Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Topic de Help! (pentru orice problema) (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/21018-topic-help-problema.html)

YOKO28 04-05-10 12:17

Re: help (about...anything )

Inca mai astept ajutorul !!! (la magazin nu cauta astia fara cod de asta am postat aici . sunt mai multi baieti care demonteaza masini pentru diferite probleme sau modificari si am considerat ca sunt mai multe sanse aici decat la un angajat "plictisit")

YOKO28 17-05-10 21:09

Quote:

Originally Posted by YOKO28 (Post 3304555)
Cine imi poate spune si mie de pe ce masina provine acest tip de macarale electrice ? astept pm sau pe mes la id jako_din : Multumesc anticipat!!!

Inca astept ajutorul vostru !!! :sad::sad::sad:

oltcit_aveo 23-05-10 14:55

Stiti vreo vulcanizare prin bacau, unde imi pot umfla rotile cu azot?

sageata 23-05-10 17:29

Quote:

Originally Posted by YOKO28 (Post 3304555)
Cine imi poate spune si mie de pe ce masina provine acest tip de macarale electrice ? astept pm sau pe mes la id jako_din : Multumesc anticipat!!!

am tot intrebat in stanga si in dreapta si mi s-a spus ca sunt universale. cel putin asa par.

rinzou 23-05-10 17:52

Quote:

Originally Posted by oltcit_aveo (Post 3383005)
Stiti vreo vulcanizare prin bacau, unde imi pot umfla rotile cu azot?

In spate la bancorex,era un garaj unde puneau azot in cauciucuri.

oltcit_aveo 26-05-10 14:18

exista in bacau vreun centru de donare a aparatelor electrocasnice vechi?

D0ryN 29-05-10 14:23

Un magazin unde se gasesc becuri de pozitii w5w Philips Bluevision stie cineva?

Al3xxx 02-06-10 22:35

4 Attachment(s)
hai ca postez tot la help ....

poate stiti pe cineva care are nevoie de niste jante pe 18 " vw audi ... le dau cu 150 euro/set cu tot cu cauciucuri sau niste jante pe 15" de bmw pret 50 euro / set

Daniel_Toa 03-06-10 21:58

Quote:

Originally Posted by Al3xxx (Post 3411677)
hai ca postez tot la help ....

poate stiti pe cineva care are nevoie de niste jante pe 18 " vw audi ... le dau cu 150 euro/set cu tot cu cauciucuri sau niste jante pe 15" de bmw pret 50 euro / set

Sunt interesat de jantele de bmw , lasa mi un id de messenger

oltcit_aveo 04-06-10 09:40

Daca mi-am gasit masina lovita in parcare, mai trebuie sa ma duc pe la politie sau pot sa ma duc direct la societatea de asigurari la care am casco?

micut_zu 04-06-10 11:16

La casco

oltcit_aveo 04-06-10 12:12

m-am dus la cei de la asigurari si mi-au recomandat 3 service-uri
-Bacomi automobil c
-Florida
-Salora

Care dintre cele trei stiti ca lucreaza cel mai bine pe probleme de tinichigerie? Ati avut probleme cu vreo-unul? Astept pareri. Si spuneti-mi va rog cum sa ajung la aceste service-uri.

micut_zu 04-06-10 14:45

Daca tot plateste casco de ce nu faci masina la reprezenta??

oltcit_aveo 04-06-10 15:18

pai cei de la ardaf mi-au inmanat o foaie cu service-urile recomandate, si le-am zis ca doar nu sunt singurele astea si mi-au zis ca ba da. oricum eu am un chevrolet aveo si m-am lamurit de mult cu cei de la tinichigerie de la g&p care lucreaza cu picioarele.

Cristy_mat 04-06-10 16:09

eu am avut masina la cei de la salora, nu am fost nici multumit nici dezamagit, dupa aprox un an a inceput sa mi se duca lacul pe unde au vopsit in rest treaba facuta a fost ok, in schimb mi-am vopsit masina toata la baietii de la cleja(nu mai sunt la cleja sunt pe calea barladului) eu acolo ti-as recomanda sa o duci

Boasa 07-07-10 18:50

Cine ma poate indruma la un parc de dezmembrari auto sau la un magazin unde as putea gasi un far pentru Polo 6N? Eventual stie cineva unde pot gasi sa cumpar semnalizari pentru faruri si cele din aripi albe?
Merci!

sageata 07-07-10 19:09

Quote:

Originally Posted by oltcit_aveo (Post 3415546)
m-am dus la cei de la asigurari si mi-au recomandat 3 service-uri
-Bacomi automobil c
-Florida
-Salora

Care dintre cele trei stiti ca lucreaza cel mai bine pe probleme de tinichigerie? Ati avut probleme cu vreo-unul? Astept pareri. Si spuneti-mi va rog cum sa ajung la aceste service-uri.

du-te la Bacomi. lucreaza f. repede si bine. abia am scos masina de la ei. tot cu ardaf-ul dar pe rca. masina a fost lovita de un TIR toata partea stanga. intr-o saptamana a fost gata.

oltcit_aveo 07-07-10 19:36

Masina mi-am facut-o la salora saptamana trecuta. Au lucrat foarte repede si bine totodata. Trebuie sa ii amintesc si pe cei de la ardaf care au fost foarte prompti in ceea ce priveste plata. multumesc tuturor pentru sfaturi.

aleks 13-07-10 10:42

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 3500453)
du-te la Bacomi. lucreaza f. repede si bine. abia am scos masina de la ei. tot cu ardaf-ul dar pe rca. masina a fost lovita de un TIR toata partea stanga. intr-o saptamana a fost gata.

Unde e Bacomi?

sageata 14-07-10 03:33

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3514684)
Unde e Bacomi?

margineni - varianta hemeius - dupa benzinaria parasita, pe dreapta cum te duci, e o lampa ca un semafor care clipeste rosu intermitent. acolo, in curte.

Boasa 14-07-10 08:45

Pe mine nimeni nu ma ajuta? :(

D0ryN 14-07-10 08:53

Ai incercat in letea?

Boasa 14-07-10 09:07

Quote:

Originally Posted by D0ryN (Post 3516890)
Ai incercat in letea?

Nu, unde anume?

D0ryN 14-07-10 09:16

In Letea Veche (soseaua de centura a Bacaului)
Poti sa suni sa intrebi daca au ce te intereseaza

r@dy 14-07-10 11:32

ai incercat ala din Nicolae Balcescu? si unu spre Cleja(pe stanga cum te duci).. dar cel mai simplu cauta pe google(youre friend) si gasesti mai multe si de prin buhusi etc;)

Feze 16-07-10 13:55

va salut ajutati-ma si pe mine va rog cu o informatie...am un vw lupo si ma intereseaza un maner de pe interiorul usii soferului (manerul cromat de care tragi sa se deschida usa din interior) aveti ideee pe la ce parc de dezmembrari sau magazin de piese gasesc asa ceva?

oltcit_aveo 19-07-10 11:09

pe unde pot sa-mi incarc instalatia de AC cu freon? stiu ca era un service pe calea barladului, mai stiti altul?

r@dy 19-07-10 13:40

salutare care stiti un electrician bun care sa stie sa faca sa mearga bine geamurile electrice si pompita pentru stropitoarea la stergatoare la un audi a4 b6?? am fost la mai multi si tot degeaba..si unde il pot gasi.

TYBYSTC 21-07-10 17:31

pentru aer conditionat ----07 47 83 07 54 -----

oltcit_aveo 22-07-10 14:38

Quote:

Originally Posted by TYBYSTC (Post 3533513)
pentru aer conditionat ----07 47 83 07 54 -----

Ms pt raspuns, dar n-am mai avut rabdare sa primesc raspunsuri si mi-am incarcat instalatia de AC cu freon la un service in izvoare autotrend parca se cheama. M-a costat 150 lei. Apropo imi poti spune cat ma ajungea daca ma duceam unde mi-ai recomandat tu?

YOKO28 25-07-10 07:59

2 Attachment(s)
Unde se dezmembreaza Cielo in Bacau ? Am nevoe de un suport de numar din bara spate ! daca are cineva asa ceva si nu ii trebue ma poate contacta la nr de tel din semnatura. Multumesc anticipat !!! atasez si 2 poze cu ceea ce caut.

aleks 25-07-10 09:07

Lāngă curtea de apel, pe străduţa aia din stānga ei este unul...

YOKO28 26-07-10 22:30

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3540684)
Lāngă curtea de apel, pe străduţa aia din stānga ei este unul...

Multumesc Alex !!! am gasit unde mi-ai indicat tu ;)

aleks 31-07-10 01:52

Quote:

Originally Posted by YOKO28 (Post 3544714)
Multumesc Alex !!! am gasit unde mi-ai indicat tu ;)

Cu plăcere :)

oltcit_aveo 06-08-10 16:20

Pe unde pot sa-mi fac cel mai ieftin itp in bacau?

micut_zu 06-08-10 19:25

Impar 70 de lei :)

oltcit_aveo 12-08-10 09:06

Mi-am facut azi itp-ul la impar. m-a costat 77 lei. inspectia a fost foarte sumara zic eu, avand in vedere ca eram la al doilea itp. nu s-au interesat de stingator , triunghi.

micut_zu 12-08-10 11:38

Ce inseamna sumar la tine?Ca la mine au facut : test amortizoare,test sistem franare,test sistem iluminat,inspectie stingator-trusa-triunghiuri-vesta !

oltcit_aveo 12-08-10 11:52

pai sistemul de iluminat nu l-au verificat, trusa-triunghi-vesta nu. la cauciucuri nu s-au uitat sa verifice daca au dimensiunea care scrie in certificat.

pytyk' 12-08-10 17:18

Quote:

Originally Posted by oltcit_aveo (Post 3580688)
pai sistemul de iluminat nu l-au verificat, trusa-triunghi-vesta nu. la cauciucuri nu s-au uitat sa verifice daca au dimensiunea care scrie in certificat.

de ce nu strigi in strada ca nu te-au verificat mai bine
ps.
ca daca te cautau la marimea rotilor, si aveai ceva ce trebuia schimbat erau bulangii

All times are GMT +2. The time now is 16:00.

- Copyright 2026 4Tuning