![]() |
Re: Boicot Benzinărie -> 21 ianuarie - ora 17.00 - Cablul Romanesc
Quote:
Nu trebuie sa facem cu abtibilduri suprapuse. E scump! |
Quote:
Am inteles acum. Ideea este ca pe viitor sa facem niste stickere pe care sa le purtam cu totii in semn de protest! |
Quote:
|
Eu maine pe la pranz plec pana la Buzau cu un prieten cu o Toyota Hilux.
Cand ma intorc poate vin direct cu el sa blocam vreo pompa. Tipul e american, nu prea intelege romana. Poate sa lase balena in pompa acolo mult si bine. Ar fi fortza! :lol: |
Quote:
|
O actiune locala, nu are prea mari sanse de reusita,
blocarea TUTUROR benzinariilor nu este fezabil, unii dintre noi chiar au nevoie de masina zilnic!, oricum nu poti sa le blochezi pe toate,este nevoie de organizare! CE VREM ? vrem benzina la 3.8 RON/litru[/COLOR] CUM VOM OBTINE ASTA ? [COLOR="Red"]NU MAI ALIMENTAM DE LA PETROM/OMV/PETROMv NU INTRA INTR-O BENZINARIE PETROM,OMV, PETROMv PANA CAND PRETUL NU VA FI 3.8 RON LA POMPA! Afisati pe geamul masinii : Vreau Benzina/Motorina la 3.8! EU NU ALIMENTEZ DE LA PETROM,OMV, PETROMv! NU 4.9 NU 4.4 NU 4.1 NU 3.99 CAT TIMP VOM ACTIONA ? NU Vom mai calca intr-o statie PETROM/OMV pana ce acest pret nu va fi afisat la pompe! Singura masura pe care o recomand este BOICOTAREA BENZINARIILOR PETROM,OMV, PETROMv., pur si simplu alimentati doar la Agip, Lukoil, Rompetrol si foarte important: rugati toti prietenii sa va sustina, si sa transmita mesajul mai departe! De ce 3.8 ? pentru ca OMV- PETROM poate sa vanda conbustibil la 3RON/l avand profit, dar probabil restul benzinariilor nu ar face fata si ne-ar lasa intr-o situatie de monopol absolut, si atunci orice prostest ar fi inutil! Oricare alta masura va pune presiune asupra populatiei care sigur nu va aprecia un blocaj un trafic, un circ mediatic cu monede la pompa, plata cu cardul pentru conbustibil de 1,2 RON sa spunem ca ar pastra atentia treaza asupra evenimentului dar presa sigur va da accente de circ televizand doar aspectele “burlesti” ale protestului. Este FOARTE IMPORTANT SA AVEM SUPORTUL TOTAL AL TUTUROR ROMANILOR SOFERI SAU NU!, deci fara blocaje de trafic!, fara manifestatii distrugatoare! Foarte important : - distribuiti acest link catre toata lista de cunoscuti pe messenger, gtalk, popularizati legatura pe Facebook! - adaugati acest blog in blogroll - nu uitati de prietenii care nu au internet, fiecare persoana informata despre aceasta campanie care va contribui si raspandi la randul ei este deosebit de importanta ! |
Quote:
Aceste proteste se indreapta spre un rezultat care sa convina ambelor tabere:noua in primul rand,deoarece la acest pret de peste 5 lei nu prea mai ne permitem acest lux numit auto(la noi este un lux si nu o necesitate ca in alte tari),dar intelegem si compania care ca in orice actiune economica umbla dupa un profit(numai ca ei cam s-a invatat la cascaval,deoarece scot profit si in aceste periode grele unde consumul a scazut,sau cel putin teoretic asta stim noi...) Deci sa fim realisti cu targetul propus si sa nu fim considerati(ca peste tot de altfel in europa)pomanagii.Si mai precizez sa mai lasam teoriile si discutiile inutile deoparte si sa ne prezentam mai mult in benzinarii la blocarea pompelor nu doar in parcare la cafea sau pe forum la sueta. Numai bine de la mine |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Din fericire am reusit sa rezolv toate problemele pt maine:D:D:D:D
Deci maine o sa fiu prezent!!!Mai fac afise? P.S O sa ajung putin mai tarziu (cam pe la 5:30 desigur insotit de YAD POWER:lol::twisted:) Pana la urma maine se merge la hipodrom??:?: |
Quote:
P.S.: Hotaram maine la ce benzinarie mergem, ca nu e bine sa se stie dinainte! |
Chiar, pana la urma unde se merge maine ? Ne intalnim la Cablul Romanesc si apoi unde ne ducem ?
|
Quote:
In unele orase au vorbit dinainte la ce benzinarie merg si au fost intampinati dinainte de diverse persoane. E mai bine sa hotaram la fata locului, zic eu. Ne intalnim la Cablul Romanesc si discutam! |
Quote:
|
Quote:
sunt curios cum alimenteaza dupa card cu marunt :lol::lol::lol: |
Quote:
Ai cumva impresia ca dobanda la credit este cea din restul Europei ? Salariile se apropie macar de media europeana ? Dar de faptul ca mancarea este mai scumpa la noi ca in Italia, Spania Germania nu este nimic de zis ? Ca sa te respecte altul , trebuie sa te respecti tu insuti, daca te lasi batjocorit nu o sa primest nimic de la nimeni! la capitolul asta francezii ne dau lectii. Pe de alta parte, daca nu stabilesti o tinta, cum stii ca ai reusit ? 3.8 este prea mult ? daca ceream o reducere de 5 bani , cine ne baga in seama ? dupa ce ceri 3.8 o reducere de 50 bani pare o nimica toata! |
Data viitoare cand mergem, ar trebui sa alimentam cu cardul, pentru ca am inteles ca, comisionul e de vreo 5 lei, iar noi daca punem de 1 leu, ei ies in pierdere 4 lei.
|
dezamagitor.. nici de data asta nu a iesit mare lucru :cry: in afara de "spectacolului" cu angajatii si cu aia de la bidepa..... nimic deosebit... mda..:rolleyes2 macar ne-am ales cu tigari si brichete moca :)))
asta e... sa speram ca merge treaba data viitoare :shock: |
Eu m-am certat cu taranul ala cu fes in cap, care era tare in gura de la bun inceput. A facut poze la fiecare masina, si l-am intrebat cu ce drept imi face el mie poza la masina fara sa ma intrebe. Un cretin ! Nu o sa ii dau pace data viitoare cand ajung pe acolo !
|
Quote:
|
a mers prost ptr ca am fost putini. nu asa se face treaba.. :|
pacat, nu pot sa inteleg de ce nu se mobilizeaza lumea, vorbesc de cei care au timp si pot |
Eu nu inteleg ce era tare in gura nesimtitul ala cu fes de era angajat acolo.
|
Daca mai comenta mult cred ca il luau aia de la bidepa la bataie:lol::lol::lol:
Vorba ta TNG-ule putine masini!Pana ca si cand am fost prima data erau mai multe masini! P.S eMH a iesit cel mai bine:)) 5 pachete de tigari+ 3 brichete!!Daca te mai duceai la aia odata mie ca te lua la bataie:lol::lol::lol: |
Si aia de la BIDEPA, niste nesimtiti ! Dar ma rog... Ce pretentii sa ai de la unii ce au mai putine clase decat trenul personal...
|
Ma gandesc la o chestie: credeti ca data viitoare ne vom aduna mai multi sau mai putin decat in seara asta ? Sincer sa fiu, astazi ma asteptam sa fie mult mai multi !
|
Si eu dezamagit de prezenta slaba.... dar care a fost treaba la final cu pozele la comanda ,,politiei rutiere?"
|
Quote:
|
Probabil au vrut sa puna pe hi5 :))
Am strans 5 pachete de tigari si 3 brichete (dintre care una a ajuns la Dan ZYX). De fiecare data a fost asa. Chiar daca nu a mers bine protestul, am iesit noi cu ceva. A mai fost o data cand am facut poze cu Cheloo :)) |
Quote:
imi pare rau ca am ramas la facultate |
Mie imi pare rau de NAS ca se lua lumea de el din cauza masinii mele :P data viitoare poate se strang mai multi.Ma mai anuntati si pe mn ca eu iar uit.
P.S. Multumesc Theo |
Quote:
|
Lasa mah cum el a "ciordeles" un breloc si la facut uitata asa poti sa faci si tu!!!!:lol::lol::lol:
Da..de data aceasta am fost organizati ,dar nu au fost multe masini!Cand va fii urmatorul prostest SERIOS:2gun: |
Quote:
|
Eu tot trec pe la OMV-ul de aseara si ma iau la trante cu cretinul ala cu fes de facea poze.[/QUOTE]
Daca nu ai ce face cu timpul tau liber...n`ai decat.dar eu cred ca e mai ok sa il ignori.oricum nu are ce sa faca....pur si simplu facea pe interesantul ;) |
Quote:
|
Putini cati am fost si dezamagitor in prima faza ganditi-va totusi ca am reusit sa blocam benzinaria OMV timp de o ora.
Cu 13 sau 14 masini am blocat o benzinarie de 8 pompe si ne-am descuracat foarte bine! Intotdeauna speram sa ni se alature cat mai multi. O sa incerc sa fac anunt public la radio pentru urmatorul boicot. Sa vedem daca au voie sa anunte unde se face adunarea generala! Nu sa anunte locatia unde se face boicotul. Doar locul de intalnire. Si voi evitati sa mai scrieti ce benzinarie urmeaza sa boicotam. Asta hotaram doar la intalnirea saptamanala. Nu uitati! EU NU ALIMENTEZ DELOC LA OMV si PETROM! |
1 Attachment(s)
am mesterit un model pt sticker.. ce ziceti?
|
1 Attachment(s)
Quote:
L.e modelul ales o sa fie ceva in genu' pt ca nu are colant decat rosu si galben,dar o sa iau sabloanele si sa vad ce colant gasesc sa fac vreo 50 buc. Attachment 1834582 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:01. |
- Copyright 2026 4Tuning