![]() |
Re: Onesti
mai stiu si yo un gajiu q un break gri .. poate o sa vina si el pe 3 ....
|
mai noi daca aducem oameni trebuie sa contam pe ei.....sa fie de incredere....ca daca aducem asa "prieteni" care nu au nici o treaba degeaba...
|
corect si ce a zis andrey....despre radu cu calibra....s-a dus a stat sub copertina si vorbea cu aia....asa vin altii se duc si stau.....si lasa masina in parcare...ori vii cu noi si stai de vorba ori daca nu....nu mai vii....si gata:peace:
|
sunt destui dastia car vin merg la akinia beau o bere un suc ca sa nu zica ca nu au venit si apoi pleaca acasa .....
m.am saturat de dastia ... dak veniti frate nu veniti la baut ... ori stati toti ori nu mai veniti |
Quote:
si uite cum suntem eu cu tine si inca catziva care ne mai intalnim inainte de intalniri si asa pe moment,,,,asa e frumos......uite marius care .undeva dupa prima intalnire , nea luat pe mine si faster man cu el(trebuiau sa se faca niste curse pe rafo cu baiezti care nu venesira la prima intalnire) sa mai vb sa mai vedem ceva actiune....asa da ..... |
lasa ca va arat eu cichi cian!!!!!!!!! propun sa mergem in disco, la un gratarel, la o betie crunta...ca sa mai uitam de masini,politie,curse si slea alea si sa ne mai relaxam putin. cine e cu mine sa ridice mana sus! daca marius e la mare si se distreaza, noi dc sa stam si sa transpiram pe scaun in loc sa ...ii facem in ciuda ? oricum el ne-a facut. macar sa ne tinem dupa el
|
Quote:
|
luni ora 20.00 ne vedem in fata la mon ami. de-acolo vedem ce si cum
|
ma da luni nu e discoteca ;))
|
gata mai vb mai incolo ca ii plange masa lui dex si tre sa merg sa il ajut.... si e buna treaba lu dex q intalneala la o bauta ....
|
hai noroc.marti ajung si yo aksa si in sfarsit pot veni si yo la intalniri.sa inteleg ca urmatoarea e pe 3 AUG?HAI BAFTA
|
Quote:
|
eu sunt pro.....dar sa facem un gratar....stiu eu un loc super....la pistoaia aproape de casa lu Iancu....are un var casuta acolo.....nu e amenajata dar putem merge...iarba....raul oituz la 10 metri de noi....nisip....dar sa mergem organizati....e super locul acolo:D
|
luni nu pot veni cu voi la baut pentru ca marti am examen asa ca....:D
|
pai at baieztii.......merem marti seara sa dea faster man de baut......
|
mergem si luni si marti!
|
pai in cazul asta merem si miecuri ca sa vina si tzestos...c marti seara pe la 12 vine aksa...
|
Quote:
ce ........ numa care se ofera acuma sa dea de baut ? :D |
bai voi sunteti nebuni!?sa dau de baut?:))eu unu personal nu am bani....daca fac rost de niste bani de la maica-mea e bine....daca nu...
|
ya vezi poate o prostesti p maikta .............. sa bem si noi asa ca sa uzi carnetu ala ........
|
Ehh las Faster Man suntem multumuiti si cu permisu tau :D
|
bai sper sa ajung si eu in seara asta....poate ne vedem acolo bafta
|
pai ia vezi cum faci....
|
Quote:
|
Eu unu nu vin :D cred k nu se supara nimeni nu?:))
|
pai ia vezi....poate vii
|
Bai oameni buni..va vine sa credeti?eu unu nu...:|
https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/44964-jante-deformabile.html |
da ma imi vine sa cred...e o chestie logica ce atata mare branza....
|
facem si noi un gratar peste 2-3-4 saptamani....cu bauta....si altele....propun eu loc....:D
|
logic ca o sa facem. si bauta si gratar. numai sa avem unde dormi ca eu unul nu ma urc la volan dupa ce am baut (cu dedicatie). daca stie cineva un loc e bine, numai ca in locul ala trebuie sa ajungem si sa plecam cu masinile intregi( ma refer la scuturi de motor, vopsea sa nu fie stalpi ca vad ca eu am ceva cu ei, etc) si sa nu fie chia pe marginea drumului.
|
ar fi o treaba un gratar ...... dar cnd ???
|
1...2 sapt vom merge cred...dar sa fim si noi olea organizati nu??undeva pan' zona sa vina si tovarashi nostri...doar nu o sa ii lasam balta:P ...sa fie bani tigari bautura si bineteles gaz si Femeii:))
|
pai ramane sa vorbim pe 3 despre chestia asta. ar fi misto sa fie si pe malu unei ape ca mai sunt si pescari printre noi
|
Quote:
|
Quote:
aseara ce se mai plimba garda prin fatza la mon ami.....ei au crezut ca venim cu mashinile....a fost frumos oricum...tre sa mai merem........"ia si tu 200000 de lei ca sa ai macar de intrare":)))))))))))))))))))) |
Quote:
|
Incepe sa-mi para rau k nu am fost si eu aseara,am auzit k va-ti distrat...da noh...maybe next time :rolleyes2
|
Quote:
|
Da ma as fi venit dar stii si tu mai bn cum stau lucrurile....intr-o luna doua lucrurile se vor schimba in totalitate....cine stie cunoaste ;)
|
adik ??? care e mangleala :))) ?>???? vine maik.ta aka ;))
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:32. |
- Copyright 2026 4Tuning