![]() |
Re: Polo GTI vs...
la o distanta foarte mica.
|
repriza 2 vine zilele astea ... se pare ca lucrurile nu stau chiar asa ca in film.
|
daca mai este valabil anuntul vreu sa ma inscriu si eu in cursa .... am un 205 ...140 de cai .. se poate??
|
Presupun ca este vorba de gti, nu?! 1,6 turbo... ?
|
Quote:
205 GTI nu era 1.9 aspirat ? |
Are motor de 2.0 8v turbo de citroen.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2.0 t 8v masina are 1100 kg cu totul .. si putin peste 140 de cai .. daca vrei sa facem o cursa frumoasa facem ... da sau nu .,,, fara atata tam tam .. si vorba
|
Quote:
Dupa mine, totusi, difera un 1.6/1.9 aspirat facut la 140cp fata de un 2.0T facut la putin peste 140cp, nu?! Apropo, daca te chinui putin, faci cuplul aproape dublu, nu?! Asta la turbo, evident... Si, chiar nu ti se pare corect sa stiu cu ce ma dau?! Plm... te dai cu un Patrol vechi?! Pfiu... nu ai ce discuta cu asa ceva, nu?! https://www.youtube.com/watch?v=OxVROAVwQpQ - am uitat sa spun ca are turbina de tanc... plm... revino-ti, frate! Si... de unde 1100kg? |
Motorul mai greu si specificatiile fabricantului cu privire la putere o fac de aproape 1100 kg si aprox 140 cai . Eu daca iti spun ca nova mea are peste 1000 kg si 120 cai exagerez cu ceva ? :D
|
Quote:
|
E pe vine ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
?? |
deci maxim 1100 kg nu ? :))
|
pe acolo pe undeva ...
|
Quote:
|
lasam la o parte greutatea masinii ca nu ajungem la nici un consens ... vrei sa te dai cu mine sau nu?
|
Ma dau... nu am de ce sa nu ma dau... dar tot raman curios de greutatea masinii tale... si cred ca si tu. Sau poate iti place sa te minti singur, ca are 1300 de kg si 140cp si fuge ca dracu... :)
|
nu ma mint singur si nici nu am zis ca are 1300 kg ... si acei147 de cai sunt de rasa .. nu obositi ca ai tai intelegi ;)
|
ce fel de rasa? persana sau gilette?
|
Quote:
|
morala zilei: poti sa fii fie crescator de cai de rasa fie grajdar. cheia e la tine.
|
Quote:
|
Quote:
E vointa fiecaruia sa decida din ce categorie face parte. |
auziti ma ...aici este o provocare data de un polo gti .. aveti si voi polo-uri si vreti sa ne dam sau dc comentati atat ?? daca vrea baiatul sa comenteze sau sa ne dam decide el .. voi vedetiva de treaba .... apropo a venit zapada , luativa sania si la joaca ..
|
Da. Avem Polo. Da nu vrem sa ne dam.
|
Quote:
ok .. multumesc ... zyx la prima legala vreau sa ne dam si noi ... si gata cu FOCURILE pe forum aici ca ne facem de ras .. eu am 2.0 T 147 de cai stok .. si acum am presiunea la 1,0 bar ... + nosul dar nu o sa-l folosesc .. |
Quote:
Imi cer scuze ca ma bag aiurea intre voi "avizatii" si "cunoscatorii",dar sunteti culmea. |
o Doamneeee..cati cunoscatori!!!!care mai de care ! :???:
|
Quote:
|
Quote:
am fost motociclist impatimit la un moment dat,schimband cca 4 motoare supersport pana acum,in dorinta de performanta...performanta raportata la alti "compatrioti"...in momentul in care figurile si intrigile au atacat grupul de motociclisti din care faceam parte, o mica parte din pasiunea pentru motociclism si performanta s-a stins...usor-usor,a disparut,am inceput sa folosesc motocicleta pt plimbari,iar ultima din ele nici nu am mai mers cu ea si am vandut-o imediat dupa ce am luat-o...pentru ce sa am o yamaha r1 cu nos daca tot ce pot face cu ea este sa ma dau din vorbe... sacelasi lucru,din pacate,se intampla si cu masinile...lumea cursantilor nu mai e cea de alta data..."frate,te sparg,te fac,te zapacesc,nu am decat chip ( dar masina mea fuge de te omoara,frate )",astea sunt atitudini frecvente in lumea ce a fost odata frumoasa...acum este un K.K.T....vroiam sa fac din Kadettul UGA ceva mai tare decat ce a facut Andrei...stau si ma intreb de ce...sa ma dau pe forum?...sa bag 5000 in motor sa ajung la Buzau de unde sa ma intorc ca nu se mai tine o amarata de cursa penibila...nu,fratiorii mei,ma K.A.K pe ea masina si curse si tot...e trist la ce s-a ajuns de la lumea care se incuraja la un moment dat reciproc...o haita de lupi agresivi,orgolii de nedescris,tiganeala si jignire pe forum intre membri,masini care au 500cp de forum in photoshop si pe strada vin cu scuze ca nu au ambreiaj,nu pot pleca bine,e uda numai o parte a drumului,etc...JALNIC! PS:Imi cer scuze de off-topic,dar este o rabufnire a unui om care si-a alimentat pasiunea din forumul vostru,iar sprijinul odata oferit prin acest forum este inexistent in prezent. |
Quote:
p.s. inca astept sa ne intalnim , la mine sau chiar si la tine! ;) |
Quote:
|
Quote:
Concurenta a fost tot timpul ... dar a existat acel respect care acuma s-a stins ... si credeti-ma ca am momente in care imi vine sa injur pe acest forum pt a lua ban ... toate astea pt. a ma face sa fiu nevoit sa nu mai vad ce ura domneste pe acest forum ... dar totodata imi dau seama ca pe acest forum poti sa-ti dai seama cu adevarat ce gandeste fiecare om cu adevarat ... pentru ca acolo in spatele ecranului toti se simt in siguranta si isi dau frau liber UREI din ei.Poate ca in momentul in care va aparea primul circuit si in romania se vor m-ai calma lucrurile ... pt ca vorbeam cu un prieten din Ungaria si imi spunea ca la fel s-a intamplat si la ei pana a aparut primul circui ... pt ca dupaceea au inceput sa se cunoasca cu totii si doar stii vorba aia "RESPECTUL NU SE IMPUNE SE CASTIGA". Imi dau seama ca sunt total pe dinafara Thread`ului deschis aicea si imi cer scuze ... dar cand am citit postul lui Dragos am avut ... o rabuvnire. |
problema asata in lumea cursantilor, cum o denumesti tu domn Dragos, a aparut ca un efect secundar al lipsei unor curse legal organizate, intr-un mediu sigur. acolo se descarcau toate frustrarile si nu se mai comenta atat despre x si y.
anul viitor nu cred ca se va face ceva in tara asta, poate o iesire pe an afara ar trebui luata in calcul, ungaria, grecia...draq stie. dar si asa sa astepti un an sa faci o tura...cred ca parchez masina si ma apuc de filatelie. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:20. |
- Copyright 2026 4Tuning