![]() |
Re: my tuning r5
Sincer, eu as fi dat banii aia pe altceva si muzica sa fi fost pe ultimul loc.
FA CEVA CU MASINA AIA SA ARATE BINE !;) |
a face! RABDARE!
|
Quote:
|
mp3 playerul aia amprimit dela un prieten
|
iii ce blanitza avem acolo :D
|
am mai vazut si prin spania cu balitza in masina, dar era tot interioru facut asa inclusiv scaunele
|
Quote:
nea fazekfans, mai ai blanuri si pt. scaune ? o sa dea bine :D |
Quote:
|
daca spanioli sau francezi sunt etalon in materie de tuning, ii cam bai, nu pentru toti binenteles
|
e mortal si de invidiat proiectu acesta.
|
3 Attachment(s)
ceva nou,osal vedem cumara cand as gata
|
smecher :)):))
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
nou oglinz + un sony xplod
|
hai ca o dai inspre bine! felicitari
|
Quote:
Bafta in continuare! |
ok mersi
|
sper ca ii vei da o culoare ceva mai special!
|
Da o culoare unicat de pe lambo de mii de euro.
Sa faca masina cum trebuie la tabla si mecanic, si apoi visati vopsea speciala si tuning. Daca se va ocupa doar el de masina, e clar ca va iesi treaba de mantuiala--- la unele etape e bine sa apelezi la oamenii care se pricep. Blana aia e in loc de incalzire iarna? pana la masina de show e cale foarte lunga. |
Quote:
|
Te-ai chinuit sa spui "vrajeala"?:lol:
Nu ma cunosti ca sa iti permiti sa spui cum iau eu lumea, dar afla ca sunt mai realist ca tine. Si-ti voi dovedi (ca am dreptate) dupa ce vei raspunde la niste intrebari simple cu Da/Nu. 1. Ti se pare masina asta ca este pusa la punct la tabla? 2. Ti se pare masina asta ca este pusa la punct mecanic? 3. Daca te pricepi, ti se pare ca lucreaza corect? 4. Ti se pare ca masina e gata de o vopsea SPECIALA? etc E de apreciat ca vrea sa-si faca masina singur, dar cheltuie bani degeaba si investeste in niste lucruri la care trebuia sa se gandeasca abia dupa ce masina era pusa la punct. |
Quote:
|
Normal, dar majoritatea de aici incearca sa-l sfatuiasca sa faca lucrurile bine si cu cap...altfel e pacat si de bani si de munca.
|
Jajajaa mor de ras :lol::lol:
http://194.88.148.177/96/65/e3/04/El...464d533e4ce669 e tare rau bostanul ala :lol: |
1 Attachment(s)
......
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
faruri smoked
|
Quote:
|
NXdev: mersi
|
Daca desfaci si semnalele , vopsesti interiorul cu alb , geamul galben slefuit putin si dat cu lac , iese ceva frumos :) ;)
BAFTA !! |
SCHIMBA SI FILTRU ALA DE BENZINA !!! :shock:;)
|
Quote:
|
Quote:
|
hai ca ai si unele idei bune! bv
|
Quote:
|
Stie cineva unde sta mesterul asta ? Ar trebui sa ne adunam cativa de prin Oradea sa trecem pe acolo pe la el cu donatii, am un set de stopuri cu semnale si lucasuri pt e46 numa' nu ma pot scapa de ele .. poate le adapteaza el cumva :))
|
Quote:
|
Foarte frumos ce ai facut acolo:-). Totusi ne crezi ca o sa "naparleasca" blana aia? Sau sa se murdareasca?
|
2 Attachment(s)
adi o ,nu e blana, si nici nu o mai am,.,. am luat jos ..,a fost numai o solutie temporara, o sa fie facuta de fibra de sticla sau cu piele
poze de seara |
Ce nervoasa este:twisted: , astept s-o vad vopsita toata
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:39. |
- Copyright 2026 4Tuning