Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Polo GTI vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/26146-polo-gti-vs.html)

shadowro 24-09-07 19:34

Re: Polo GTI vs...

la o distanta foarte mica.

shadowro 24-09-07 20:43

repriza 2 vine zilele astea ... se pare ca lucrurile nu stau chiar asa ca in film.

ady_gti 14-10-07 19:13

daca mai este valabil anuntul vreu sa ma inscriu si eu in cursa .... am un 205 ...140 de cai .. se poate??

Zyx 15-10-07 01:39

Presupun ca este vorba de gti, nu?! 1,6 turbo... ?

200SX 15-10-07 13:07

Quote:

Originally Posted by Zyx (Post 1149606)
Presupun ca este vorba de gti, nu?! 1,6 turbo... ?

205 GTI nu era 1.9 aspirat ?

UniculSGM 15-10-07 13:25

Are motor de 2.0 8v turbo de citroen.

Zyx 15-10-07 13:26

Quote:

Originally Posted by 200SX (Post 1150017)
205 GTI nu era 1.9 aspirat ?

Pai, depinde din ce an... Si e fara turbo, asta daca nu s-a pus after market. Deci, 1.6 (1984-1986) sau 1.9 (1986-199x)? :D Oricum e interesanta combinatia... 850-900kg si ~140cp (estimare), nu?

shadowro 15-10-07 15:59

Quote:

Originally Posted by Zyx (Post 1150038)
Oricum e interesanta combinatia... 850-900kg si ~140cp (estimare), nu?

ai avut parte de combinatii si mai interesante .. si le-ai dovedit .. de ce ar fi asta mai speciala ?

shadowro 15-10-07 15:59

Quote:

Originally Posted by Zyx (Post 1150038)
Oricum e interesanta combinatia... 850-900kg si ~140cp (estimare), nu?

ai avut parte de combinatii si mai interesante .. si le-ai dovedit .. de ce ar fi asta mai speciala ?

200SX 15-10-07 16:18

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 1150307)

poate are propietarul cheia de 10 in buzunar

ady_gti 15-10-07 19:45

2.0 t 8v masina are 1100 kg cu totul .. si putin peste 140 de cai .. daca vrei sa facem o cursa frumoasa facem ... da sau nu .,,, fara atata tam tam .. si vorba

Zyx 16-10-07 00:37

Quote:

Originally Posted by ady_gti (Post 1150693)
2.0 t 8v masina are 1100 kg cu totul .. si putin peste 140 de cai .. daca vrei sa facem o cursa frumoasa facem ... da sau nu .,,, fara atata tam tam .. si vorba

Aha... stii ce, ne dam mai incolo, ca nu prea am chef... nu prea imi place atitudinea asta a ta asa cum nu iti place tie tam-tam-ul - asta in aceeasi ordine de idei.
Dupa mine, totusi, difera un 1.6/1.9 aspirat facut la 140cp fata de un 2.0T facut la putin peste 140cp, nu?! Apropo, daca te chinui putin, faci cuplul aproape dublu, nu?! Asta la turbo, evident... Si, chiar nu ti se pare corect sa stiu cu ce ma dau?! Plm... te dai cu un Patrol vechi?! Pfiu... nu ai ce discuta cu asa ceva, nu?! https://www.youtube.com/watch?v=OxVROAVwQpQ - am uitat sa spun ca are turbina de tanc... plm... revino-ti, frate!
Si... de unde 1100kg?

Lucian 16-10-07 10:50

Motorul mai greu si specificatiile fabricantului cu privire la putere o fac de aproape 1100 kg si aprox 140 cai . Eu daca iti spun ca nova mea are peste 1000 kg si 120 cai exagerez cu ceva ? :D

yoda 16-10-07 18:35

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 1151829)
Motorul mai greu si specificatiile fabricantului cu privire la putere o fac de aproape 1100 kg si aprox 140 cai . Eu daca iti spun ca nova mea are peste 1000 kg si 120 cai exagerez cu ceva ? :D

ai reparat cutia?!

Lucian 16-10-07 19:49

E pe vine ;)

yoda 16-10-07 21:20

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 1152690)
E pe vine ;)

bine macar ca ai fost remorcat!;)

Zyx 19-10-07 15:36

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 1151829)

Avand in vedere ca acest 205 pleaca de la o greutate de 850-900kg... care e diferenta de motor plus alte "acareturi"?! 200-250kg?! Hai mah... Daca sunt 50-100kg (maxim)...

ady_gti 19-10-07 18:46

Quote:

Originally Posted by Zyx (Post 1157212)
Avand in vedere ca acest 205 pleaca de la o greutate de 850-900kg... care e diferenta de motor plus alte "acareturi"?! 200-250kg?! Hai mah... Daca sunt 50-100kg (maxim)...

BAI baiatule dc nu vrei sa intelegi ca masina are din fabrica 970 kg ... plus motorul turbo care este cu cel putin 80 - 100 de kg mai greu ca celalalt + multe accesorii ,, intelegi acum de unde are 1200 de kg
??

shadowro 19-10-07 19:32

deci maxim 1100 kg nu ? :))

ady_gti 20-10-07 11:35

pe acolo pe undeva ...

Zyx 21-10-07 15:32

Quote:

Originally Posted by ady_gti (Post 1157526)
BAI baiatule ... intelegi acum de unde are 1200 de kg??

Fetita, pun pariu cu tine ca nu sare de 1050kg, cu tot ce zici tu acolo... pe bune. Vezi ca langa Tuborg, la Luley's (nush exact cum se scrie :D ) - fabrica de faina/moara, nush exact, au la intrare cantar ;) Multa lume a ajuns acolo ca sa isi cantareasca masina. Incearca noaptea, dupa 10-11 incolo. Foarte posibil sa pleci, in calculele tale (970kg), de la ce scrie pe talon/carte... si la mine e trecut 1300kg... dar eu nu stiu ce balast ai pus tu la tine in masina ca sa ajungi la greutatea aia, nu?!

ady_gti 29-10-07 17:14

lasam la o parte greutatea masinii ca nu ajungem la nici un consens ... vrei sa te dai cu mine sau nu?

Zyx 31-10-07 09:13

Ma dau... nu am de ce sa nu ma dau... dar tot raman curios de greutatea masinii tale... si cred ca si tu. Sau poate iti place sa te minti singur, ca are 1300 de kg si 140cp si fuge ca dracu... :)

ady_gti 08-11-07 10:15

nu ma mint singur si nici nu am zis ca are 1300 kg ... si acei147 de cai sunt de rasa .. nu obositi ca ai tai intelegi ;)

mpa 08-11-07 22:06

ce fel de rasa? persana sau gilette?

zGb 08-11-07 22:18

Quote:

Originally Posted by ady_gti (Post 1189024)
nu ma mint singur si nici nu am zis ca are 1300 kg ... si acei147 de cai sunt de rasa .. nu obositi ca ai tai intelegi ;)

eu cred ca tu suferi cam mult...daca ai lui sunt obositi el avand masina din 2006 ai tai sunt cu limba scoasa si impotenti...nu mai suferi cu 147 de cai de rasa zi la om cati cai ai exact sa vada si omu daca se combina sau nu si lasa-ne cu partzuri d-astea de copii de 18-19 ani no offence

mpa 09-11-07 11:14

morala zilei: poti sa fii fie crescator de cai de rasa fie grajdar. cheia e la tine.

ERY 10-11-07 12:49

Quote:

Originally Posted by ady_gti (Post 1157526)
BAI baiatule dc nu vrei sa intelegi ca masina are din fabrica 970 kg ... plus motorul turbo care este cu cel putin 80 - 100 de kg mai greu ca celalalt + multe accesorii ,, intelegi acum de unde are 1200 de kg
??

Care sunt accesoriile alea mai Ady ...butelia de Nx care compenseaza cu capota lipsa ? (sau cel putin 3/4 din ea) :lol:. Masina trage frumos dar eu nu stiu unde o sa va puteti da...banuiesc ca nu mergi asa cu ea pana la Bucuresti.

mpa 10-11-07 13:01

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 1192690)
Care sunt accesoriile alea mai Ady ...butelia de Nx care compenseaza cu capota lipsa ? (sau cel putin 3/4 din ea) :lol:. Masina trage frumos dar eu nu stiu unde o sa va puteti da...banuiesc ca nu mergi asa cu ea pana la Bucuresti.

Bai trebuie sa intelegem clar ca exista mai multe tipuri de dat in Romania in momentul de fata. Pentru cativa putini exista datul mic care se intampla pe strada. Pentru altii exista doar datul MARE care e exclusiv pe forum.
E vointa fiecaruia sa decida din ce categorie face parte.

ady_gti 12-11-07 18:44

auziti ma ...aici este o provocare data de un polo gti .. aveti si voi polo-uri si vreti sa ne dam sau dc comentati atat ?? daca vrea baiatul sa comenteze sau sa ne dam decide el .. voi vedetiva de treaba .... apropo a venit zapada , luativa sania si la joaca ..

mpa 12-11-07 18:47

Da. Avem Polo. Da nu vrem sa ne dam.

ady_gti 12-11-07 20:51

Quote:

Originally Posted by mpa (Post 1196320)
Da. Avem Polo. Da nu vrem sa ne dam.

ok .. multumesc ... zyx la prima legala vreau sa ne dam si noi ... si gata cu FOCURILE pe forum aici ca ne facem de ras .. eu am 2.0 T 147 de cai stok .. si acum am presiunea la 1,0 bar ... + nosul dar nu o sa-l folosesc ..

mikafly 12-11-07 23:08

Quote:

Originally Posted by ady_gti (Post 1196568)
ok .. multumesc ... zyx la prima legala vreau sa ne dam si noi ... si gata cu FOCURILE pe forum aici ca ne facem de ras .. eu am 2.0 T 147 de cai stok cu 0,6 bar .. si acum am presiunea la 1,0 bar ... + nosul dar nu o sa-l folosesc ..

Mai Aditza....poate baietii vor mai multe detalii....cod de vopsea,cu ce o sa fii imbracat,ce ai mancat,cat porti la pantof,de unde e furat inoxu de la exacuarea ta,cum il cheama pe cainele tau,ce mp3 ai in masina,cand te imbeti faci urat,adresa ta exacta cu codul postal,copii dupa buletin,daca mananci sarat sau nu .......si se pare ca nu e de ajuns........eu zic sa te lasi pagubas ca nu pot fi decat 2 variante: 1) oamenii nu au chef si 2) le e frica sa nu si-o ia pe coaja de la o masinutza de hmmmm....500 de euro

Imi cer scuze ca ma bag aiurea intre voi "avizatii" si "cunoscatorii",dar sunteti culmea.

yoda 16-11-07 12:17

o Doamneeee..cati cunoscatori!!!!care mai de care ! :???:

mikafly 16-11-07 13:12

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 1201769)
o Doamneeee..cati cunoscatori!!!!care mai de care ! :???:

De acord cu tine......multa vorba...si nimic.

B39738 23-11-07 10:55

Quote:

Originally Posted by mpa (Post 1192709)
Bai trebuie sa intelegem clar ca exista mai multe tipuri de dat in Romania in momentul de fata. Pentru cativa putini exista datul mic care se intampla pe strada. Pentru altii exista doar datul MARE care e exclusiv pe forum.
E vointa fiecaruia sa decida din ce categorie face parte.

desi nu aveam o parere stralucita despre nenea MPA,trebuie sa recunosc ca e PRIMUL pe acest forum care pune punctul pe "i" in problema lumii cursantilor din ziua de azi prin postul citat mai sus...e jalnic la ce s-a ajuns...

am fost motociclist impatimit la un moment dat,schimband cca 4 motoare supersport pana acum,in dorinta de performanta...performanta raportata la alti "compatrioti"...in momentul in care figurile si intrigile au atacat grupul de motociclisti din care faceam parte, o mica parte din pasiunea pentru motociclism si performanta s-a stins...usor-usor,a disparut,am inceput sa folosesc motocicleta pt plimbari,iar ultima din ele nici nu am mai mers cu ea si am vandut-o imediat dupa ce am luat-o...pentru ce sa am o yamaha r1 cu nos daca tot ce pot face cu ea este sa ma dau din vorbe...

sacelasi lucru,din pacate,se intampla si cu masinile...lumea cursantilor nu mai e cea de alta data..."frate,te sparg,te fac,te zapacesc,nu am decat chip ( dar masina mea fuge de te omoara,frate )",astea sunt atitudini frecvente in lumea ce a fost odata frumoasa...acum este un K.K.T....vroiam sa fac din Kadettul UGA ceva mai tare decat ce a facut Andrei...stau si ma intreb de ce...sa ma dau pe forum?...sa bag 5000 in motor sa ajung la Buzau de unde sa ma intorc ca nu se mai tine o amarata de cursa penibila...nu,fratiorii mei,ma K.A.K pe ea masina si curse si tot...e trist la ce s-a ajuns de la lumea care se incuraja la un moment dat reciproc...o haita de lupi agresivi,orgolii de nedescris,tiganeala si jignire pe forum intre membri,masini care au 500cp de forum in photoshop si pe strada vin cu scuze ca nu au ambreiaj,nu pot pleca bine,e uda numai o parte a drumului,etc...JALNIC!

PS:Imi cer scuze de off-topic,dar este o rabufnire a unui om care si-a alimentat pasiunea din forumul vostru,iar sprijinul odata oferit prin acest forum este inexistent in prezent.

yoda 23-11-07 13:16

Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 1212090)
desi nu aveam o parere stralucita despre nenea MPA,trebuie sa recunosc ca e PRIMUL pe acest forum care pune punctul pe "i" in problema lumii cursantilor din ziua de azi prin postul citat mai sus...e jalnic la ce s-a ajuns...

am fost motociclist impatimit la un moment dat,schimband cca 4 motoare supersport pana acum,in dorinta de performanta...performanta raportata la alti "compatrioti"...in momentul in care figurile si intrigile au atacat grupul de motociclisti din care faceam parte, o mica parte din pasiunea pentru motociclism si performanta s-a stins...usor-usor,a disparut,am inceput sa folosesc motocicleta pt plimbari,iar ultima din ele nici nu am mai mers cu ea si am vandut-o imediat dupa ce am luat-o...pentru ce sa am o yamaha r1 cu nos daca tot ce pot face cu ea este sa ma dau din vorbe...

sacelasi lucru,din pacate,se intampla si cu masinile...lumea cursantilor nu mai e cea de alta data..."frate,te sparg,te fac,te zapacesc,nu am decat chip ( dar masina mea fuge de te omoara,frate )",astea sunt atitudini frecvente in lumea ce a fost odata frumoasa...acum este un K.K.T....vroiam sa fac din Kadettul UGA ceva mai tare decat ce a facut Andrei...stau si ma intreb de ce...sa ma dau pe forum?...sa bag 5000 in motor sa ajung la Buzau de unde sa ma intorc ca nu se mai tine o amarata de cursa penibila...nu,fratiorii mei,ma K.A.K pe ea masina si curse si tot...e trist la ce s-a ajuns de la lumea care se incuraja la un moment dat reciproc...o haita de lupi agresivi,orgolii de nedescris,tiganeala si jignire pe forum intre membri,masini care au 500cp de forum in photoshop si pe strada vin cu scuze ca nu au ambreiaj,nu pot pleca bine,e uda numai o parte a drumului,etc...JALNIC!

PS:Imi cer scuze de off-topic,dar este o rabufnire a unui om care si-a alimentat pasiunea din forumul vostru,iar sprijinul odata oferit prin acest forum este inexistent in prezent.

mare dreptate domnu'Dragos! mare dreptate!
p.s. inca astept sa ne intalnim , la mine sau chiar si la tine! ;)

bogdan_kwx 23-11-07 13:40

Quote:

Domnule parca ai fi ...CARTURAR.....da vezi ca sintem in 2007 final si .... disperati sint mii

Calimero2003 23-11-07 17:20

Quote:

Pe forumul asta sunt ff putine persoane pe care le admir ... si pot spune un lucru sigur ... tu esti una dintre ele.Sincer si eu duc dorul vremurilor "bune" dar din pacate ele s-au dus ... s-au dus o data cu oamenii care le-au dat nastere si au avut grija de ele.La voi a fost Micutu ... la Craiova a fost KOS`u .. doua persoane care au avut multe in comun ... poate prea multe, dar ei acuma nu mai sunt si raca,ura si invidia acuma se simt "ca la ele acasa" ... au aparut enspe mii de bisericute cu tot felul de raceri .... care nu cunosc lucrul cel mai de baza in domeniul acesta ... RESPECTUL.
Concurenta a fost tot timpul ... dar a existat acel respect care acuma s-a stins ... si credeti-ma ca am momente in care imi vine sa injur pe acest forum pt a lua ban ... toate astea pt. a ma face sa fiu nevoit sa nu mai vad ce ura domneste pe acest forum ... dar totodata imi dau seama ca pe acest forum poti sa-ti dai seama cu adevarat ce gandeste fiecare om cu adevarat ... pentru ca acolo in spatele ecranului toti se simt in siguranta si isi dau frau liber UREI din ei.Poate ca in momentul in care va aparea primul circuit si in romania se vor m-ai calma lucrurile ... pt ca vorbeam cu un prieten din Ungaria si imi spunea ca la fel s-a intamplat si la ei pana a aparut primul circui ... pt ca dupaceea au inceput sa se cunoasca cu totii si doar stii vorba aia "RESPECTUL NU SE IMPUNE SE CASTIGA".
Imi dau seama ca sunt total pe dinafara Thread`ului deschis aicea si imi cer scuze ... dar cand am citit postul lui Dragos am avut ... o rabuvnire.

rew 23-11-07 18:00

problema asata in lumea cursantilor, cum o denumesti tu domn Dragos, a aparut ca un efect secundar al lipsei unor curse legal organizate, intr-un mediu sigur. acolo se descarcau toate frustrarile si nu se mai comenta atat despre x si y.
anul viitor nu cred ca se va face ceva in tara asta, poate o iesire pe an afara ar trebui luata in calcul, ungaria, grecia...draq stie. dar si asa sa astepti un an sa faci o tura...cred ca parchez masina si ma apuc de filatelie.

All times are GMT +2. The time now is 14:20.

- Copyright 2026 4Tuning