![]() |
Re: oltcit club(furia rosie)
pai ce ziceam e usor sa zici mai greu e sa te apuci :D:D sa se incalzeasca vremea sa mergem dracu sa il spalam putin si sa ii dau barile alea jos ca daca nu le dau acu la vara nici ca ii mai fac ceva:D:D
|
pai asta astept si eu mah sa se incalzeasca k nici dracu nu iese pe frigu asta sa repare la masina prin mai-iunie asa sa se mai incalzeasca ma puc si eu de ea
|
numai io repar de nebun pe ninsoare si pe ger la ea:))
|
pai zici ca te`ai insurat cu ea ... :) sa faci verighete
|
Quote:
|
asta e frate cine se scoala de dimineata departe ajunge oricum bv lui k vrea si ca vrea sa faka ceva frumos din oltcitu lui
|
Quote:
|
ba voi o ardeti in abureli paici!! acu intra bogdan si face legea:twisted: da stai ca nu are net :)) carry on with the offtopic...
|
Quote:
|
:drunk: :lemon: :shakefist :boogy: :peace: :grandpa: :wave: :tetter:
esti nebun ma!!!! jur esti criminal am murit de ras |
1 Attachment(s)
un mic film cu mine in actiune..facea coaja probleme..nu se alimenta..da o rezolvai io pana la urma..scuzati limbaju :lol:
|
interesant :)
de sunat suna destul de periculos asta cand merge cum tre` ;) |
Quote:
|
mda... misto filmu laure cam cat te-ai dus cu ea? vit. max aprox asa?
|
felictari laure2fast..e marfa masinutza,suna destul de periculos
|
sa vezi cat de periculos suna a mea ...
am reusit sa ii sparg toba ... :( |
danutz nu imi merge vitezometrul..da am ajuns cu ea pe la 90 100 sigur in filmuletu ala
jipy merci :) |
ce mai faci laure?cum merge?trage...nu trage...urla...nu urla?hai zi tot...spoilerul ala nu stiu cat o sa mai reusesc eu sa il tin pe masina ca am garda mult prea mica :( sper sa nu il sparg
|
Quote:
|
tu crezi ca bordurile sunt problema mea?eu mi-am luat adio de la ele de mult timp...problema la mine raman denivelarile de drum :)...sper sa ma invat cu ea mai repede ca vad ca deja am 1 sapt de cand e gata si totul merge binisor...sper sa ma tine :)
|
Quote:
|
frumoasa masina :D :D
|
ma cred ca acum am rezolvat problema cel putin la mine..era cam aplecata in bot si acum am adus-o la nivel si e chiar f ok...alta e buba ca in urma unor mici modificari ating cu toba :))...la tine ce se mai aude?..
|
:lol: revin azi cu niste poze cu cauciucurile de iarna pe fatza :)...s-ar putea sa vand jantele zilele astea...sper sa dau si cauciucurile..si sa iau si eu ceva mai mare
|
Ce te mai plimbi tu pe la Complexu' vechi :) Parca ai sta prin zona :lol:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
niste poze :lol: zilele astea ii vand cauciucurile lui doarr4u..pana iau alte jante creca ii arunc neste capace :lol::lol:...am montat si distantierele pe spate..
|
aleou si nu tzie frica pt sigurantza ta
|
Quote:
|
urmeaza sa o mai cobor putin de fata si ceva mai mult de spate :lol: :lol:sa fie low rider :>
|
da nu tzi se pare ca este destul de joasa
|
Quote:
|
doar ca o sa fie teroare de condus .... slalom printre gropi ...
|
nush cat o sa reziste distantierele alea parca nu sunt prinse asa bine sau nu erau stranse in poze?
|
wow disku ala mai are si el viata de 3 frane ....dc nu il schimbi .:))
|
te joci cu viata ta .
|
o sa caut alte prezoane mai lungi...chiar aveam in plan sa schimb zilele astea discurile de frana pe spate..ca unu e spart
|
laure te sfatuiesc sa schimbi discurile alea cat mai curand dak zici k e si crapat...dak e sa pui vre-o frana mai tare...treaba ta eu zic sa pui sigiliu pe ea cat timp cumperi discuri sau sa mergi si u mai precaut :P
|
pt cei care sunt din craiova zicetzimi si mie daca se gasesc la voi furtune si racorduri cu insertzi pe albastru si niste pretzuri daca se gasesc astept raspuns va rog
SI LAURE SCUZE PT OFF TOPIC SI CA AM POSTAT LA TINE IN THREAND |
man chiar nush poate stie pitic dak citeste topicu
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:54. |
- Copyright 2026 4Tuning