![]() |
Re: Pitesti (poze cu masini de aici)
Quote:
daca ajung , fac eu poze azi si le postez mai pe seara . ca oricum le-am poromis celor de la NSL ca fac si pe calea bascov inca 2-3 poze pe zi |
la ce sa mai faci poze? cred ca astazi o sa ridice si masinile avariate de acolo....
|
poate apuc sa fac poze pana le ridica
|
Quote:
|
Quote:
|
au ridicat golful . a mai ramas doar dacia aia facuta zob ..am facut poze dar nu am unde sa le descarc acum , asa ca le postez mai pe seara
|
asteptam.....
|
7 Attachment(s)
asa cum am spus mai devreme , golful fusese mutat cand am ajuns eu acolo , dar dacia pe care s-a suit golful inca era acolo .... intr-o stare jalnica pot spune ... mai exact , era facuta zob ... aveti pozele mai jos
|
duuuuuude....:sad:... cam turtita:-P
|
eu v-am zis ca din portbagaj au mai ramas doar vreo 20 de cm :D
|
Quote:
cand mi-a povestit taicameo ca e un golf rosu proptit acolo intr-o dacie care e facuta zob, prima mea intrebare a fost " ce culoare e? " , si cand mi-a zis taicameo ca e alba m-am mai linistit .... credeam ca iar a facut alin imprudenta de a lasa masina acolo :)) |
bai atzi auzit de un golf rosu .. am pus eu poze cu el .. a facut accident intr un rond din pitesti .. si a mai lovit alte 4 masini .. are careva poze cu el ?
|
cu el avariat nu am , decat cu dacia in care a intrat ... le ai mai sus pozele
|
pai am inteles ca au fost 4 masinii in care au intrat... printre care si un mercedes cu 4 pers in ea..
|
asa am auzit si eu , dar nu am nici o informatie 100% sigura . mai multe detalii nu stiu nici eu
|
pozele de la legalele de sambata , le gasiti aici >>> https://forum.4tuning.ro/showpost.php...5&postcount=73
|
Quote:
intr-un rond?? care rond ?? pe exercitiu nu e nici'un rond :)) ... asta daca e vorbesti despre ce am discutat noi mai sus... |
pai despre aia vorbeste
|
2 Attachment(s)
am vb cu el .. cica a fost nasol .. mi a dat si 2 poze ..
|
naspa ... sa zica mersi baiatu` cu golfu ca nu a avut dacia aia gaz , ca iesea nasol
|
Quote:
cu cine se intrecea? ;;) cica s-au dat 4 odata.... si ce masini au mai fost implicate? (in afara de loganul ala albastru care era in fata daciei) |
inca nu mi a povestit tot ca era ocupat.. si suparat.. iti dai seama .. o sa ma int intr o zi cu el sa vb :( stiu cum e .. ca si eu am ramas fara logan:(((
|
am inteles ca era si un tip cu un mercedes aproape nou
|
Quote:
la faza cu copiii, nu cred ca era cazul... totusi in jurul orei 4:30 copiii fac ''nanii'' :)) ..... eventual vre'un betiv ;)) |
Quote:
sa nu-mi spui ca u nu ai incalcat niciodata codul rutier ... sau ca nu ai facut vre'o liniutza in orash ... lucrurile astea se fac pe propria raspundere ;) ... iar acei baieti/fete au facut'o pe raspunderea lor... daca gresesti= PLATESTI !!! eu nu am nimic cu ei... |
Quote:
sa nu-mi spui ca u nu ai calcat vreodata codul rutier... nu te cred, si nici nu cred ca exista vre'un om care sa nu fi facut asta !!! |
offtopic...
|
bbi te rog nu jigni ..
|
zic .. asa .. de parca tu nu te ai alergat niciodata.. sau poate n ai comis o .. dar .. nu ti doresc ziua aia mai ales sa ai o masina scumpa .. :( lasand la o parte ca ai putea omorh pe cineva.. :( doamne fereste ...
|
fratilor...
lasa-ti-l naibii de accident... mai bine ati pune poze sau ati deshide un topic despre asta... |
eu mi-am sters toate posturile inutile care le aveam aici pt ca se umplea aiurea treadul!
va recomand si voua sa facetzi acelasi lucru cu ce s-a scris despre accident si chiar si in rest! nu e greu... |
Quote:
cine pe cine a jignit?? nu am vaz postu !! |
va rog sa ramanem la subiect (poze cu masini din pitesti)
|
4 Attachment(s)
un VW Passat parcat mai mereu in Calea Bucuresti , langa Regent ...
scuzati calitatea pozelor dar sunt facute cu HTC-ul de 3 MP |
Quote:
nu e chiar reusita masina... |
That bodykit is... "totaly vrong" !
|
nici mie nu mi se pare reusita ....dar, totusi , macar nu mai e stock :D
|
Quote:
|
kit-ul ala imi da senzatia ca e facut de un pusti de 15 ani din lipsa de ocupatie
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:24. |
- Copyright 2026 4Tuning