![]() |
Re: E36 - Bmw
salutare......am citit tot si credk nu imi aduc aminte knd am mai ras ultima oara atat de mult si cu atata pofta....:lol::lol::lol:suntetzi intr-un mare fel..."care estetzi"....mareane spor la treaba cu pisoiu.;););)
|
Quote:
S.U.R.P.R.I.Z.A PENTRU TINE JAKALE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Quote:
cado! cred ca la gaini te refereai sa pui in masina!! |
Quote:
ABIA ASTEPT SA VAD MASINA FACUTA :D |
Quote:
|
da ce faci mareane te vinzi?????:shakefist
nu tre sa cauti colant galben tu o faci alb mat:shock:! nu?:>8) |
Quote:
:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::e vil: |
Quote:
|
hai mareane colanteaza matza care este pe persoana fizica:lol::lol::lol: si pune pozele "aicisea".....:lol::lol::lol::lol:....bafta
|
Quote:
|
Quote:
da' tu? tu ce dreacu ai? te bruiaza atat de rau forumu' si nu mai gandesti limpede ce trebe sa faci la masina? spor la treaba dar nu-i frumos sa intri in silenzio stampa asa aiurea! bai baiaatule,revino'ti ma!! |
10 Attachment(s)
Clar trebuie sa va cer o parere tuturor ....A FI ALBA SAU GALBENA !!!! ????
deci va rog toti userii care viziteaza acet topic sa isi spuna o parere :D:D:D... Varianta 1 - adica ALB MAT !!! Cu proiectoare galbene !!! Varianta 2 - adica GALBEN DAKAR !!!Folie neagra pe faruri si proiectoare galbene !!! VA ROG AJUTOR !!!SUNT TOTAL INDECIS !!! |
+1 ALBA :lol:
|
1 vot pentru ALB
|
mareane un vot pt alba
|
tot alba zic si eu
|
alb!!!
|
Vot pentru alb ! poti pune folie pe faruri si pe masina alba ! dar sa fie exact albul asta ! sa fii constient ca in momentul in care o decolantezi , risti sa degradezi vopseaua ! un alt aspect care il urasc e faptul ca la imbinari uneori la colantare se ciupeste , acum depinde si de mana celui care o face ! mult succes !
|
galbena ... vopsea eventual :P :))
|
Clar Alb !
|
White man :D
|
Si eu tot pe ALB merg :)
|
galben da sa fie folie neagra si p proiectoare
|
Marean....eu sunt cu extremele....galben....roshu dar pisik este f frumoasa alba...miezul janteleor negru...folie...faruri, stopuri negre...piele alba la interior..MAI ZIC?????? Sau deja te-am bagat in amanet?????
|
are gaini destule sa faca schimburi :lol:
|
alb :D
|
Sefule,in prima ipostaza as spune alb dar nici acel galben din prima poza nu este de dat la o parte ai iesii din tipar cu aceasta culoare...sper sa faci alagerea corecta si sa fii multumit...bafta!
|
10-2 pana acum :D:D:D...sincer si eu tot la un alb...cu farurile galbene :D si proiectoarele galbene ma gandeam :D:D:D
cu jantele de tabla vopsite rosii :D..cauciucul cu talonul alb :D:D:D... acum sunt un dubiu :D:D:D...daca sa pun bara de m sau nu !!!... am posibilitatea sa o las blana din amortizoare...sau sa cumpar bara m :D:D...nuj daca masina ar avea farmec cu bara stock :D:D:D... parca mai bn o las asa cum e acum... de inalta...iau bara m...proiectoare :D... iar la primavara o mai las 3 cm p fatza si inca 3 pe spate:D |
Quote:
NU ARE FARMEC CU ELE NEGRE :D:D:D:D:D |
3 Attachment(s)
Eu zic +1 GALBEN ca al lui jakalu:)
eu a-si prefera asa prin simpul fapt ca nu au multi |
GALBEN GALBEN GALBEN ----- YELLOW DAKAR!Parerea mea.Asta as alege eu.
|
eu tot pe ALB merg ;)
|
Mareane zic Galben, albe sunt pisici peste tot, dar galbene sunt rare, sa fie ceva mai excentric asa
|
marian sxl: https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...w/page-36.html SPUNE-MI SI MIE O PARERE PE FORUM TE ROG FRUMOS !!!!!:lol:...esti mare panarama...ai dat sa vada fetele masina lu marean care este,si cum va fi ajunge mititica:D...gata ai pus-o o sa iti blocheze "gainile" contu de mess,sa vezi ce le programezi la intalniri:"de la 2 la 3 burn cu maria;de la 5 la 6 cerce cu ioana;de la 8 la 9 pauza de mec-mcFISH;)":lol:
yo zic sa te dai pe alb ca e senzatie,daca te mai combini si cu folia aia race yellow si mai frumos,o buzita neagra si stopuri U.S style si ai rupt stilu' la pisica:D daca stai sa te gandesti galben am mai vazut cateva is-uri class II,si nu e chiar cine stie ce,dar pisica alba nu stiu sa vi vazut p la noi(or exista dar eu unu nu am vazut)...oricum depinde si de tine dar albu ar arata mortal pe pisi8) |
4 Attachment(s)
Quote:
si m-am hotarat am vazut atatea pareri :D:D...eu tot spre alb ma inclinam,dar parca si galbenul acela e frumos :D..insa nu stiu cum arata...am zi de zi exemplul unei masini alb mat :D bmw e46 m3 care sincer arata mortal :|:|:| ..............e SEX MASINA :D |
pauza de MC e cu tipa de la mc drive din pitesti.ma dar de ce nu o faci verde ca si asa esti inebunit dupa pisici verzi
|
+1 Galben.. mai sportiv si mai excentric
|
Quote:
asa sa o vopsesc imi ia 20...si dupa nu mi raman bani de piese :D:D:D |
4 Attachment(s)
Cea mai tare culoare... de ce crezi ca si-a vopsito jakalu asa?:):):)
|
alb boss ii sta mai bn ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:53. |
- Copyright 2026 4Tuning