![]() |
Re: Masina mea...
Quote:
|
Quote:
Hahahahaha...daca tot suntem la capitolul asta, ce vrei sa ti mai iau?? Plasma, laptopu, etc?? Hai dreaq odata ca imbatranesc singur in casa...te astept sa dai o cafea:) |
4 Attachment(s)
masina lui SB-10-CYP
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
superbe jantele
|
1 Attachment(s)
am mai facut ceva schimbari sper sa va placa si iam terminat si verificarea.P.S.Apocalipsa sper sa va placa?
|
O dat cu rest la praguri
|
Quote:
|
no tzin ascunsa in sfarsit am rezolvat si eu cu verificarea si acum am so scot prin sibiu la plimbare deci cand e urmatoarea reuniune ? am sa vin si eu cu apocalipsa mea daca ma primitzi . P.S.Apocalipsa
|
apropo gti inca masina nu este gata conplect acolo mai am de lucrat la praguri nu ramane asa .am luat tzapa cu pragurile ca erau o tzara mai mici dar dupa ce se rezolva problema nu se mai vede diferentza .P.S.Apocalipsa
|
Eu te astept ca pe painea calda, incepand de saptamana viitoare...
Sper sa fiu cu masina mea si nu cu a lu` taticu.... |
abea astept sa ne vedem .sa pun si eu apocalipsa la treaba .lupalb ca doar am promis ceva si nu suport sa nu ma tzin de promisiune
.P.S.Apocalipsa |
4 Attachment(s)
Hai sa ma bag si eu in seama cu golfuletu meu, care pana in iarna sper sa se transforme intr-un A3 din 2004 :D
Golf 4, 1.6 16V 105 CP (5 is ponei :lol: ) |
4 Attachment(s)
Ceva schimbari, jante plus cauciucuri runflat 225/40/18 fata si 245/35/18 spate si stopuri cu leduri.
Mai urmeaza o gramada de bunatati, unele au ajuns deja, altele sunt pe drum etc... Va fi prima masina serios modificata de pe forum si va ramane singura pentru o buna bucata de timp... P.S: Urate incaltarile, dar te iert daca iei ceva piese de la Razvan din Suedia:lol: |
Quote:
Urat esti tu :lol: dar totusi, o sa iau si de la Razvan cate ceva... ca sa ma ierti :twisted: Mersi de poze, prima si a doua mi se par extraordinar de reusite! |
eee, nu-s chiar urate, dar la cum o sa arate masina la sfarsit ar fi meritat unele mai tari.
P.S: daca mai joci tot asa table, o sa iti dau eu bani de altele :)) |
Acesta este un raspuns tuturor care mi-au zis sa imi "upgradez" si sistemul de evacuare + filtrul de aer:
"Asbjorn Bohn | ESS" <[email protected]> No, the stock intake is very good and should not be replaced as a lower quality filter may damage the SC unit and MAF sensor. The original exhaust is also very good and should not be replaced unless you want more noise. Regards, Asbjorn ---- > Hello > > Do you think it would be a lot better if I will buy a sport exhaust system > and sport air intake? After installing the supercharger ... of course? > > Best, > Emil |
5 Attachment(s)
Quote:
vreau si eu o parere, sunt nou si pe forum si ca sofer date: 2200cc, 140 cp |
2 Attachment(s)
si inca un jaf de masina stock, fara nici o modificare suplimentara fata de ce a avut din fabrica... :)
|
Quote:
|
Quote:
sunt curios cat au evoluat la interior, la exterior se vede... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
am si eu un audi 84 coupe gt , is pozele mai jos, daca esti fan abia te astept
PT "APOCALIPSA" PS raspunde!!!!!!!!!!1 |
sylv numai respect pentru bijuteria ta mai ales cum ai facuto asa originala ca in ani e de glorie masinile acestea si in special audi 80 nu au nici o data moarte dupa mine sunt cele mai reusite masini si inca odata marca audi nui trebe nici o data reclama credema ca am mers cu apocalipsa mea pe asfalt si am ramas uimit de cum toarce bafta in continuare cu ea si da sunt fan inrait al marci audi special 80 b1 gte tot respectul meu P.S.Apocalipsa
|
Quote:
|
Quote:
The original exhaust is also very good and should not be replaced :!: |
Quote:
2. Very Good nu inseamna The best si inca ceva, faptul ca e very good nu inseamna si ca se aude very good. Cat despre citit printre randuri...prietene, tin sa iti reamintesc ca eu nu citesc, eu "analizez" :lol: . Una peste alta, ai putea sa ii intrebi pe aia daca faptul ca schimbi evacuarea afecteaza cu ceva negativ alte componente ale masinii. Doar de curiozitate. |
masina mea->>>> opel corsa B rally car->>>https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/87358-masina-mea-opel-corsa.html
|
Lasa-l lupule pe gigel. Nu-i place zgomotu treaba lui. Si ca sa isi ia o evacuare mai tare decat ce are el acum...minim 1500 euro deci nu-s chiar bani de aruncat. Oricum masina o sa sune senzatie din fata cand se apropie daca suna kompressor-ul ala cum trebuie:-P
|
Nu am cum sa il las, ca inca nu l-am luat. E intr-adevar scumpa o evacuare... dar eu zic ca se merita..
Totusi ca sa fiu la subiect, astept sa vad cum arata kitu` pe ea.... Atunci mai discutam. Despre performante... eu zic ca daca nu i pune si un NOS, tot degeaba (nu sariti, era la misto zisa treaba) cine stie, poate nu i ajung cei 7 miliarde de cai pe care o sa i aiba, si vrea sa mai imprumute o herghelie doua.... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
apocalipsa mea cam pe finalizare ce parere avetzii?P.S.Apocalipsa:D
|
Quote:
|
Doar cu praguri si fara spoiler fata arata urat. Decat sa pui pragurile alea mai bine investesti intr-o suspensie sau incerci sa o cobori cat mai mult.
Pentru ala cu FedEx: ma gandeam sa imi iau un C30 AMG:)) |
Quote:
|
paul masina este foarte lipita de sol doar o jumate de palma am loc de aceea mie si frica cand o scot din curte ca sa nu palesc sub ea .iar suspensile sunt sport facut eu zic ca mia reusit fatza de cum am luato prima oara si daca stau sa fac un calcul la cat am bagat in ea credema ca e moca . tot respectul pt voi dar eu am vrut sa fac ce mia venit mie prin creierasi si zic ca am cam reusit fatza de cum era si credema ca nam mai facut asa ceva si eu zic ca pt inceput e foarte bine cum a reusit . asta e parerea mea ce parere avetzi voi despre ea e treaba voastra dar va multzumesc foarte mult pt sfaturile date de voi si abea astept sa facem ceva in preuna o iesire pe undeva cu masinile sau cam asa ceva .avetzi de griza de voi VA SALUT CU STIMA .P.S.Apocalipsa
|
Quote:
In other news, Apocalipsa, inca mai ai pragurile prea scurte? puteai sa o faci sa fie gen muscle car. "Vopseaua" de pe ea e alba normal, atunci ce e cu dracusoru` ala din poza? Teava de esapament iese vreo 15 cm in afara, si nu prea da bine, decat daca ai toata evacuarea facuta... plus ca in timp o sa rugineasca ...deci doua sfaturi : 1. O prinzi mai in interior. 2. Sa nu mergi pe pietris sau asa, ca se duce. Astept sa vad o poza cu motoru` tau. Totodata astept un filmulet cu vitezele schimbate in blana sa vad turatiile si vitezele (daca ai timp si ai si unde) ca sunt foarte interesat.:twisted::twisted: @Bartolomeus : Cand iti vine superchargeru` ma dai o tura pe 4 benzi? |
Lupule ii lucrata poza, nici jantele si nici dracusoru nu exista in realitate. din lateral teava nu cred ca iese mai mult de 2 centrimetri fata de bara, deci e ok
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:02. |
- Copyright 2026 4Tuning