Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Accidente, tamponari, avarieri (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/24997-accidente-tamponari-avarieri.html)

bebe_mic 02-05-08 23:48

Re: Accidente, tamponari, avarieri

ce s-a intamplat cu el?? nu pot sa vad imaginea

bebe_mic 02-05-08 23:51

mama . imi pare rau chiar nu vroiam sa se intample asa ceva . nu cunosteam posesoru dar m-am luat acum de curand la o mica intrecere cu el. bine ca nu a patit nimik.

sharque_ro 03-05-08 00:09

a puso p "tigle" (cum se zice in lumea rally-istiilor) p babarunca DN1A

sharque_ro 03-05-08 00:11

Bebe_mic....dak nu poti vedea....dami p prv mailu tau ...si iti trimit pozele p mail

bebe_mic 03-05-08 00:26

am reusit sa vad, imi pare rau ptr masina aacea din cate am auzit eu avea ceva caluti :(. trist sa auzi ca s-a mai dus o masina frumoasa

bogmotorsport 03-05-08 08:43

tot timpul ma chioram la ea cand treceam pe zizin ca o mai vedeam acolo parcata...era frumoasa...imi pare tare rau ca a ajuns in halul asta:(

sharque_ro 03-05-08 10:48

facem tot posibilul sa o refacem:-) (motoru si cutia nu au nimik) si am gasit una cu numere de bulgaria la bani putini..... daca geometria sasiului e ok, atunci sunt sanse sa o reparam...;)

bogmotorsport 03-05-08 10:51

multa bafta!

Flow 03-05-08 13:13

Mare pacat , era o masina impecabila din toate punctele de vedere
Tot ce pot sa mai zic e ca ma bucur daca omul din ea a scapat teafar
Desi doare pierderea unei masini ca asta , important e sa fim sanatosi ca fierul se ndreapta si sa tragem niste invataturi zdravene din asta ca poate a doua oara nu mai suntem la fel de norocosi

Sonny 03-05-08 13:14

Nu se poate :( Cat mai admiram masina aia! Originala, curata, frumoasa... Off... Pacat...

Bine ca a scapat soferul :(

VWluci 03-05-08 13:41

offf, mai omule ce pacat.. ce bine arata si ce frumos torcea cand te dadeai pe saturn... sper sa o refaci!

sharque_ro 03-05-08 13:42

Masina Nu Este A Mea.....Dar dak o cumpar o sa ii dau viata inapoi..(acum caut caroserie si tot c mai trebuie......

Sonny 04-05-08 21:50

Ceva poze cu accidentul lu Blondu de pe Rasnov are cineva? :D Ca am auzit ca a infipt-o bine! :D

blondu_glf 2 04-05-08 22:09

Quote:

Originally Posted by Sonny (Post 1514647)
Ceva poze cu accidentul lu Blondu de pe Rasnov are cineva? :D Ca am auzit ca a infipt-o bine! :D

vezi poate ti-o infig si tie bine.....nu ai alt motiv de discutie???poate ne suparam.....stai pe popo-ul tau ca e mai bine

Cristty 04-05-08 22:11

Sonny chiar dak ar exista un accident a lu blondu nu crezi ca ar trebui sa il lasi pe el sa puna poze in cazul in care vrea bineinteles.
Blondule ce sa infigi nu vezi cati ani are ??

blondu_glf 2 04-05-08 22:15

pai vad dar daca se bucura de asemenea motive simnt nevoia sa ma bag in seama asa putin cu el.....

Sonny 04-05-08 22:23

Nu stiu de ce te ataci Blondule, dar nu conteaza. Important e ca ai scapat impreuna cu pasagerul tau, intregi. Nu ma bucur de necazul altuia, adica al tau, dar eram curios de starea masinii. Imi cer scuze daca te-am ofensat in acel post. Numa bine ;)

VWluci 04-05-08 23:26

mda, sper ca totu e bine blondule si ca nu este nimica grav. Este bine ca ai scapat si ca suntem sanatosi, asta e tot ce conteaza dupa parerea mea! Sper ca vom vedea si masina pe strazile din BV cat mai curand.

Catalyn 04-05-08 23:44

Quote:

Originally Posted by Sonny (Post 1514647)

Nu poti sa vorbesti asa si apoi sa nu te astepti la o reactie negativa, cand ai o belea numai de pus poze nu iti arde si apoi fiecare are si orgoliul sau propriu si personal,incearca pe viitor o alta abordare poate pe pm!

blondu_glf 2 05-05-08 03:42

tocmai de asta m-am atacat......ca ai pus smile-urile alea in postul tau(adik erai foarte bucuros).....si faptul k daca te rodea in cerul gurii trebuia sa ma abordezi pe pm sau pe mess........

despre mine si pasager pot sa zic k nu avem nici macar o zgarietura......iar despre masina pot sa zic k o sa se intoarca pe strazi cam intr-o luna,doua.....dar in forta majora

Syc@ 05-05-08 10:02

TAre multzi copii prosti sunt pe forumuri care nu au ce sa face altceva decat sa butoneze tastatura toata ziua si sa traga concluzii de *** si care abia asteapta sa apara un eveniment nou pentru a avea subiect de discutzie. ( Sony gandestete ca dak o sa ai si tu un accident totzi pe care iai iritat tu o sa rada de tine si cu C U R U )

Cristty 05-05-08 10:30

Ai cam dat cu batu-n balta sonny.data viitoare gandestete de 10 ori inainte sa scrii ceva.

Sonny 05-05-08 11:45

Ok... I'm sorry.

O poza cu iesirea in decor a lui Manu de duminica!

NEbunu 06-05-08 11:54

si din partea mea insanatosire grabnica masinii si sa o auzim pe strazi cat mai repede....

NEbunu 06-05-08 11:57

http://www.antena3.ro/Motociclist-la...48828_ext.html

sKyNeT 06-05-08 12:11

Quote:

Originally Posted by NEbunu (Post 1517607)

cum naiba sa treci linia continua si nici macar sa nu te asiguri ce vine din fata....si cum vorbeste si pi*da aia de la realitatea de parca motociclistul era de vina...

Sonny 06-05-08 15:44

O fi avut si ala cu motoru viteza de nu l-a vazut... Oricum urat accidentul. Insanatosire grabnica celui cu motoru...

strik3ru 07-05-08 21:43

Quote:

Originally Posted by Sonny (Post 1517924)
O fi avut si ala cu motoru viteza de nu l-a vazut... Oricum urat accidentul. Insanatosire grabnica celui cu motoru...

"O fi avut viteza"
Sigur a avut viteza, pai urma o curba la stanga si oamenii din parcare il filmau ca astia din forjatorii de mures iau curbele cu genunchiu pe jos...etc. Mai multe detalii pe motociclism.ro. Se vorbeste de 150 in mom in care a inceput franarea.

sKyNeT 07-05-08 21:59

tot pe motociclism.ro a zis cineva ca soferul dubei a recunoscut ca nu s-a asigurat din fata, el fiind mai mult cu ochii in oglinda la motociclistul din spate...:sad:

tuner 08-05-08 00:09

la 150 km/h nu cred ca apuca sa il vada chiar daca se asigura din fata

strik3ru 13-05-08 14:45

Aseara pe calea bucuresti intre zorilor si Berzei un Corado gri inchis cu numere de Germania a facut o bubuiala destul de urata. Stie cineva mai multe ? Daca nu ma insel pe la ora 12 fara 5 era la hidro se intrecea cu inca unul.

bogmotorsport 13-05-08 15:00

Quote:

Originally Posted by strik3ru (Post 1531509)
Aseara pe calea bucuresti intre zorilor si Berzei un Corado gri inchis cu numere de Germania a facut o bubuiala destul de urata. Stie cineva mai multe ? Daca nu ma insel pe la ora 12 fara 5 era la hidro se intrecea cu inca unul.

asta e singurul motiv pt care nu as fi de acord sa se anuleze taxa auto...si asa sunt destule masini dar pb e ca vin cu toate cotetele de acolo,figuri,cai putere,incepatori f multi,figuri si uite la ce ajungem....

Flow 13-05-08 15:06

Quote:

Originally Posted by strik3ru (Post 1531509)

Se stiu mai multe : Soferul este relativ ok pentru ca la urma urmei asta conteaza

Quote:

Originally Posted by bogmotorsport (Post 1531528)
asta e singurul motiv pt care nu as fi de acord sa se anuleze taxa auto...si asa sunt destule masini dar pb e ca vin cu toate cotetele de acolo,figuri,cai putere,incepatori f multi,figuri si uite la ce ajungem....

te as ruga sa te abtii de la alte comentarii de genu ;nu cunosti masina , nu cunosti soferul si nici fitele pe care le are sau nu , masina era impecabila si accidentul s a produs din cauza nesemnalizarii corespunzatoare a gardurilor ce stau noapte pe mijlocul strazii(calea bucuresti)

In momente de genul asta cei implicati numai de comentarii de k k t de pe forum sau din alte parti nu au nevoie
V as ruga pana in momentul in care nu vine el cu informatiile care crede el de cuviinta sa le dea sa abandonati subiectul

strik3ru 13-05-08 16:39

Din ce am vazut eu, pentru ca am trecut pe acolo , dar eram in taxiu. Masina era destul de OK in interior, prin urmare am dedus ca soferul nu are urmari grave. Erau niste garduri (ca cele de la jandarmerie) pe banda
2 pe cale bucuresti. Intradevar nu erau semnalizate si iluminatul era cam prost in aceea zona din cauza lucrarilor de modificare. A rupt un gard si a fost aruncat in bordura.
Nu vreau sa acuz pe nimeni si ai dreptate flow gardurile nu erau semnalizate, insa traim in romania si ar trebui sa ne obisnuim cu lucruri care nu sunt chiar ca la carte.
Pe de alta parte pe la ora 12 fara ceva am vazut 2 masinii de culaore inchisa care goneau pe la hidro. Nu stiu viteza ca nu aveam radar, insa nu mergeau chiar foarte incet si este clar ca se intreceau. Nu bag mana in foc insa s-ar putea sa aiba o legatura acest lucru.
Chiar dupa ce au trecut cei 2 la nici 5 minute distante am vazut un Logan Galben langa o masina de politie. Loganul a intrat in statia de taxiuri de la hidro si cred ca e era celebrul logan cu radar, insa nu stiu daca i-a prins pe cei 2.

Important este ca soferul este OK, ca fierul se face :)

Sonny 13-05-08 21:25

A lovit Dl Budeanu Corrado-ul? :( Pacat... Bine ca nu a patit nimica...

Parsivi domnii astia cu cap de creta... Stateau sambata noapte pe la 3 pe Iuliu Maniu, radaru (loganul galben) mascat la fosta Camera de Comert iar baietii cu opritu la Ceasu' rau. Cand a trecut unu cu un Mercedes gri pe langa ei cu vreo 150... (debia i-a ferit) si-au aruncat toti 4-5, cati erau, sepcile din cap sa-l opreasca :)

bogmotorsport 14-05-08 00:07

Quote:

Originally Posted by Flow (Post 1531541)
Se stiu mai multe : Soferul este relativ ok pentru ca la urma urmei asta conteaza

te as ruga sa te abtii de la alte comentarii de genu ;nu cunosti masina , nu cunosti soferul si nici fitele pe care le are sau nu , masina era impecabila si accidentul s a produs din cauza nesemnalizarii corespunzatoare a gardurilor ce stau noapte pe mijlocul strazii(calea bucuresti)

In momente de genul asta cei implicati numai de comentarii de k k t de pe forum sau din alte parti nu au nevoie
V as ruga pana in momentul in care nu vine el cu informatiile care crede el de cuviinta sa le dea sa abandonati subiectul

imi cer scuze daca am jignit pe cineva...intr-adevar treaba cu astea nesemnalizate e naspa...era si eu sa o patesc asta e adevaru' dar si aveam viteza recunosc...la 150 pe atunci cand se asfalta pe la itc de erau porcariile alea puse in dreptul canalelor...nu m-am referit la cel cu corrado ca se poate intampla oricaruia dar ma gandeam ca a fost vreun copil inconstient ca sunt multi care aduc toate ciurucurile de dincolo si nu poti nega lucrul asta...imi cer scuze inca odata ca nu vreau sa jignesc pe nimeni dar stiti si voi cum sta treaba cu majoritatea masinilor care sunt aduse de dincolo si sunt batjocorite cateva luni prin tara si sunt plimbate de la unul la altul si de care este bine sa ne ferim in trafic ca numai ei stiu ce asigurari iti dau in caz de accident si crede-ma ca cunosc multe cazuri

budeanudragos 14-05-08 12:20

bogmotorsport si stikeru eu v-as sfatui sa va abtinetzi de la orice comentariu....ca asha e mai bine pt voi
stikeru - data viitoare cand mai vb sa nu mai vb fara sa stii..ai intzeles??in primul rand corrado e albastru-mov(adica nu are nici o legatura cu gri sau ce ai mai vazut tu)...in al doilea rand m-am am saturat de comentatori ca tine pe forum...si in ceea ce prieste persoana mea si accidentul pe care l-am avut discutzia se terimina aici...sper ca ne-am intzeles
bogmotorsport - comentariile alea cu masinile aduse de dincolo chiar nu isi au rostul...fiecare isi cumpara ce masina vrea...mai slaba mai puternica...mai noua mai veche....poate si masina ta e gunoi pentru foarte multzi cu toate ca e inmatriculata.....si iti spun si tzie subiect incheiat
daca mai are cineva ceva de spus astept pe pm

budeanudragos 14-05-08 12:42

tzin sa le multzumesc celor care si-au facut griji cu adevarat in cea ce ma priveste dupa cele intamplate si sa le spun a sunt ok in ciuda acestui eveniment foarte neplacut....

budeanudragos 14-05-08 12:45

cazua accidentului ati aflato de la flow asha ca nu prea as mai avea nimic interesant de spus decat ca pacat ca traim intr-o tzara asha de k k t unde lucrurile se fac la intamplare fara a avea o logica si fara sa se tzina cont de niste reguli.....

Sonny 14-05-08 20:14

Important e ca ai scapat teafar (sper)...

Masina? Revine pe strazi? Sau e grav? :(

All times are GMT +2. The time now is 18:33.

- Copyright 2026 4Tuning