Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   Cafeneaua Sucevenilor (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/245027-cafeneaua-sucevenilor.html)

willie 22-01-13 23:00

Re: Cafeneaua Sucevenilor

Quote:

Originally Posted by danydaniel19 (Post 5330205)
si eu o duc rau cu banii....dar mai am piese cumparate si acum cat am timp liber mai montez pe masina...ca dupa incep lucrul si nu prea mai am timp...
baby on board...?te misti cam repede...:D....o sa fie si baby on walet...:))))

repede ca sa imi continui proiectele apoi:D...ceva modificari mai drastice la aspect niq:???

PoToS 22-01-13 23:02

pai dany....sa-mi dai un mesaj cu numarul tau sa-l salvez ca sa raspund la tel:P
fly..mai departe de sv in ult timp nu am mers dar cu cat e lumea mai mica noi ne vedem tot mai rar

willie 22-01-13 23:14

[QUOTE=PoToS;5330211]pai dany....sa-mi dai un mesaj cu numarul tau sa-l salvez ca sa raspund la tel:P
fly..mai departe de sv in ult timp nu am mers dar cu cat e lumea mai mica noi ne vedem tot mai rar[/QUOTE
dap..:D si eu am una 0 de ford...vrei sa facem schimb??app..acu miam amintit ce se aude cu clubul ala?se mai face??

PoToS 22-01-13 23:17

[QUOTE=willie;5330231]
Quote:

Originally Posted by PoToS (Post 5330211)
pai dany....sa-mi dai un mesaj cu numarul tau sa-l salvez ca sa raspund la tel:P
fly..mai departe de sv in ult timp nu am mers dar cu cat e lumea mai mica noi ne vedem tot mai rar[/QUOTE
dap..:D si eu am una 0 de ford...vrei sa facem schimb??app..acu miam amintit ce se aude cu clubul ala?se mai face??

aaaa, nu stiu, eu asa as vrea dar interesul e doar pentru cateva pers

danydaniel19 22-01-13 23:18

[QUOTE=PoToS;5330236]
Quote:

Originally Posted by willie (Post 5330231)

club....ce club...eu nu stiu nik....ceva interesant?...

willie 22-01-13 23:23

[QUOTE=PoToS;5330236]
Quote:

Originally Posted by willie (Post 5330231)

am vazut....poate intram in primavara din plin..>)..da eu stiu7??

PoToS 22-01-13 23:23

[QUOTE=danydaniel19;5330239]
Quote:

Originally Posted by PoToS (Post 5330236)

club....ce club...eu nu stiu nik....ceva interesant?...

o comunitate, un club auto, intalniri, niste prieteni care se intalnesc..asa cum a fost odata ca-n povesti acuma.....minim.5 ani :()

PoToS 22-01-13 23:24

[QUOTE=willie;5330247]
Quote:

Originally Posted by PoToS (Post 5330236)

am vazut....poate intram in primavara din plin..>)..da eu stiu7??

dA? ar fi ceva...dar ...din aia...care erau, cati mai sunt ?:)

danydaniel19 22-01-13 23:26

aha....si tineti doar pt voi....:)))...

PoToS 22-01-13 23:29

Quote:

Originally Posted by danydaniel19 (Post 5330253)
aha....si tineti doar pt voi....:)))...

negativ:P
daca treci de initiere:)) nici o pb

danydaniel19 22-01-13 23:37

Quote:

Originally Posted by PoToS (Post 5330258)
negativ:P
daca treci de initiere:)) nici o pb

initiere?....deja ma pui pe ganduri...:)))

adytzu983 23-01-13 10:04

Quote:

Originally Posted by willie (Post 5330070)
am dat de pe facebook-ul nevestemii si nu reusesc sa vad nimic, imi spune "Conţinutul pe care l-ai solicitat nu poate fi afişat acum. Poate fi indisponibil temporar, linkul pe care ai apăsat poate fi expirat sau poate că nu ai permisiunea să vezi această pagină."..de ce??
invarteala:D????

cauta pe facebook ion scheu si acolo e video... nu e sters poate trebuie doar sa-l ai in lista de prieteni
Quote:

Originally Posted by danydaniel19 (Post 5330079)
da putem merge fara sa vb cu baiatul....;)

nu prea cred k totusi sunt aia de la aerodrom acolo... oricum o sa trec pe acolo sa vad cu cine pot vorbi ;)

miler21 23-01-13 19:40

Vine primavara cu sedinte foto :D

PoToS 23-01-13 21:41

ce fel de sedinte foto ? poze pentru calendare ceva?:D

edwscho 23-01-13 23:57

Salut.
Nu stiu cati dintre voi sunt pasionati de masini vechi dar sper sa gasesc pe cineva sa ma ajute. Stiti cumva masini vechi prin zona Sucevei (sub 1975) care ar putea fi reconditionate? In principal m-ar interesa o broscuta (cat mai veche, de preferat sub 1965) sau un Mercedes. Daca stiti ceva, va rog sa postati. Va multumesc si tin sa precizez ca nu vreau sa fac afaceri sau combinatii ci vreau sa o fac pentru mine. :rolleyes2

PoToS 24-01-13 22:32

Quote:

Originally Posted by edwscho (Post 5331851)
Salut.
Nu stiu cati dintre voi sunt pasionati de masini vechi dar sper sa gasesc pe cineva sa ma ajute. Stiti cumva masini vechi prin zona Sucevei (sub 1975) care ar putea fi reconditionate? In principal m-ar interesa o broscuta (cat mai veche, de preferat sub 1965) sau un Mercedes. Daca stiti ceva, va rog sa postati. Va multumesc si tin sa precizez ca nu vreau sa fac afaceri sau combinatii ci vreau sa o fac pentru mine. :rolleyes2

1. iti apreciez interesul, ideea si curajul DAR

2. ai prea multi bani sa investesti in o masina asa veche la care nu gasesti piese mai deloc? si daca gasesti sunt scumpe ca na...rrarree...sau ce gasesti..rupt tot..

edwscho 25-01-13 20:29

potos, nu ar fi primul proiect. Am mai facut treaba asta si voi continua sa o fac pentru ca satisfactia e enorma cand stii ca transformi o rabla intr-o masina decenta cu bani relativ putini. Totul depinde de interesul ce il depui in a cauta piese / repere pe bani putini. Totul se gaseste, trebuie sa stii unde sa cauti. O masina veche isi amplifica valoarea o data cu trecerea timpului fata de devalorizarea ”violenta” a masinilor relativ noi.

PoToS 28-01-13 11:55

Quote:

Originally Posted by edwscho (Post 5334422)
potos, nu ar fi primul proiect. Am mai facut treaba asta si voi continua sa o fac pentru ca satisfactia e enorma cand stii ca transformi o rabla intr-o masina decenta cu bani relativ putini. Totul depinde de interesul ce il depui in a cauta piese / repere pe bani putini. Totul se gaseste, trebuie sa stii unde sa cauti. O masina veche isi amplifica valoarea o data cu trecerea timpului fata de devalorizarea ”violenta” a masinilor relativ noi.

asta asa e si la partea cu piesele tu stii mai bine, e curajul tau aici. multa bafta atunci si sa ne tii la curent cu ceea ce faci..construiesti

edwscho 28-01-13 11:58

Asta e primul proiect. Ford Taunus 1977. Nu e finalizat, urmeaza un transplant de motor pe la vara, sper.
https://forum.4tuning.ro/647-masina-m...n/page-14.html

danydaniel19 28-01-13 20:30

aloha.....iarasi a inghetat suceava....?:D

danydaniel19 28-01-13 20:51

Quote:

Originally Posted by edwscho (Post 5337761)
Asta e primul proiect. Ford Taunus 1977. Nu e finalizat, urmeaza un transplant de motor pe la vara, sper.
https://forum.4tuning.ro/647-masina-m...n/page-14.html

edi s-ar putea sa stiu eu o broscuta in vatra dornei daca vrei sa mai incepi un proiect....dar nu mai stiu daca e acolo...;)tot asa era la niste mecanici parasita....daca o mai vad pe acolo te anunt...;)

danydaniel19 30-01-13 20:58

care ma poate ajuta....unde gasesc pasta de polish jante...prin zona sucevei,campu lung,humor....nu prea departe...ca as vrea sa ma apuc de jantele mele...

edwscho 30-01-13 21:02

Eu am folosit Autosol pentru aluminiu, cumparata de pe net. A costat vreo 30 lei tubul (putin mai mic decat un tub de pasta de dinti) dar tine foarte mult. Am polisat multe chestii cu el si inca mai am cam un sfert. Si vezi ca nu-ti trebuie doar polish, ci si o gramada de tipuri de smirghel (cu granulatie de la 100-2000- depinde de starea jantelor) si pasla. Daca vrei sa polisezi doar buza poti folosi tutorialul urmator. https://www.youtube.com/watch?v=LxxG4A4OgHI
Spor.

danydaniel19 30-01-13 21:10

Quote:

Originally Posted by edwscho (Post 5341897)
Eu am folosit Autosol pentru aluminiu, cumparata de pe net. A costat vreo 30 lei tubul (putin mai mic decat un tub de pasta de dinti) dar tine foarte mult. Am polisat multe chestii cu el si inca mai am cam un sfert. Si vezi ca nu-ti trebuie doar polish, ci si o gramada de tipuri de smirghel (cu granulatie de la 100-2000- depinde de starea jantelor) si pasla. Daca vrei sa polisezi doar buza poti folosi tutorialul urmator. https://www.youtube.com/watch?v=LxxG4A4OgHI
Spor.

oricum am de lucru ca au fost revopsite....si nah...am ce freca la ele....dar doar buza vreau sa o fac...acum cat e frig daca tot nu am ce face ma bag la jante...si la vara la vopsea...intra sa vezi pe topicul meu jantele sa vezi despre ce e vb...nu cred ca am mult de lucru...dar daca merge bine treba ma mai bag la polishat si alte jante...;)

3m 02-02-13 00:07

[QUOTE=danydaniel19;5341926]oricum am de lucru ca au fost revopsite....si nah...am ce freca la ele....dar doar buza vreau sa o fac...acum cat e frig daca tot nu am ce face ma bag la jante...si la vara la vopsea...intra sa vezi pe topicul meu jantele sa vezi despre ce e vb...nu cred ca am mult de lucru...dar daca merge bine treba ma mai bag la polishat si alte jante...;)

este o pasta la carefour t-cut parca :-?? cutia neagra cu scris galben cea asemanator cu autosol .. sincer cred ca este mai buna decat autosol lucesc o idee mai tare jantele si se freaca mai usor cu t-cut ( sper sa nu gresesc ) , e undeva la 23-24 lei ..

eu caut o pasta ceva putin abraziva cu care sa scot mai usor petele de apa si solutie de spalatorie de pe ele .. daca stie cineva

PoToS 05-02-13 22:48

cumpar 2 scaune sport (pereche) cu spatar reglabil

SiLoTh 06-02-13 08:37

pai nu ar fi rau sa reorganizam intalnirile pe care le-am mai facut . doar sa mai treaca putin frigul asta ca nu e placut deloc:)

eu_alex 16-03-13 23:51

ca pe vremuri ? :>

romas mihai 25-03-13 22:24

cineva prin suceava sau imprejurimi care vinde un motor 1.8 is?complet ma intereseaza sa i-l pun pe un bmw e30!sau chiar 1.8m40!

miler21 29-05-13 15:45

https://forum.4tuning.ro/91-suceava/3...ml#post5485495

romas mihai 05-07-13 19:04

PIATRA NEAMT TUNING FEST EDITIA A 2A

[Descriere]

Ne face o deosebita placere sa va anuntam ca in week end-ul 2-4 August 2013 se va desfasura a II a editie a evenimentului Piatra Neamt Tuning Fest !

Pentru inscriere trebuie sa ne trimiteti poze cu masinile pe adresa de email: [email protected] impreuna cu o scurta descriere dupa care veti primi acceptul de a participa la eveniment.

Program provizoriu Piatra Neamt Tuning Fest

Vineri 2 August 2013
Conferinta presa , deschidere oficiala + show off cu masinile deja prezente in parcarea Galeria Mall Piatra Neamt
Parada Piatra Neamt Tuning Fest prin oras traseu Galeria Mall - centru - Strandul Tineretului Piatra Neamt
Organizarea masinilor in parcarea destinata expozitiei in Strand
Cazare participanti in strand la casute pe care unii dintre voi le stiti deja de anul trecut , in total aproximativ 52 de casute disponibile cu diferite grade de confort ( detalii privind cazarea le veti primi curand)

Sambata 3 August 2013
Expo Piatra Neamt Tuning Fest 2013
Sexy Car Wash
Campionatul National de Car Audio
Concursuri si tombole cu premii pentru spectatori
Party in aer liber sau la Tequila Bowling

Duminica 4 August 2013
Expo Piatra Neamt Tuning Fest 2013
Campionatul National de Car Audio
Jurizare masini participante ( categoriile vor fi anuntate cat de curand)
Festivitate de premiere Campionatul National de Car Audio Piatra Neamt Tuning Fest

Tarife intrare + facilitati Strand

Intrare strand: adulti - 3 lei , copii (sub 14 ani) - 1 leu
Parcare: 3 lei / ora (08:00 - 22:00), 1,5 lei / ora (in intervalul orar 20:00 - 08:00)
- participantii nu vor achita taxele de intrare - vor primi ecusoane pe care le vor prezenta la intrarea in strand!

Tarif intrare bazin: 7 lei / zi adulti ; 5 lei / zi (copiii sub 14 ani) ; + 5 lei / zi la VIP
Inchiriere sezlong: gratuit Inchiriere umbrela: 3 lei
Inchiriere gratar: 3 lei / ora

Informatiile se vor actualiza pe masura ce vom avea toate detaliile

Va prezentam mai pe larg in caz ca nu stiti cum arata locatia de desfasurare a evenimentului - poze, informatii , panorame la 360 grade! Tot ce trebuie sa stiti despre ce poate oferi locatia!
http://www.piatra-neamt.neamtvirtual...tra-neamt.html

Parteneri:
AutoCustoms
Busuioaca de Bohotin DOC Cotnari

Parteneri media:

TuningHost.ro
CityNeamţ
Street Customs Romania
Ziar Piatra Neamt
NEAMT TV
BMW E30 Romania

Tineti aproape , LIKE la pagina ca sa fiti la curent cu toate informatiile ce le vom posta pe masura ce le vom avea!
Piatra Neamt Tuning Fest

Mai multe detalii in curand!

Rosca Cristofor Alin : 0754.544.441

PoToS 06-07-13 12:47

de vanzare ! https://forum.4tuning.ro/500-anunturi...-evo-chip.html

adytzu983 08-07-13 09:25

atv nu vrea nimeni? :D
https://forum.4tuning.ro/475-vanzari-...ml#post5521342

miler21 08-08-13 16:24

https://forum.4tuning.ro/16-curse-acc...iv/page-2.html

https://www.facebook.com/events/1506...an_user_joined

2010 22-08-13 12:56

Salut. Imi poate spune cineva in ce zi se tine targul de vechituri( Bazar ) in Suceava??
Multumesc

miler21 23-08-13 21:37

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 5554744)
Salut. Imi poate spune cineva in ce zi se tine targul de vechituri( Bazar ) in Suceava??
Multumesc

Exista asa ceva in Suceava ? :???:

2010 24-08-13 17:02

Asa am auzit...

miler21 11-11-13 17:01

Vreau sa schimb turbina, evacuarea si intercoolerul la o masina diesel. Cunoasteti pe cineva care se pricepe in Suceava ?

willie 16-11-13 12:47

Quote:

Originally Posted by miler21 (Post 5610842)
Vreau sa schimb turbina, evacuarea si intercoolerul la o masina diesel. Cunoasteti pe cineva care se pricepe in Suceava ?

da miller...stiu eu:))
sau nu mai ai nr meu:)?

miler21 17-11-13 00:02

Quote:

Originally Posted by willie (Post 5613828)
da miller...stiu eu:))
sau nu mai ai nr meu:)?

Nu stiam ca te ocupi si cu asa ceva. Multumesc oricum...am rezolvat problema !

All times are GMT +2. The time now is 02:04.

- Copyright 2026 4Tuning