![]() |
Re: Nissan 200sx 1991
BBBRAAAAAMMMM BRAAAMM !!!
|
sper sa nu fie si asta trucata de venox:cool:
|
NU E TRUCATA DE MINE!! :D
IN SFARSIIIIT!!!! A venit motorasul mult asteptat. Inca putin si e gata de actiune masina! CONGRATZ! :2gun: PS> Ati vazut serpii? :twisted: |
1 Attachment(s)
Dar hei !! Ati vazut galeria de admisie aftermarket ?!?! :twisted:
|
Quote:
Apropos ce am palit-o pe aia cu blue top acum ceva timp! 8) |
3 Attachment(s)
Ce gust bun are !!
Iam pus azi si un downpipe dala stralucitor :D Sa zica Buzzy ce firma e ca i lam luat din portbagaj azi cand nu era atent :lol: |
Autobahn88 cumva sa fie????:D:D:D:D:D
|
auzi pune si tu o poza te rog cu vasul ala de apa (vasul de expansiune sau cum i se spune) ala din ultima poza stanga!
|
Quote:
|
oooo, ce bine arata pus pe masina. cum stai cu munca? in ce stadiu esti?
|
e instadiul 1 :))) sta si se uita la el si asteapta sa se monteze singur :)) acum serios , azi cand am fost pe la garaj se facea ca munceste :)))) sper si eu in weekend sa ii dau cheie :D repet sper :)))
|
2 Attachment(s)
Cum se aseaza ele asa ca nebunele :dribble:
Rares aici vezi mai bine bazinul de apa 8) |
bv man e de 10 :)
|
vad ca ai si vopsito deja .. let mee see it!!!
|
hai domn'le.. chiar asa tare a fost graba incat sa nu il cureti / degresezi si pe saracu motor ?:))
Ma bucur pentru tine... in sfarsit.. dupa un an !! mai bine mai tarziu decat niciodata ;) |
xs power este down pipe care imi lipseste din masina :(....
am ramas impresionat bv. cotoarba arata de invidiat ........ |
Va multumesc mult domnilor,am ajuns la electronica...uratimi succesuri !! :-P
|
SUCCESURI!!!! :)
PS 1: Schimba poza de la avatar, ca ai cu ce acum! ;) PS 2: Poate faci si tu un "CA18DET to SR20DET SWAP Guide"! :lol: |
2 Attachment(s)
Da asa e, o sa fac un guide 8)
Sa termin cu electronica ca e belea mare. |
1 Attachment(s)
Quote:
electronica la conversie. |
Mersi , pala lam folosit si eu si are greseli in el :???:
Trebuie sa o iau de la 0. |
Frumos...incepe sa ia farma masina.
Nu te ai gandit la un stand alone? Ar prinde bine, am vazut cat de mare e diferenta... Astept sa o faci s13/15 :twisted: |
Quote:
S13.5 mai pe la anu asa poate :lol: |
Cred ca cea mai apropiata solutie de standalone e nistune...si mai e si ieftin...
Daca vrei sa iei poate ne combinam la transport... |
Quote:
|
Quote:
|
:lol:
|
Nistune merge tot cu MAF...ce nu merge la performante. WBO2 si knock callibratie nu prea merge, la fel ramai cu aprinderea orig, fara bost control si limitator de presiune.
Nu zic ca nu merge sau nu se poate...numia ca nu merita sa te chinui cu ea, si cred ca nici corectia nu poti scoate definitiv. |
Si eu sunt pentru maf-less la management.Un Djetro de la Apexi ar fi ideal.Sa mai vand niste flori prin piata si il iau de numa :lol:
|
Mai putin MAF, toate restul merg...ai input de wb si knock...
Eu nu am spus ca e standalone...doar transforma ecu standard in unul programabil, similar cu cele aftermarket... "NIStune is a real-time tuning suite designed especially for Nissans which provides the ability to: Retune factory Nissan Engine Control Units (ECU) Monitor gauges and map tracing on your ECU Data log from your ECU using consult, wideband and auxiliary inputs Perform playback using graphs, gauges and map tracing It provides: Connectivity for up to two emulators simultaneously (Pocket Romulator and Moates Ostrich) Loads and Saves files in regular and odd/even formats for chip burning (EPROM/FLASH) Support for up to two simultaneous wideband units (various commercial units supported) Communication to our specially developed NIStune Real-time boards to perform real-time tuning Features: Real time tuning, map tracing, logging and playback Consult display capabilities with real time diagnostic information in a separate window Full Log Recording and playback is available for all consult variants. Dual channel Wide Band support Wideband can also be recorded inline with consult data and played back. Edit five ROM images simulatenously, with comparison capabilities Map and table copy feature Intelligent display tables decoded for easy modification Completely editable multi window grid, map/table views Knock cells highlightable, pinpoint map trace configurable for follow and trail functionality, cell marking available Resize injectors and change AFM capabilities Real time RAM monitoring system AFR and auxillary input trace against RPM and load Hardware and software installation guides and manuals provided" |
Ok...
Cumpari nistune la ~400, WBO2 la 200, MAP inca 200 si tot trebue sa programezi... Si pe sfarsit ai 4 aparate total separat si tot nu poti face o configuratie ca la un stand alone...si pretul e peste 500euro....spune ma ca nu-s normal...dar la 600 am cumparat un vems si la revedere...nu ma mai intereseaza nimic, am launch control, als, 4 iesiri programabile la ce vreau, cu aprindere ce vreau, boost control la fel... Nu trebue sa copiam japonezii...ei sa joaca cu apex, greedy si alte cacaturi, mai usor sa pui un stand alone...mai ales la ce preturi se gasesc. |
Quote:
io am nistune si ma descurc excelent impreuna cu wbo2 ,maf, injectoare ,boost(manual) , egt .... cea mai ieftina solutie este un chip gata programat si ai terminat balamucul(asta dak nu vrei prea multe de la un motor de 2 litri aproximativ 320cp) |
Quote:
3 lucrui ce nu stie, in rest tot: -distributie variabila prograsiva (inca merge in on/off) -corectie aprindere pe fiecare cilindree -corectie amestec pe fiecare cilinree |
foarte interesant vems poate fi o solutie dak spui doar 600 si cuprinde cam tot mai putin senzori o2 si egt
ar mai fi o intrebare . greu de programat ??? |
Quote:
Cu motoare nissan e o problema, trigger wheel e mult prea sensibil, cam 250 de puncte sunt pe ea...nu mia stiu exact, dar asta trebue inlocuit cu orice alta, numia sa primeasa mai putine semnale. (bmw are 60-2, eu acuma montaz cu 1). Merita sa pui un knock ca sa nu detoneze motorul...dar in rest merge foarte usor si suportul e foarte buna, plus ca se asambleaza in ungaria. |
Quote:
|
Quote:
Inteleg de ce folosesc cei de acolo piggyback si alte prostii la masinile lor...dar asta nu inseamna ca trebue sa le copiam... Acolo montarea si programarea unui stand alone costa dublu decat aici...de asta se joaca cu alte solutii, dar toate au compromisul lor si nici una nu da aceasi rezultat. Un ungaria montare, programare si electornica in sine cu senzori costa 1100e...nu merita sa punem alte. Cine a pus dupa 1-2 ani vine si schimba, sa schimbat 3 greedy e-manage pana acum...si rezultaltul era mult peste asteparile proprietarilor. Eu zic ca asta spune tot. |
eu mi-a montat in anglia un apex-i boost controller pe nissan z32 iar cind cresc nivelul de presiunea in turbine diferenta de lucru al motorului e mult mai placuta .Eu sunt f multumit de el.
|
Quote:
eu pesrsonal nu umi place sa mearga electronic asta...nici o data nu am vazut vreun controler care sa tina linear boostul. Singura interventie ce e ok, este solenoidil care da drumul la presiune spre WG peste 0.5-0.7 bar, astfel nu se intampla fenomenul de swirl. Stim toti ca daca boostul e reglat mechanic la 1 bar wg-ul incepe sa deschide deja la 0.2-0.3 bar, de asta nu avem, sau foarte putin presiune in trepte 1-2. Iar presiunea las sa fie comandat mecanic, adica limitarea, astfel nu primesc owerboost, si cresterea este inca sportabila + la presiune maxma nu are +- 0.2 bari marja din cauyóza feedback-ul de la electronica. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:35. |
- Copyright 2026 4Tuning