Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/24920-conteaza-pt-femeie-masina-conduci.html)

pheerya 09-08-07 21:29

re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

e normal, tine de moralitatea ta k fiinta rationala...dar nu mereu e asa:???:

dogy_10 13-08-07 00:26

in primul rand conteaza aspectul masinii si bineinteles marca....si parerea mea ca masina, tzoalele si toate ***-urile astea ridica valoare oricarui barbat pt ca poate sa fie el brad pit daca e inbracat in zdrente si conduce un trabant nu cred ca multe fete s-ar combina cu el....si la fete (parerea mea) conteza foarte mult cum se aranjaeaza, de exemplu eu consider ca o fata aranjata arata mult mai bine ca una care umbla toata ziua in adidasi si blugi

Sasha_z 13-08-07 00:29

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 1043502)
in primul rand conteaza aspectul masinii si bineinteles marca....si parerea mea ca masina, tzoalele si toate ***-urile astea ridica valoare oricarui barbat pt ca poate sa fie el brad pit daca e inbracat in zdrente si conduce un trabant nu cred ca multe fete s-ar combina cu el....si la fete (parerea mea) conteza foarte mult cum se aranjaeaza, de exemplu eu consider ca o fata aranjata arata mult mai bine ca una care umbla toata ziua in adidasi si blugi

si unde ai vrut sa ajungi cu post`ul asta?????
k nu inteleg aluzia la topic :-?

Alexey 13-08-07 20:22

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 886593)
lol... cunosc fete care nu ar pune piciorul in Dacie... :( spun ca mai bine merg pe jos... :( pacat ....

Si pe mizeriile alea cine e prost sa le bage in seama? :)

Magos 13-08-07 21:10

oo da... daca are 1.70 si 90 60 90... crede ma ca le bagi singurel in seama... ;)

pacat ca barbatii din ziua de azi sunt orbiti de fizic mai mult decat de caracter....

Alexey 14-08-07 01:19

Te inseli Magos, nu ma mai impresioneaza "papusile" pline de fitze. Dupa parerea mea o femeie care are fitze nu e in stare de nimic altceva (si aici ma refer la calitate, asta daca ma intelegi) drept urmare imi fac scarba si le dau de inteles mai subtil sau nu ca sufera pe degeaba

Magos 14-08-07 03:39

pentru unii sunt mult mai importante papusile cu fitze ... fetele de plastic... decat cele cu ceva in cap... si cele cu ceva in cap sunt deseori marginalizate... asa ca NU IMI SPUNE MIE bazaconii de gen, ca imi cam dau seama cum sunt barbatii astia... nu o lua personal, ca se exclud persoanele de fata ;)

Alexey 14-08-07 09:12

Magos din moment ce persoanele de fata se exclud, unde sunt bazaconiile? :)
La urma urmei esti libera sa crezi ce vrei despre mine, nu?

Mustang 14-08-07 16:49

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1045123)
oo da... daca are 1.70 si 90 60 90... crede ma ca le bagi singurel in seama... ;)

pacat ca barbatii din ziua de azi sunt orbiti de fizic mai mult decat de caracter....

Da-mi voie sa repet ce am spus in un topic:
Cine se uita la femeile de pe strada, se va uita la (cat mai aproape de) 90-60-90 ... nu la 12432154-2341324-5432542 si nici la 1-0-1 ...
Doar nu o sa te bagi in seama cu o urata, daca nu o cunosti si nu ii stii caracterul ... Te bagi in seama cu o "bunaciune" (acum depinde de gustul fiecaruia - ce inseamna pt el "bunaciune"), nu cu o stramba.

dogy_10 14-08-07 18:40

si vine intrebarea... oare de ce nu s-ar urca intr-o dacie? pentru ca datorita aspectului fizic respectiva a fost plimbata doar in masini de lux, si atunci normal ca standardele i-au crescut si nu se uita la unu cu o dacie. Bine acum si respectiva exagereaza ca probabil la nevoie ar merege si cu bicicleta

Sasha_z 14-08-07 22:29

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1045685)
pentru unii sunt mult mai importante papusile cu fitze ... fetele de plastic... decat cele cu ceva in cap... si cele cu ceva in cap sunt deseori marginalizate... asa ca NU IMI SPUNE MIE bazaconii de gen, ca imi cam dau seama cum sunt barbatii astia... nu o lua personal, ca se exclud persoanele de fata ;)

barbatilor le convine mai mult o Barbie dekt o Betty !!!!!!! cine a inteles ce am spus bine...cine nu....iarasi bine ;)

pheerya 15-08-07 13:04

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1046515)
Da-mi voie sa repet ce am spus in un topic:
Cine se uita la femeile de pe strada, se va uita la (cat mai aproape de) 90-60-90 ... nu la 12432154-2341324-5432542 si nici la 1-0-1 ...
Doar nu o sa te bagi in seama cu o urata, daca nu o cunosti si nu ii stii caracterul ... Te bagi in seama cu o "bunaciune" (acum depinde de gustul fiecaruia - ce inseamna pt el "bunaciune"), nu cu o stramba.

te uiti o data,de 2 ori...de n-spe mii de ori la 90-60-90...pana ti se da cu flit de n-spe mii de ori...si pana la urma tot cu una normala(nu 900-600-900, nu 1-1-1) ajungi sa fii, sa te casatoresti, sa ai copii...
dupa ce va coaceti in partea superioara a corpului..pentru ca va dati seama ca nu aspectul conteaza, ci sufletul si ce are in cap...;)

NSL_KiwY 15-08-07 13:07

Crezi u k nu conteaza aspectul??Intr-o oarecare masura conteaza...

Alexey 15-08-07 13:12

Acel "va coaceti" era adresat baietilor? Sa va amintesc ca la capitolul asta sunteti mult mai necoapte decat noi? un baiat care arata bine se mai uita la o fata care nu arata asa bine dar invers nu decat daca baiatul are buzunaru gros Asa ca una peste alta fetele se uita mult mai mult la fizic decat baietii si sunt mult mai rele in aprecieri asa ca nu cred ca e cazul sa vbim de "coaceri" :))

pheerya 15-08-07 13:13

tocmai ce am zis mai sus...ca nu o sa fie nici 900-600-900,si nici1-1-1...o sa fie normala...
si dupa cum am vazut eu..toti barbatii vor femei frumoase,dar unii sunt...jalnici...
asa ca merg pe regula...uita te in oglinda si dupa cere cva nemaipomenit...
daca esti frumos,destept..bla bla..ai standarde mai ridicate...daca esti unul care are jeg sub unghii...la ce te astepti? acum zi mi ca n am dreptate...

Alexey 15-08-07 13:17

crede-ma ca sunt si femei jalnice si pline de fitze si vor multe. Mai vad cate o umflata de o suta de kile cu un ras grotesc si bautoare inraita pe deasupra care nu stie ce e aia sapun si care are fitze de zici ca e pe putin fotomodel. Oricat de baiat fin ai fi, nu te apuca scarba? Nu iti vine sa ii zici sa se uite in oglinda?

pheerya 15-08-07 13:17

Quote:

Originally Posted by Alexey (Post 1047956)
Acel "va coaceti" era adresat baietilor? Sa va amintesc ca la capitolul asta sunteti mult mai necoapte decat noi? un baiat care arata bine se mai uita la o fata care nu arata asa bine dar invers nu decat daca baiatul are buzunaru gros Asa ca una peste alta fetele se uita mult mai mult la fizic decat baietii si sunt mult mai rele in aprecieri asa ca nu cred ca e cazul sa vbim de "coaceri" :))

hahhhahahahhaaaaaaaaaa....
hai sa nu....am prietene foarte dragutza si care arata foarte bine...una este kiar model...si "culmea" au si cva in cap...si unele dintre ele stau cu niste taranoi,care nu arata nici extraordinar...si nu au nici bani la greu si masini scumpe..sincer...eu nu stiu ce vad la ei...dar asta este...le au pacalit...
poate din mila...poate au fost primii lor barbati...nu stiu..asa ca nu mi spune ca fetele frumoase nu se uita decat la barbati "perfecti"

Alexey 15-08-07 13:19

ai dreptate mai exista si categoria proaste. sper sa intelegi la ce ma refer si nu am vrut sa iti jignesc prietenele

Mustang 15-08-07 13:20

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 1047960)
tocmai ce am zis mai sus...ca nu o sa fie nici 900-600-900,si nici1-1-1...o sa fie normala...
si dupa cum am vazut eu..toti barbatii vor femei frumoase,dar unii sunt...jalnici...
asa ca merg pe regula...uita te in oglinda si dupa cere cva nemaipomenit...
daca esti frumos,destept..bla bla..ai standarde mai ridicate...daca esti unul care are jeg sub unghii...la ce te astepti? acum zi mi ca n am dreptate...

N-ai dreptate ... in totalitate ...
N-ai vazut 90-60-90 combinate cu tipi vai steaua lor ???
Nu conteaza ca alearga dupa banul lor sau dupa masina lor ... SAU NU ...
Conteaza ca sunt cazuri ;)

pheerya 15-08-07 13:21

am inteles foarte bine...stai linistit ca nici eu nu sunt de acord cu ce fac ele...pot sa spun cu mana pe inima ca si eu am fost in situatia lor mai demult...dar m am trezit pana la urma...cu ajutorul prietenilor buni;)
@gabi: tu ai citit ce am scris mai sus?

Sasha_z 16-08-07 22:35

haideti sa va povestec ce mi s`a intamplat ieri...am iesit cu o prietena in oras...gagica asta are pe unu de 7 ani....si mergand noi plimbandune prin magazine...la semafor ma un moment dat trece un touareg argintiu cu nr de franta...la care fata s`a cam schimbat la fata...eu nu i`am spus nimic...am traversat str...am mers ia tot intorcea capu ....si o intreb "ce darq ai ma??"ea:"k ma uit dupa ala cu masina"...eu: "pai cine e?"...ajungand la o terasa incepe sa`mi povesteasca k ala e un timp kre practic a agatat`o intr`un bar (spunandu`mi cum il keama si putine detalii despre el culmea era k eu il stiam pe om),asa si au facut cunostinta bla bla bla...si ei i`a placut de el...pana au iesit afara si l`a vazut k s`a urcat intr`un fiat uno (park) ...si ii spusese k x5 e la service fata a crezut k mintea si nu l`a mai cautat ...si knd l`a vazut in touareg s`a taiat!!!! so......pe unele kiar le intereseaza mai mult masinile dekt barbatii de la volan :oops:

NSL_KiwY 17-08-07 11:28

Sasha_z... te mira asa ceva??sincer pe mine NU.
Sunt si unele femei pe care kiar nu le intereseaza masina intradevar.....dar sunt f.f.f.f. putine si alea pe cale de disparitie...
Asa ca... luati-va masini ca sa aveti femei :lol:

pheerya 17-08-07 13:20

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1050700)
haideti sa va povestec ce mi s`a intamplat ieri...am iesit cu o prietena in oras...gagica asta are pe unu de 7 ani....si mergand noi plimbandune prin magazine...la semafor ma un moment dat trece un touareg argintiu cu nr de franta...la care fata s`a cam schimbat la fata...eu nu i`am spus nimic...am traversat str...am mers ia tot intorcea capu ....si o intreb "ce darq ai ma??"ea:"k ma uit dupa ala cu masina"...eu: "pai cine e?"...ajungand la o terasa incepe sa`mi povesteasca k ala e un timp kre practic a agatat`o intr`un bar (spunandu`mi cum il keama si putine detalii despre el culmea era k eu il stiam pe om),asa si au facut cunostinta bla bla bla...si ei i`a placut de el...pana au iesit afara si l`a vazut k s`a urcat intr`un fiat uno (park) ...si ii spusese k x5 e la service fata a crezut k mintea si nu l`a mai cautat ...si knd l`a vazut in touareg s`a taiat!!!! so......pe unele kiar le intereseaza mai mult masinile dekt barbatii de la volan :oops:

a zis cineva ca nu exista astfel de specimene...???eu sigur nu...daca asta apreciaza prietena ta in superficialitatea ea...c'est la vie;)

VaLeX 17-08-07 15:25

pt unele conteaza ...pt unele conteaza mai putin
1.sunt acele fete care se uita dupa masina mai intai si apoi cine coboara din ea (e rivalitatea asta intre fete : uite tuh fata ce prieten am ..uite ce masina are ...bla bla bla..) genu ala de c0rve pe fatza ..pe interes si genu care schimba prietenu ..cum schimb eu sosetele ..o data pe sapt :lol:
2.si mai e acea cat de fete care conteaza masina (dac o are bineinteles) ..insa e pe planul al doilea .. se'ntereseaza de personalitate si mentalitate ..inainte de $$ ..acele fete care poate au trecut prin cat #1 si s-au desteptat ..aceste don'shoare care nu umbla numa dupa $ masini ..au devenit raritati ..asa ca tineti de pers de langa voi cu dintii dac se incadreaza in a #2'a categorie

e doar parerea mea..se poate sa ma insel ..dar eu asa gandesc .(punct)

dogy_10 17-08-07 16:02

eu nu inteleg de ce va agitati atat, e clar ca masina si statutul conteaza pentru toate....acum depinde cat de mult conteaza, daca stau bine si ma gandesc, daca as fi femeie si sa zicem as avea o situatie financiara mai buna nici eu nu m-as uita la un parlit cu o dacie.......problema e ca pe topicul asta s-a generalizat idee ca baietii cu masini tari sunt baieti rai, bagabonti etc. iar cei cu un harb de dacie sunt baieti buni si iubitori si de caracter.....

sponsoru 18-08-07 17:00

da dogy subscriu.. pana la urma unde e problema daca ai o masina tare?.. asta inseamna ca ori ai furat ori esti prost ori esti taran ori .. n variante..?!..hai sa fim seriosi.. si repet.. e normal ca o tipa frumoasa si care are un statut social cat de cat sa nu se incurce cu vreun parlit.. daca e rupta de foame si vede masina X f tare atunci pune botu .. dar in general o femeie care are cat de cat o situatie bunicica isi doreste langa ea pe cineva cat de cat bine din toate pctele de vedere.. a apus treaba aia cu " dragoste la prima vedere" si genul ala de iubire din filme.. iubirea e frumoasa intr-adevar dar nu tine de foame.. si nici nu da de mancare copiilor.. si nici nu tine adapost ..

sponsoru 18-08-07 17:05

si mai e o chestie..stiti voi zicala aia.."vulpea cand nu ajunge la struguri sunt acri.." .. aici intelege fiecare ce vrea.. respectiv barbat sau femeie..se aplica in ambele situatii.. si de aici se ajunge iar la faptul ca "ala cu masina aia jmekera e un golan ,un superficial.." iar ala cu dacie baiat de treaba sincer sufletist... respectiv.. aia care iese cu cel cu masina tare e o tarfa, o interesata iar cea care sta cu ala cu dacia e fata cum rar intalnesti,de treaba etc.. poate suna un pic exagerat dar treziti-va la realitate.. pe udneva cred ca am dreptate si sunt convins ca ati inteles la ce fac referire cele 2 posturi..

trafy-vr6 18-08-07 21:49

conteaza enorm de mult:) trust me

Mustang 18-08-07 22:55

In Romania, nu am pomenit inca dragoste ca-n filme.
Tocilarul urat cu crengi sa fie iubit cu adevarat de majoreta echipei de baschet a liceului ...
Astea-s vise frumoase...

acelasi lucru se aplica si la masina ... nu o sa vedeti dacie 1310 cu sofer nici asa, nici asa cu gagica super buna in dreapta ;)

dogy_10 18-08-07 23:46

ai dreptate, dar vezi ca toate frustratele, urate cu spume le acuza pe cele care umbla cu baietii cu bani, si toti distrusii care nu sunt buni de nimic zic ca aia cu bani au femei doar pt ca au bani.....e drept sunt si cazuri in care el, e copil de bani gata si isi permite orice iar ea e doar o curva care cauta bani, insa nu e bine sa generalizam, daca ar fi dupa cum gandesc alti toata lumea ar trebui sa mearga cu masini de 2 lei si cu femei urate ca sa bu se simta ei inferiori.......frate daca esti tare pune mana si munceste sa ai si tu bani, nu pierde vremea cu criticatul ca-ti trece viata...... si daca esti o fata faina si cuminte nu vad de ce nu ai putea sa-ti gasesti si tu un baiat care sa fie si destept, si iubitor si sa aibe si bani

dubmaniacks 19-08-07 08:47

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1050700)

trist Sasha.Fata respectiva nu merita nici un fum din partea lu ala.parerea mea ca nu e bine ceea ce face.nu conteaza ce ai sub tine.conteaza ce ai in tine.

Deci oricum pana la urma eu fac masina.Nu masina pe mine.Eu o repar eu ii dau oloi eu ii dau combustibil.Si nu inteleg.De ce e problema daca am o carpa mai veche?Nu inteleg fetele astea jur.Oricum multumesc la D-zeu ca am o prietena care ma iubeste si cu cazanul meu vechi de 23 ani.

Oricum cred si stiu ca am mult mai mult in cap decat cel cu x5 sau touareg.Si stii ce am eu in plus?O pasiune.Si pasiunea este cazanul meu vechi.(mk2 power:D)

@ Xel`nega. Dude si prin Oradea se uita fetele.Dar tinand cont ca am diesel power.Nu ma prea dau in aere.Oricum nu sunt eu genu sa ma laud cu ce am.

INVATATURA!!!

Nu masina face pe om.Ci omu masina!

sponsoru 19-08-07 15:41

deci astea iar sunt extreme.. una care are o dacie din 1980 daca pune mana si munceste poate sa isi imbunatateasca statutul social.. prin munca ajungi sus.. ai dat cu bata-n rahat sa stii.. adica vrei sa zici ca toti cu x5 si touareg sunt niste prosti vai de p.la lor iar cei cu epave de masini au mai multe in cap si pasiunea pt masini si etc.. Sa stiti si voi ca si ca sa te imbogatesti ilegal e nevoie de "minte" si pricepere.. si curaj.. ca daca era asa usor probabil eram o tara de bogati.. la cum e romanu si cum nu-i place lui munca..s-ar apuca toti de furat daca ar fi la indemana oricui.. dar deja o dam in altele..oricum e usor sa critici aiurea.. cam asta reiese din forumul asta.. ps: sunt de acord cu dogy.. sustin ideea

Magos 21-08-07 06:20

iar generalizam???????????/

sponsoru 21-08-07 12:13

si ai vrut sa zici ce?...

dreaq 24-08-07 04:16

Masina frumoasa+barbat aratos= femei multe 8)
Masina frumoasa+barbat naspa= trebuie sa fie a draq de frumoasa masina ca sa ai femei :twisted:
Masina naspa + barbat aratos= prietena stabila :D
Masina naspa + barbat naspa= abonament playboy :rolleyes2

Mustang 24-08-07 08:03

Quote:

Originally Posted by dreaq (Post 1061970)
Masina frumoasa+barbat aratos= femei multe 8)
Masina frumoasa+barbat naspa= trebuie sa fie a draq de frumoasa masina ca sa ai femei :twisted:
Masina naspa + barbat aratos= prietena stabila :D
Masina naspa + barbat naspa= abonament playboy :rolleyes2

La punctul 3 completam: preietena stabila ... dar nu vei stii niciodata ce inseamna un "fotomodel" :lol: :lol: :lol:

Sasha_z 24-08-07 13:43

@dreaq ....asa de curiozitate esti f/m ???

Xel'Naga 24-08-07 14:10

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1062485)
@dreaq ....asa de curiozitate esti f/m ???

cred ca M :lol: :rolleyes2 ;) :arrow:

Sasha_z 24-08-07 14:54

Quote:

Originally Posted by Xel'Naga (Post 1062529)
cred ca M :lol: :rolleyes2 ;) :arrow:

k dk era F...nu spunea asa pe fata =))))))))

Xel'Naga 24-08-07 15:44

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1062600)
k dk era F...nu spunea asa pe fata =))))))))

hai ca te-ai prins ... ai perfecta dreptate ca la acelasi lucru m-am gandit si eu ... :lol: :twisted: ;) :arrow:

All times are GMT +2. The time now is 14:09.

- Copyright 2026 4Tuning