
Bine nenea SFW :) cum spuneti dumneavoasta ;) va las sa va faceti treaba k eu am altele mai importante... si nu-s unul din fixistii aia doar BMW doar BMW... iau cat mai multe variante si studiez cat mai multe masini pana sa ajung la o concluzie, care sa-mi fie mie pe plac nu altora, si atunci ma hotarasc ce-mi cumpar! Oricum aici e forum nu strategie de razboi intre marci de masini si ce faceti voi aici... oricum mai culeg si eu cate-o informatie din stanga si din dreapta... mai vad si cate-o aberatie... oricum va multumesc tuturor celor care dati sfaturi bune si nu sunteti "fixisti" ;) si nu va dati cum bate vantul...
|
Quote:
Ce citesc eu pe langa ? ai zis ca nu te incanta S5 si ca mai bine iti iei 335i coupe sau 335xd si iti mai raman si bani ... CITEZ: "noul S5 numa ce ma incanta putin, dar ma gandesc la consum la ditamai motorul ala de 4.2 FSI in V8, si cred k as ramane cu mai multi bani in portofel daca as lua un 335i Coupe sau astept 335xd k am auzit k o sa apara curand motorul cu biturbo pe seria 3 Coupe" Nu este insasi expresia asta o comparatie .. nu dpdv al performantelor ... ci a preferintelor ... zicand ca preferi un 335xd decat un S5 mai ales ca iti raman si bani in buzunar ... pai ai comparat mai ... da na ... cand zici ca 354 de cai nu-s buni pt ca consuma masina si mai bine iti iei un diesel normal ca iti spun ca compari mere cu pere ... Intelegi acum? nu ai comparat masinile ca performante ... ci ca rentabilitate... si cand te gandesti sa cumperi o masina cu motor v8 de 4.2 consumul automat iese din ecuatie. Eu fan disperat audi care ataca bmw ... mai omule ... cauta pe alte topicuri, poate si pe asta si o sa gasesti posturi in care spun ca imi place bmw ... desi prefer audi ... Tu intelegi ca tot ce spun eu e o remarca personala ... iar tot ce spun unii fani bmw vor sa impuna altora ... asa cum faci si tu ... Si te irita prostia dragul meu? ... atunci inseamna ca e un iad sa stai in pielea ta ...;) ;) ;) |
Quote:
Stiu ca pt unii asa apare audi ... da pt mine ... na ... ti-am zis ... ma regasesc in ea .. ce sa spun. Si la marca asta nu imi convin unele chestii ... da na ... nu e totul perfect Cu mare placere ... imi spui si incerc sa te fac sa iti schimb parerea ... :D |
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning