![]() |
Re: vw golf 2... in progress
sal, ce ai mai facut la masina ta ? knd pui motoru sa pui si tu niste filmuletze... bafta in continuare
|
ember nik nou ? ..pune folii pe lateral ca sa ai noutati :)
|
Daca sti cat cere soundidentity pe motor sa imi spui:D
|
habar nu am ... cat cere Sandu pe vr6.
|
deci caut asa ... gume noi pe 14 cu talon de 50 latine 195 ... daca stiti de unde as putea cumpara sa ma anuntati! ... ms
|
9 Attachment(s)
Ultimul set de poze ...
P.S. era cam murdara ... cand intru la bloc e noroi mare ... zici ca traim in Oradea country ... |
zib3r nu fi retard ! masina arata foarte bine ... o suspensie si un kit de bandouri si praguri de GTI de dupa 90 si masina rupe [ ah, si jantele refacute :) ].
|
ziber vreau sa te felicit pt ce-ai facut din aceasta masina, azi am terminat de citit toate paginile si vreau sa spun ca arata super. Diferenta dintre primele poze si astea de acum este ca de la cer la pamant. Bafta in continuare si daca poti incearca sa n-o vinzi , e pacat sa ajunga pe mana cui nu trebuie
|
@ Razvan . Mersi mult . Stii cata munca ascunde masina ...
@ MH 19 KTA . Mersi. Stii e o chestie la masina asta . Merge mai bine decat arata. Din punct de vedere mecanic nu are nici un minus. Nu doar eu spun asta. Toti cei care au fost cu mine au zis ca merge super fain. Referitor cu vanzarea masinii ... As vrea sa incep un nou proiect ... Care o sa fie secret total pana cand nu stiu ceva sigur si eu. Atata e sigur ca o sa fie tot vw si tot golf. Si in orice caz no sa depaseasca anul de fabricatie 82 . Si care o sa fie echipat cu un GTI 16v . |
m-am prins foarte greu ... nici nu vrei mk1 16v kr? nu?
|
Quote:
|
cat timp ai de gand sa vinzi masina asta asa o sa te tin :D in shto'uri :P cauta naiba un motor, si ai rabdare ca sigur gasiesti ceva :)
|
Quote:
|
Quote:
vr6 nu ai nicio sansa sa il omologhezi la rar p golf 2... nu se omologheaza motoare ce nu au fost puse p modelul rexpectiv din fabrica |
practic asa am inteles si eu cu omologarea de motoare ce nu au fost montate pe repectivul model, dar am vrut sa vad si alte pareri, intrucat am avut un zvon de la cineva care imi spunea ca stie un vr6 pe mk2
ramane intrebarea cu trecerea de la diesel la benzina (ofc GTI :rolleyes2 :shock: )....se poate? nu se poate? exista restrictii? eventual detalii daca a facut careva asa ceva...merci... PS: mii de scuze posesorului de topic ...ca m-am bagat cu spamul aci' dau o berica doua...cand ne vedem poate, merge ca mita:)) |
sunt destui care au facut de la GTI la Diesel ... deci se poate, nu prea vad un impediment :)
|
ok. gata cu discutii offtopic :D
P.S. Am devenit mk1 fan.Si o sa am un mk1 beton ! Doar un link : https://youtube.com/watch?v=qF1eWpme-8I&feature=related |
sa t vdm...
|
Quote:
daca nu, atunci se mai investesc in asta bani ... |
mah ... ce am vb eu cu tine?:D
|
Baaag... te BAT!!!!
Potoleste-te!! Ia GTI ul.. :P |
dude hai ca am gasit pe cineva care vrea un engine swap cu diesel :D el are 1.8 8v 112cp ;)
|
Daca o sa am GTI nu stiti ce ma asteapta ...
i don't drive fast ... i just fly low |
daca o sa ai GTI o sa vb cu tactu sa-ti puna opritor la pedala :))
|
Quote:
EVIL zib3r :twisted: |
da.. capacul de la ulei l-ai schimbat ? ... asai ca amu mere mai bine ?
|
cu siguranta e mai etans :D
|
Quote:
:lol: |
Quote:
Quote:
Quote:
|
mnoah dak nu mai chemat.. da zi acuma asai ca se simte diferenta intre capacul vechi si asta cromat ? ...acu trage mai bine......hai noroc....
|
Quote:
|
tiganule ...
|
Quote:
|
mdeah .. noah bine. dak tu zici...... ..pfoai.. acuma o ploaie saraca masina... niciodata nu poate sta curata... :( ..pacat de ea.. :(. hai noroc......da cand pui foliile pe geamuri laterale.. ?
|
Quote:
|
TBC te mananca norbi... :))) si pe golf GTI-ul .. ;) noroc.. !!
|
Quote:
Daca stie cineva sa-mi spuna ce teava se foloseste pt rollcage.Nu stiu diametrul si cred ca trebuie ceva special deoarece greutatea e cruciala ... |
iti dau eu niste scheme pe mess ;)
|
Quote:
|
il stiu p unu care si-a pus din teva de gaze...dar nu vrei sa stii cat d grea era...
sa cauti si la firme dinastea d tuning...poate gasesti ceva mai eftin |
| All times are GMT +2. The time now is 07:45. |
- Copyright 2026 4Tuning