![]() |
Re: Cafeneaua Sucevenilor
Quote:
|
pai dany....sa-mi dai un mesaj cu numarul tau sa-l salvez ca sa raspund la tel:P
fly..mai departe de sv in ult timp nu am mers dar cu cat e lumea mai mica noi ne vedem tot mai rar |
[QUOTE=PoToS;5330211]pai dany....sa-mi dai un mesaj cu numarul tau sa-l salvez ca sa raspund la tel:P
fly..mai departe de sv in ult timp nu am mers dar cu cat e lumea mai mica noi ne vedem tot mai rar[/QUOTE dap..:D si eu am una 0 de ford...vrei sa facem schimb??app..acu miam amintit ce se aude cu clubul ala?se mai face?? |
[QUOTE=willie;5330231]
Quote:
|
[QUOTE=PoToS;5330236]
Quote:
|
[QUOTE=PoToS;5330236]
Quote:
|
[QUOTE=danydaniel19;5330239]
Quote:
|
[QUOTE=willie;5330247]
Quote:
|
aha....si tineti doar pt voi....:)))...
|
Quote:
daca treci de initiere:)) nici o pb |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Vine primavara cu sedinte foto :D
|
ce fel de sedinte foto ? poze pentru calendare ceva?:D
|
Salut.
Nu stiu cati dintre voi sunt pasionati de masini vechi dar sper sa gasesc pe cineva sa ma ajute. Stiti cumva masini vechi prin zona Sucevei (sub 1975) care ar putea fi reconditionate? In principal m-ar interesa o broscuta (cat mai veche, de preferat sub 1965) sau un Mercedes. Daca stiti ceva, va rog sa postati. Va multumesc si tin sa precizez ca nu vreau sa fac afaceri sau combinatii ci vreau sa o fac pentru mine. :rolleyes2 |
Quote:
2. ai prea multi bani sa investesti in o masina asa veche la care nu gasesti piese mai deloc? si daca gasesti sunt scumpe ca na...rrarree...sau ce gasesti..rupt tot.. |
potos, nu ar fi primul proiect. Am mai facut treaba asta si voi continua sa o fac pentru ca satisfactia e enorma cand stii ca transformi o rabla intr-o masina decenta cu bani relativ putini. Totul depinde de interesul ce il depui in a cauta piese / repere pe bani putini. Totul se gaseste, trebuie sa stii unde sa cauti. O masina veche isi amplifica valoarea o data cu trecerea timpului fata de devalorizarea ”violenta” a masinilor relativ noi.
|
Quote:
|
Asta e primul proiect. Ford Taunus 1977. Nu e finalizat, urmeaza un transplant de motor pe la vara, sper.
https://forum.4tuning.ro/647-masina-m...n/page-14.html |
aloha.....iarasi a inghetat suceava....?:D
|
Quote:
|
care ma poate ajuta....unde gasesc pasta de polish jante...prin zona sucevei,campu lung,humor....nu prea departe...ca as vrea sa ma apuc de jantele mele...
|
Eu am folosit Autosol pentru aluminiu, cumparata de pe net. A costat vreo 30 lei tubul (putin mai mic decat un tub de pasta de dinti) dar tine foarte mult. Am polisat multe chestii cu el si inca mai am cam un sfert. Si vezi ca nu-ti trebuie doar polish, ci si o gramada de tipuri de smirghel (cu granulatie de la 100-2000- depinde de starea jantelor) si pasla. Daca vrei sa polisezi doar buza poti folosi tutorialul urmator. https://www.youtube.com/watch?v=LxxG4A4OgHI
Spor. |
Quote:
|
[QUOTE=danydaniel19;5341926]oricum am de lucru ca au fost revopsite....si nah...am ce freca la ele....dar doar buza vreau sa o fac...acum cat e frig daca tot nu am ce face ma bag la jante...si la vara la vopsea...intra sa vezi pe topicul meu jantele sa vezi despre ce e vb...nu cred ca am mult de lucru...dar daca merge bine treba ma mai bag la polishat si alte jante...;)
este o pasta la carefour t-cut parca :-?? cutia neagra cu scris galben cea asemanator cu autosol .. sincer cred ca este mai buna decat autosol lucesc o idee mai tare jantele si se freaca mai usor cu t-cut ( sper sa nu gresesc ) , e undeva la 23-24 lei .. eu caut o pasta ceva putin abraziva cu care sa scot mai usor petele de apa si solutie de spalatorie de pe ele .. daca stie cineva |
cumpar 2 scaune sport (pereche) cu spatar reglabil
|
pai nu ar fi rau sa reorganizam intalnirile pe care le-am mai facut . doar sa mai treaca putin frigul asta ca nu e placut deloc:)
|
ca pe vremuri ? :>
|
cineva prin suceava sau imprejurimi care vinde un motor 1.8 is?complet ma intereseaza sa i-l pun pe un bmw e30!sau chiar 1.8m40!
|
|
PIATRA NEAMT TUNING FEST EDITIA A 2A
[Descriere] Ne face o deosebita placere sa va anuntam ca in week end-ul 2-4 August 2013 se va desfasura a II a editie a evenimentului Piatra Neamt Tuning Fest ! Pentru inscriere trebuie sa ne trimiteti poze cu masinile pe adresa de email: [email protected] impreuna cu o scurta descriere dupa care veti primi acceptul de a participa la eveniment. Program provizoriu Piatra Neamt Tuning Fest Vineri 2 August 2013 Conferinta presa , deschidere oficiala + show off cu masinile deja prezente in parcarea Galeria Mall Piatra Neamt Parada Piatra Neamt Tuning Fest prin oras traseu Galeria Mall - centru - Strandul Tineretului Piatra Neamt Organizarea masinilor in parcarea destinata expozitiei in Strand Cazare participanti in strand la casute pe care unii dintre voi le stiti deja de anul trecut , in total aproximativ 52 de casute disponibile cu diferite grade de confort ( detalii privind cazarea le veti primi curand) Sambata 3 August 2013 Expo Piatra Neamt Tuning Fest 2013 Sexy Car Wash Campionatul National de Car Audio Concursuri si tombole cu premii pentru spectatori Party in aer liber sau la Tequila Bowling Duminica 4 August 2013 Expo Piatra Neamt Tuning Fest 2013 Campionatul National de Car Audio Jurizare masini participante ( categoriile vor fi anuntate cat de curand) Festivitate de premiere Campionatul National de Car Audio Piatra Neamt Tuning Fest Tarife intrare + facilitati Strand Intrare strand: adulti - 3 lei , copii (sub 14 ani) - 1 leu Parcare: 3 lei / ora (08:00 - 22:00), 1,5 lei / ora (in intervalul orar 20:00 - 08:00) - participantii nu vor achita taxele de intrare - vor primi ecusoane pe care le vor prezenta la intrarea in strand! Tarif intrare bazin: 7 lei / zi adulti ; 5 lei / zi (copiii sub 14 ani) ; + 5 lei / zi la VIP Inchiriere sezlong: gratuit Inchiriere umbrela: 3 lei Inchiriere gratar: 3 lei / ora Informatiile se vor actualiza pe masura ce vom avea toate detaliile Va prezentam mai pe larg in caz ca nu stiti cum arata locatia de desfasurare a evenimentului - poze, informatii , panorame la 360 grade! Tot ce trebuie sa stiti despre ce poate oferi locatia! http://www.piatra-neamt.neamtvirtual...tra-neamt.html Parteneri: AutoCustoms Busuioaca de Bohotin DOC Cotnari Parteneri media: TuningHost.ro CityNeamţ Street Customs Romania Ziar Piatra Neamt NEAMT TV BMW E30 Romania Tineti aproape , LIKE la pagina ca sa fiti la curent cu toate informatiile ce le vom posta pe masura ce le vom avea! Piatra Neamt Tuning Fest Mai multe detalii in curand! Contact: [email protected] Rosca Cristofor Alin : 0754.544.441 |
|
atv nu vrea nimeni? :D
https://forum.4tuning.ro/475-vanzari-...ml#post5521342 |
|
Salut. Imi poate spune cineva in ce zi se tine targul de vechituri( Bazar ) in Suceava??
Multumesc |
Quote:
|
Asa am auzit...
|
Vreau sa schimb turbina, evacuarea si intercoolerul la o masina diesel. Cunoasteti pe cineva care se pricepe in Suceava ?
|
Quote:
sau nu mai ai nr meu:)? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:04. |
- Copyright 2026 4Tuning