![]() |
Re: AUDI A4 B5
8 Attachment(s)
am dus masina la craiova pt mici retusurii si un super polish, la drum se comporta bine si suspensiile si rotiile, doar ca "inginerii" de la vulcanizare uitara sa le echilibreze si la viteza de peste 120 km/ora vibreaza volanu, nu mult dar vibreaza, acum astept sa ma sune baieti si sa o aduc iar acasa :D :D :D
|
frumoasa masina , adica partea din fata , bara spate pare putin trasa de par :P , ar merge mai bine ceva rotund , chiar si o bara stock putin prelungita sa dea cu pragurile , bafta cu masina
|
a iesit super masina!!!,florine imi zici te rog ce firma e intercoolerul tau si de unde l-ai luat? ca m-ar interesa si pe mine:lol:
|
Quote:
|
Quote:
bara spate e posibil sa fac alta, depinde de cum stau cu finantele.....dar prefer sa bag in tehnica, exteriorul e facut |
ok dar poti sa-mi zici te rog un prt aproximativ? si daca trebuie ceva modificari la masina:???:
|
vazut azi, mi-am rupt putin gatu' uitandu-ma la ea, pacat ca nu am apucat sa vad spatele cine stie ce ca era o masina parcata aproape, dar din bot e BOMBA!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
o sa ajung vineri pe la 4-4.30 la andrei la garaj ca sa iau masinutza :D :D :D |
Quote:
|
andrei sa dai mana cu florin si pentru mine ca eu pana ajung la craiova:lol::lol:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
si sa nu zica lumea ca stam degeaba......azi cu ajutorul lui grasu am mai facut ceva pt masina, chiar daca e "plecata"
|
Quote:
|
Quote:
mane, tin sa te dezamagesc "proiectul" inca nu a ajuns la final, mai este de munca, momentan e gata aproape gata de rulat pe strazi. le multumesc tuturor prietenilor care m-au ajutat - ionel - omu cu garajul - cosmin, alias patronu - jan, alias chinezu - catalin, alias chioru - lau, alias lau tuning - catalin, alias grasu sau cum il stiu baieti de pe forum "Gangstah" - ghita, alias ghita - ovidiu, alias crocodilu - edi, alias omu macara - nea gigi, alias sensei p.s. daca am omis pe careva, imi cer mii de scuze si le mega-super-hiper multumesc din suflet |
maine la ora 14, am plecat la craiova dupa masina :D :D :D
|
am adus masina acasa, maine la prima ora (dupa ce ma trezesc) am program de curatenie, iar apoi o sa-i fac niste poze si sa le postez cu exteriorul 90 % finisi, restu de 10% trebuie putin de munca la bara fata (dar dupa ce fac si farurile cu lupa), dupa spalare urmeaza echilibratul rotilor si schimbatul distantierelor de pe fata pe spate pt ca spatele e prea lat si-mi freaca, dupa aceea finalizarea legaturilor la tubul de bass, montat aerbagului din volan (am facut surubul rupt), dupa care o sa trec la motor sau sa montez comanda de desfacut usile spate + portbagajul si capitonat portbagajul
p.s. daca-mi merge bine si fac tot ce am spus maine, toate seansele sa ma putin imbat maine seara |
Am vazut masina azi pe Sincai.E tare de tot...
|
Salutare. Florin felicitari pentru masina,te-am vazut astazi pe bulevard,este bestiala.
|
38 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
din cauza acestui "eveniment" super, mega,hiper placut, am ajuns mai tarziu la garaj, dar macar am fost alaturi de un prieten, masina mai putea astepta... GARULE sa-ti traiasca si sa te mosteneasca, doar in unele cazuri :)))) |
Felicitari pentru masinuta, arata misto, sa te bucuri de ea, dupa cat te-ai chiunuit :-) !
@Gangstah sa iti traiasca, sa fie sanatoasa , si sa va aduca numai bucurii !. |
6 Attachment(s)
|
Ce bestial se aude , dece ati filmat tocmai acolo ? :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sanatate si voua si familiilor voastre!! |
Quote:
|
masina a ajuns la "doctor" si are operatie pe cord deschis, se schimba arterele si se monteaza niste "vase" suplimentare pt a facilita circulatia aerului cu debit marit.....sper sa se termine operatia cu bine
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=2xoli...lzTwbM&index=1 |
PE CAT SUNT JANTELE?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
mane ia uite ce am eu aici:lol:
|
Foarte dragut acest topic.
|
Felicitari pentru reusita.
Acum urmeaza satisfactia timpului , rabdarii , finantelor si multe altele care ai facut pana acum . Foarte frumoasa , inspirat tuning si agresiv in acelasi timp. Km fara incidente si sa aveti grija unul de altul. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:01. |
- Copyright 2026 4Tuning