![]() |
re: Argentis-ANVELOPE DE OCAZIE IN OFERTA!
Quote:
|
2 Attachment(s)
va rog astazi sa ma contactati telefonic,deoarece:
|
Sal.,
Te mai stresez putin . Spune si mie un pret pentru anvelope de IARNA cu dimensiunea : 215 /50 /R17 ? Multumesc, Astept raspuns . |
Quote:
nu va mai intereseaza 225/50/17? au intrat niste seturi impecabile. |
Sunt cam nehotarat pentru ca cauciucurile vreau sa le iau in functie de jantele pe care urmeaza sa le cumpar .
Si am gasit doua tipuri de jante . 7J R17 ET42 8J R17 ET41 Problema este ca pe ebay nu raspunde nici un vanzator . Si de asta stau in dubii . |
un set de cauciucuri 185sau 195 pe 65 R15 de iarna la cati bani..nu vraeu dalea scumpe ca ...
|
Quote:
|
Quote:
stoc la 225/50/17 200 buc(si au cazut acum ceva impecabil de la pirelli sotto zero 2) stoc la 215/50/17 60 buc. |
Salut.
225/55 R17 calitatea 1 la ce pret ? 225/60 R16 calitatea 1 la ce pret ? Multumesc. |
Quote:
13 mil la 7 mm,225/55/17.bridgestone,pirelli,etc 900 de lei setul ,calitatea 1 la 225/60/16 peste 5.5 mm 1000 lei setul ,de 7 mm, la 225/60/16. |
Salut. 2 cauciucuri 185/65/R15 de iarna m-ar interesa si pe mine la ce pret ai.Ms.O zi buna
|
salut
4 cauciucuri 195/65 R14 de iarna gasim? |
Quote:
zarisem ceva dunlop 3d,ceva yokohama la 7 mm.etc. |
Quote:
cu putin noroc gasim.nu stiu exact ce este. 195/60/14 este sigur. 195/65/14,daca nu este,se aduce. |
Quote:
Cauciucurile sunt resapate sau sh? sau noi? Da-mi te rog un pm cu datele de contact si vom stabili la telefon mai multe.Va salut o zi buna |
195 50 15 , set de 4, calitate maxima, uzura minima, dot cat mai recent, pret cu tot cu transport pana la Tulcea . garantie de bun simt se ofera , de genul galme , taieturi, intepaturi dupa ce le umflu?
|
Quote:
garantia de care vb dvs,se regaseste,intrucat riscurile galmelor sunt eliminate,marfa fiind verificata. daca prin reducere la absurd,aveti probleme cu o anvelopa,marfa se schimba,noi suportand costurile de retur,a anvelopei cu pricina. (nu cred ca am dovedit macar unui client ca nu am fost de "bun simt",in colaborarea noastra,si nu vom incepe exceptiile cu dumneavoastra.) |
ai cumva Nokian de iarna 205.55.16 sau 205.50.16 ?
|
Quote:
am doua modele de nokian.wr,si inca ceva,nu retin. calitatea 1,momentan e 700 setul/transport inclus.am descarcat si ieri nokian pe dimesiunea asta. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
la doar doua bucati va costa cu 25 de lei mai mult,deoarece pica reducerea de set.astfel veti avea un ramburs de 375 de lei pentru pereche. |
Imi puteti spune si mie daca aveti un set de jante de tabla + cauciucuri de iarna pentru un Hyunday Tucson?
|
Quote:
anvelope aveti nevoie,fie de 235/60/16,fie de 215/65/16.(daca nu cumva ati modificat la jante pe 17) avem seturi,la calitatea 1 din ambele dimensiuni.la 1000 de lei/set ,transport inclus. |
Imi puteti pune niste poze reale cu anvelopele? Jantele sunt cele originale, pe 16".
|
175/70/13 sau 185/60/14 de iarna
cu un dot cat mai recent daca a-ti primit. |
Quote:
|
Quote:
|
Niste poze cu ce aveti pe dimensiunea 215/65/16 cat si DOT-ul lor?
|
7 Attachment(s)
Quote:
in ordinea pozelor,sunt seturi de :pirelli,goodyear,dunlop,nokian,yokohama,yokohama. |
Cele din ultima poza sunt toate cu acelasi grad de uzura? Care este anul de fabricatie.
|
Quote:
ati nimerit exceptia.cele din ultima poza,sunt doar 2.si le puteti imperechea cu absolut orice. restul toate sunt seturi. |
Apelati cu incredere, anvelope de calitate. Om serios.
|
Un pret si niste poze, daca se poate si dot-ul pentru 215-55-17. Multumesc.
|
Quote:
o alta varianta unde avem cel putin 200 de bucati,si puteti pune pe masina,este 225/50/17. avantajul e ca la acelasi pret ,gasiti seturi si la 7 mm. |
multumesc pentru raspuns , revin cu o comanda ferma cat de curand (maxim 2 saptamani ).
|
Salut un pret la 2 cauciucuri de iarna 225/45/r17,multumesc
|
195 65 15 2 buc un pret? ms:D
|
Quote:
calitatea 1 250/buc(transport inclus) stoc actual 200. |
Quote:
195/65/ costa 250 perechea la calitatea 2,si 300 perechea la calitatea1. in plus,cade transportul gratuit,si va trebui sa platiti 25 de lei in plus(echivalentul la jumatate din transport). stoc 300. |
ceva de iarna 205/55/16 NOKIAN cu tinte sau altcva cu tinte ???
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:12. |
- Copyright 2026 4Tuning