Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Cabrio XxDADIxX (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/262400-e36-cabrio-xxdadixx.html)

BMnWA 26-07-12 09:09

Re: E36 - Cabrio XxDADIxX

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 5115329)
99.9% da
---
Planetara e montata, nu mai scoate nici un sunet ciudat. Caut tunel frana bara m dreapta.

a fost buna ? :))

xxdadixx 27-07-12 20:26

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 5115867)
a fost buna ? :))

Buna planetara, problema rezolvata :D
--

Au venit si piesele OEM, capac de hardtop, gromet antena si restul ce lipsea pentru praguri.

Dr.Cars 28-07-12 11:28

Te astept cu alta comanda OEM.Bafta.

ondin 28-07-12 13:54

Quote:

Originally Posted by Dr.Cars (Post 5118446)
Te astept cu alta comanda OEM.Bafta.

preturi bune, firma serioasa, spune la toti colegii pe forum ce si cum, sa nu mai cumpere aiurea.

M.G.M 07-08-12 09:48

urat sa iti intre apa ...... bine ca s-a rezolvat

xxdadixx 19-08-12 21:43

6 Attachment(s)
Noutati, praguri luxury si ceva poze de la E36 meeting 2012 unde nu s-a facut de rusine. Respect pt toti baietii adunati acolo :!:

Nosfer 20-08-12 01:06

Super si masina si proprietarul :D Ma bucur ca ne-am cunoscut la meet, daca mai stateam mult pe langa tine si nwa (si uks) ma prindea rau de tot microbul cu cabrio :)) Trimurile alea de lemn sunt wow :shock:

xxdadixx 20-08-12 17:46

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 5144210)
Super si masina si proprietarul :D Ma bucur ca ne-am cunoscut la meet, daca mai stateam mult pe langa tine si nwa (si uks) ma prindea rau de tot microbul cu cabrio :)) Trimurile alea de lemn sunt wow :shock:

E prea frumos sedan-ul tau sa-l schimbi/ dai, eventual sa-ti iei un cabrio pe langa.
Felicitari pt premiu, poate ne mai "auzim" pana la anu'.

NoAngels 20-08-12 18:26

Aris e pericol public :peace:

xxdadixx 20-08-12 22:44

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by NoAngels (Post 5145100)
Aris e pericol public :peace:

Nici in casa nu scap de el, se uita la māţe pe youtube pana adoarme :lol::suspiciou

motzu 20-08-12 23:06

5 Attachment(s)
ceva de la mine;)
frumos exemplar!!!

BMnWA 21-08-12 01:38

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 5145482)
ceva de la mine;)
frumos exemplar!!!

cu ce aparat ai facut frate pozele ca nu se intelege nici scrisul de pe sapca :))) le-ai facut si tu VGA,trebea macar la 3mp :))

motzu 21-08-12 06:48

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 5145595)
cu ce aparat ai facut frate pozele ca nu se intelege nici scrisul de pe sapca :))) le-ai facut si tu VGA,trebea macar la 3mp :))

cu telefonul is facute nebunica:)))))))))))))))

luci4n_vl 21-08-12 18:57

imi pare bn ca am intalnit un OM MARE!!!! o cabrioleta frumoasa!!!! sper sa ne vedem si la anu`........

xxdadixx 22-08-12 22:19

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by luci4n_vl (Post 5146375)
imi pare bn ca am intalnit un OM MARE!!!! o cabrioleta frumoasa!!!! sper sa ne vedem si la anu`........

Mersi, cand ma gandesc cat mai e pana atunci......

---
Update topic: I se pregateste ceva ce mi-am dorit tot timpul sa aibe.

stef_yo_ro 23-08-12 00:40

spalatoare la faruri?? ai grila cu gaurile alea sau le faci tu? super frumoasa masina si live, nu doar in poze!!

xxdadixx 23-08-12 06:32

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by stef_yo_ro (Post 5148123)
spalatoare la faruri?? ai grila cu gaurile alea sau le faci tu? super frumoasa masina si live, nu doar in poze!!

Asa e, gaura am dat-o pentru baubaul de nivel ca masina donoare nu avea optiunea. Gaurile din grila nu le fac eu, am luat mustata la culoare cu tot dar e ceva de lucru la centrat plus ca un pisator are o clema rupta la pistonas si trebuie manarit sa nu scape sau comandat OEM. Aveam de ales intre parbiz, dubluclimatronic panoul si restul ( fara clima ) si astea.
P.S. Si a ta e pe drumul cel bun, te am in filmuletul din BV, ai stat putin in spatele meul.

xxdadixx 23-08-12 21:05

2 Attachment(s)
Azi am reusit sa montez pisatorile, daca se pricepe cineva sa-mi spuna de ce la presiune imi sare o biluta din cele 4? Nu reusesc sa o prind bine deloc sa stea la presiunea aia si mi-e ca o sa o pierd si nu o sa mai gasesc niciunde.

crysty.bobok 23-08-12 21:52

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 5149215)
Azi am reusit sa montez pisatorile, daca se pricepe cineva sa-mi spuna de ce la presiune imi sare o biluta din cele 4? Nu reusesc sa o prind bine deloc sa stea la presiunea aia si mi-e ca o sa o pierd si nu o sa mai gasesc niciunde.

Foarte frumoasă mașina, mi-a placut foarte mult ce am văzut live, regret īnsă că nu am dat de tine să schimbăm 2-3 vorbe! Te salut si baftă īn continuare!

mihayruncanu 24-08-12 10:46

Ai facuto foarte frumosa da bine mahonul la interior o curiozitate nu se bat matele de la teritoriu vezi sa nu le scapi din ochi:lol:bafta!

ondin 24-08-12 11:55

numai matze are omul asta in jurul lui, sub el, peste masina si in pat stau pe net, cred ca si noaptea numai pisici viseaza, iar daca nu are somn numara pisicile cum fac drift pana adoarme.
nu are presiune mare, destula cat sa pise putin lichid pe sticla, doar ca unele pisa din calculator doar la a 3-4 -a actionare de maneta si nu de fiecare data, depinde de model si de setari.vezi ca trebuie si un vas mai mare decat cel stock ca altfel toata ziua tot completezi la lichid.
faina treaba.

SM 88 VOX 24-08-12 15:56

In legatura cu pulverizatoarele de la faruri, cu biluta.

Aceeasi problema am avut-o si eu aici.

Singura solutie a fost schimbarea, cel putin pentru mine.

Succes in continuare cu masina!

Cu respect, Cosmin.

xxdadixx 24-08-12 16:25

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 5149274)
Foarte frumoasă mașina, mi-a placut foarte mult ce am văzut live, regret īnsă că nu am dat de tine să schimbăm 2-3 vorbe! Te salut si baftă īn continuare!

Multumesc, si eu ti-am recunoscut masina dupa jumate de jante :) Ramane pt la anul.
Quote:

Originally Posted by mihayruncanu (Post 5149734)
Ai facuto foarte frumosa da bine mahonul la interior o curiozitate nu se bat matele de la teritoriu vezi sa nu le scapi din ochi:lol:bafta!

Mersi, mahonul o sa-l schimb ca e cam dus, tot ceva lemn va urma ca am boala pe ele.
Quote:

Originally Posted by ondin (Post 5149824)
numai matze are omul asta in jurul lui, sub el, peste masina si in pat stau pe net, cred ca si noaptea numai pisici viseaza, iar daca nu are somn numara pisicile cum fac drift pana adoarme.
nu are presiune mare, destula cat sa pise putin lichid pe sticla, doar ca unele pisa din calculator doar la a 3-4 -a actionare de maneta si nu de fiecare data, depinde de model si de setari.vezi ca trebuie si un vas mai mare decat cel stock ca altfel toata ziua tot completezi la lichid.
faina treaba.

Am luat si bidonul mare, si motorasul, e completa, trebuie doar sa nu mai sara bila aia si sa-i trag buton separat in bord.
Quote:

Originally Posted by SM 88 VOX (Post 5150093)
In legatura cu pulverizatoarele de la faruri, cu biluta.

Aceeasi problema am avut-o si eu aici.

Singura solutie a fost schimbarea, cel putin pentru mine.

Succes in continuare cu masina!

Cu respect, Cosmin.

Noi ma omoara la pret. M-am uitat azi mai atent si asa e, au ceva garnituri ce s-au crapat in jurul bilei, ma gandesc la o solutie salvatoare si daca le stric ramane sa le iau noi.

SM 88 VOX 24-08-12 21:48

Au un pret foarte mare pentru niste bucati de plastic aparent simple. 600 de lei pentru doua pulverizatoare pe care oricine ti le poate "rezolva" in cateva secunde te cam pune pe ganduri, cel putin pe cei pe care nu-i dau banii afara din casa.

Personal am cumparat doua, dintre care unul a fost busit dar n-am zis nimic ca nu-s genul care sta in 200 de lei cand vine vorba de omenie, important este ca cel de care aveam nevoie era bun. Daca nici asa nu gaseam, singura solutie era sa-l iau nou.

Te sfatuiesc sa cauti prima data sh care sa nu aiba acel plastic din jurul bilei crapat sau alte defectiuni care sa-i compromita buna functionare (crapaturi, fisuri, s.a.m.d.) si sa nu incerci sa reglezi singur bilutele ca s-ar putea sa faci mai mult rau decat bine. In manual scrie ca reglarea lor se face la reprezentanta.

xxdadixx 24-08-12 21:54

Quote:

Originally Posted by SM 88 VOX (Post 5150463)
Au un pret foarte mare pentru niste bucati de plastic aparent simple. 600 de lei pentru doua pulverizatoare pe care oricine ti le poate "rezolva" in cateva secunde te cam pune pe ganduri, cel putin pe cei pe care nu-i dau banii afara din casa.

Personal am cumparat doua, dintre care unul a fost busit dar n-am zis nimic ca nu-s genul care sta in 200 de lei cand vine vorba de omenie, important este ca cel de care aveam nevoie era bun. Daca nici asa nu gaseam, singura solutie era sa-l iau nou.

Te sfatuiesc sa cauti prima data sh care sa nu aiba acel plastic din jurul bilei crapat sau alte defectiuni care sa-i compromita buna functionare (crapaturi, fisuri, s.a.m.d.) si sa nu incerci sa reglezi singur bilutele ca s-ar putea sa faci mai mult rau decat bine. In manual scrie ca reglarea lor se face la reprezentanta.

Am vazut de unde e problema, la cel cu cele mai multe crapaturi, toate vor crapa in timp de la soare mai ales daca nu avem garaj, am incercat sa le prind cu ceva silicon de termopane ce l-am folosit mai demult sa lipesc un eleron de M-E46. Il las sa se prinda pana maine si incerc din nou. Daca tine le leg la baterie daca nu, nu. Oricum vreau sa le pun buton in bord separat. M-ar dispera sa le am si sa nu mearga :lemon:

ondin 24-08-12 21:56

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 5150478)
Am vazut de unde e problema, la cel cu cele mai multe crapaturi, toate vor crapa in timp de la soare mai ales daca nu avem garaj, am incercat sa le prind cu ceva silicon de termopane ce l-am folosit mai demult sa lipesc un eleron de M-E46. Il las sa se prinda pana maine si incerc din nou. Daca tine le leg la baterie daca nu, nu. Oricum vreau sa le pun buton in bord separat. M-ar dispera sa le am si sa nu mearga :lemon:

daca nu merg, vinzi masina si gata.
:)

BMnWA 26-08-12 00:01

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 5150481)
daca nu merg, vinzi masina si gata.
:)

iti dau calibra de azi pe ea :)))

xxdadixx 26-08-12 00:53

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 5151491)
iti dau calibra de azi pe ea :)))

Ce sa fac cu ea ca nu-mi plac masinile sport FWD. Ia vezi cum a iesit OBC-ul de la tine dupa ce l-am "curatat".

BMnWA 26-08-12 00:59

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 5151522)
Ce sa fac cu ea ca nu-mi plac masinile sport FWD. Ia vezi cum a iesit OBC-ul de la tine dupa ce l-am "curatat".

perfect,cred ca mai trebuie sa-mi dai diferenta la cat arata de bine :)):))

xxdadixx 28-08-12 20:35

3 Attachment(s)
Azi am inceput instalarea OBC-ului cu 18 butoane in loc de 11, pe maine mi-au mai ramas 2 fire la care nu am terminali buni si trebuie sa-i iau de la dezmembrari :D .

vali vtk 28-08-12 21:07

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 5154861)
Azi am inceput instalarea OBC-ului cu 18 butoane in loc de 11, pe maine mi-au mai ramas 2 fire la care nu am terminali buni si trebuie sa-i iau de la dezmembrari :D .

daca se poate se faci o descriere mai amanuntita la operatie ar fi ok pentru ca si eu am un obc cu 18 butoane cu cele 2 mufe iar masina are cu 11 si as vrea sa stiu ce fire trebuiesc legate si ce fire mai trebuiesc trase ( inca nu am si maneta pt obc)

xxdadixx 28-08-12 21:14

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by vali vtk (Post 5154907)
daca se poate se faci o descriere mai amanuntita la operatie ar fi ok pentru ca si eu am un obc cu 18 butoane cu cele 2 mufe iar masina are cu 11 si as vrea sa stiu ce fire trebuiesc legate si ce fire mai trebuiesc trase ( inca nu am si maneta pt obc)

Vezi atasamentul, cam tot ce ai nevoie e pagina 8 si 27 :)
Pe scurt de la 11 la 18 butoane:
Ai doua fire ce trebuiesc sudate de alte 2 fire din conectorul negru ce intra in OBC ( Cavitatea 9 de firul rosu-galben si cavitatea 13 de firul maro ) = astea-s pentru alimentare
Ai 3 fire care trebuie sa le sudezi de tot atatea fire din conectorul alb ce intra in ceasuri.
Ai un fir NOU ce pleaca din cavitatea 10 a conectorului albastru pana in conectorul alb din OBC cavitatea 9
Ai un fir ce duce la maneta pe care nu il am pt ca nu am nici eu maneta
Ai un fir ce duce la un modul sub bord ( inca ma chinui sa-l gasesc ca se pare ca eu nu am asa ceva )

xxdadixx 28-08-12 22:46

Stie cineva unde se gaseste la E36 din 1993 conectorul X1695 ZKE IV? In toate tutorialele apare sub torpedou dar eu nu-l gasesc niciunde la mine probabil ca e mai veche masina.

vali vtk 29-08-12 17:38

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 5155040)
Stie cineva unde se gaseste la E36 din 1993 conectorul X1695 ZKE IV? In toate tutorialele apare sub torpedou dar eu nu-l gasesc niciunde la mine probabil ca e mai veche masina.

din cunostintele mele modulul s0a montat incepand cu 94 celelalte modele au un modul asemanator in partea soferului sub bord baniesc

xxdadixx 30-08-12 20:57

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by vali vtk (Post 5155930)
din cunostintele mele modulul s0a montat incepand cu 94 celelalte modele au un modul asemanator in partea soferului sub bord baniesc

Daca afli cumva unde se afla conectorul si in ce cavitate intra firul pentru CODE te rog sa ma anunti.

---
Update topic:
Gata si obc-ul operational. :D 100% munca mea.

Skillzu 30-08-12 22:30

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 5157300)
Daca afli cumva unde se afla conectorul si in ce cavitate intra firul pentru CODE te rog sa ma anunti.

---
Update topic:
Gata si obc-ul operational. :D 100% munca mea.

ZKE e modulul de comfort, dar functia CODE tine de EWS (imobilizator).
Daca nu ai imobilizator nu stiu daca merge.

Quote:

x1071 white
Pin 1 - BLK/GRN
allows code function input to the EWS, electronic Car Alarm/immobiliser (BMW name in german = EWS)

behind the glove box, it is usually the lowest box, if taken out will say EWS on it. Also it can be black, yellow or bright purple plug.

x1659
Pin 15 (in case you don't have the EWS/I system, connect this wire to a black/violette wire on the passengers side)

xxdadixx 12-09-12 16:50

Cumpar lip bara M, OEM, si canal de aer pt bara M, cel din partea dreapta. Ma mai intereseaza si un CD player de E36 OEM defect ( sa merga doar radio-ul ) Daca ma puteti ajuta v-as fi recunoscator.

karlos83 25-09-12 21:49

salut imi poti spune si mie un cod oem pentru capacele din spate care acopera mecanismul de inchidere ( cele din spate) la hardtop pentru bmw e36

xxdadixx 26-09-12 06:31

Quote:

Originally Posted by karlos83 (Post 5187362)
salut imi poti spune si mie un cod oem pentru capacele din spate care acopera mecanismul de inchidere ( cele din spate) la hardtop pentru bmw e36

Incearca sa le gasesti pe www.realoem.com, in caz ca te hotarasti pe comanda te pot pune in legatura cu cine aduce mai ieftin. Daca nu gasesti codurile iti voi trimite eu un PM cand o sa am timp sa le caut.
--
Ontopic: cateva poze facute in weekend https://www.facebook.com/media/set/?s...2751358&type=1

karlos83 26-09-12 08:43

Ok scuze de offtopic si astept un pm cu codul ca nu stiu cum arata acel capac ..daca stiam nu imi mai trebuia codul Multumesc

All times are GMT +2. The time now is 15:33.

- Copyright 2026 4Tuning