![]() |
Re: Golf IV 1.9 AJM Variant EDITION
Nu am specificat cat de inchisa este... Am specificat Ca mi-am pus folie Autorizata. Adica omologata Si nu am probleme cu ea...
Folia are tenta de fumuriu. nu mai stiu exact cat la %.... nui Neagra. Asa de bine au pus-o baietii incat nu sti ca e folie. chiar daca dau geamu jos. ai impresia ca e geamu fumuriu. o lucrare de nota 10+ Chiar ii Recomand pe baietii De la baia mare (ADI) |
La cum arata masina ta nimeni nu are nevoie de recomandarile tale. Ti-ai pus folie dar nu cunosti firma si transparenta. =)) pasionat!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu va obliga nimeni Sa urmariti......
|
Sunt cativa Sugaci aici Pe forum. Care ei isi baga nasu si comenteaza exact la fiecare.... unu de isi vopseste masina Rosie. vin ei cu ideei k era mai klumea de era galbena. si dece-i rosie.
deci multe posturi fara rost.. Dar sunt altii care chiar incearca sa te ajute la unele dileme. si te sfatuiesc, ii RESPECT foarte mult. |
Salut...m-am uitat peste cele 36 !!!!!!!!! de pagini ale tale si am ajuns la concluzia ca masina arata de 100 de ori mai bine in prima pagina decat in a 36-a parerea mea este ca ai tricat masina,este doar parerea mea.Iti urez multa bafta si spor la modificat .
|
Quote:
|
Quote:
ai pus proiectoare de la dacie...sau tractor sau ce o fi ca numai de gama vag nu sunt si etc etc.. sa intelegi o chestie,din lucruri ieftine si din obor nu poti face ceva cu stil si de clasa este nevoie de putin rafinament,si investitii cu cap atata tot...in rest da,fa-o cum vrei tu dar mai urmareste si unele modele,ideie si etc ex in mare ti-as spune sa pui niste jante calumea pe 17(nu prostiile ce ai cumparat tu...sincer)alea nu valoreaza 150 eu... lasa arcul spate cum a fost cauta niste faruri cu lupa daca vrei xenon cumpara niste prelungiri de v6( da foarte bine pe breack) da jos fata de masa de pe capota,arata extrem de urat si etc etc...nu este necesar sa sari cu ceva in evidenta...fa-o pe placul tau dar totusi priveste si in jur,dar daca iti place stilul asta ok lipeste atuci plasa fagure de la grila,ornamente stergatoare,shark tail loc de antena eleron de uscat rufe si etc poate par mai dur dar sincer iti zic fara polemici in rest treaba ta iar legat de mecanica,mai intrebi si tu ok,dar nu umpli jumate de topic cu probleme tehnice si pe urma te superi daca te contrazice careva(ca tu ai diploma)pai atunci rezolva solo sau vrei sa aduni posturi? |
Quote:
Dar gusturile nu se discuta ,iti faci masina cum iti place tie , nu cun le place altora ! :) |
3 Attachment(s)
ca idee iti arat o bara fata,spoiler spate si praguri ! poate poate :)
|
Arata mortale barile fata spate....Dar momentan nu-mi sta gandut la asa ceva..
Eventual ceva prelungire bara,,,,,, vedem cum stam cu timpu (Financiar) |
Quote:
si nu exista un asa zis sablon de tuning(pentru ca ii vorba de idei,bani si imaginatie)insa ti-am zis ca trebuie pastrat o oarecare originalitate sa zic asa,si cel ma important piesele sa fie din gama vw nu alte tampenii nu iti zic de suspensie sport,ca inteleg chestie cu drumuri nasoale si etc(si eu practic la fel asemenea drumuri si am lasat masina jos destul de mult)este greu dar se poate insa totusi atunci o lasi pe original si atat,nu mai cocotezi un arc au trecut vremuriile daciilor 1310 sau ce o fi cand botul era mai jos si spatele in copac fi simplu,si de efect,atat spor |
o sa revin cu informatii. si poze la urmatoru pas..... pana atunci am pauza.
|
bun...ii clar cu ce revii,astept sa ma sau ne uimesti;)....
in fine,bafta |
Quote:
|
eu cred ca o sa iasa ceva pana la urma :)
|
Azi am schimbat discuri fata ventilate. si placute frana noi Fata spate.
Revin cu posturi. doar la urmatoarele modificari |
|
Quote:
|
in locul la angel eyes poti sa faci altceva...de ex. sa pui lupa sau orice altceva dar nu angel :) ( doar parerea mea )
|
prietene deja am Farurile cumparate Is cu lupe pe faza scurta + proiectoare si au angel eyes
PS: Nu stiu exact cum o sa fie legat. pe pozitie sau ......... angels eyes pt ca firile cu mufa de la ele ies din far, si vin la un releu..... dupa montare o sa merg la un electrician :) Eu banuiesc ca vin legate pe pozitie :) |
1 Attachment(s)
Ce parere aveti despre jantele aceastea? renunt la Santa monica pt ele ?
Capace se gasesc de VW ? |
Imi plac mult mai mul jantele tale santa monica in comparatie cu aceste jante, e doar o parere:D
|
sunt de Leon Top Sport...cred ca sunt mai usoare decat ale tale...ca aspect mie mi se par la fel...cauta ceva 8j - 9j cu buza sau fara .
|
Dupa cum spune si Andutzu, jantele se numesc Speedline si cu ele veneau echipate Leon-urile 1M Cupra. Daca vrei sa vezi cum arata pe golf albastru, uitate in topicul meu, am avut acest model pe masina mea. Capacelele de pe capacele se pot schimba cu siguranta. Care plac mai mult? Ca si stare actuala imi plac mai mult Speedline-urile, insa daca daca SantaMonica-urile ar fii reconditionate ca la carte, atunci le prefer pe ele.
|
Raman la Santa monica , (o sa fie reconditionate pana la primavara)
|
Azi a primit Cadou un eleron R32 Nou Tzipla
|
dimineata o cedat ceva :(
cu treapta 1 - 2 nu pleca de pe loc... se accelereaza in gol. E clar vitezele 3 4 5 6 merg ok si R i ok Pedala de ambreaj ramane blocata jos. Am verificat nucile alea de la cutie (motor) nu se par sa fie sarite.. :) Marti ma apuc de ea :) |
kit ambreaj nou:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
Trebuie desfacuta cutia si schimbata acea piesa, sau se poate merge la strung sa iti puna un nit nou ca de obicei el cedeaza. |
Quote:
si partea cu ambreiaju posibil ca trebuie aerisita pompa.... am schimbat pompa acu 3 luni. :) marti sper ca se desface masina....:D ma-i bine zis cutia... si daca am ceva surprize ambreaj volanta, placa de presiune rulment. Asta vad la fata locului` o seara frumoasa sa aveti` |
Quote:
mai nu ma-i |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ai 24 de ani si nu stii sa scrii. Si pe deasupra te si iei de aia care te corecteaza ca deh....iti incarca topicu.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:15. |
- Copyright 2026 4Tuning