![]() |
Re: Tg-jiu
upssssss.......
|
sa nu se mai repete te rog...:lol::lol::lol:
in fine aberez si eu sper sa ma intelegi (plictiseala maxima la serBITCH) :oops: hai sa ne vedem toti la 19:00 |
cristea ce sa intamplat zimi si mie ca eu pe la 9 fusei la koufland si nu era nimeni ?
|
a iesit un domn de la kauffland si ne-a rugat sa ne parcam in alta parte.si ne-am dus dincolo de interex...in locul ala unde se vand pasari sau nustu ce naiba e acolo.oricum,faina seara :)
astept poze :D |
am inteles ca ati fost si la agip si a venit garda ?
|
supeeeeeeeerrrr , pacat ca ne intrerupsera licuricii :((
|
vin si pozele....trebuie prelucrate putin....
si un film curand...material am destul :D |
pai la agip nustu daca a venit garda...ca eu am stat cat am stat acolo si am plecat.a trebuit sa ajung acasa.
garda a venit si cand eram la interex...ne-a zis in 5 min sa spargem gasca.si am plecat spre agip.acolo nustu ce s-a intamplat...n-am stat decat cateva minute. |
sasha @ data viitoare sa nu mai vii cu bodiguarzii dupa tine :)))))))
|
la agip nu a fost cine stie ce...10 minute si gata...
sasha...nu il asculta...sa mai iei bodyguarzii... :D |
dar macar sa ne pazeasca nu sa ne dea stingerea :)) , sa speram ca data viitoare va fi treaba legala
|
a 2 oara ratez intalnirea .sa mor nebun .data viitoare imi dati un nr de tel .pff..
|
urmatoare intalnire .......... cand se mai incalzeste ( am cam tremurat putzin in seara asta)
|
pana atunci ar trebui sa ne gandim la un loc fara politie si fara praf :|
|
sau se ne gandim serios la o intalnire legala ca sa nu mai avem probleme
|
10 Attachment(s)
primul set de poze
|
urmatorul...........cand le developeaza :)) misto poze , hai cu restu !
|
10 Attachment(s)
setul 2..............
|
hai ca esti artist :D bv . tari pozele !
Sasha @ fumoase fetele ! |
6 Attachment(s)
astea le am deocamdata
|
frumos,frumos :)
|
din gresala am incarcat pozele pe thead-ul asta ,vreau ca restul de poze sa fie pe thead-ul "poze si filme intalniri",acum nu le mai strg sa le pun dincolo
|
a fost foarte foarte tare...
ma bucur ca v`au placut fetele mele:oops: cat despre bodyguarzi:oops: ii concediez =))=)) pozele mele dupa masa le pun:-P |
eu iar nu am primit mailuri ca s-a raspuns la thread si drept urmare nu am mai urmarit. Oricum ma simteam naspa ca nu va cunosteam pe nici unul, poate data viitoare..
|
pai stai linistit,ca nici eu nu cunosteam decat 2-3 .nu asta e problema.data viitoare sa vi si tu:)
|
Lukyan... ai cumva nr a lu' Alex??? ca imi trebuie si mie Usb`ul lui de la camera sa descarc pozele ca al meu nu stiu unde dracu` l`am lasat:cry2::cry2:
|
numarul lui nu-l am,da am cablu USB pt camera mea si e foarte probabil sa se potriveasca si la a ta
|
numai infernoi :)
|
ce e cu advertismentul acesta ????
|
habar nu am....hmmmmm
|
sarbatori fericite tuturor,ne auzim dupa paste
|
Sarbatori Fericite tuturor!!!!!!!!!!!!!!
|
sarbatori fericite si voua !
|
GJ-86-DMX....ruff_ryders
1 Attachment(s)
Si yo sunt din tg-jiu...salutare tuturor celor din tg-jiu si nu numai...;)..ne vedem pe strazi:P
|
RE:Tg-Jiu
1 Attachment(s)
Si yo sunt din tg-jiu...salutare tuturor celor din tg-jiu si nu numai...;)..ne vedem pe strazi:P
|
Frumoasa masina.. imi place parasolarul si numarul de inmatriculare, e o legatura sfanta intre ele :) Bine ai venit pe forum
|
Bine ai venit Ruff Ryders !!!
|
la naiba...iar am fost plecat...au iesit tari pozele de la intalnire...sincer imi pare rau cristea ca n-am fost acolo...am vazut opel-ul prin oras e al tau??? hai ca a iesit super...ne mai auzim..pa pa
|
Sal, sorry k postez asa tarziu dar am fff multa treaba ! Opel-ul nu mai e al meu , l-am vandut de aprox 2 saptamani :P !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:03. |
- Copyright 2026 4Tuning