Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Boicot Benzinărie -> 28 februarie - ora 17.00 - Cablul Romanesc (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/229405-boicot-benzinarie-28-februarie-ora-17-00-cablul-romanesc.html)

DONU' 20-01-11 16:24

Re: Boicot Benzinărie -> 21 ianuarie - ora 17.00 - Cablul Romanesc

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4004563)
Ai dreptate cu stickerul,al meu de la brumă s-a făcut urât şi se şterge , ar trebui facute in genul celor cu 4T.

Bine, asta inseamna bani. Trebuie un sticker din material mai bun, nu ca asta care era din hartie.
Nu trebuie sa facem cu abtibilduri suprapuse. E scump!

DONU' 20-01-11 16:26

Quote:

Originally Posted by dumy_walker (Post 4004574)
asta e. stiu ca sunt de calitate proasta... dar na' mi le-a dat gratis un tip de la kamikaze. mi-a dat mesaj pe facebook ca vazuse event la mine cu protest la pompe :))

Calul de dar nu se cauta la dinti. :lol:
Am inteles acum.
Ideea este ca pe viitor sa facem niste stickere pe care sa le purtam cu totii in semn de protest!

dumy_walker 20-01-11 16:33

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 4004584)
Ideea este ca pe viitor sa facem niste stickere pe care sa le purtam cu totii in semn de protest!

da, ceva din autocolant ca nu mai are moarte :D

DONU' 20-01-11 16:36

Eu maine pe la pranz plec pana la Buzau cu un prieten cu o Toyota Hilux.
Cand ma intorc poate vin direct cu el sa blocam vreo pompa.
Tipul e american, nu prea intelege romana. Poate sa lase balena in pompa acolo mult si bine.
Ar fi fortza! :lol:

dumy_walker 20-01-11 16:38

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 4004607)
Tipul e american, nu prea intelege romana. Poate sa lase balena in pompa acolo mult si bine.

:lol: da da:lol: sa radem de militieni :lol:daca or avea tupeu sa-l ia la intrebari :lol:

SpargeMonopolul 20-01-11 17:28

O actiune locala, nu are prea mari sanse de reusita,
blocarea TUTUROR benzinariilor nu este fezabil, unii dintre noi chiar au nevoie de masina zilnic!, oricum nu poti sa le blochezi pe toate,este nevoie de organizare!

CE VREM ?

vrem benzina la 3.8 RON/litru[/COLOR]

CUM VOM OBTINE ASTA ?

[COLOR="Red"]NU MAI ALIMENTAM DE LA PETROM/OMV/PETROMv

NU INTRA INTR-O BENZINARIE PETROM,OMV, PETROMv PANA CAND PRETUL NU VA FI 3.8 RON LA POMPA!

Afisati pe geamul masinii :

Vreau Benzina/Motorina la 3.8!

EU NU ALIMENTEZ DE LA PETROM,OMV, PETROMv!

NU 4.9

NU 4.4

NU 4.1

NU 3.99

CAT TIMP VOM ACTIONA ?
NU Vom mai calca intr-o statie PETROM/OMV pana ce acest pret nu va fi afisat la pompe!

Singura masura pe care o recomand este BOICOTAREA BENZINARIILOR PETROM,OMV, PETROMv., pur si simplu alimentati doar la Agip, Lukoil, Rompetrol si foarte important: rugati toti prietenii sa va sustina, si sa transmita mesajul mai departe!

De ce 3.8 ? pentru ca OMV- PETROM poate sa vanda conbustibil la 3RON/l avand profit, dar probabil restul benzinariilor nu ar face fata si ne-ar lasa intr-o situatie de monopol absolut, si atunci orice prostest ar fi inutil!

Oricare alta masura va pune presiune asupra populatiei care sigur nu va aprecia un blocaj un trafic, un circ mediatic cu monede la pompa, plata cu cardul pentru conbustibil de 1,2 RON sa spunem ca ar pastra atentia treaza asupra evenimentului dar presa sigur va da accente de circ televizand doar aspectele “burlesti” ale protestului.

Este FOARTE IMPORTANT SA AVEM SUPORTUL TOTAL AL TUTUROR ROMANILOR SOFERI SAU NU!, deci fara blocaje de trafic!, fara manifestatii distrugatoare!

Foarte important :

- distribuiti acest link catre toata lista de cunoscuti pe messenger, gtalk, popularizati legatura pe Facebook!

- adaugati acest blog in blogroll

- nu uitati de prietenii care nu au internet, fiecare persoana informata despre aceasta campanie care va contribui si raspandi la randul ei este deosebit de importanta !

roby wws 20-01-11 17:57

Quote:

Originally Posted by SpargeMonopolul (Post 4004775)
O actiune locala, nu are prea mari sanse de reusita,
blocarea TUTUROR benzinariilor nu este fezabil, unii dintre noi chiar au nevoie de masina zilnic!, oricum nu poti sa le blochezi pe toate,este nevoie de organizare!

CE VREM ?

vrem benzina la 3.8 RON/litru[/COLOR]

CUM VOM OBTINE ASTA ?

[COLOR="Red"]NU MAI ALIMENTAM DE LA PETROM/OMV/PETROMv

NU INTRA INTR-O BENZINARIE PETROM,OMV, PETROMv PANA CAND PRETUL NU VA FI 3.8 RON LA POMPA!

Afisati pe geamul masinii :

Vreau Benzina/Motorina la 3.8!

EU NU ALIMENTEZ DE LA PETROM,OMV, PETROMv!

NU 4.9

NU 4.4

NU 4.1

NU 3.99

CAT TIMP VOM ACTIONA ?
NU Vom mai calca intr-o statie PETROM/OMV pana ce acest pret nu va fi afisat la pompe!

Singura masura pe care o recomand este BOICOTAREA BENZINARIILOR PETROM,OMV, PETROMv., pur si simplu alimentati doar la Agip, Lukoil, Rompetrol si foarte important: rugati toti prietenii sa va sustina, si sa transmita mesajul mai departe!

De ce 3.8 ? pentru ca OMV- PETROM poate sa vanda conbustibil la 3RON/l avand profit, dar probabil restul benzinariilor nu ar face fata si ne-ar lasa intr-o situatie de monopol absolut, si atunci orice prostest ar fi inutil!

Oricare alta masura va pune presiune asupra populatiei care sigur nu va aprecia un blocaj un trafic, un circ mediatic cu monede la pompa, plata cu cardul pentru conbustibil de 1,2 RON sa spunem ca ar pastra atentia treaza asupra evenimentului dar presa sigur va da accente de circ televizand doar aspectele “burlesti” ale protestului.

Este FOARTE IMPORTANT SA AVEM SUPORTUL TOTAL AL TUTUROR ROMANILOR SOFERI SAU NU!, deci fara blocaje de trafic!, fara manifestatii distrugatoare!

Foarte important :

- distribuiti acest link catre toata lista de cunoscuti pe messenger, gtalk, popularizati legatura pe Facebook!

- adaugati acest blog in blogroll

- nu uitati de prietenii care nu au internet, fiecare persoana informata despre aceasta campanie care va contribui si raspandi la randul ei este deosebit de importanta !

Nu cred ca realizezi ce ai scris...fff greu realizabil mai ales nu cred ca la acel pret ar avea profit.Eu unu cred ca nu vezi problema in ansamblu:nu este vb ca benzina este prea scumpa si punct,este prea scumpa ptr nivelul de trai actual al romanilor.Aceasta scumpire a survenit sub pretextul alinieri preturilor la nivelul european,ceea ce era la inceput un lucru de inteles(ca nu am aderat numai cu drepturi ci si cu obligatii),dar ei deja profita de acest lucru si aproape au ajuns la punctul maxim al pretului din uniune,si din ce am inteles vor sa depaseasca cu mult acest target.
Aceste proteste se indreapta spre un rezultat care sa convina ambelor tabere:noua in primul rand,deoarece la acest pret de peste 5 lei nu prea mai ne permitem acest lux numit auto(la noi este un lux si nu o necesitate ca in alte tari),dar intelegem si compania care ca in orice actiune economica umbla dupa un profit(numai ca ei cam s-a invatat la cascaval,deoarece scot profit si in aceste periode grele unde consumul a scazut,sau cel putin teoretic asta stim noi...)
Deci sa fim realisti cu targetul propus si sa nu fim considerati(ca peste tot de altfel in europa)pomanagii.Si mai precizez sa mai lasam teoriile si discutiile inutile deoparte si sa ne prezentam mai mult in benzinarii la blocarea pompelor nu doar in parcare la cafea sau pe forum la sueta.
Numai bine de la mine

dumy_walker 20-01-11 18:00

Quote:

Originally Posted by roby wws (Post 4004847)
Nu cred ca realizezi ce ai scris...fff greu realizabil mai ales nu cred ca la acel pret ar avea profit.Eu unu cred ca nu vezi problema in ansamblu:nu este vb ca benzina este prea scumpa si punct,este prea scumpa ptr nivelul de trai actual al romanilor.Aceasta scumpire a survenit sub pretextul alinieri preturilor la nivelul european,ceea ce era la inceput un lucru de inteles(ca nu am aderat numai cu drepturi ci si cu obligatii),dar ei deja profita de acest lucru si aproape au ajuns la punctul maxim al pretului din uniune,si din ce am inteles vor sa depaseasca cu mult acest target.
Aceste proteste se indreapta spre un rezultat care sa convina ambelor tabere:noua in primul rand,deoarece la acest pret de peste 5 lei nu prea mai ne permitem acest lux numit auto(la noi este un lux si nu o necesitate ca in alte tari),dar intelegem si compania care ca in orice actiune economica umbla dupa un profit(numai ca ei cam s-a invatat la cascaval,deoarece scot profit si in aceste periode grele unde consumul a scazut,sau cel putin teoretic asta stim noi...)
Deci sa fim realisti cu targetul propus si sa nu fim considerati(ca peste tot de altfel in europa)pomanagii.Si mai precizez sa mai lasam teoriile si discutiile inutile deoparte si sa ne prezentam mai mult in benzinarii la blocarea pompelor nu doar in parcare la cafea sau pe forum la sueta.
Numai bine de la mine

asa! zi-le Mariusica :))

eMH 20-01-11 18:08

Quote:

Originally Posted by dumy_walker (Post 4004615)
:lol: da da:lol: sa radem de militieni :lol:daca or avea tupeu sa-l ia la intrebari :lol:

Sa vezi militienii cu "die my mother if i lie you" :)))

dumy_walker 20-01-11 18:13

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 4004873)
Sa vezi militienii cu "die my mother if i lie you" :)))

=))) ... ar fi o chestie daca ne ia militienii la intrebari..:-? sa le vorbim in engleza :))) :evil:

JuST_GiuGiu 20-01-11 19:39

Din fericire am reusit sa rezolv toate problemele pt maine:D:D:D:D
Deci maine o sa fiu prezent!!!Mai fac afise?
P.S O sa ajung putin mai tarziu (cam pe la 5:30 desigur insotit de YAD POWER:lol::twisted:)
Pana la urma maine se merge la hipodrom??:?:

eMH 20-01-11 19:41

Quote:

Originally Posted by JuST_GiuGiu (Post 4005176)
Din fericire am reusit sa rezolv toate problemele pt maine:D:D:D:D
Deci maine o sa fiu prezent!!!Mai fac afise?
P.S O sa ajung putin mai tarziu (cam pe la 5:30 desigur insotit de YAD POWER:lol::twisted:)
Pana la urma maine se merge la hipodrom??:?:

Te-ai vandut, bagaboanta mica! Acum nu iti mai place cu Logan, te-ai dat pe Pejos-uri tuningate! Las' ca te tin eu minte!

P.S.: Hotaram maine la ce benzinarie mergem, ca nu e bine sa se stie dinainte!

Kitzsteinhorn91 20-01-11 19:43

Chiar, pana la urma unde se merge maine ? Ne intalnim la Cablul Romanesc si apoi unde ne ducem ?

eMH 20-01-11 19:47

Quote:

Originally Posted by Kitzsteinhorn91 (Post 4005193)
Chiar, pana la urma unde se merge maine ? Ne intalnim la Cablul Romanesc si apoi unde ne ducem ?

Nu se stie, discutam acolo!

In unele orase au vorbit dinainte la ce benzinarie merg si au fost intampinati dinainte de diverse persoane. E mai bine sa hotaram la fata locului, zic eu. Ne intalnim la Cablul Romanesc si discutam!

DaNn.ZyX 20-01-11 21:47

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 4005186)
Te-ai vandut, bagaboanta mica! Acum nu iti mai place cu Logan, te-ai dat pe Pejos-uri tuningate! Las' ca te tin eu minte!

P.S.: Hotaram maine la ce benzinarie mergem, ca nu e bine sa se stie dinainte!

Adica ce vrei sa insinuezi bati vreun app :)):)) arditear gazu' de la Brazi ca ala iti place:lol::lol::lol:

shantzu 20-01-11 22:25

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 4004607)
Eu maine pe la pranz plec pana la Buzau cu un prieten cu o Toyota Hilux.
Cand ma intorc poate vin direct cu el sa blocam vreo pompa.

a venit tyler ? :lol::lol:
sunt curios cum alimenteaza dupa card cu marunt :lol::lol::lol:

SpargeMonopolul 21-01-11 00:01

Quote:

Originally Posted by roby wws (Post 4004847)
Numai bine de la mine

Cat din cea ce ni sa promis a fost realizat ?
Ai cumva impresia ca dobanda la credit este cea din restul Europei ?
Salariile se apropie macar de media europeana ?
Dar de faptul ca mancarea este mai scumpa la noi ca in Italia, Spania Germania nu este nimic de zis ?

Ca sa te respecte altul , trebuie sa te respecti tu insuti, daca te lasi batjocorit nu o sa primest nimic de la nimeni! la capitolul asta francezii ne dau lectii.

Pe de alta parte, daca nu stabilesti o tinta, cum stii ca ai reusit ?
3.8 este prea mult ? daca ceream o reducere de 5 bani , cine ne baga in seama ? dupa ce ceri 3.8 o reducere de 50 bani pare o nimica toata!

Kitzsteinhorn91 21-01-11 20:44

Data viitoare cand mergem, ar trebui sa alimentam cu cardul, pentru ca am inteles ca, comisionul e de vreo 5 lei, iar noi daca punem de 1 leu, ei ies in pierdere 4 lei.

dumy_walker 21-01-11 20:50

dezamagitor.. nici de data asta nu a iesit mare lucru :cry: in afara de "spectacolului" cu angajatii si cu aia de la bidepa..... nimic deosebit... mda..:rolleyes2 macar ne-am ales cu tigari si brichete moca :)))

asta e... sa speram ca merge treaba data viitoare :shock:

Kitzsteinhorn91 21-01-11 20:52

Eu m-am certat cu taranul ala cu fes in cap, care era tare in gura de la bun inceput. A facut poze la fiecare masina, si l-am intrebat cu ce drept imi face el mie poza la masina fara sa ma intrebe. Un cretin ! Nu o sa ii dau pace data viitoare cand ajung pe acolo !

DaNn.ZyX 21-01-11 20:53

Quote:

Originally Posted by dumy_walker (Post 4008375)
dezamagitor.. nici de data asta nu a iesit mare lucru :cry: in afara de "spectacolului" cu anagajatii si cu aia de la bidepa..... nimic deosebit... mda..:rolleyes2 makr ne-am ales cu tigari si brichete moca :)))

asta e... sa speram ca merge treaba data viitoare :shock:

Dar ce se dadeau moca,nici chiar asa,se zice tigari si brichete la oferta eMH stie cel mai bn,era in stare sa le ia pe toate :)):)) vreu bricheta alba vreau bricheta alba :)):))

tng 21-01-11 21:34

a mers prost ptr ca am fost putini. nu asa se face treaba.. :|
pacat, nu pot sa inteleg de ce nu se mobilizeaza lumea, vorbesc de cei care au timp si pot

Kitzsteinhorn91 21-01-11 21:35

Eu nu inteleg ce era tare in gura nesimtitul ala cu fes de era angajat acolo.

JuST_GiuGiu 21-01-11 21:39

Daca mai comenta mult cred ca il luau aia de la bidepa la bataie:lol::lol::lol:
Vorba ta TNG-ule putine masini!Pana ca si cand am fost prima data erau mai multe masini!
P.S eMH a iesit cel mai bine:)) 5 pachete de tigari+ 3 brichete!!Daca te mai duceai la aia odata mie ca te lua la bataie:lol::lol::lol:

Kitzsteinhorn91 21-01-11 21:47

Si aia de la BIDEPA, niste nesimtiti ! Dar ma rog... Ce pretentii sa ai de la unii ce au mai putine clase decat trenul personal...

Kitzsteinhorn91 21-01-11 21:57

Ma gandesc la o chestie: credeti ca data viitoare ne vom aduna mai multi sau mai putin decat in seara asta ? Sincer sa fiu, astazi ma asteptam sa fie mult mai multi !

cristian corbu 21-01-11 22:35

Si eu dezamagit de prezenta slaba.... dar care a fost treaba la final cu pozele la comanda ,,politiei rutiere?"

dumy_walker 21-01-11 22:38

Quote:

Originally Posted by cristian corbu (Post 4008674)
Si eu dezamagit de prezenta slaba.... dar care a fost treaba la final cu pozele la comanda ,,politiei rutiere?"

habar n-am de poze.. daca au facut poze ce? frectie la picior de lemn :D

eMH 21-01-11 23:33

Probabil au vrut sa puna pe hi5 :))

Am strans 5 pachete de tigari si 3 brichete (dintre care una a ajuns la Dan ZYX).

De fiecare data a fost asa. Chiar daca nu a mers bine protestul, am iesit noi cu ceva. A mai fost o data cand am facut poze cu Cheloo :))

Vladz 22-01-11 00:04

Quote:

Originally Posted by tng (Post 4008477)
a mers prost ptr ca am fost putini. nu asa se face treaba.. :|
pacat, nu pot sa inteleg de ce nu se mobilizeaza lumea, vorbesc de cei care au timp si pot

am spus ca o sa cheme interventia si nu m ati crezut :)

imi pare rau ca am ramas la facultate

LOKa 22-01-11 00:44

Mie imi pare rau de NAS ca se lua lumea de el din cauza masinii mele :P data viitoare poate se strang mai multi.Ma mai anuntati si pe mn ca eu iar uit.
P.S. Multumesc Theo

DaNn.ZyX 22-01-11 01:47

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 4008856)
Probabil au vrut sa puna pe hi5 :))

Am strans 5 pachete de tigari si 3 brichete (dintre care una a ajuns la Dan ZYX).

De fiecare data a fost asa. Chiar daca nu a mers bine protestul, am iesit noi cu ceva. A mai fost o data cand am facut poze cu Cheloo :))

Maine o caut ma si ti-o dau dar io nu cred ca e la mine in masina bricheta ta :)

JuST_GiuGiu 22-01-11 09:33

Lasa mah cum el a "ciordeles" un breloc si la facut uitata asa poti sa faci si tu!!!!:lol::lol::lol:
Da..de data aceasta am fost organizati ,dar nu au fost multe masini!Cand va fii urmatorul prostest SERIOS:2gun:

Kitzsteinhorn91 22-01-11 10:38

Quote:

Originally Posted by LOKa (Post 4008985)
P.S. Multumesc Theo

Nu ai pentru ce :) ! Te voi anunta si data viitoare, cand sper sa fim prezenti in numar cat mai mare. Eu tot trec pe la OMV-ul de aseara si ma iau la trante cu cretinul ala cu fes de facea poze.

LOKa 22-01-11 14:29

Eu tot trec pe la OMV-ul de aseara si ma iau la trante cu cretinul ala cu fes de facea poze.[/QUOTE]

Daca nu ai ce face cu timpul tau liber...n`ai decat.dar eu cred ca e mai ok sa il ignori.oricum nu are ce sa faca....pur si simplu facea pe interesantul ;)

DaNn.ZyX 22-01-11 15:29

Quote:

Originally Posted by Kitzsteinhorn91 (Post 4009525)
Nu ai pentru ce :) ! Te voi anunta si data viitoare, cand sper sa fim prezenti in numar cat mai mare. Eu tot trec pe la OMV-ul de aseara si ma iau la trante cu cretinul ala cu fes de facea poze.

Ala merita asteptat dupa ce iesea din tura si "pozat" putin :lol::lol::lol:

DONU' 22-01-11 16:07

Putini cati am fost si dezamagitor in prima faza ganditi-va totusi ca am reusit sa blocam benzinaria OMV timp de o ora.
Cu 13 sau 14 masini am blocat o benzinarie de 8 pompe si ne-am descuracat foarte bine!
Intotdeauna speram sa ni se alature cat mai multi. O sa incerc sa fac anunt public la radio pentru urmatorul boicot. Sa vedem daca au voie sa anunte unde se face adunarea generala! Nu sa anunte locatia unde se face boicotul. Doar locul de intalnire.
Si voi evitati sa mai scrieti ce benzinarie urmeaza sa boicotam. Asta hotaram doar la intalnirea saptamanala.

Nu uitati!

EU NU ALIMENTEZ DELOC LA OMV si PETROM!

dumy_walker 22-01-11 18:08

1 Attachment(s)
am mesterit un model pt sticker.. ce ziceti?

DaNn.ZyX 22-01-11 18:09

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dumy_walker (Post 4010794)
am mesterit un model pt sticker.. ce ziceti?

E bun o sa pun si eu un model de sticker maine facut din colant ,astept sa vad ce iese si daca imi place o sa fac mai multe ,sa vad de unde fac rost de colant si o sa fac vreo 50 buc.
L.e modelul ales o sa fie ceva in genu' pt ca nu are colant decat rosu si galben,dar o sa iau sabloanele si sa vad ce colant gasesc sa fac vreo 50 buc.
Attachment 1834582

dumy_walker 22-01-11 18:11

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4010803)
E bun o sa pun si eu un model de sticker maine facut din colant ,astept sa vad ce iese si daca imi place o sa fac mai multe ,sa vad de unde fac rost de colant si o sa fac vreo 50 buc.

da.. cu modelu asta ziceam sa ma duc la un nene care se ocupa cu colantari. Dar pana atunci, il postezi si tu si vedem ce hotaram b-)

All times are GMT +2. The time now is 01:01.

- Copyright 2026 4Tuning