![]() |
DACIA
2 Attachment(s)
Cum sa tunezi un Oltcit vrei sa-ti bati joc de bani? |
sigur nu ai idee cum ar arata :wink:
nu sunt fun nici dacia nici oltcit dar am mai spus ca conserva aia de dacie e ca si cum as tuna un dulap :lol: de ce nu recunoasteti ca dacia nu are nici o forma :?: e antituning :wink: tuningata devine kitch fara sa vrei :lol: |
eu nu iubesc oltcitul aproape deloc, dar am vazut niste masini frumos de tot aranjate. pe la mare faceau furori, se grupau cate 5-6 oltenesti :) si faceau toate capetele sa se intoarca dupa ele.
pe cand daciile... ce sa vorbim, sunt la furat total cu tuningul :) |
3 Attachment(s)
:lol:
Sebi: tu chiar sustii ca acele cutii de mai sus sunt tunate? Sau n-am inteles eu bine, si aici nu se vorbeste de tuning exterior... ? Daca ala e tuning, asta ce mai e? :roll: |
4 Attachment(s)
Sebi: cate Dacii vezi vopsite in culori \"exotice\" ? Cameleon? Perlate? Eu am vazut UNA in Craiova, perlata, si da, e frumusica.
In curand, daca n-o fi aparut deja, o sa mai fie una rosie, culoare apropiata de cea a Oltcitului din mesajul meu anterior, cu aripi umflate, jante mari, etc. Nu zic \"NU, Dacia, orice i-ai face, tot urata e\", ca am spus-o si cu vreo 10 pagini in urma, fiecare cu gusturile lui, dar sa ajungi sa spui ca acele Dacii din anii 80 (sper sa nu gresesc) sunt TUNING pe langa Oltciturile din ziua de azi, mi se pare total deplasat. Sau vrei sa spui ca acele Dacii, pe langa Oltciturile din aceeasi perioara, erau tunate? Asa da, corect, 100 % adevarat. PS: nu uita ca, la Craiova, A-ul a fost castigat de Seatul Ibiza verde, care a eliminat si Oltcitul cu numere de Giurgiu (care pana la Seat batuse tot) si Dacia Nova rosie cu vinyl pe ea, iar la Alexandria, acelasi Oltcit a batut tot, mai putin R 5-ul - asta pentru ca ziceai ca Oltciturile n-au facut nimic la curse. |
oltcitul arata beton cu aripa din spate decupata si facuta ca pe golf 1gti.e mult mai impunator si pare mai agresiv. :wink:
arata bine.pacat ca ati pus dacia aia la urma. ia uitativa cum sta parbrizul la dacia.parca nu e al ei.toate sunt asa.chedarul ala cat casa da impresia de masina blindata. :lol: :lol: arata de parca l-as fi pus eu. :lol: deci cu dacia sa nu mai veniti sa spuneti ceva. :roll: |
3 Attachment(s)
pacat ca n-am poze cu XXSu... ca ala e tunat super marfa! uite DESu care e foarte reusit! Si arata de la foarte bine in sus! Si inca unu drgut
|
Re:
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
8)
|
Da, Sport, cea mai reusita Dacie, dupa parerea mea (fara nici un fel de caterinca). Scuze ca am omis-o :oops:
|
Re:
Quote:
|
a fost cea mai reusita ca am auzit ca a avut un frontal cu ea si nu a mai avut energia sa o refaca
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
:lol: frumusetea asta are jante facute pt dacie :lol:
|
Sport: poza aia mi-a cazut in mana in momentul in care am postat mesajul cu ea. Avea jante facute pentru Dacia, dar frumusetea aia, asa cum bine ii zici, are acum jante MOMO, care fac mai mult decat o Dacie si un Oltcit la un loc :wink:
Daca nu crezi, arunca ochiu' aici sau il ultimul mesaj al lu' Toto - BOD :P |
Re:
Quote:
|
Sport: n-ai inteles ce-am vrut sa evidentiez prin poza aia. Nu jantele, care intr-adevar, la vremea respectiva erau cele din poza, nu lipsa spoilerului spate :lol: (nici acum nu-l are - nu stiu de ce), ci vopseaua (am scris clar in mesaj - stiu ca pare ca \"ultima cale de scapare\" pentru mine, dar asa e). In urmatorul mesaj am postat poza cu masina asa cum arata acum, adica fara jantele alea \"de Dacia\", ci cu MOMO-urile pe care \"le detine\" acum. Si... sincer sa fiu, mie imi placea cum arata si cu jantele alea (cum ai spus, gusturile difera).
PS: jantele alea chiar au fost facute SPECIAL pentru Dacia ? :roll: |
SPORT ... nu uita ca a existat un Oltcit pe nume club 11 RM care avea aceeasi configuratie a rotilor ca Dacia... Nu identica, asemanatoare! Ce era special la el este faptul ca avea discuri si pe spate! Ce era nasol la el ca avea o problema cu mecanica de la frana de mana (pe langa faptul ca nu tinea cum trebuie mai scotea si niste batai aiurea), problema care se putea rezolva ce-i drept!!
SPORT ... eu din cate am inteles! (ce-i drept nu as putea sa jur!) ca Dacia aia cu faruri de Golf nu ar mai exista! Daca tu zici ca ea inca exista, atunci dovedeste cumva!! Pana atunci hai sa nu \"dezgropam mortii\" !!! |
Re:
PS: jantele alea chiar au fost facute SPECIAL pentru Dacia ? :roll:[/quote] Primele au fost fabricate in'91 la ELBA pt dacia :lol:
|
Re:
Quote:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Da, jante de la C&C si restu' de la Renault, deci nu de Dacia.
Discutia noastra era despre tuning, nu despre badea John care-si pune jante de Dacia, Aro 10, sau mai stiu eu ce. Daca faci ceva, o faci cu cap. Cand pui jante de Dacia pe Oltcit, n-ai cap, regula aplicandu-se si invers. Asta se numeste improvizatie, din punctul meu de vedere PS: se scri OLTCIT, nu Olcit :wink: |
Dacia si Oltcitul se fabricau in Romania deci orice roman putea achizitiona pe oricare dintre ele , parca imi aduc aminte si acum[in'92 cand eram elev] cum stateam in statia de transport in comun privind autoturismele circuland pe soseaua din fata mea ,evident marea majoritate a auto' erau romanesti dar chestia interesanta este ca la 15-20[poate mai multe] de dacii trecea si un olcit.Nu este parerea ROMANIEI destula pt raspunsul acestui topic.Chiar asa sa fi avut ceva special Dacia de a fost achizitionata foarte mult mai mult decat Olcitul sau Olcitul sa fi avut ceva special de nu a fost achizitionat intr-un numar mai maricel decat de cei care locuiesc in orasul unde se fabrica olcitul[poate ca majoritatea lucrau la fabrica si aveau facilitati la achizitionare] :P SCRIU ''OLCIT'' NU ''OLTCIT'' PT CA ASA VREAU SI CARE ESTE PROBLEMA :roll:
|
sport argumentele tale lasa de dorit :lol:
dute cateva pagini inapoi sau ia topicul de la inceput si vei vedea ca nu avea rost sa mai postezi :lol: apropo cu faptul ca stateai pe marginea drumului sa faci autostopul la tramvai si vedeai mai multe dacii.... :lol: multi vad putini pricep :roll: |
Re:
Quote:
|
da ai user dar pare ca si cum nu ai fi tu sau nu e al tau. :wink:
lai facut la bascalie :roll: in final fiecare cu cei place,ce sa-ti mai spun. :roll: pe mine unul sa ma bata cu parul si nu aleg dacia nici sa stiu ca mor :twisted:inainte sa mor as mai striga inca o data ca e varza :wink: |
Re:
Quote:
|
Jeez, esti imposibil. Imi pui niste intrebari care s-au pus inca de la inceputul topicului.
Da, Dacia s-a vandut in MULT MAI MULTE exemplare decat Oltcitul, adevarat. Dar stii de ce? E greu sa realizezi motivul, nu? Dacia de cand se fabrica? Din ce an s-a inceput fabricarea Oltcitului si in ce an a stagnat ? De ce nu s-au vandut mai multe bucati de Oltcit? Pentru ca romanului i s-a bagat Dacia si pe gura si pe partea dorsala, deoarece, la vremea respectiva, in Romania nu se comercializa decat Kaefferul de la Volkswageg si vestitul Trabant, iar Dacia a fost primita la vremea respectiva drept o varianta mult mai buna. Doamne, ma apuc sa fac rezumat la tot topicu'... |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
hai sa luam daciile din '80....94'' pe care cred ca le cunoastem cu totii si tot sunt mai multe fata de olcit.Nu cred ca regimul ceausist a interzis achizitionarea de olcituri :P
|
Re:
Quote:
|
:lol:
Ce-ai vrea frate? Sa-ti aduc devizele de la vanzari ? Sa fac sondaje de opinie ? Ce-ti spun eu mult mai credibil decat \"jante facute special pentru Dacia\". Hai s-o lasam balta, ca poate se creaza si \"Secta <<Daciotilor>>\" :lol: |
Re:
Quote:
|
eu ma retrag pentru ca discutia noastra o ia razna spre un off topic. :cry:
si apropo de ce se vindea mai mult :?: pentru ca era o masina de familie cu patru usi,unde baga mana la motor orice cacanar si se credea bun mecanic.o masina cat se poate de simpla.un aparat de mers pe drum in care nu ploua si incapeau mai multi ghiolbani decat in oltcit :roll: poate se vindea bine caci, apa,aerul si fraerul nu se termina niciodata. :lol: cred ca si azi mai poti pacali pe cineva cu asa o coaja.si vezi omul cu putini bani nu are de ales.ca sa cumpere una de afara ieftina si buna nu e posibil.legea lui peste. :roll: dar bine ca jafurile alea de acolo inmatriculate au unele pret doar ca sunt inmatriculate si afara e plin de masini mult mai bune. vor sa imbunatateasca parcul auto din ro cu forta. nu se gandesc la salariul mediu de acolo si la omul de rand ci doar cum sa-si umple ei burtile alea mari. scuze de off topic :shock: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Primul autoturism a fost o Dacia 1100 - o super masina. Nu dorea decit ulei si benzina dar pt. mine, a avut un inconvenient: era o masina de dama; A doua, a fost o dacie 1300 - un anost aparat de mers pe drum. Cind iti era lumea mai draga, te lasa. Nu-ti puteai pune prea multa baza in ea. A treia a fost OLTCIT-ul - o masina sport care, daca stii ce sa-i ceri, iti ofera negresit TOT ce poate. |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:52. |
- Copyright 2026 4Tuning