![]() |
Re: E36 - Cabrio XxDADIxX
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
-- Au venit si piesele OEM, capac de hardtop, gromet antena si restul ce lipsea pentru praguri. |
Te astept cu alta comanda OEM.Bafta.
|
Quote:
|
urat sa iti intre apa ...... bine ca s-a rezolvat
|
6 Attachment(s)
Noutati, praguri luxury si ceva poze de la E36 meeting 2012 unde nu s-a facut de rusine. Respect pt toti baietii adunati acolo :!:
|
Super si masina si proprietarul :D Ma bucur ca ne-am cunoscut la meet, daca mai stateam mult pe langa tine si nwa (si uks) ma prindea rau de tot microbul cu cabrio :)) Trimurile alea de lemn sunt wow :shock:
|
Quote:
Felicitari pt premiu, poate ne mai "auzim" pana la anu'. |
Aris e pericol public :peace:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
5 Attachment(s)
ceva de la mine;)
frumos exemplar!!! |
Quote:
|
Quote:
|
imi pare bn ca am intalnit un OM MARE!!!! o cabrioleta frumoasa!!!! sper sa ne vedem si la anu`........
|
1 Attachment(s)
Quote:
--- Update topic: I se pregateste ceva ce mi-am dorit tot timpul sa aibe. |
spalatoare la faruri?? ai grila cu gaurile alea sau le faci tu? super frumoasa masina si live, nu doar in poze!!
|
2 Attachment(s)
Quote:
P.S. Si a ta e pe drumul cel bun, te am in filmuletul din BV, ai stat putin in spatele meul. |
2 Attachment(s)
Azi am reusit sa montez pisatorile, daca se pricepe cineva sa-mi spuna de ce la presiune imi sare o biluta din cele 4? Nu reusesc sa o prind bine deloc sa stea la presiunea aia si mi-e ca o sa o pierd si nu o sa mai gasesc niciunde.
|
Quote:
|
Ai facuto foarte frumosa da bine mahonul la interior o curiozitate nu se bat matele de la teritoriu vezi sa nu le scapi din ochi:lol:bafta!
|
numai matze are omul asta in jurul lui, sub el, peste masina si in pat stau pe net, cred ca si noaptea numai pisici viseaza, iar daca nu are somn numara pisicile cum fac drift pana adoarme.
nu are presiune mare, destula cat sa pise putin lichid pe sticla, doar ca unele pisa din calculator doar la a 3-4 -a actionare de maneta si nu de fiecare data, depinde de model si de setari.vezi ca trebuie si un vas mai mare decat cel stock ca altfel toata ziua tot completezi la lichid. faina treaba. |
In legatura cu pulverizatoarele de la faruri, cu biluta.
Aceeasi problema am avut-o si eu aici. Singura solutie a fost schimbarea, cel putin pentru mine. Succes in continuare cu masina! Cu respect, Cosmin. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Au un pret foarte mare pentru niste bucati de plastic aparent simple. 600 de lei pentru doua pulverizatoare pe care oricine ti le poate "rezolva" in cateva secunde te cam pune pe ganduri, cel putin pe cei pe care nu-i dau banii afara din casa.
Personal am cumparat doua, dintre care unul a fost busit dar n-am zis nimic ca nu-s genul care sta in 200 de lei cand vine vorba de omenie, important este ca cel de care aveam nevoie era bun. Daca nici asa nu gaseam, singura solutie era sa-l iau nou. Te sfatuiesc sa cauti prima data sh care sa nu aiba acel plastic din jurul bilei crapat sau alte defectiuni care sa-i compromita buna functionare (crapaturi, fisuri, s.a.m.d.) si sa nu incerci sa reglezi singur bilutele ca s-ar putea sa faci mai mult rau decat bine. In manual scrie ca reglarea lor se face la reprezentanta. |
Quote:
|
Quote:
:) |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Azi am inceput instalarea OBC-ului cu 18 butoane in loc de 11, pe maine mi-au mai ramas 2 fire la care nu am terminali buni si trebuie sa-i iau de la dezmembrari :D .
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Pe scurt de la 11 la 18 butoane: Ai doua fire ce trebuiesc sudate de alte 2 fire din conectorul negru ce intra in OBC ( Cavitatea 9 de firul rosu-galben si cavitatea 13 de firul maro ) = astea-s pentru alimentare Ai 3 fire care trebuie sa le sudezi de tot atatea fire din conectorul alb ce intra in ceasuri. Ai un fir NOU ce pleaca din cavitatea 10 a conectorului albastru pana in conectorul alb din OBC cavitatea 9 Ai un fir ce duce la maneta pe care nu il am pt ca nu am nici eu maneta Ai un fir ce duce la un modul sub bord ( inca ma chinui sa-l gasesc ca se pare ca eu nu am asa ceva ) |
Stie cineva unde se gaseste la E36 din 1993 conectorul X1695 ZKE IV? In toate tutorialele apare sub torpedou dar eu nu-l gasesc niciunde la mine probabil ca e mai veche masina.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
--- Update topic: Gata si obc-ul operational. :D 100% munca mea. |
Quote:
Daca nu ai imobilizator nu stiu daca merge. Quote:
|
Cumpar lip bara M, OEM, si canal de aer pt bara M, cel din partea dreapta. Ma mai intereseaza si un CD player de E36 OEM defect ( sa merga doar radio-ul ) Daca ma puteti ajuta v-as fi recunoscator.
|
salut imi poti spune si mie un cod oem pentru capacele din spate care acopera mecanismul de inchidere ( cele din spate) la hardtop pentru bmw e36
|
Quote:
-- Ontopic: cateva poze facute in weekend https://www.facebook.com/media/set/?s...2751358&type=1 |
Ok scuze de offtopic si astept un pm cu codul ca nu stiu cum arata acel capac ..daca stiam nu imi mai trebuia codul Multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:33. |
- Copyright 2026 4Tuning