![]() |
Re: Ce vor femeile?
Quote:
Quote:
Prefer ceva stabil si captivant, precum e cariera, decat... |
Nu am facut misto.
Ok,barbatii sunt niste porci materialisti si misogini care se culca cu femeile doar pentru banii lor. |
Quote:
|
nici asta n am zis...nu inteleg de ce imi pui vorbe in gura aiurea...
daca esti nervos din alte cauze...nu iti varsa nervii pe cine nu trebuie @ magosik...o sa ai nevoie si de barbat...ai rabdare sa treaca supararea;) |
Quote:
|
Nervos???
eu? :D nu fata, sunt in concediu. Dar tot ai zis ca barbatii umbla dupa bani. |
Pai si nu umbla....????
|
Quote:
concediu placut oricum...dar esti cam incordat pentru un om odihnit...:lol: |
Quote:
Muncim ca disperatii sa avem cat mai mult???? Pentru noi? Daca nu ma insel asta e rolul barbatului pe lumea asta.De la maimutza incoa. Si rolul femeii tot de la maimutza incoa este sa-si caute perechea care-i poate oferi siguranta, fericire si bunastare ei si progeniturilor. Mai sunt si uscaturi in padure intr-adevar, dar in mare cam asta e valabil si acum.Oricat v-ati trage voi kilotii peste pantaloni si ati fi un fel de wonder woman la un moment dat tot de un barbat veti depinde.Nu neaparat material ca nu la asta se rezuma tot. Ideea e sa-l alegi bine cand ai posibilitatea. |
bluey ne reprezinta !
bv bluey ! |
asa este...dar fiecare are rolul lui important intr o familie...ca de asta se numeste familie si nu: sotie+sot...
dar daca tu tot sustii ca barbatul trebuie sa intretina familia...de ce suntem noi asa materialiste domne? ca yo nu inteleg... |
Quote:
Materialist e un cuvant complicat.Acum mi se pare normal ca o femeie sa umble cu unu care are o masina mai jmekera sau are mai multi mushki pe el. Fiecare dintre ei reprezinta o garantie in plus ca daca va avea copii cu el va avea cu ce sa-i creasca sau vor fi la fel de puternici ca el si vor fi protejati. Probabil nu mi s-a mai intamplat de ceva timp sa fiu parasit pentru unul d-asta.:D Ce nu inteleg de ce o femeie nu ar alege niciodata un barbat doar pentru ca este destept.Ma refer la unu d-ala cu ochelari care face in cap ecuatii de gradul 3.Nici o femeie nu isi doreste copii destepti? |
Ba cred ca isi doresc multe copii destepti...
Eu una nu ma bag in aceasta discutie, deoarece familia e pe ultimul plan in toate la mine... ;) |
Quote:
Nu imi spune ca pustoaicele de 15-16 ani considerate materialiste (maxim 20) cauta un tip cu bani sa ii intretina familia ... la varsta aia ... Da-o-n plm de treaba ! |
Femeia mea vrea un Peugeot 206cc ! :lol:
|
Quote:
|
femeile vor p...loaie bani si bautura, bani nu le dam, bautura isi cumpara ( glumeam ) :P
|
Quote:
.. femeile. ce vor ?????. dificila.. intrebare cand crezi ca sti... brusc.se schimba asa ca.. sa fi inaintea lor cu o fractiune de secunda... e lucru mare... si cand vei fi ;) |
...dar tocmai asta e, ca niciodata nu veti fi... ;)
|
Quote:
|
Dar mai bine te relaxezi si astepti.
Sigur se vor razgandi. |
cine sa se razgandeasca ????
|
Hmmm!
Barbatii normal, nu despre ei vorbeam???? |
ba da =))))) whatever...
|
mult prea mult feminism pe aici...niciodata nu veti fi inaintea noastra(asta spun femeile) :lol:
cred ca femeile stiu ce vor dar nu vor sa spuna :lol: ca si barbatii de altfel :lol: |
fiekre vrea ceva....si acel ceva nu treb dezvaluit...pt k dk am sti despre fiekre totul n`ar mai fi atat de interesant sa cunosti si sa inveti ;)
|
Quote:
oricum ce ne-am face noi fara voi sau viceversa...dar hai sa ramanem la subiect :D |
Quote:
|
Sasha... Copilariile astea cu "stm ce e in mintea voastra" le-am mai auzit noi :))
De la 12 ani tot le auzim ;)) |
Eu nici nu mai stiu ce vreau... :|
I miss the old days .. :ashamed:In fine... Bat campii la ora cinci dimineata si ma ustura genunchii de nu mai pot:headache::headache::headache:.. Deci nu ma luati in seama... :no::no: |
Quote:
|
Quote:
o secunda e mult :oops: |
Quote:
|
Quote:
daca vrei sa intelegi femeia...iubeste o si ascult o...ca sa ti dai seama ce vrea de la tine...asta daca simti tu ca merita;) |
Quote:
|
Secretul consta in nehotarare ?
|
nuuuuuuuuuuu
in descoperie :evil::evil: |
Pai daca o femeie e atat de nehotarata, de multe ori renuntam sa va mai descoperim si va trimitem la plimbare. ;)
|
Quote:
mdea......ar treb sa fim drepti in fata voastra....numa k sa nu ne trm la plimbare.... ahahahah no way....n`ai sa vezi....stii : dk iti convine bine,dk nu ... iarasi bine... |
Quote:
M-am saturat de gagicile care ... ma combin cu tipul ala ca ... imi place ... ii dau sperante ... dar ... parca nu imi mai place asa mult ... sau ... nu stiu ... SAU Ne vedem maine la 5 ... Auzi puiu' ... da' ne intalnim la 7 ca am nitica treaba si vreau sa fiu sigura ca termin ? Dupa o juma de ora te suna sa iti spuna... dar n-o lasam pe maine ca nu termin treaba aia ? Spuneti in plm ca nu vreau sa fiu cu tine, nu am chef sa ma intalnesc cu tine si alte balareli ... |
| All times are GMT +2. The time now is 17:22. |
- Copyright 2026 4Tuning