![]() |
Re: Focsani
Un raspuns complet! :) Iti doresc sa te bucuri de masina si sa ai parte numai de satisfactii, fara opriri la service(in afara de revizii)!8)
|
[QUOTE=Mercedesfan;1669972][QUOTE=grosu;1669678]
Quote:
da bine , mai ai ceva de spus ? |
Iar sa inceput?....Hai mai bine poze cu masini de pe la noi...si ne intalnim toti pe la Mol sa vb.Il opresc eu pe Mercedesfan sa facem cunostinta cu toti ... eu am stat de vb cu el si mi sa parut un tip ok...normal...
|
LOL ... Mercedesfan , liviu are IDu in profil ;) ... dai click pe numele lui deasupra avatarului [ pozei ] ...
|
NU MAI MA BAG IN SEAMA CU UNII CARE DEJA AU EXPIRAT , SI POATE VREA SA O TERMINAM PE FORUM CA M-AM SATURAT
|
cine ma ajuta si pe mine sa pun niste ca nu prea ma descurc ....
daca vreti sa nu va mai i-a radarul in afara localitatii , cumparati-va statie de emisie receptie ( daca vreti statie + antena 4,5 mil --MIDLAND --) |
9 Attachment(s)
Salut ! Revin cu ceva nou ...
Subwoofer de 1500 W si statie de 1000 W pe un tico ... asa am inteles ... Las pozele si filmele sa vorbeasca ... :shock::shock::shock: Eu am ramas placut surprins cat de bine si tare se poate auzi ! Si niste poze cu TicoZaurul si un Golf 4 GTI ... prin crang ... |
Tico alb cu VN 55 SOR imi apartine iar cel cu VN 05 HFC este al unui prieten Sebastian care a luat locul I la Cluj la proba de SPl scotand numai putin de 150db , vreau sa corectez cele spuse de Victor statia este de 1500 W RMS la 1 OHM iar lada are 1000w RMS. Masina este complet insonorizata cu stiger si dinamat plus ceva modificari la motor.
Masina trage grav pentru un motor de 800cmc. |
Dap , Sorin il cunoaste mai bine ca mine ...
Sorin m-a luat asa ca din oala din casa ... Hai sa auzi un subwoofer de 1000 de w cum suna pe un Tico ... Merci ca m-ai corectat ... |
Dragii mei tico este al meu.O sa va spun ce am p el: La motor slefuit galeria admisie si evacuare carburatorul nitel modificat filtru sport bujii ngk racing supapele de admisie si evacuare putin marite.
Partea grava vine la sunet: Cabluri de curent awg0 Sound Quest cu borna placata cu aur si siguranta de 150A tot din aur, 2Baterii.Pana de curand am avut 2 amplificatoare Pioneer(acum sunt la vanzare) acum am un Amplificator US Amps de 1500 rms in 1ohm.Cutia de bass este conceputa pentru spl cu 2 difuzoare magnat AD300 de 500wrms in 3 ohmi amandoua mergand in 1.5 ohmi(scoase la vanzare) urmand a face un upgrade cu 2 difuzoare re audio de 900w rms bucata .Insonorizarea este facuta cu power bass mai am si un condensator de 1 farad.Playerul este un Alpine 9812rb foarte bun. |
Se mai intalneste pe undeva lumea prin focsani? Vin in weeked acasa si mi-ar fi placut sa cunosc o parte din comunitatea din focsani :-)
|
Quote:
la moll sud :)) |
10 Attachment(s)
Sa pun repede niste poze cu ce am facut la 4tuning festival.
Cele mai importante cupe de la sunet au revenit vrancenilor.Am mai ridicat un pic Vrancea pe partea sunetului. SPL:Trofeul pasionatului Locul 1 la incepatori 139.9 db.Super wall 15 locul 1 141 db si locul 3 la SQ.Premiul cel mai mare un subwoofer rockford fosgate.Am participat cu 2 masini o mazda 323 si tico. |
3 Attachment(s)
Si 3 filmulete.:)
|
felicitari pt cupe si pt munca depusa... ;)
|
5 Attachment(s)
Multumim frumos.Pentru la primavara am o surpriza f mare.Pentru voi si chiar pentru toate competitiile de sunet din tara si speram k si din-afara.Speram sa depasim unele bariere de sunet si va dau un mic amanunt.Speram la un DD z2LV si 2 RE-uri de 15".Sa vedem dak va rezista tico.
|
Bravo pentru prezenta si cupe....si normal pt munca depusa :)
|
felicitari !!!
|
care mai sunteti interesati de competitii.care vreti muzik sau aveti hai sa ne mai intalnim. k nu stiu p nimeni in focsani sa aiba sau sa fie pasionat.Id-ul meu de mess "soarecelegica".haios nu? :P
|
Noi in Buzau ne intalnim sambata dimineata si plecam la Bucuresti sa participam la protestul organizat in Piata Victoriei impotriva majorarii taxei auto.Daca vrea cineva din Focsani sa mearga,dati un semn si ne intalnim pe traseu sa mergem impreuna.
|
e cineva pe aici care se duce vinerea seara la Moll in Sud? daca da sa imi spuneti si mie ca as vrea sa vin si eu ... dar nu prea as veni chiar asa k nesimtitul fara sa cunosc pe nimeni...
PM... cei care vor sa ma informeze si pe mine |
nu mai zice nimeni nimic pe aici?
|
vad ca de ceva vreme nu se prea mai frecventeaza forumul acesta
|
7 Attachment(s)
Dar asta nu inseamna ca nu mai traim... ;)
|
da asa e... nu a zis nimeni nimic...
dar ma gandeam ca poate se mai ia ceva masuri si cu judetul nostru... Poate o legalaa.... poate infiintarea unui club... eu la asta ma refeream mai mult |
Quote:
a iesit smeker tare de tot , trebuie sa vb ca vreau si eu , am inteles de la safta ca la el nu se poate lipii din cauza plasticului ??? |
Quote:
te dai cu un megane 2 de 1.6? |
PM daca e sa vb ;)
|
si seara p unde va mai strangeti in afara de moll-ul Sud?
|
Quote:
|
aaa..scuze..nu am fost atent la imagini...am crezut ca e golful din poza..a lui vn-20-ben...
|
Quote:
|
l-am vazut pe strada ...arata foarte bine...;)
|
12 Attachment(s)
IDEEARO GRUP SRL(bogdan tel. 0744345697) executa colantari folie carbon 3M interior-exterior.Timp executie redus-ex:consola centrala opel corsa max 30 min.
|
o dam in tartaneala de acum...
|
la ce te referi Vlad?
|
la nimic...m5 u rosu din poze este al meuiar folia de carbon e pusa la ben.
|
dap , am obs ca si ben si-a facut sigla de pe fata , a imbracat-o in carbon ( folie ) ...
apropo de aceste folii ... sunt rezistente in timp ? la umezeala , caldura ? si alti factori naturali ? succes tuturor :) |
frumos bmw-ul...;)
|
dupa cate vad eu doar VN-20-BEN, sabyutza,Mercedesfan si pliktisitsi-au pus masinile pe aici... ce ziceti sa puem toti poze q masinil enoastre...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:38. |
- Copyright 2026 4Tuning