![]() |
Re: Fetelor le plac doar banii?!
se stie Trixi ;) adevarat ai grait tu ... eu cred tot ce ai zis aici :D
|
Quote:
ca pui una ... cade alta ... niciodata nu va fi perfect ... (intelegi tu ce vreau sa spun) @ aleks ... si ce bah ??? ... te oftici ca sunt carcotas ??? asta ie ... ma cunosti foarte bine :p ... fara caterinci nu se poate :) si ... ps ... vezi ca te poti face femeie ca sa testezi terenul :D |
@Trixi, cu ultima fraza iti dau dreptate in totalitate ... noi le dam idei proasta...
Iar ceeace am zis...eu cred ca e adevarat, un pic prea optimistic dar cam asa e si familia mea...poate pre buna, poate asa e normal. Despre copii si femei...pizde se gasesc la cateva zeci de euro, cand vre si vin la comanda...cineva sa fie cu tine...phsihologul...tot ceva maruntisuri...si cred ca peste catva ani nu ne mai trebe femei pentru a face copil...na atuncea ce va fi...intreb eu...regandesc fetele ce cred pana acum? sau merge in continuare tot asa...pacat ca multele considera ca sint peste oricine, da sunt si baiati de gen... A, si era sa uit...Magos nu are prieten...:D @Magos, ai grija ca sunt prea multi baieti pe aci...zidul aia de caramizi va fi facut pentru tine...;) |
...stii ce cred eu despre asta???k abia astept,sa mai treaca timpul,k intr-adevar ai' mai rasariti sa isi deie seama,k sunt destul d puternici/puternice sa se bazeze doar p puterile proprii!!!ptr k in cazul asta ,vom ajunge poate acolo,k sa fim in stare sa ne respectam k OAMENI!!!;)
..intr-adevar femeile trec intr-o perioada f grea.lumea nu mai impune klar si concis "asta e treaba ta,asta tre sa faci"....ci ofera nspemii d posibilitati,si si mai multe pretentii...unele fac fata....dar din pacate ink majoritatea nu,si asta eu zic k e tot din cauza k le rasfatati voi!ptr k ,cu cit sunt ele mai batute d viata,cu atat mai rpd se invata sa supravietuiasca..ori se duce dracului... ....aaa,si ink o treaba cu rasfatatul....nu cumva sa credeti k barbatii nu reactioneaza la fel!in clipa in kre unul da d o femeie mai rasarita,rpd ii dispar principiile,si nu i se pare deloc impropriuu,k sa-si trimita femeia la drum singura,dupa faianta,si gresie d ex...p cind el sta acasa,si i se falfaie... Eaglee:sunt absolut convinsa,k familia ta este exact cum ai descris-o...si iti zic sincer,k te invidiez ptr asta...mult d tot,k d altfel m-am nascut si eu k oricare alta...visam si eu sa am familie fericita,si sa fiu iubita si apreciata ...dar stii cum e,socoteala d acasa niciodata nu se potriveste c aia din tirg...asa k ne adaptam!:D iti doresc,sa gasesti femeia kre sa aiba aceeasi prioritati k tine!;) |
Quote:
|
=)) pai sa te faci fetita, dar sa iti schimbi orientarea .... :-"
|
Quote:
prioritatile sint importanet pentru mine, dar sa nu semene cu mine ca...vai cate probleme o sa am...;) |
:D :D :D ...well,atunci,hai se te pun sa te mai gindesti la ink o kestie...daca cineva o sa fie linga tine mai mult timp,crezi k poti evita k sa semene cu tine???
tin sa mentionez,k unii amutesc ...k dupa parerea lor,efectiv ma comport k o clona al sotului meu....daca stai sa te gindesti nici nu e atat d incredibil ;) ..am tras deja 10 ani impreuna.... |
La asta mizez si eu...;) pana la urma tot la fel vom fi, dar ideal ar fi sa fice ceteceva din amandoi...dar asta daca nu sunt ambele din fire dominanti...atuncea apar prbleme, castica care e mai rafinat si abtine...
|
...adevarul este ca dupa o perioada destul de lunga petrecuta cu partenerul, in cele mai multe cazuri, ajunge-ti sa semanati... :)
|
sorry, dar nu prea sint de acord cu ce ai spus Trix..
despre femeile cu cariera care fac un copil si se simt aiurea... ce sa spun? e pacat daca au langa ele un marlan, care nu stie sa le faca sa se simta fericite, asa cum ar trebui sa stea lucrurile... pe de alta parte, femeile si cariera, merg impreuna ca alcoolul la volan... adica... nu se poate asa ceva! ele vor si copil si cariera in acelasi timp, ori asta nu se poate... ce vina au barbatii ca obiceiul pamantului e ca femeile sa fie cele care nasc? si in perioada in care e gravida... cum se poate spune ca barbatul nu trece pe acasa decat in vizita? pai daca altfel nu poate?cine sa aduca banu' in casa? si cum altfel decat plecat fiind? nu stiu cum sta treaba in general, dar in meseria mea, o femeie care vrea sa aiba copil, sta acasa fortat, cel putin 1 an si 6 luni sau maxim 3 ani! ghinion! cu ce traiesti in timpul asta daca nu ai un bou la usa care sa produca? vrei 2 copii? intre 3 si 6 ani stati pe bara! ce cariera mai poti sa-ti dezvolti dupa 6 ani? cine te mai angajeaza, in conditiile in care, nu produci profit pt angajator pt o perioada atat de lunga...? asta ca sa nu mai spun, ca dupa ce se naste copilul, pana la o anumita varsta, are nevoie de maximum de atentie! pai cine sa i-o dea? eu? poate ca si eu, dar cam 80% tot pe mama pica! cat despre comportament, ce pot sa spun? poate ca unele gesturi devin comune dupa un timp... DAR! fiecare om are personalitatea sa si anumite trasaturi care-l caracterizeaza ca individ unic! nimeni nu se schimba fundamental! NICIODATA! |
sorry! am uitat! on-topic:
am o concluzie exprimata printr-o intrebare: cui dracu nu-i plac banii(femeie sau barbat, nu conteaza)? fie si intr-o mica masura? asa ca nu e nimeni de invinuit sau de aratat cu degetul, intrucat asta e o caracteristica dominanta a speciei umane! |
bogdan,e o problema super-delicata asta cu copilul...si in general toti ne dam seama cit d grava poate fi,abia dupa c ne bagam...
...nu e nici o problema cu faptul k natura asa ne-a facut,si noi nastem copii!!!dar exact ptr k femeile au p cap partea majora,d aceea ar trebui sa fie respectate doleantele lor.adik pana ce nu este ea 100% hotarita k vrea sa nasca copil...nu cred k e corect sa fie fortata...sub nici o forma...(aici ma gindesc la motive cum ar fi:macar ai si tu o ocupatie....k asa se obisnuieste...k ce o sa zica mama,daca nu avem copil nici peste 2 ani dupa nunta...etc) ....cariera si copilul...mda aici sunt d acord.nici eu nu sunt d acord k un copil sa fie crescut d bona...sau d bunici...d aceea zic eu,k ar fi cazul sa se accepte faptul k nu trebuie sa aiba copil fiecare femeie!!!si in cazul in kre ai luat d nevasta o d-soara kre era mini-sefa la ditamai banca...sa nu te miri k tine la cariera ei mai mult decit sa aiba 2-3 copii!!! ....despre plimbari iara atata pot sa iti zic...eu stiu f bine,cit d greu poate fi,cind incepi sa faci totul singur,k femeia e consemnata la domiciliu...dar eu m-am referit la cazurile in kre omul,dupa ce a terminat partea obligatorie...mai merje si sta cu baietii..apoi mai sta cu femeile...si cind nu mai poate d oboseala,face o vizita acasa..nu d alta,da' sa nu poate zica femeia lui,k nici nu mai doarme acasa! si va rog sa nu sariti in sus...k numai un bou ar face asa ceva..k e usor sa dai din gura...dar cind esti acolo...park e mai altfel...;) cu schimbatul c sa zic...intr-adevar caracterul omului nu se skimba radical...dar totusi aparent se poate intoarce 180 d grade...k eu aici vorbesc despre intervale mari...si nu ti-ar veni sa crezi cit d mult se poate skimba un om d ex de la 20 d ani pana la 30...;) |
nu stiu, dar iti dau dreptate, cel putin in privinta faptului ca nu toate femeile trebuie sa aiba copii... ;) eu una sunt total in to it... :)) adica toata viata ta nu se rezuma la un copil (depinde din ce unghi vezi problema)...
eu imi vad viata ca pe o ascensiune continua in cariera, asta e ce imi doresc, si nu o familie, cu copii, sa stau la cratita si sa cresc juniori... asa sunt eu... nu stiu... nu aruncati cu nimic in mine, asta este punctul meu de vedere, nu zic neaparat ca e bine/rau... asa vreau sa fie... ;) si btw Trixi... ma intereseaza ca si opinie... chiar crezi ca ar fi normal sa ii rupi barbatului tau viata sociala?? :( eu am cunoscut destule femei care prefera ca el sa nu mai aiba decat un prieten "de bere", si ala destul de indepartat, decat sa mai aibe viata lui sociala, cu prietenii lui... Noi ii cerem sa stea acasa, dar pe noi sa ne lase si cu x si cu y in oras... nu stiu, dar sunt de parere ca intr-o relatie, poate sa fie ea si de 10 ani, trebuie ca ambii parteneri sa mai aibe si clipele lor de liberate, u know wht I mean... tu cu fetele, el cu baietii.... desi constat, cu stupoare, ca se degradeaza pana si chestia asta... ce pana mea, ce tie nu iti place, altuia nu ii face... nu asa era?? ;) |
...nu,Magos...kiar nu e vb despre asa ceva.cine ma cunoaste stie f bine ideea mea despre viata ar fi k sa nu ceri partenerului tau asa ceva,ce tu la rindul tau nu esti in stare sa oferi!!!
dar,copilul e un proiect comun,si eu cred k trebuie inteles k in perioada aia cea mai grea ambii tre sa aduca sacrificii...nu numai femeia!!!;) |
vb despre copii de parca ia-ti face pe banda rulanta ... :))) ei nu sunt rezultatu unei adunari matematice ci a 2'o persoane care se iubesc si se inteleg ......o cariesta nu o sa isi caute niciodata un barbat familist ci tot un om de cariera , la fel cum un familist nu o sa isi caute o femeie independenta... sacrificiile vin de la sine prin faptu ca iti iubesti copilul .
In fine dar cine sunt eu sa dau sfaturi nici macar nu am o nevasta :)) |
...aici una singura observatie....un copil are nevoie d cei 2 f mult timp...si in timpul asta,oamenii aia,oricit d bine s-or inteles la inceput,se mai skimba,k e firesc...si cam d aici vin problemele...carieristul kre si-a luat o carierista,p la 40 tot incepe sa bata apropoul k vrea copil...oricit d constient a fost cu citiva ani in urma k nu e loc...femeia familista,dupa o vreme se satura,se maturizeaza,si oricit d neplacut ar fi ptr ala kre a luat-o ptr k era usor d condusa,devine independenta!and so on...and so on....;)
|
bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla ....stam si facem teoria chibritului ,intelegere si incredere e tot de ce ai nevoie indiferent ca esti carierist indiferent familist ....si inca o data BLA
|
banii si p......
|
cel mai la subiect a fost feghea... =)) bine punctat...!
|
O gramada de pagini pe subiectul asta si degeaba dupa parerea mea.
Fetele sunt atrase de ceea ce nu pot avea sau de ce duc lipsa cel mai mult in momentul ala. Asa, normal ca orice fata prefera sa ai bani sa o scoti si in oras, oricat de zmeu ai fi tu la restul amanuntelor. |
kiar dak nu actioneaza in consecinta, intr-adevar, fetele isi doresc ceea ce n-au in momentul ala... aici intervine toata suita de lucruri care fac diferenta: caracterul, educatia, modul in care stii sa o tii langa tine knd nu banii sunt argumentul tau forte, felul in care stii sa faci eforturi pentru a schimba situatia, sa nu o lasi fara sperante si perspective langa tine, sau, mai rau, s-o tragi in jos... normal k nu va sta langa tine...
viata e o tarfa, ok, dar tu n-ar trebui sa fii cel care-i procura clienti, deci, fa ceva sa fii tu cel care o face sa se simta implinita (inclusiv material, k nu e o "idealista" de la balaceanca, sa stea langa tine doar pt k esti tu ala care oficial e trecut drept sot/iubit) so... nu te plange ca ele iubesc banii, mai degraba intreaba-te de ce nu sta langa tine, ce NU ai facut tu, ce NU ai fost tu in stare sa construiesti, nu de ce a facut altul macar minimul k sa ii ofere siguranta, pentru ca 90% din femei nu schimba barbatii pana ajung la milionarul in euro, ci stau langa omul normal pe care il au, daca si el face minimul efort sa o faca sa se simta implinita.... am fost prea intortocheat? sper k nu... ;) |
nu.. ai atins chiar ce trebuia sa fie atins... ;)
|
feghea..."intelegere","incredere".....cata romantism p tine :shock: ce patisi???lasa dreq,sentimente.ro...k te strica...:D :D :D
iar tu aleks...cred k pici in extrema aialalta....esti atat d ocupat sa rezolvi totul prin ratiune,k ai uitat k poate sa se intimple,k sa fie totul "just right"...fara k sa meditezi tu prea mult,oare acum la ce se asteapta ea d la mine...oare cum sa pari tu mai interesant ptr ea.... ..am mai zis eu asta,si o sustin si acum...eu vreau doar p acei oameni p linga mine kre ma iubesc ptr ceea c sunt,si apreciez si eu tare mult omul kre e in stare sa ma sune la 1 noaptea sa ma trimite p meleaguri mai calde..ptr k pur si simplu simtea nevoia sa ma instiinteze k l-am suparat!!!fara k sa steie el prea mult p ginduri k oare kre or fi consecintele....;) :D :D :D |
nu t contrazic, dar t asigur eu k dak ai avea langa tine un om kre te trage in jos, un molau care are ca singura speranta sa manance diseara, si al carui orizont se situeaza la nivelul bombeurilor pantofilor, putea sa aiba el ce alte calitati vrei, k nu stateai langa el prea mult, la pariu....
|
...k o femeie sa steie linga un barbat,e nevoie k ea sa poate sa il respecte.ar fi destul d greu performanta asta...daca kiar si ea realizeaza cele amintite d tine...
cazul meu e kiar o extrema....si eu sunt tare al dracului,asa k un barbat k sa ma deie paff,tre sa fie "destul d smartass"(vb unui prieten :D :D :D )...k sa stau io p linga el mai mult d 2 secunde...;) |
hop hop hop...si uite peste ce am dat...
ce intrebare de ^*&*$%#... parerea mea...:lol: hai sa o luam pe exemplul practic...mie una ar putea sa mi aduca cineva cadourile de pe lume....si miliarde(ron,$,e...etc) in fiecare zi...atata timp cat nu mi aduce lucrul vital (iubire), din partea mea e un nimic...dar e doar parerea mea... poate nu sunt facuta pentru lumea asta..:rolleyes2 |
poate ca nu, dar cine stie...oricum nu cred ca o femeie s-ar simti nasol cu un barbat(portofel), si cu un amant desavarsit ca mine:P...adica sincer eu chiar as incuraja asta atata timp cat stiu ca sunt fete destepte...
|
societatea noastra nu incurajeaza bigamia...:lol: :lol: :lol:
|
poate incurajeaza poligamia :)) :)) :))
|
eo's pt legaziarea poligamiei in cazu' asta =))
|
Quote:
|
k sa dau un raspuns eu, tin sa amintesc faptul k la musulmani, desi poligamia este privita k un fapt normal, si acceptat (inca) de lege, numai cei mai bogati dintre oameni isi permit sa aiba mai mult de 2 neveste, asta in conditiile in kre femeile nu au prea multe de spus in general in societate lor...
deci... pana si acolo, e grele tata sa intretii mai mult d o femeie :D:D:D |
nah...fix asta zic si eu tot timpul!:D k hai sa fim sinceri,aia kre isi permit isi tin atatea "neveste" cite vor...;)
|
oricum era vb de fetele care vor doar banii...normal ca mai multe neveste inseamna sa iti permiti sa intretii mai multe familii, dar nu e vb despre asta e vb despre femeile cu care umblam si daca ele nevor noua banii sau nu?
|
multumim ptr iluminare...
|
prea sec trix =))))))))))))
ps: mai mult ca sigur nimeni nu va intelege ce spunem noi aici..dar e de ajuns ca stim noi =))) |
Quote:
|
frate pana si cele care gasesc altceva sunt sigur ca sunt foarte interesate de banii pe care ii ai...pentru ca daca esti sarac nu sta una langa tine...si oricum cand alta e atentia pe care o ai de la femei cand ai bani si alta cand nu ai...
exemplu clar sambata dupa ce am plecat de la service-ul unde e masina mea la care si lucrez, m-am dus sa manac ceva la un fastfood, unde ma mir ca nu m-au rugat sa ies de acolo la cum imi vorbea aia cand imi lua comanda dar cand am scos banii din buzunar sa ii achit se schimbase usor la fata mi-am luat comanda m-am asezat la o masa si am mancat...evident le-am auzit pe fete ce vorbeau...ca fata ai vazut ala cum e imbracat si chestii, in fine cand am plecat de acolo, tipa pe un ton mai blajin imi zice ca ma mai asteapta...imi uitasem sapca si a venit dupa mine si tocmai ma urcam in masina...alta decat cea din service, vine tipa la mine cica uite iti uitasei sapca si isi cere scuze ca nu a fost mai amabila cu mine...:D deci crede-maaaa banii conteaza indiferent ca ai sau nu ceva mai mult de oferit...(era sa uit eram murdar pe pantaloni si pe bluza de ulei de la masina) |
faza cu "si-a cerut scuze ca nu a fost mai amabila" e ciupercutza de la tine ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:28. |
- Copyright 2026 4Tuning