Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Refreshed (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/201301-e36-refreshed.html)

mk3gti 29-09-11 13:00

Re: E36 - Refreshed

Toba aia parca nu e de acolo :???: cu toate ca te-am vazut prin oras si suna nebunie .

Nosfer 01-10-11 21:39

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mk3gti (Post 4613593)
Toba aia parca nu e de acolo :???: cu toate ca te-am vazut prin oras si suna nebunie .

suna fainut :) dar n-o s-o schimb pana la anu` cand va intra la vopsit.. Atunci va veni si bara spate de m probabil si o evacuare finuta cu 2 tevi.

Intre timp.. ceva poze de la Brasov cu asta mica.

SB09HMM 01-10-11 21:56

cum ai reusit sa pui aripile pe fata de e46 domnu„???? arata asa roluite ....:)))

TEO_VL 01-10-11 23:33

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4618290)
suna fainut :) dar n-o s-o schimb pana la anu` cand va intra la vopsit.. Atunci va veni si bara spate de m probabil si o evacuare finuta cu 2 tevi.

Intre timp.. ceva poze de la Brasov cu asta mica.

SA LE STAPANESTI CU PLACERE;)DAU FOARTE BINE:rolleyes2

JusT_SaY_BoBo 02-10-11 00:11

era o vorba:Aceeasi Marie cu alta palarie:lol::lol:
foarte frumoasa masina,din ce in ce mai frumoasa.

sb25mrr 02-10-11 19:07

Felicitari pentru efortul depus! Is-ul e viata:-).Bravo, sa ai grija de ea :flower::flower::flower:

Nosfer 04-10-11 20:46

@ hmm - am eu un prieten care s-a ocupat de ele, cu o matza cu HMM parca :)) Trebuie sa ma interesez cum le putem face cum erau inainte..

@ teo - mersiiiii, toata lumea imi zice ca arata muuult mai bine decat cu jantele dinainte :D ai gusturi bune de tot.

@ bobo - thanks, tot gasesc cate ceva de facut pe la ea, inca nu e exact cum o vreau eu, dar sunt foarte, foarte aproape :D

@ mrr - am avut noroc de un IS care merge chiar bine, sper s-o tina tot asa inca vreo doi ani macar :))

motzu 11-10-11 13:40

2 Attachment(s)
visu tau umed:lol::lol::lol::lol:

Nosfer 11-10-11 13:44

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 4638067)
visu tau umed:lol::lol::lol::lol:

de p...elea mea :)) poti sa stii. E exact ce vreau eu, si cu semnale smoked, si culoarea pe care o s-o fac, si stopurile cum le vreau. Am jante mai faine totusi, presimt ca a mea o sa arate mai bine la anu. Pacat ca nu e M3 ca asta :))

sharkylete 11-10-11 14:57

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4638077)
d Pacat ca nu e M3 ca asta :))

Pacat ca nici ala nu e M3 :)) dar este un sedan foarte frumos :D:D:D

Pana la urma ce culoare o sa fie?! sau nu sti?! :D

Nosfer 11-10-11 15:36

Laguna seca blau va fi. dar abia prin martie cand trece zapada :)) n-are rost sa ma apuc de vopsit inainte de iarna.

BMnWA 11-10-11 23:07

culoarea asta este 550i 335d 760Li blana de tare!!

maxmartinez 12-10-11 20:35

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 4638259)
Pacat ca nici ala nu e M3 :)) dar este un sedan foarte frumos :D:D:D

Pana la urma ce culoare o sa fie?! sau nu sti?! :D

eu cred ca e M3, cu motorul M varianta "mica" de state pe baza M52 2.8, M3 Usa 240 cp S52B32 single vanos.

sharkylete 12-10-11 23:12

Quote:

Originally Posted by maxmartinez (Post 4641493)
eu cred ca e M3, cu motorul M varianta "mica" de state pe baza M52 2.8, M3 Usa 240 cp S52B32 single vanos.

Bine,scuze! E M3,Cu motorul M varianta "mica" de State , M3 Usa 240 cp si nu este M3 varianta "mare" de Europa, M3 EU 286/321 CP.

stefz 15-10-11 13:12

Ce fel arata...SI CE FEL ARATA:shock::shock:.Foarte foarte frumoasa masina :)Sa o stapanesti sanatos !

Nosfer 15-10-11 14:20

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by stefz (Post 4646539)
Ce fel arata...SI CE FEL ARATA:shock::shock:.Foarte foarte frumoasa masina :)Sa o stapanesti sanatos !

mersiii! mai sunt multe de facut la ea... tot zic ca ii mai fac ceva si gata, apoi ma gandesc la altele si altele, si altele.. Intre timp am aliniat si eu bara fata, buza la bara fata, am dat jos parasolarul negru si i-am mai facut cateva chestii micute. detailing.

Saptamana viitoare cred ca o sa vina niste suprize noi pentru masina :) Pana atunci mai pun niste poze faine pe care le-au facut baietii de la MR Brasov.

danielsun23 15-10-11 16:02

Atunci cand stii ca o faci tu cu puterile tale , ai cea mai mare bucurie cand te uiti la masina .
Eu credeam ca sedanul nu prea este tunabil , asa ma gandeam inainte sa vad cu ochii mei cateva masini care cu adevarat mi-au placut . Asta este una din ele . De aici am zis sa pastrez sedanul ( inainte ziceam sa cumpar coupe ) . M-am razgandit :) Bafta cu masina este superba !

Nosfer 18-10-11 19:27

12 Attachment(s)
mersi, succes si cu masinuta ta.. e mult de munca dar pe final sunt sigur ca vei fi multumit de rezultat. Eu sunt aproape multumit.

Astazi am dus pisicile la pozat :D

RIcKO 18-10-11 19:29

M-ai rupt cu pozele astea ...foarte frumoase pisicutele , bafta cu ele !!!!

motzu 18-10-11 19:38

4 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow::arrow:

crysty.bobok 18-10-11 20:52

A venit timpul să dăm cărțile pe față !

1.Obligatoriu schimbă tipsul ala, dpmdv arată foarte urât!
2.Stickerele alea sunt total aiurea pe mașină, cel puțin dracusorii ăia și mai ales cel de pe ușița de la rezervor dau impresia de cocalar, făra supărare, te cunosc personal si știu că nu este cazul!
3.Nări de facelift obligatoriu negre, e păcat de shadow line!
4.Semnalizările alea sunt cel puțin urâte și problema asta se poate remedia cu costuri destul de scăzute.
5.Pleoapele de la faruri nu arată chiar bine dar dacă ție iți plac e ok la fel si proiectoarele nu sunt pe gustul meu dar sunt ok !
6.Numerele mergeau prinse doar cu bandă dublu adezivă, suruburile alea arată urât, poți sa mai lucrezi puțin și la contur nu pare șters cum trebuie !
7. Bara spate ar merge schimbată cu una Oem de Mpack sau cel puțin vopsit difuzorul ala negru matt!
8.Bandourle sunt ok dar cred că ar da mai bine negre!
9.Stickerul cu Midnight mi se pare cel puțin exagerat de mare, ai putea să îl înlocuiești cu unul mai subtil !

Nu trebuie să ți cont de ce am scris eu aici, sunt doar lucruri care le-aș modifica eu la mașină, dacă ție iți plac e ok, asta contează!

p.s : Pe viitor nu iți mai poza jantele lângă cele ale lui Hmm, nu capteaza deloc atenția :-P

Sparkle_81 18-10-11 20:57

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4654417)
A venit timpul să dăm cărțile pe față !

1.Obligatoriu schimbă tipsul ala, dpmdv arată foarte urât!
2.Stickerele alea sunt total aiurea pe mașină, cel puțin dracusorii ăia și mai ales cel de pe ușița de la rezervor dau impresia de cocalar, făra supărare, te cunosc personal si știu că nu este cazul!
3.Nări de facelift obligatoriu negre, e păcat de shadow line!
4.Semnalizările alea sunt cel puțin urâte și problema asta se poate remedia cu costuri destul de scăzute.
5.Pleoapele de la faruri nu arată chiar bine dar dacă ție iți plac e ok la fel si proiectoarele nu sunt pe gustul meu dar sunt ok !
6.Numerele mergeau prinse doar cu bandă dublu adezivă, suruburile alea arată urât, poți sa mai lucrezi puțin și la contur nu pare șters cum trebuie !
7. Bara spate ar merge schimbată cu una Oem de Mpack sau cel puțin vopsit difuzorul ala negru matt!
8.Bandourle sunt ok dar cred că ar da mai bine negre!
9.Stickerul cu Midnight mi se pare cel puțin exagerat de mare, ai putea să îl înlocuiești cu unul mai subtil !

Nu trebuie să ți cont de ce am scris eu aici, sunt doar lucruri care le-aș modifica eu la mașină, dacă ție iți plac e ok, asta contează!

p.s : Pe viitor nu iți mai poza jantele lângă cele ale lui Hmm, nu capteaza deloc atenția :-P

I-am mai spus si eu sfaturile astea ...dar fara efect ! La meeting i-am propus sa-si ia coupe sa renunte la sedan .... fara efect ! :lol:
Poate tu ai succes; succes !

Nosfer 18-10-11 21:04

:)) nu dau eu sedan-ul pe coupe... ca-s mai rare sedanurile aranjate :D

@ crysty - de acord cu absolut tot ce ai zis. Sunt in plan toate dar probabil abia in primavara inainte sa intre la vopsit, bara spate m, evacuare faina cu 2 iesiri, grila + nari facelift negre, bandouri negre, semnale smoked and so on...

semnalele si inca niste chestii faine, detalii, o sa vina foarte curand :D

maxmartinez 18-10-11 21:15

nu da sedanul, sunt mult mai putine aranjate decat coupe-urile :D

bandourile nu mi se pare ca dau urat in culoarea masinii, semnalele ar merge smoked, tipsul nu e ce trebuie, daca vrei iti donez eu unul cu 2 iesiri nefolosit :-)

difuzorul spate nu e urat, dar eu as pune unul stoc in culoarea masinii, da senzatia de cur ridicat, mai ales cu LTW, sau o bara M cu totul.

narile, negre, iar jantele mi se par mult mai grave decat celalalte (masina din poze), buza e considerabil mai lata, si mie imi plac buzele :lol:

crysty.bobok 18-10-11 21:34

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 4654435)
I-am mai spus si eu sfaturile astea ...dar fara efect ! La meeting i-am propus sa-si ia coupe sa renunte la sedan .... fara efect ! :lol:
Poate tu ai succes; succes !

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4654456)
:)) nu dau eu sedan-ul pe coupe... ca-s mai rare sedanurile aranjate :D

@ crysty - de acord cu absolut tot ce ai zis. Sunt in plan toate dar probabil abia in primavara inainte sa intre la vopsit, bara spate m, evacuare faina cu 2 iesiri, grila + nari facelift negre, bandouri negre, semnale smoked and so on...

semnalele si inca niste chestii faine, detalii, o sa vina foarte curand :D

Se zice că mințile strălucite gândesc la fel !

Quote:

Originally Posted by maxmartinez (Post 4654481)
nu da sedanul, sunt mult mai putine aranjate decat coupe-urile :D

bandourile nu mi se pare ca dau urat in culoarea masinii, semnalele ar merge smoked, tipsul nu e ce trebuie, daca vrei iti donez eu unul cu 2 iesiri nefolosit :-)

difuzorul spate nu e urat, dar eu as pune unul stoc in culoarea masinii, da senzatia de cur ridicat, mai ales cu LTW, sau o bara M cu totul.

narile, negre, iar jantele mi se par mult mai grave decat celalalte (masina din poze), buza e considerabil mai lata, si mie imi plac buzele :lol:

Dacă ai fi înțeles ironia ai fi avut altă părere :P, și mie îmi plac jantele, dacă Gotti ar fi avut 8 cu 9 cu siguranță ar fi fost net superioare! Nu zic că sunt urâte bbs-urile dar au devenit prea comune !

P.s : cui nu îi plac buzele ?:lol:

maxmartinez 18-10-11 21:40

pe masina lui chiar dau bine bbs-urile, chiar daca sunt fooooarte comune.

sunt misto gotti-urile, dar puteau fi si oz futura, fara buza tot degeaba :lol:

RIcKO 18-10-11 21:41

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4654539)

P.s : cui nu îi plac buzele ?:lol:

Mieeeeeee MUAHAHA!!!!!!!

Nosfer 18-10-11 21:45

Nici nu stiu ce ma fac la iarna fara jante cu buza pe masina :)) inchid ochii pana ajung la masina si ma bag in ea. Cred ca la inceputul lu' noiembrie sau poate o mai lungesc pana in decembrie daca nu se raceste prea tare vremea.. pun jantele de iarna.

Ma gandesc sa vopsesc si style 37 alea pe care le tin de iarna rosii sau roz la misto :))

crysty.bobok 18-10-11 21:49

Quote:

Originally Posted by maxmartinez (Post 4654558)
pe masina lui chiar dau bine bbs-urile, chiar daca sunt fooooarte comune.

sunt misto gotti-urile, dar puteau fi si oz futura, fara buza tot degeaba :lol:

Treaba era că gotti-urile sunt de la mine și de aici si comm!

Deja vorbim de altă ligă când zici Oz Futura!

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4654562)
Mieeeeeee MUAHAHA!!!!!!!

ȘI marmota învelea ciocolata în staniol!

crysty.bobok 18-10-11 21:52

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4654573)
Nici nu stiu ce ma fac la iarna fara jante cu buza pe masina :)) inchid ochii pana ajung la masina si ma bag in ea. Cred ca la inceputul lu' noiembrie sau poate o mai lungesc pana in decembrie daca nu se raceste prea tare vremea.. pun jantele de iarna.

Ma gandesc sa vopsesc si style 37 alea pe care le tin de iarna rosii sau roz la misto :))

Am luat și eu nește roți de iarnă de curând ... dar prin decembrie cel mai devreme cred că le pun !
Mă gândesc sa le vopsesc cumva... dar nu m-am hotărât încă la o culoare :D

maxmartinez 18-10-11 22:05

eu am pus tablele pe 15 de iarna (de la 8.5/10 j), si mi-e rusine de masina mea :lol:

desi din profl da bine cu jante negre negre, la primavara cred ca o dau pe black (jante, folii toate geamurile, faruri etc) masina fiind hellrot...hmmm

pana atunci fast forward in masina :lol:

SAX1987 18-10-11 22:11

Sunteti slabi toti .... numai eu am jante de iarna pe 19 cu profil de 30 :lol::lol:

On : masina e foarte tare ! mai rezolva detaliile .. incepe cu toba aia :shock:

crysty.bobok 18-10-11 22:20

Quote:

Originally Posted by maxmartinez (Post 4654628)
eu am pus tablele pe 15 de iarna (de la 8.5/10 j), si mi-e rusine de masina mea :lol:

desi din profl da bine cu jante negre negre, la primavara cred ca o dau pe black (jante, folii toate geamurile, faruri etc) masina fiind hellrot...hmmm

pana atunci fast forward in masina :lol:

Sunt ingăduitor dacă zic că jantele negre arata pe orice mașină mult mai urât decât o femeie cu barbă :))

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4654638)
Sunteti slabi toti .... numai eu am jante de iarna pe 19 cu profil de 30 :lol::lol:

On : masina e foarte tare ! mai rezolva detaliile .. incepe cu toba aia :shock:

:rockon:

maxmartinez 18-10-11 22:29

parerea ta...am vazut cateva e36 si e46 afara, hellroturi si imola cu jante negre, late....istorie!!!

scuze de off :D

crysty.bobok 18-10-11 22:37

Quote:

Originally Posted by maxmartinez (Post 4654679)
parerea ta...am vazut cateva e36 si e46 afara, hellroturi si imola cu jante negre, late....istorie!!!

scuze de off :D

Îmi susțin ideea :D

Astea de zici tu aveau cumva și buzele polishate ?

http://i56.tinypic.com/2d9639e.jpg

maxmartinez 18-10-11 22:44

:lol::lol::lol::lol::lol::shock:

nu, negru lucios, total.8)

Nosfer 22-10-11 12:40

5 Attachment(s)
Detalii...

xenon 6000k + embleme carbon (de la TEO_VL). Emblemele sper sa ajunga sus saptamana viitoare intr-o zi cu vreme faina :))

Intre timp am lasat volanul de //M, manerul de la schimbator //M technik si cotiera la tapitat.. piele neagra cu cusaturi pe albastru si rosu, sper sa fie gata in 1-2 saptamani.

Luni duc si toba asta de pe masina la linie.. m-am dus la un nene care se ocupa cu asa ceva la service si am ramas suspendat pe trotuar, doua roti in strada, doua roti in curte, a zis ca de cand are service-ul n-a vazut asa ceva si ca trebuie sa fiu nebun sa circul cu masina prin oras:))

hd69leu 22-10-11 13:01

Pana acum am urmarit doar.....si nu am spus nimic:D insa nu am mai avut rabdare pana la "final" si trebuie neaprat sa te felicit pentru pisicuta ta:)
Bravo ai aduso la un nivel destul de sus fata de cum era....

Sparkle_81 22-10-11 13:24

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by hd69leu (Post 4661914)
Pana acum am urmarit doar.....si nu am spus nimic:D insa nu am mai avut rabdare pana la "final" si trebuie neaprat sa te felicit pentru pisicuta ta:)
Bravo ai aduso la un nivel destul de sus fata de cum era....

I-a venit si lui mintea la cap ! Cat sa se mai abata de la calea cea dreapta ?!

Nosfer 22-10-11 23:24

1 Attachment(s)
@hd69leu - mersiii... mai sunt muuulte de facut la ea dar usor-usor se fac toate :D In curand trebuie sa-i fac si directia ca la carte dar e nasol cu banii ca pica greeeeu de tot, sper sa rezolv si asta saptamanile urmatoare.

@sparkle - trebuie sa recunosti ca era o masina superba inainte, chiar.. unica :shock: eu voiam doar sa-i pun farurile alea si suspensia sport si de atunci nu m-am mai putut oprii.

Initial masina asta era "the dream" dar intre timp cred ca am facut-o mai faina pe a mea :))

All times are GMT +2. The time now is 16:14.

- Copyright 2026 4Tuning