![]() |
Re: Accidente, tamponari, avarieri
ce s-a intamplat cu el?? nu pot sa vad imaginea
|
mama . imi pare rau chiar nu vroiam sa se intample asa ceva . nu cunosteam posesoru dar m-am luat acum de curand la o mica intrecere cu el. bine ca nu a patit nimik.
|
a puso p "tigle" (cum se zice in lumea rally-istiilor) p babarunca DN1A
|
Bebe_mic....dak nu poti vedea....dami p prv mailu tau ...si iti trimit pozele p mail
|
am reusit sa vad, imi pare rau ptr masina aacea din cate am auzit eu avea ceva caluti :(. trist sa auzi ca s-a mai dus o masina frumoasa
|
tot timpul ma chioram la ea cand treceam pe zizin ca o mai vedeam acolo parcata...era frumoasa...imi pare tare rau ca a ajuns in halul asta:(
|
facem tot posibilul sa o refacem:-) (motoru si cutia nu au nimik) si am gasit una cu numere de bulgaria la bani putini..... daca geometria sasiului e ok, atunci sunt sanse sa o reparam...;)
|
multa bafta!
|
Mare pacat , era o masina impecabila din toate punctele de vedere
Tot ce pot sa mai zic e ca ma bucur daca omul din ea a scapat teafar Desi doare pierderea unei masini ca asta , important e sa fim sanatosi ca fierul se ndreapta si sa tragem niste invataturi zdravene din asta ca poate a doua oara nu mai suntem la fel de norocosi |
Nu se poate :( Cat mai admiram masina aia! Originala, curata, frumoasa... Off... Pacat...
Bine ca a scapat soferul :( |
offf, mai omule ce pacat.. ce bine arata si ce frumos torcea cand te dadeai pe saturn... sper sa o refaci!
|
Masina Nu Este A Mea.....Dar dak o cumpar o sa ii dau viata inapoi..(acum caut caroserie si tot c mai trebuie......
|
Ceva poze cu accidentul lu Blondu de pe Rasnov are cineva? :D Ca am auzit ca a infipt-o bine! :D
|
Quote:
|
Sonny chiar dak ar exista un accident a lu blondu nu crezi ca ar trebui sa il lasi pe el sa puna poze in cazul in care vrea bineinteles.
Blondule ce sa infigi nu vezi cati ani are ?? |
pai vad dar daca se bucura de asemenea motive simnt nevoia sa ma bag in seama asa putin cu el.....
|
Nu stiu de ce te ataci Blondule, dar nu conteaza. Important e ca ai scapat impreuna cu pasagerul tau, intregi. Nu ma bucur de necazul altuia, adica al tau, dar eram curios de starea masinii. Imi cer scuze daca te-am ofensat in acel post. Numa bine ;)
|
mda, sper ca totu e bine blondule si ca nu este nimica grav. Este bine ca ai scapat si ca suntem sanatosi, asta e tot ce conteaza dupa parerea mea! Sper ca vom vedea si masina pe strazile din BV cat mai curand.
|
Quote:
|
tocmai de asta m-am atacat......ca ai pus smile-urile alea in postul tau(adik erai foarte bucuros).....si faptul k daca te rodea in cerul gurii trebuia sa ma abordezi pe pm sau pe mess........
despre mine si pasager pot sa zic k nu avem nici macar o zgarietura......iar despre masina pot sa zic k o sa se intoarca pe strazi cam intr-o luna,doua.....dar in forta majora |
TAre multzi copii prosti sunt pe forumuri care nu au ce sa face altceva decat sa butoneze tastatura toata ziua si sa traga concluzii de *** si care abia asteapta sa apara un eveniment nou pentru a avea subiect de discutzie. ( Sony gandestete ca dak o sa ai si tu un accident totzi pe care iai iritat tu o sa rada de tine si cu C U R U )
|
Ai cam dat cu batu-n balta sonny.data viitoare gandestete de 10 ori inainte sa scrii ceva.
|
|
si din partea mea insanatosire grabnica masinii si sa o auzim pe strazi cat mai repede....
|
|
Quote:
|
O fi avut si ala cu motoru viteza de nu l-a vazut... Oricum urat accidentul. Insanatosire grabnica celui cu motoru...
|
Quote:
Sigur a avut viteza, pai urma o curba la stanga si oamenii din parcare il filmau ca astia din forjatorii de mures iau curbele cu genunchiu pe jos...etc. Mai multe detalii pe motociclism.ro. Se vorbeste de 150 in mom in care a inceput franarea. |
tot pe motociclism.ro a zis cineva ca soferul dubei a recunoscut ca nu s-a asigurat din fata, el fiind mai mult cu ochii in oglinda la motociclistul din spate...:sad:
|
la 150 km/h nu cred ca apuca sa il vada chiar daca se asigura din fata
|
Aseara pe calea bucuresti intre zorilor si Berzei un Corado gri inchis cu numere de Germania a facut o bubuiala destul de urata. Stie cineva mai multe ? Daca nu ma insel pe la ora 12 fara 5 era la hidro se intrecea cu inca unul.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
In momente de genul asta cei implicati numai de comentarii de k k t de pe forum sau din alte parti nu au nevoie V as ruga pana in momentul in care nu vine el cu informatiile care crede el de cuviinta sa le dea sa abandonati subiectul |
Din ce am vazut eu, pentru ca am trecut pe acolo , dar eram in taxiu. Masina era destul de OK in interior, prin urmare am dedus ca soferul nu are urmari grave. Erau niste garduri (ca cele de la jandarmerie) pe banda
2 pe cale bucuresti. Intradevar nu erau semnalizate si iluminatul era cam prost in aceea zona din cauza lucrarilor de modificare. A rupt un gard si a fost aruncat in bordura. Nu vreau sa acuz pe nimeni si ai dreptate flow gardurile nu erau semnalizate, insa traim in romania si ar trebui sa ne obisnuim cu lucruri care nu sunt chiar ca la carte. Pe de alta parte pe la ora 12 fara ceva am vazut 2 masinii de culaore inchisa care goneau pe la hidro. Nu stiu viteza ca nu aveam radar, insa nu mergeau chiar foarte incet si este clar ca se intreceau. Nu bag mana in foc insa s-ar putea sa aiba o legatura acest lucru. Chiar dupa ce au trecut cei 2 la nici 5 minute distante am vazut un Logan Galben langa o masina de politie. Loganul a intrat in statia de taxiuri de la hidro si cred ca e era celebrul logan cu radar, insa nu stiu daca i-a prins pe cei 2. Important este ca soferul este OK, ca fierul se face :) |
A lovit Dl Budeanu Corrado-ul? :( Pacat... Bine ca nu a patit nimica...
Parsivi domnii astia cu cap de creta... Stateau sambata noapte pe la 3 pe Iuliu Maniu, radaru (loganul galben) mascat la fosta Camera de Comert iar baietii cu opritu la Ceasu' rau. Cand a trecut unu cu un Mercedes gri pe langa ei cu vreo 150... (debia i-a ferit) si-au aruncat toti 4-5, cati erau, sepcile din cap sa-l opreasca :) |
Quote:
|
bogmotorsport si stikeru eu v-as sfatui sa va abtinetzi de la orice comentariu....ca asha e mai bine pt voi
stikeru - data viitoare cand mai vb sa nu mai vb fara sa stii..ai intzeles??in primul rand corrado e albastru-mov(adica nu are nici o legatura cu gri sau ce ai mai vazut tu)...in al doilea rand m-am am saturat de comentatori ca tine pe forum...si in ceea ce prieste persoana mea si accidentul pe care l-am avut discutzia se terimina aici...sper ca ne-am intzeles bogmotorsport - comentariile alea cu masinile aduse de dincolo chiar nu isi au rostul...fiecare isi cumpara ce masina vrea...mai slaba mai puternica...mai noua mai veche....poate si masina ta e gunoi pentru foarte multzi cu toate ca e inmatriculata.....si iti spun si tzie subiect incheiat daca mai are cineva ceva de spus astept pe pm |
tzin sa le multzumesc celor care si-au facut griji cu adevarat in cea ce ma priveste dupa cele intamplate si sa le spun a sunt ok in ciuda acestui eveniment foarte neplacut....
|
cazua accidentului ati aflato de la flow asha ca nu prea as mai avea nimic interesant de spus decat ca pacat ca traim intr-o tzara asha de k k t unde lucrurile se fac la intamplare fara a avea o logica si fara sa se tzina cont de niste reguli.....
|
Important e ca ai scapat teafar (sper)...
Masina? Revine pe strazi? Sau e grav? :( |
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning