![]() |
Re: E36 - DARTH VADER
Eu zic sa nu te grabesti, cauta 8j cu 9 j !! 8 cu 8 are jumatate de forum :D
|
Sau sa schimbe buzele
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Uite aici niste style 5 la pret ok: https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...ml#post4317089
|
Mai caut :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
8 cu 8 ??
:shock: |
Quote:
da 8 cu 8 de moment |
Quote:
|
Quote:
Congrats. |
Hopaaaaa welcome to the bbs style 5 club :)) Le vrei asa argintii sau faci miezul intr-o culoare inedita, ceva?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
buna gluma radule :D:D
Nosfer.....galbene nene,,cu shuruburi negre :D....ia de aici |
Ce gluma Riko, crezi ca nu as face un ban pe sedinte foto cu jantele tale.Trebuie sa mai fac si eu un ban in plus pe langa servici, doar stii ca la toti ni greu, dar nu la toti la fel.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
|
Super combinatia, mai ales cu masina asa faina neagra :D
|
foarte tare ce ai facut tu pana acuma ... felicitari si bafta in continuoare
|
Quote:
|
Jantele negre de vanzare , 8,5 J ET13 215,40,17 ....400 euro neg
|
BBS-urile intra la vopsit saptamana viitoare :D, pana una alta caut gume 195.40.17 sau 205.40.17 ...astept oferte daca are cineva ..chiar si noi noute
|
fale galbene :P:)
ps : ma tin de mult sa-ti spun asta ... multi ar fi renuntzat de mult la cate probleme ai avut tu cu masina .. dar pana la urma cu calm le poti rezolva pe totate ... ps : daca printre ce-i care ti-au dat teapa sunt si prin bucuresti , cand ajungi pe aici iti rezerv cea mai mare bata pentru ai scarpina pe acei oameni ps : cu galben o sa fie fix ca in robotzi " genial sa-mi bag ---- " |
foarte faina masina :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Merci pt incurajari , am fost foarte suparat pt piesele primite aiurea , dar pana acum am rezolvat in mare parte , semnalele le-am luat , suportii de la proiectoare sunt si ei , grila e ca si rezolvata , deci e ok , iar despre cei care m-au tzepuit , vorba aia : asa sa le ajute dumnezeu ...jantele GALBENE AR-10-ATO : Ms mult |
Quote:
Am eu! ;) Yokohama PARADA SPEC-2 205/40/17,sunt aproape noi, le-am folosit mai putin de 2 luni! Ma oftic de mor ca trebuie sa le dau dar s-a marit J`u pe spate si nu mai am ce face cu ele :twisted: si diferite nu vreau sa le pun. Verifica un pic pretu` si fa-mi o oferta!:D Numai bine! :paper: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
ia vezi fratele meu:)))))) :peace:
|
De ce vinzi matza????:sad:
|
Quote:
|
am pus-o de vanzare din nou,m dar mai mult as vrea un schimb cu e46 coupe sau e39 , dar e foarte putin probabil sa o vand pe bani , inca mai lucrez la ea asa la modul incet :D:D:
|
alta masina .. alte probleme, nici o masina nu e problem free, asa macar la a ta stii care sunt problemele .. ORICE masina care nu e noua, e normal sa se fi stricat cate ceva, sau sa se fi intamplat vreun eveniment nefericit, si nu ma refer neaparat la accident, sa se rupa ceva prin interior, si asa mai departe
|
Quote:
|
Hai ca m-ai facut curios ,, la ce pret ai pus masina ?:shock:
Un link ceva ? E 39 e altceva fata de un e36 dar e si piesele mai piperate ! |
haide si cu poza aia de pe facebook aici :)) nebunie masina, n-as da-o pentru nimic in lume, mai ales ca sa-mi iau un e46 sau e39 mai nou. O fi ele cu cativa ani mai noi insa asta e de 1000 ori mai faina.
|
1 Attachment(s)
SAX ...5200 vezi ca e topic , cauta in anunturile mele ( sunt pe graba acum ...plec la mare :P ....poate ne vedem prin alicante :P)
Nosfer ....la cere :D |
Quote:
P.s : te doare la basca,mergi pe litoral asa la inceput de week-end,dar o sa ti se scurga ochii ca ai remorca acum:lol::lol::lol::lol: |
Quote:
|
Ce schimbare! Cunosc masina de cand era in Targoviste. Felicitari, a iesit frumoasa!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:29. |
- Copyright 2026 4Tuning