![]() |
Vivi , am auzit ca-ti vinzi Capri-ul ... cat ceri pe el si trimite-mi si mie un mail cu nr. tau de tel. la : [email protected]
|
all peoples around the house beliti ochii la Discovery la ora 21 sau 22..... :dance: :dance:
|
mda...
mdap...
am dat 600.000 pe el de la dezmembrari eram disperat >a fost primul carb gasit dupa cca 3 sapt de cautare oricum ieri mi-am luat un 32/36 progresiv si mi se potrivesc ceva treburi > plutitorul, cui pontou etc |
da, pt banii aia e bunicel, dk ai neaparata nevoie bagi mana in pozonar si dai banu', asta e :roll:
Quote:
Knudsenul din avatar e al tau? arata super mishtooo... :twisted: dar chiar este asa ceva in RO..adika in starea aceea? :?: :roll: a-ti vazut la Discovery?? TZeapa mareee, Capriul nu are valoaree :!: :( :D :D cine stie ce naiba s-a putut intampla la motorul meu? am dat neshte cerculetze nereusite, blah, blah, incercat burn cu 10 oameni ce m-au tzinut, si desi nu am reusit nici un BURN :evil: , nu mai conteaza asta, ci conteaza faptul k mi-am bulit motorul, sau naiba stie :x . Banuiesc k alimentarea e, deci carbul, DascaluGabriel mi-a dat un tip, sa verific garniturile de la pompele spritz, pt k la ralanti toarce k pisica, fin, super, e OK, dar cand ii dau ture, kand e in fortza, adika in mers, a doua, a treia in sus zici k se rupe toata mashina, nu mai trage bine, pocneste tot motorul, parca ar avea fisele inversate, de abia am ajuns cu ea acasa 1 km de la locul \"faptei\" :x :cry: Ahhhhhhhhhhh ce naiba are? membranele sunt diferite k uzura, dar nu e perforata niciuna, ce ar putea fi :?: |
nu nu e al meu ( voi pune poze cu regina cand va fi gata )
am avut un taunus SUPER TARE din 72 77000km reali ( ma voi para la toata lumea ) si l-am dat ca un mare bou cu 700 $ > si acu plang dupa el Daca vrei sa vezi tauni marfa intra pe www.pisteros.com Nu cred ca pastrez sincronul pentru ca vreau sa imi mai pot permite sa merg cu masina ( consumul ridicat ) vreau progresiv-ul pentru ca in carte am gasit acelasi carb ( pe motoare de 1600 GT ) si \"zice ei \" 7,3 la 90 km?h > 9.3 la 120 km?h > si 11.1 in oras > cred ca daca il voi regla bine voi fi destul de aporoape de datele lor ( depinde si de stilul de condus ) Si acu' daca tot l-am luat si pe ala sincron, si nu8 gasesc sa-l dau , il tin si poate il testez pe masina Abia astept sa-l pun AAAAAAA bine ca mi-am adus aminte BOYS CARE ARE SA IMI DEA SI MIE O CARCASA DE FILTRU DE AER PENTRU ACEST CARB ??? PLS PLS daca are careva sa imi zica ce scor vrea pe el |
carb sincron am pus cu Cosmin pe capri de 2.0 4L si diferenta e mare,as putea spune foarte mare si consumul la 10,5-11%in oras.
filtrul de aer de la carb il am dar e promis deja......asta numa sa te amarasc. cumpara cineva un V6 de 2.0 ptr. piese de schimb? |
Am reusit si eu intr-un final sa-mi gasesc masina ..... va prezint masina pe care o s-o am intr-o saptamana ..... o sa fac mai multe poze dupa ce o iau .
|
ma repet k in alt topic:
what under za hood? what prais? i bet it doesn't have electric windows and mirrors :lol: :oops: arata bine totusi..pt un capri :twisted: :P |
Motor 2000 , 4 Linie , din 1980 , cutie in 5 , nu are inchidere centralizata si nici geamuri sau oglinzi electrice ... 1500 E
|
LUpy a mea e facuta pt. alergat frate, nu pt. mers zi de zi in oras. Oricum pretul meu era tot pe undeva pe acolo.
|
1 Attachment(s)
si al meu mult sub ele, cu 1/3 mai putin :eyebrow: dk pot zice asha si are si electrice onboard si mai e si clasica :wink: Si mai puternica dekat 99Cp cat are 2.0-le ce l-ai gasit tu si inka un motor(originalul V6) :oops: si mult mai rara :boogy:
|
Pune si tu niste poze mai luminate ... pls
|
capri,capri,capri!!!!!!
|
Re:
Quote:
mai Lupy, mai ai tu un topic si akolo ti-am dat de cateva zile link-ul acesta: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=11539 nu mai stii :?: :!: vizionare placuta :P |
da , l-am vazut , ma iutat de ele .... este frumos .
|
5 Attachment(s)
dar nu te intere :D
ar putea iesi ceva de genul :arrow: :twisted: :twisted: arata mult mai muscle asa original cum e, decat un Capri 2/3 lunguietz pe care mai tre sa pui si spoilere, eleron..si praguri, MK 1 ar fi OK dar de unde :?: |
N-am zis ca nu-i frumos .... dar nu ma atrage , nu stiu .... nu-mi plac farurile si potbagajul.
|
Re:
MK 1 ar fi OK dar de unde :?:[/quote]
CUM ADICA DE UNDE!de la je! :drunk: :lol: am glumat nu ma luati in seama! |
Re:
Quote:
Asta e, trec la altu' sa-mi prezint mashinutza... P.S. Capri 2/3 NOT MUSCLE CAR, NOT OLDTIMER, just YoungTimer :lol: :lol: :lol: :twisted: P.S. 2 Tu dascalu stai si da exemplu cum se face tuning la Capri MK 1, nu te pune sa-l vinzi si tu :lol: |
Re:
Quote:
|
mai am o saptamana si o sa fiu fericit :D \"o sa fiu in randul oamenilor\" :D
|
CAPRI
de vindut nu-l vind nici in ruptul capului,chiar de stau si mor de foame in casa ,de dat nu-l dau!ce m-am dilit?il caut 10 ani muncesc la el 2 si dupe ce-l pun pe roti sa se bucure altul de el?mai degraba ii dau foc! :evil: :twisted:
|
N-a intrebat nimeni daca il vinzi .... daca poti,pune si tu niste poze cu al tau .
|
Re:
Quote:
|
am stat la taclale cu Dascalu pe YM si ne-am amintit d eun site deblelea pt Ford..si nu numai.
www.cncheads.co.uk trageti cu ochiul pe akolo :shock: si care va permiteti, bagati si mana in buzunar, care nu, k mine, incercati sa furati oarece tehnologie de pe akolo si aplicati-o la voi insiva, ma rog, :oops: :lol: la motoarele masinilor voastre :twisted: mi se pare fantastic k doar din chiulase sa ai asha mare castig :shock: |
Este foarte tare frate .... masinutza ta ( batranika)
|
Re:
Quote:
halitoarea (de timp ,pasiune,si ceva banuti)lu tata! |
nu le vindetzi oameni buni
futetzi-va in ele, ca au scaune confortabile |
personajul negativ.......
nu tre sa fii suparat ca ale tale au 25cm de namol pe ele,face bine la reumatism |
OK.. gata merge net-ul............
Ce s-a schimbat cat am lipsit.....????!! ..oameni noi ..idei noi... Apropo.. Sunt interesat sa modific instrumentele de la bord tip fibra optica . In acest sens mi-am procurat ace indicatoare optice dar am probleme cu obtinerea unei mai bune calitati a cadranului.Am luat legatura cu o cunostinta care mi-a propus 2 variante : Prima ar fi lipirea pe un disc de plastic a unei folii de culoare neagra si decuparea cifrelor cu un ploter , varianta pe care am incercat-o cu rezultate relativ bune . A doua varianta ar fi prin serigrafie , varianta cu rezultate mult mai bune dar si un pret pe masura . Practic pretul este dat de confectionarea unei matrite dupa care costurile de productie scad. As fi curios cati dintre DVS sunteti interesati de aceasta idee ,eventual ca sa contribuim la confectionarea unei matrite. |
Re:
Quote:
|
serigrafie
ma intereseaza proiectul! suna interesant!ace din fibra optica cadrane albe
ce mai la deal la vale i am in! :D |
vine valul imi ia capri -ul....casa de la costinesti....
Am primit pachetul ...........intradevar poti sa-ti faci o parere despre cum a fost.. dar se rezolva
|
new entry
1 Attachment(s)
Inca un Capri intra in club! 1983, 2000 cc 4 in linie. Deabia de acum incepe distractia. Pentru inceput interior si exterior. Astept sfaturi si sugestii. V-am salutat!
|
Re: new entry
Quote:
da-mi te rog un bip ca nu mai am nr tau. |
e reconfortant sa stim ca mai avem un membru in plus fata de cei 8 care erau 6,adica eu...cosmin....gabi......btf....... :?
|
1 Attachment(s)
COSMIN, DIN CATE IMI AMINTESC, ERA DE 2000 6 V DAR NU POT SA-TI DAU DETALII PTR. CA MOTORUL ERA IN PORTBAGAJ... SPER CA AI REZOLVAT CU SCAUNELE. L-AI SUNAT PE TUDOR? ADRESA MEA DE MAIL: WWW. MIHAIGHETAU@YAHOO COM. INCA O POZA.
|
Are cineva in plus o sonda de temperatura pentru CAPRI :?:
|
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:27. |
- Copyright 2026 4Tuning