![]() |
Re: E30 - B.30.BEU
Ce bune arata :)
Sa le vedem pe masina |
Quote:
Asa, sfideaza criza !!! :))) Altii isi iau masina de banii pe care i-ai dat pe franele astea ... Bravo, sa te opreasca in siguranta iti doresc ... ;) ... |
ce iti mai place sa schimbi franele :lol: .. ai facut 1000 km cu alea luate de la mine? :lol: ..
Bv, felicitari pentru masina arata intr-un mare fel .. sa ai grija de ea !!! |
vrajeala, ai luat poze de pe net si le pui aici :)))))))))
|
8 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
imi poti spune cat au costat si daca s-a meritat investitia ? Multumesc ! |
b i j u t e r i e
|
E belea culoarea . Poate s-ar potrivii alte jante . Astea sunt poate prea moderne pentru urs .
|
4 Attachment(s)
In sfarsit am si servo.......!!
|
ok,am sa postez si eu parerea mea despre aceasta masina :)sper sa nu se supere cineva nu am intentia de a jigni,sau a supara p cineva :)
fratilor credeti-ma pe cuvant ca...mie nu mi-a venit sa cred in ce stare poate fi aceasta masina :) daca si motorul era nou,masina era noua ca o masina care este fabricata in 2010 10 martie ;) adik data de azi :) de la semnalizari pana la orice este parte din instalatia electrica merge,de aratat arata exceptional,aripile pasajele,tot ce a avut probleme a fost inlocuit:) jantele sunt mortale,discurile de frana nebunie :D,nuj ce sa mai laud,dar credeti-ma pe cuvant "RAR MASINA IN STAREA ASTA,MAI ALES URS LA NOI IN ROMANIA :) " Deci spun si sustin si acest lucru daca este nevoie pe departe CEL MAI FRUMOS,INGRIJIT URS DIN Romania,poate doar Haiu sa faca concurenta la aceasta masina cu ursul Albastru dar alt urs nu cred ca exista in starea asta :) (si cand spun starea masinii nu ma refer doar la vopsea ) succes in continuare ionutz...ai grija de ea ;) si astept sa duci proiectul la bun sfarsit ! |
4 Attachment(s)
Niste poze... :rolleyes2
|
ionutz cat te-au costat franele?
|
absolut superb ursu'
|
Legat de frane cred ca cel mai bine ar fi sa vb cu Teo sau Artur de la Exelixis ca sa nu va zic vreo prostie....... :)
Si ma bucur ca va place....... |
frumos ursu. bafta cu el
da daca nare jante borbet parca nui urs. |
Quote:
daca taceai...filosof ramaneai. ON: Foarte tare masina...am vazut-o live la Romexpo, arata si cred ca ruleaza ca o masina noua ! Sa o stapanesti sanatos ! |
hei, gusturile nu se discuta ;)
|
Quote:
|
............................
Parerea mea |
Am stat, mam invartit in jurul ei si nu am putut sa ii gasesc cusur...bravo! E vis! La iesirea din pavilion eu eram ala din spatele tau care blitz blitz: THUMBS UP!!! Felicitari!
|
superba!!!ar da mai frumos niste semnale albe,chiar si asa e tot superba succes
|
Hristos A Inviat vecine
|
6 Attachment(s)
Cateva poze noi...!
|
m3 e46 cumva =)))))))))))))))))))))??????/
dublu vanos ?:)))))) nu te potolesti :) |
Quote:
|
Quote:
Nu e m3 e46 este 3,2 de pe m3 e36 |
Frumoasa inima ii pui la urs.... Motorul il turbezi ?
|
Te-am vazut in noaptea asta pe la 1 mai.. era sa ma izbesc in ala din fata cand ma uitam dupa masina ta. Vroiam sa opresc in dreptul tau pe linia de tramvai sa iti mai analizez masina. :)
|
Superba masina. Mai zi o vorba ceva, chiar nu stiu de ce trebuie sa stea pe pagina a 3a. Bafta in continuare !
|
Quote:
Momentan motorul va fi pus pe masina aspirat,daca il voi face turbo sau compresor ink nu stiu,chiar nu m-am gandit...... |
la cat de bine arata ursu`.merita o inima ///Mare :lol:
|
4 Attachment(s)
urmeaza si altele cat de curand :P
|
Quote:
|
Am fost in predeal cu beu :D si am zis daca tot suntem acolo sa facem si niste pozici,am gasit o locatie tare rau de tot inspre cabana trei brazi, zici ca facuta in suedia poza :D fix drum din ala prin padure suedez :D lung si plin de curbe dar si linii drepte lungi :D
mai am un pic de editat la ele si le urcam si pe alea :D p.s: am mers si eu in masina cu el, e crima masina , absolut crima, ce suspensie, ce scaune, ce motor in mintile lui, CE FRANE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! E BOMBA MASINA !!! nu are greseala ! |
Quote:
Imi pare f bine ca iti place asa de mult masina si sunt sigur ca usor usor va ajunge asa si ursu tau,iti trebuie multa rabdare ca banii se fac iar nebunie si pasiune ai destula.... Astept si restul......... |
ff frumoasa masina ... mult respect pentru tine ... chiar nu am ce zic despre masina ... este uimitoare ...
ps: nu crezi ca ar da mai bine sticla semnalelor alba ? decat ce'a originala |
Ai grija de el BEU-le ca e frumos rau! :D
PS: Ne-am vazut mai demult la MC, erai cu X'u |
criminala masina!...bafta si sa ai grija de ea:D:D
|
Quote:
Santos hai si cu restul de poze pls ca nu mai am rabdare :)) |
Mestere jos palaria!!Bafta..respect pt tine si ursu tau.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:23. |
- Copyright 2026 4Tuning