![]() |
Re: Passat - 1.9TDI
2 Attachment(s)
concluzia finala este ca merita schimbata admisia si restul de tubulaturi+egr (anulat) , trage mai bine.
Au ajuns semnalizarile si bandourile care au intrat deja la vopsit + furtun de vacuum. |
2 Attachment(s)
cam astea sunt , mai am nevoie de un ornament cromat de cumparat ca al meu este rupt intr-un colt, in rest arata foarte bine.
|
Arata foarte bine, de unde ai luat lampile pentru bandou?
|
3 Attachment(s)
Quote:
Timul a trecut , dar nu in zadar..Am reusit sa schimb cutia cu una in 6 , multa munca,dar merita mai ales daca se ridica la un pret ok. Sa fie complet pachetul crom am cumparat si barile :twisted: + turbina VNT 20. Anul acesta sper...sa reusesc sa termin ce mi-am propus cu ea , sa montez lambo ,suspensia KW reglabila, turbina si intercooler frontal urmat de un soft care sa lege toata modificarile. |
Lambo doors? Pe masina asta mi se par inutile. Mai bine ai face altceva .
|
2 Attachment(s)
1. usile se deschid si normal,fara a fi nevoit sa le ridic toata ziua.
2. am deja kit-ul complet,deci investitie zero. 3. Nu mai stiu nici un break passat cu lambo,cu usi normale sunt toate. Masina oricum nu mai e normala s-a schimbat pe ea de la interior la exterior si motor aproape tot. |
E aceeasi masina?! :shock:
|
INCREDIBIL !!! NUUU!!!! Am citit tot topicul asta al tau ! Sper ca in ultimele 2 poze nu este masina ta ! Arata muuult mai bine cu face-liftu' de b5.5 ! Lambo?
|
Quote:
|
Ma si speriasem, mai ales dupa cata munca ai investit ea!:lol:
|
chiar nu stiu de ce ai facut legatura asta,noi vorbeam de lambo , nu de downgrade:D
|
1 Attachment(s)
A cedat..
|
Salut! Nu te intereseaza o evacuare dubla pentru Passat?
https://olx.ro/oferta/evacuare-dubla-...tml#d172f395fd Am mai facut schimburi noi... |
Quote:
|
Lasa-mi PM cu numele tau de pe facebook si ne gasim acolo. Sau un telefon!
|
5 Attachment(s)
2010 vs 2014
|
Am si eu o nelamurire, la bara din fata ce prelungire ai ca nu pare de Passat stock?
|
Quote:
|
da,este Rieger.
|
Haionul nu se potriveste cu masina ! :lol::lol::lol: Frumos 8)
|
E adevarat, haionul e naspa, dami-l mie :))
|
Buna seara
Ma poate ajuta cineva cu manual in , macar engleza, daca nu romana? Pasat 1.9 TDi , din 2000 , break |
| All times are GMT +2. The time now is 07:42. |
- Copyright 2026 4Tuning